Am primit o oferta de job si mi s- a propus o colaborare in baza unui contract individual de munca sau PFA. Care sunt avantajele si dezavantajele acestora, daca ne referim la taxele si impozitele...? (mai mult)
Cât de greu e până te vezi patron al unei firme de transporturi persoane? (mă refer doar la cei ce au de gând să se facă)
Am un card de cumparaturi. Pot sa platesc mai mult decat imi trimit ei pe mail sau telefon ca trebuie sa platesc? Sau care sunt consecintele daca platesc mai mult?
Buna dimineata! Am si eu o intrebare va rog daca se poate. Vreau sa fac un site sa ofer serviciu de lifecoaching la nivel international si ma intrebam daca pot primi banii sub forma de donatie? Am inteles...? (mai mult)
Salut,aveti idee unde as putea gasi clienti in domeniu de graphic designer pe grupuri sau forumuri? Sau daca e vreun graphic designer imi poate oferi niste sfaturi?
Este legal sa cumperi lucruri mai ieftine si sa le vinzi mai scump?
Cat vine 0, 86 USD În lei?
Joc la pariuri sportive.Si cineva mi- a cerut paysafe in valoare de 100 de lei sa imi dea bilete gratis zilnic.Cum se foloseste paysafe ca nu inteleg? Iti poate lua date personale? Iti poate face...? (mai mult)
Pana la Crăciun vreau sa- mi cumpăr un telefon nou pentru ca cel vechi ii cam stricat. Vreau sa- mi iau un iPhone pentru ca pana acum tot un iPhone am folosit și mi se par cele mai bune. ...? (mai mult)
Am înțeles că un patron ce deține o firmă de transporturi persoane câștigă mulți bani, dar cam cât e câștigul?
O firmă de transporturi persoane de unde își achiziționează mașini pentru transport și din a cui bani?
La noi în România este riscant să fii om de afaceri?
În ce credeți că merită să investești în 2020?
Care sunt pașii înființării unei firme de transporturi persoane?
Am și eu următoarea întrebare: de ce tot scade leul? Ce îl face să scadă? Ce l- ar putea face să își revină? Cum pot înțelege mai bine asta? Scuzați dacă ar trebui deja să știu...? (mai mult)
As vrea sa fac un împrumut de maxim 4000€. Mentionez ca lucrez in învățământ, contract pe un an cu posibilitate de continuitate, unde as putea obține ca am incercat la bt și vor contract...? (mai mult)
Salut.Am o mică încăpere pentru a încăpea lejer o masă de biliard şi o masă de tenis.Ce autorizaţii trebuie să fac pentru a putea să o pun în funcţiune în mod legal? Nu vreau să aud păreri...? (mai mult)
Ce meserii de calificare se caută în ziua de azi? Care sunt avantajele și dezavantajele?
Exista vreo modalitate de a publica un joc video fara sa am firma(SRL, PFA)? Multumesc!
Voi dacă ați fi patroni ați da sponsorizări ca să-i țineți pe alții în spinarea voastră?
mi- am facut cont PayPal și mi- am trimis bani pe cardul meu de brd, însă îmi spun ca trebuie sa confirm bank accountul, ca am primit mesaj pe aplicație sau sa contactez brd. Însă nu...? (mai mult)
DAU FUNDA! De ce specializare am nevoie pentru a deschide o afacere in domeniul agriculturii, in special pentru a primi fonduri APIA? Unde primesc o asemenea calificare? Am citit regulamentul si o conditie...? (mai mult)
Salutare, am și eu o întrebare. Eu sunt din România și as vrea cam pe la 18- 19 ani să plec în America în vizită să stau o săptămână sau 2 acolo, Îmi trebuie viză nu- i așa? Și...? (mai mult)
aș vrea mult să ajung in Canada, de preferat sa ma stabilesc acolo, vreau întâi să mă duc să muncesc, are cineva idee de ce ai nevoie să ajungi acolo? Mulțumesc anticipat
Daca eu vreau sa cumpăr o masina, ca persoana fizica, de la cineva, tot persoana fizica, neinregistrata la Anaf in niciun fel. Cel ce mi- a vandut poate sa imi dea factura pentru a o duce la...? (mai mult)
Recent mi-am facut buletinul la 14 ani, cum pot sa fac rost de un card de credit? Am auzit ca dea 14 ani poti sa faci acest lucru, e atat de usor sau e complicat?
Ce munca i s-ar potrivi unui om foarte incet?
Buna, am comandat o figurina din Japonia de pe amazon. Am platit 162lei pe ea.( nu a fost nevoie sa platesc transportul). Intrebarea este cat ar trebui sa platesc la vama?
Salutare tuturor, aș vrea să plec la muncă in Canada timp de câteva luni și aș vrea să știu de ce acte am nevoie ca să plec acolo in afară de invitația angajatorului și cam cât de greu e ...? (mai mult)
Urmeaza sa primesc un colet din alt judet prin fan courier iar expeditorul a bifat rambursare in cont, asta inseamna ca, la curier, trebuie sa platesc cu cardul sau numerar?
stiu e o intrebare la care multi ar vrea sa afle raspunsul dar poate este cineva care vrea sa ma ajute. Cum poti sa am bani multi pe viitor. Ce imi recomandati
Pot face o rata online? De exemplu vreau sa cumpar un calculator dar nu pot sa merg sa semnez actele in Bucuresti ca nu sunt de acolo. Si daca da, vreau sa stiu cum se procedeaza? Cazul meu : Vreau...? (mai mult)
Bună seara, cine poate să-mi spună cum se face un plan de afaceri?
Bună seara. Aș dori sa fac și eu un card de credit la flanco. Am 21 de ani Vechime munca 3 ani! Ce trebuie sa fac?
Este o bancă care pot face împrumut fără venit, dobânzi fixe etc?
Tu pentru ce strângi bani? Eu am strâns cateva zeci de milioane pentru urgente. Adică in caz ca se intampla ceva rau si cineva din familie se îmbolnăvește. Mi se pare ca sunt suficienți si parca...? (mai mult)
Dacă pui bani pe Paypal de la un Profi trebuie sa aștepți un anumit timp până când ți-i bagă?
Vreau si eu sa ma angajez la kfc casier pe weekend, imi puteti spune programul de lucru si salariul? Dau funda
Am 16 ani si primesc odata la 2- 3 luni un mesaj de la un nr "Va informam ca, titularul de credit (nume) pentru care ati girat este restant la creditul contractat la BC CAPITAL Sv" eu nu am girat...? (mai mult)
Cum se lucreaza cu paysafe? Daca ma duc la un magazin si ii cer paysafe in valoare de 50 de lei sa zicem, vanzatoare imi dă un cod? Mie imi trebuie sa fac poza la codul ala sa trimit poza cuiva, dar intrebarea...? (mai mult)
Daca vineri am trimis ceva prin fan curier, luni a ajuns la destinatar, cand pot sa imi ridic banii? (rambursul)
Bună TPU! Persoanele care au chef de glume, n-am nevoie să-mi răspundă. În legătură cu o firmă de transporturi persoane, patronului cum îi vin banii și cum plătește angajații?
Buna ziua! Cum transfer banii de pe un cont in alt cont? Cu ce aplicatie pot face asta?
Am o întrebare despre paysafe, îmi trebuie vârstă anume? De unde pot să iau bonul acela și dacă trebuie să întreb vânzătoarea.
Companiile din big 4, platesc zilele de delegatie in scop de audit? Ma refer daca exista vreun alt beneficiu banesc in afara de diurna si decontarea cheltuielilor
Bună, dacă eu vreau să transfer 325 lei în contul cuiva care are card la BCR cât e comisionul?
Cea mai buna banca pentru un credit rapid si sigur? In jur de 5000 6000 euro?
Pot sa fac un împrumut pentru o suma de bani dacă nu lucrez? Am nevoie urgentă, astept un răspuns, mulțumesc!
Știe cineva de unde pot face un împrumut de bani? Țin sa mentionez ca nu lucrez și am nevoie de bani urgent! Exista un site sau o banca?
Credeti că e legit siteul? https://rvimoney.club/6121881355083/
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!