Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 6 Februarie 2025 sunt:
Cum imi pot deschide un magazin online fara costuri si fara a-ti trebui o firma?
Este o problema un pic mai complicata, tatal meu a decedat acum 6 ani, el avea un imprumut de nevoi personale de 15000 lei. Dupa ce a decedat mama mea a mai continuat sa plateasca inca vreo...? (mai mult)
Bună TPU! Înainte de toate, rog seriozitate maximă, iar cei care au chef de glume, să facă bine să nu- mi răspundă. Am și eu rugămintea ca, dacă e vreo persoană de aici ce și a înființat...? (mai mult)
Unde aș putea găsi ceva de muncă part time, la 16 ani? Chiar am nevoie de niște bani și aș vrea să găsesc ceva. Niște idei? (Sunt din Vălenii de Munte)
Am si eu o mica nelamurire..sunt eleva in clasa a 11- a la profil economic. Dupa vacanta de iarna intru in practica la un agent economic, unde mai exact? Orice magazin, restaurant sau ce? In ce...? (mai mult)
Imi poate spune cineva va rog frumos daca stie cat costa o promovare a unei postari pe Instagram si cu ce se poate face aceasta plata? M- as uita eu sa vad, dar pentru ca inca nu am nimic...? (mai mult)
Cum sa scot bani de bursa de la un bancomat pe card, ce trebuie sa fac?
A vandut cineva carti la anticariat? Ce suma a primit pentru cartile date?
Ce bănci accepta sa fac imprumut cu salariul de 300 de lei net Lunar? Am 300 de lei lunar pentru ca sunt angajat ca rezervist voluntar la Armata! Sau daca nu acorda imprumut, pot sa fiu garantor...? (mai mult)
Bună, am și eu o întrebare, ma pricep foarte bine în domeniul IT dacă pot sa zic asa, gen mententata sper sa se înțeleagă și am pus un post pe Facebook cum ca repar calculatoare cu reinstalare...? (mai mult)
unde pot schimba si eu monede (Din euro in lei) Craiova?
Salut,stie cineva de o tocilarie in Arad de ascuțit cutite de la masini de tuns?
De câte ori pe an este Black Friday?
Tânăr de 21 ani, cu job stabil, aș dori să mă mut de la ai mei. Prima mea idee ar fi sa iau un credit "prima casă". Aveți vreun sfat/informație care ar ajuta?
Îmi pot face card Monese dacă sunt din Republica Moldova?
La ce se refera rezultate economico financiare scontate? (va rog sa explicati ca la prosti)
Știe cineva un preț manopera la panouri de plumb?
Salut, o intrebare, stie cineva de ce nu pot conecta un card visa la contul de paypal? Multumesc
De ce acte am nevoie pentru a îmi închide contul la ING?
De ce dezvoltatorii imobiliari construiesc așa de mult în ultima perioadă spre deosebire de cât construiau în anii trecuți?
Ce s-ar intampla daca am printa mai multi bani, dar ca sa nu creasca inflatia, am bloca preturile? E doar o curiozitate, economia nu este domeniul meu.
Am 17 ani si de curand mi- am dat seama ca termin liceul iar eu nu stiu ce sa fac pe viitor asa ca m- am gandit sa devin antreprenor, da stiu nu e usor, dar nimic nu e usor asa ca va rog sa...? (mai mult)
Ai nevoie de scoala si facultate pentru a începe o afacere?
Ce ziceti DACA am castigat de vo 10 ori aproximativ la loto cu 3 nr si o data cu 4, . Sa m ai joc sau nu are rost?
Buna seara, datorita unor probleme sunt nevoit sa stau in casa pentru o perioada mai lunga de timp si as vrea sa va intreb daca stiti ceva joburi pe care le- as putea face si de acasa. Am vazut ca sunt...? (mai mult)
Mi-am făcut un cont bancar la BCR luni și mi s-a spus ca o sa primesc cardul prin curier în 3-4 zile lucrătoare. E vineri și nu am primit nimic. Ce sa fac?
Pot face un credit de nevoi personale daca lucrez de 4 luni? Este primul meu job.
Salut, as vrea sa știu dacă cei de la posta au dreptul sa-mi deschidă coletul. ROG SA RĂSPUNDĂ DOAR CEI CARE ȘTIU SIGUR!
Salut.La ce preţ ar ajunge să- mi fac o sală de jocuri (biliard, tenis de masă, bowling)? Lăsând la o parte preţul meselor că acestea variază în funcţie de calitate, aş dori să ştiu cât ...? (mai mult)
marți mi- a venit cardul visa de la cec bank, cei de acolo mi- au spus ca urmează sa primesc in 48 de ore parola de la card, dar încă nu am primit nimic, e posibil sa întârzie? Dau...? (mai mult)
Am o întrebare și vreau răspunsuri sincere, credeți ca mai am vreo șansă să întru în domeniul vânzărilor de bratari/coliere handmade având în vedere ca exista deja foarte multe persoane...? (mai mult)
Ne poate veni alocația, salariul pe Revolut? Chestia e că nu ai de unde să iei extras de cont de la Revolut. Mulțumesc!
Stie cineva daca pot plati impozitele online? Impozitele pentru persoana fizica. Am auzit ceva, dar nu am mai multe informatii. Multumesc.
Pe ce site de anunturi am cele mai mari sanse să vând un produs? Am pus un telefon pe olx si lajumate deja de o saptamana si nu am primit niciun mesaj.
Am gasit un site pe care poti face bani online, vizionand niste reclame.Si pentru a face tranzactia, trebuie sa platesti taxa.Cum o platesc si cat este?
Cum scot banii din PayPal cash?
Cum pot sa aflu codul de activare card Raiffaisen?
as vrea să- mi fac un lac de pescuit.Am un teren de 200 ari lângă Someș și aș vrea să încep o afacere cu pești.Imi puteți da sfaturi ce trebuie sa fac? Știu că trebuie sapat și...? (mai mult)
Având în vedere faptul ca în România salariile sunt cum sunt(sunt contabil junior, deci salariul e destul de mic la început) ma gândeam sa încep sa vând chestii achiziționate de pe allieexpres...? (mai mult)
PIB României în ce condiții poate creste enorm de mult? Adică să se apropie de Italia, Franța, etc? Trebuie investiții în anumite sectoare? Ce sectoare ar trebui să aibă investiții?...? (mai mult)
In aceasta dimineata am luat o minunată amenda in autobuz in Iași. Ce se întâmplă daca nu o plătesc? Efectiv am urcat in autobuz, m- am uitat pe abonament si era expirat. Am vrut sa merg sa...? (mai mult)
Bună tuturor...ce părere aveți despre facultatea de construcții, mai precis inginerie civilă ccia? Cât de greu este(materie, profesori, examene)? se câștiga bine din aceasta meserie?
Stiu ca am mai pus intrebarea astea dar nu cred ca am pus- o bine! Eu m- am angajat prima dată cu contract si am abia 3 luni de contract! As vrea sa scot din banca 25.000 de lei mi- ar accepta banca împrumutul?...? (mai mult)
Am comandat ieri o carte de pe Amazon in valoare de 12$ și am ales varianta cea mai rapida de transport, prin DHL.Coletul vine din SUA și problema e ca trebuie sa plătesc mai multe taxe și ...? (mai mult)
Am un card la banca transilvania si astazi am cumparat ceva de la magazin cu cardul. De ce când mă uit pe Aplicația BT Pay nu imi arata Tranzacția? Nici cati bani am cheltuit nu imi arata....? (mai mult)
Merita sa investesc la bursa 100 de euro? Oare nu ii pierd? La fxoro.com
Cand am voie sa cumpar petarde? Daca dau comanda acum si vine pe 10 dec e ok?
Ati cumparat euro ca sa va protejati leii de devalorizarea inevitabila (avem deficit comercial mare)?
Cam din februarie as vrea sa incep sa lucrez. Pentru a strange bani de un PC ( in jur de 3000 de lei, apoi pentru un monitor si ce mai trebuie). Atunci voi avea 18 ani, dar sunt la liceu. Eu m- am gandit...? (mai mult)
Stiti de unde pot obtine o adeverinta de alocatie in care imi reiese suma lunara primita pe tot parcursul anului 2019?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
RazvanBogdannn întreabă:
tonyc7 întreabă:
Utilizatoare123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria Hip-Hop-ului
Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba