Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 6 Februarie 2025 sunt:
Ce afacere v-ati face daca ati dispune de bani?
Ce înseamnă un cod promoțional? Vreau să dau o comandă, dar îmi cere codul promoțional. De unde trebuie să îl iau?
Merita videochat-ul pentru barbati de acasă fără a-ți arata fața daca vrei niste bani destui de frumosi?
Buna seara TPU, Cum se face cand ai o firma sa nu iesi in deficit, (primesti bani, dar la final nu ai suficiente chitante care sa demonstreze asta)?
BUNĂ aș vrea să știu 0, 05 USD sunt 22 RON sau 22 de bani?
Cât înseamnă 4.651.706.40 lei?
Am fost să-mi deschid cont bancar și mi s-a spus ca, cardul va veni în 3 zile prin curier. Dacă nu sunt acasă, poate semna mama în locul meu?
Buna! Cine poate sa imi explice ce inseamna locatia de gestiune? (Si fara ce drepturi ramane proprietarul)
Pareri despre creditul mozipo, a facut cineva sau din auzite, merita?
exista posibilitatea unor activitati sau vanzari online fără SRL PFA sau alt tip de societate? Simplu pe persoana fizica si sa plătesc TVA la ANAF? Daca este posibil, ajutati- ma va rog....? (mai mult)
Salut, dacă eu sunt la banca Transilvania și am retras de la ING 1500 de lei cât comision ar trebui sa-mi ia ca mie mi-a luat 90 de lei?
Merita sa plantezi cativa catini si sa iti faci o mica afacere din asta? Din vanzarea de catina, sirop si eventual ulei?
Ar merita sa deschizi un atelier de tuning specializat pe colantare si infloriere ( precum Kit Tuning din Bucuresti) intr- un oras unde nu exista (Oradea)? Asa aproximativ. Si cam de ce ai nevoie pentru...? (mai mult)
In ce as putea investi cu o suma de 200, 300 lei? ( Imbracaminte, parfumuri...etc ) investitii minore, voi in ce ati investi?
as vrea sa- mi infiintez o firma pe partea de asigurari (auto, medicale, etc). Adica eu imi fac firma SRL iar eu fac parteneriate cu diferite cum ar fi Groupama, Euroins, City Insurance...? (mai mult)
Buna, ce dispozitive imi recomandati pentru a face bani, adica cu care pot face "afaceri", orice produs, va rog?
Am cont BT 24 dar din greseala l- am sters de pe telefon.Cum procedez sa- l instalez din nou? Cum aflu care este ID- ul si daca mai este valabila parola pe care eu am ales- o dupa prima activare?...? (mai mult)
Din tot sufletul va rog sa ma lamuriti in urmatoarele privinte: Cine alege membrii si presedintele comitetului de votare? La mine in sat sunt fix aceleasi persoane si neamurile lor in fiecare an. E legal,...? (mai mult)
Oferta cu 50 de lei de la Revolut mai este valabila?
Stiti siteuri (in afara de funmomey) unde imi pot reincarca cartela prin paysafecard?
Am un pin paysafecard de Belgia. Si nu pot sa il incarc in contul meu de paysafe. Cum sa fac sa il pot incarca? Il dau la schimb pe 12€ Telekom. Pinul il puteti folosi pe steam pe unibet etc
Recent mi-am închis contul de Monese fiindcă nu prea eram mulțumit de ei. Ce păreri aveți, să îmi fac skrill? De ce? Care e mai ok, revolut sau Skrill și de ce? Mersi mult.
Salut.Am si eu cateva intrebari si anume:Mi- am facut cont da Revolut si cand intru in interfata Revolut imi scrie mai jos asa:Comanda cardul Revolut acum si cand apas acolo imi spune asa:Sa alegem primul...? (mai mult)
Cum se pot trimite bani din strainatate prin posta romana? Mai exact ce trebuie sa faca cel din strainatate? Luni o sa sun la posta romana, ca pana atunci nu au serviciu clienti, insa pana atunci mi-...? (mai mult)
Cum pot transfera bani din Austria in Romania? Fara Western Union, Fara chestii virtuale ca Revolut, Transfer2Go si fara transfer bancar? Si sa iau banii in mana!
Eu lucrez in Spania si platesc pensie in Romania la CNPP ( casa nationala de pensii private). Stiti cumva daca voi lua pensie din ambele tari sau trebuie sa renunt la una?
Am o intrebare in legatura cu registru unic de control. Intrucat acesta nu e obligatoriu pentru pfa si pentru ca am inceput activitatea la cateva luni de la infiintare, il pot solicita ulterior ...? (mai mult)
Stie cineva un site sau magazin de piese de drujba solo?
Cat costa apartamentele in Germania,Spania,Italia, Franța?( In EURO?)
Imi puteti explica cum sta treaba cu impartitul de pliante? Adica cum esti platit, cum lucrezi etc. Eu as vrea sa impart pliante ca job de vara dar pot lucra si de la 14 ani? Sau aproape 15...? (mai mult)
Dacă trebuie sa prestez mentenanța la o firma din București eu sunt in Cluj? Pot elibera o factura proforma apoi după plata prin banca mai trebuie sa ii dau și factura pe mail? Plata se va face prin...? (mai mult)
Salut TPU, Am si eu o intrebare.Ca sa obtin fonduri europene nerambursabile trebuie sa apelez la o firma care se ocupa si eu trebuie sa platesc intre 80- 10000 lei pentru dosar? Faza e urmatoarea, eu...? (mai mult)
Salut, Pentru schimbarea CF-ului din Spatiu Comercial in fast food (alimentație) care sunt pasii? Si cat costa? Funda.
Ce procesator de plati exista pentru Romania? Am inteles ca in Romania este direct banca, dar altcineva mi-a spus ca nu e adevarat.
IN ATENTIA CELOR CARE AU PATIT CA MINE. Se poate sterge un cont de CardSodexo? Pentru ca am uitat parola la cont si nu mai utilizez e- mail- ul respectiv de 2 ani de zile si i- am uitat...? (mai mult)
Am nevoie de ajutorul vostru. Am un cont bancar cu card de credit VISA dar in lei si am nevoie de euro pentru a cumpara online. Sigur nu ma pot folosi de card pentru a cumpara online in euro? Momentan...? (mai mult)
Vreau sa imi deschid o firma, o agentie imobiliara. Imi trebuie vreo certificare ceva? Stiu de documentele de la ONRC pentru a-mi deschide firma, dar imi mai trebuie si altceva?
Care a fost valoarea maxima istorică a GBP ( lirei sterline?)
o intrebare pentru afacere. Daca faci pc din componente cu cat l- as vinde? Ceva de genul fac unul de 3400 il vand la 4400 lei? + Windows instalat cu toate driverele sau il vand la 3000? ...? (mai mult)
Cum fac să înregistrez o pensiune turistică sa pot închiria pentru angajații instituțiilor de stat: SRI, MAPN, armata ca sa le pot oferi factura decontabila?
Cat durează deschiderea unui cont la banca? Nu trebuie altceva decât buletinul, nu?
Am niște întrebări dar pentru cei care locuiesc în Pogoanele? 1. Unde se găsește un loc liber de închiriat pentru o gogoșerie, dar să fie ieftin? 2. Cam cât costă o afacere doar cu gogoși? ...? (mai mult)
Ce tip de card trebuie atasat la un cont PAYPAL? Multumesc
Ati investi intr-o afacere cu vin si tuica? Credeti ca ar avea succes in Bucuresti?
Cu bet de 100 la pacanele la 5septari cat iau?
Salutari! Am si eu o intrebare, mai exact o nelamurire. Detin un cont la banca transilvania, ideea e ca, am in jur de 20 de euro pe card si de fiecare data cand incerc sa ii scot, imi spune la bancomat...? (mai mult)
Cat iau cu 5 septari pe bet de 20? Sau 50 saub100 mersi
Stie cineva modalitati 100% de a face bani de acasa? Orice,jocuri care plătesc, absolut orice.
Buna ziua TPU. Vreau si eu ceva idei cum sa faci bani online, are cineva vreo idee?
Cum poti face bani pe internet cu un laptop ca adolescent?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
Utilizatoare123 întreabă:
tonyc7 întreabă:
RazvanBogdannn întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!