Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 11 Februarie 2025 sunt:
Am nevoie de ajutorul vostru. Am un cont bancar cu card de credit VISA dar in lei si am nevoie de euro pentru a cumpara online. Sigur nu ma pot folosi de card pentru a cumpara online in euro? Momentan...? (mai mult)
Vreau sa imi deschid o firma, o agentie imobiliara. Imi trebuie vreo certificare ceva? Stiu de documentele de la ONRC pentru a-mi deschide firma, dar imi mai trebuie si altceva?
Care a fost valoarea maxima istorică a GBP ( lirei sterline?)
o intrebare pentru afacere. Daca faci pc din componente cu cat l- as vinde? Ceva de genul fac unul de 3400 il vand la 4400 lei? + Windows instalat cu toate driverele sau il vand la 3000? ...? (mai mult)
Cum fac să înregistrez o pensiune turistică sa pot închiria pentru angajații instituțiilor de stat: SRI, MAPN, armata ca sa le pot oferi factura decontabila?
Cat durează deschiderea unui cont la banca? Nu trebuie altceva decât buletinul, nu?
Am niște întrebări dar pentru cei care locuiesc în Pogoanele? 1. Unde se găsește un loc liber de închiriat pentru o gogoșerie, dar să fie ieftin? 2. Cam cât costă o afacere doar cu gogoși? ...? (mai mult)
Ce tip de card trebuie atasat la un cont PAYPAL? Multumesc
Ati investi intr-o afacere cu vin si tuica? Credeti ca ar avea succes in Bucuresti?
Cu bet de 100 la pacanele la 5septari cat iau?
Salutari! Am si eu o intrebare, mai exact o nelamurire. Detin un cont la banca transilvania, ideea e ca, am in jur de 20 de euro pe card si de fiecare data cand incerc sa ii scot, imi spune la bancomat...? (mai mult)
Cat iau cu 5 septari pe bet de 20? Sau 50 saub100 mersi
Stie cineva modalitati 100% de a face bani de acasa? Orice,jocuri care plătesc, absolut orice.
Buna ziua TPU. Vreau si eu ceva idei cum sa faci bani online, are cineva vreo idee?
Cum poti face bani pe internet cu un laptop ca adolescent?
As dori sa ma mut intr-o garsoniera maine dar dupa ce vin sa o vad si sunt de acord, ce ar trebui sa fac? Cum procedez?
De- a lungul timpului am economisit un saculet de monede de 5, 10 si 50 de bani. Are cam 1- 2 kg. Unde as putea sa ma duc cu el sa il schimb in bancnote? Oare la banca ma primesc? Sau ii dau banii...? (mai mult)
Un site unde poti cauta joburi pentru minori part time in orasul tau?
De unde aș putea să împrumut 1000-2000 euro urgent? Să-i dau în rate înapoi. Menționez că nu sunt angajat.
Primesc o pensie alimentară, pentru copil. Acum ceva timp am vrut sa- i transfer sa vina pe card si nu prin poștă. Însă m- am răzgândit. Si incontinuare a venit prin poștă o perioadă f lunga....? (mai mult)
O sa termin facultatea la 24 de ani, as vrea sa plec in Germania dupa sa imi practic profesia acolo, ca aici câștig foarte putin. Sunt singur si plec cu gândul de a mă întoarce cu niste bani, ...? (mai mult)
Stie cineva vreun magazin in Romania cu piese pentru drujba solo? Daca stiti sa imi trimiteți adresa.
Cine imi poate explica cum naiba sa vand pe eBay fara a primi suspendare? Sunt in Romania.Ce ar trebui sa selectez la Shipping si ce tip de curierat? Am ceva ce vreau sa vand cu o suma de 150-...? (mai mult)
Stie cineva de la care banca pot imprumuta pe o perioada de o luna o suma intre 200-500 lei cu dobinda minima?
Salut, sunt un băiat de 24 de ani, am terminat facultatea de electrotehnică din Iași și acum lucrez în domeniu, visul meu este să îmi deschid o sală de jocuri (biliard, tenis de masă, bowling...? (mai mult)
Care e diferenta dintre un cont de student si un cont normal la banca? Si ce se intampla dupa cand nu mai esti student?
Daca merg la ing si am 1000 de lei in mai multe hartii si vreau sa-i schimb in 2 de 500, imi trebuie un act ceva?
clientul refuza recepția lucrării și sa facă plata. Eu m- am gândit așa : ii fac notificare cu factura și receptia făcută de mine prin executor judecătoresc, iar dacă nu plătește...? (mai mult)
Medicul de medicina a muncii face absolut tot ce e legate de SSM? Sau mai are nevoie langa el de inca un expert SSM?
Pot sa comand de pe eMAG cu un card din UK (HSBC) si daca da, ia comsion mare?
Nu stiu daca am ales tocmai bine categoria. Pot face un credit la ING daca am adresa din buletin in alt judet fata de cel in care solicit creditul?
Vreau sa fac si eu un imprumut bancar. Am 4 luni la locul actual de munca. Doresc un imprumut de 6.000 euro. As putea să primesc acesc credit? De ce acte am nevoie de la firma? Se...? (mai mult)
Sâmbătă i- am dat unui amic o suma de bani sa mi- o transfere pe card, deoarece nu functiona bancomatul de la banca mea, din zona. El mi- a trimis (avand cont in BCR, iar eu in Banca Transilvania)...? (mai mult)
Idei pentru afaceri la țară? In afară de magazine, atelier mecanică, club/bar, shaormerie, farmacie, agricultură etc! Doresc idei pentru a nu avea concurența cu altcineva! Mă...? (mai mult)
Sa spunem că am acumulat o sumă semnifică de bani vreo 20mii. Cum și in ce circumstanțe ii pot investi într- o afacere profitabila? Ce ar trebui sa iau in considerare pentru a nu esua și mai ales,...? (mai mult)
Bună TPU Am 14 ani, îmi pot băga niște obiecte la amanet cum ar fi cercei? Am nevoie de niște bani
Ce condiții trebuie îndeplinite pentru prima casa? Și în special dacă este necesara o vârstă minima.
Buna, ce criterii sunt luate in considerare la accepatarea unui credit de nevoi personale la BT? Avand in vedere ca am o vechime de 6 luni la locul de munca si este primul meu loc de munca, pentru un...? (mai mult)
Idei pentru afaceri?
Buna, la un credit de nevoi personale de la BT se poate da si un avans pentru a fi rata mai mica?
Știe cineva o metodă de a face bani în timpul liceului? Adică mă refer că dacă există o metodă de a face bine când ești la liceu, fără perioada vacanțelor!
Cum pot sa deschid un cont pentru bitcoin? Multumesc
Legal se elibereaza factura fiscala cand achit cu bonuri de masa? La Auchan Berceni mi s-a refuzat emiterea facturii pe motiv ca am achitat cu bonuri de masa. Mi s-a eliberat doar bonul de casa.
Niste intrebari legate de monese: 1.Cardul imi vine gratis? 2.Am auzit ca pana in luna mai este oferta, adica de ce oferta este vorba? Ca am auzit ca in luna mai este oferta ca atunci fac 18 ani. 3.Pe...? (mai mult)
Am si eu o intrebare : exista joburi la 14 ani? As cam avea nevoie de un ban de buzunar sa nu mai stau doar pe spatele parintilor
Există oameni de afaceri care nu cheltuie banii firmei în interes propriu și trăiesc doar din salariu?
Ce motivație au patronii când înființează o firmă?
REVOLUT MI- A BLOCAT CONTUL! Salut! Mai are si altceva problema asta? Sau a avut- o? In urma cu cateva luni, mai exact, in August, Revolut a decis sa imi inchida contul, fara vreun motiv clar, in...? (mai mult)
Ce inseamna sa investesti in imobiliare?
In cazul in care într- un contract de prestări servicii (in constructii ) se depășește data de finalizare a lucrării, clientul poate pretinde daune pentru faptul ca s- au întârziat cu 10zile? ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!