Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 6 Februarie 2025 sunt:
Buna,cine stie locuri de munca pentru elevi(am aproape 16 ani, îi ianuarie pe 17 îi fac) în Drobeta Turnu Severin ca distribuitor de pliante, promoter etc?
De ce in orasul Hunedoara nu se fac angajari pentru oameni cu dizabilitati? Gasesc tot felul de locuri munca de genul asta dar in orase mai mari. Sunt si eu o persoana cu dizabilitati si sunt...? (mai mult)
Am de depus niste Declaratii pe 0 la ANAF Cugir din septembrie 2008- decembrie 2015.Ma poate ajuta cineva cu niste pasi? Nici nu stiu cu ce sa incep.Cei de acolo au zis sa le depun Online dar se poate ...? (mai mult)
Deci am facut dosaru de somaj, am primit prima luna 83 de lei, am fost sa semnez viza si este deja a 2 luna si nu a mai pus niciun ban. Pe viza scrie ca trebuie sa primesc 250 lei
Cum platesc o factura cu ing homebank? Am vazut ca are 2 coduri qr factura. Unul de 88 si unu de 91. L-am platit pe ala de 91 sa fiu sigur
as dori sa stiu si eu daca la casa de pensii suma împrumutată se da pe loc sau se așteptă?
Salut, as vrea sa ma angajez la Kfc in Ploiesti pe program de 4 ore.Cat ar fi salariul?
La ce banca gasesc cel mai bun curs valutar?
Care e relația voastră cu banii? Aș fi curios de răspunsuri și cum vedeți voi acest aspect. Am făcut un quiz aici, care trimite pe mail interpretare personalizată: http://razvanstan.ro/quiz/relatia-...? (mai mult)
Unde pot sa vand obiecte tricotate si macrameuri?
Ce fac daca mi-am uitat codul de utilizator de la ing home bank?
Am obtinut autorizatia de functionare de la primarie pentru salon de tatuaje, unde nu mi s- a cerut aviz dsp. M- am gandit sa merg totusi la ei unde mi- au cerut documentele pentru referat de evaluare....? (mai mult)
Salut, cum se ia chirie la București? În câte zile poți găsi o chirie? Și să fie bun? Dar să cumpăr apartament în rate este greu?
Intrebare pentru cine are ing homebank.Azi cand mi-a facut aplicatia, a dat undeva unde puteam sa platesc facturi, abonamente etc.si aveau o iconita reprezentativa langa ele.Cum ajung acolo?
Buna, sunt Eduard am 19 si vreau sa imi cititi "mica poveste" si sa ma ajutati. Am picat bacul, asta e dar lucru cu tata in constructii. Nu prea imi place si din cauza asta cam dau gres. Stiu ca e greu...? (mai mult)
am cunoscut o persoana acum 2 luni si mi- a sugerat sa folosesc platforma Metatrader 5. Ideea este ca acea persoana este din China si eu ar trebui sa depun o suma de bani ca sa pot sa operez...? (mai mult)
Salutare. Vreau sa imi deschid propria afacere, am teren ( casa plus gradina ) dar la sat. La 40 de km de Timisoara. Imi spuneti de ce acte am nevoie ce autorizatii? Multumesc
Imi poate spune si mie cineva care e faza cu card revolut? Ce-i ala, cu ce te avantajaza si cat e de sigur?
Sa zicem ca in mod normal tu la serviciu castigi 50lei pe ora si lucrezi cate ore vrei tu(sa zicem 10 ore). Daca ai castiga 500 lei pe ora ai mai lucra tot 10 ore pe zi? Sau te- ai bucura de mai mult ...? (mai mult)
Tot despre întrebarea de ieri cu privire la idei de decoratiuni hand made... m- am gandit la 2 idei decoratiuni /buchete din flori de săpun sau acele cutiuțe cu dulciuri (de ex jumatate de cutie cu ...? (mai mult)
mă poate ajuta și pe mine cineva cu un răspuns? Mătușa mea din Italia vrea sa îmi trimită bani pe cardul de școală de la BRD și am auzit de la unii colegi că cei de la banca vad ...? (mai mult)
Vreau sa imi fac firma de transport alternativ srl d etc, astept sfaturi daca se poate de la cei care au sau se pricep la firme. Vreau sa lucrez eu pe firma si daca e pe viitor sa mai iau cativa...? (mai mult)
Doar eu nu am primit alocația? Am 18 ani, la începutul anului am depus foile pentru alocație (chiar de doua ori pentru că așa ni s- a spus de la secretariat). Sunt la bcr și sunt destul de...? (mai mult)
Aş vrea să înființez o firmă de transport şi să cumpăr o dubă de 3.5 tone, apoi să fac transport internațional de mărfuri generale, în toată Europa. O să îmi angajez un dispecer...? (mai mult)
Merită să fii patron sau este mai bine să nu fii, ca să nu îi ții pe alții în spinarea ta?
Cine are obligatia sa depuna declaratii rectificative D112 din luna iulie 2019?
Cum poate un avocat să facă credit la bancă dacă nu are adeverință de venit de la locul de muncă?
Care sunt avantajele unui depozit bancar?
Dacă vreau sa închid contul de la o banca, durează mult? Și pot face asta și din alt județ?
Am card pentru ron. Daca cineva doreste sa imi tranzactioneze dolari, merge pe cardul asta, adica se convertesc automat sau nu este posibila o astfel de tranzactie?
Intentionez sa incep o mini afacere ce are ca obiect de activitate cresterea prepelitelor! Pentru a putea vinde ouale si carnea lor in piete sau la clienti de ce acte am nevoie? Trebuie sa ...? (mai mult)
Bunaaa, Vreau sa vă întreb și eu ceva pe voi, poate îmi dați un răspuns bun, sper! Am 17 ani și as dori sa cumpăr un telefon de la Orange/Telekom/Vodafone una din ele oarecare nu contează...? (mai mult)
am platit suma de 3000lei catre firma X iar X afirma ca nu i s- a platit nimic (eu am primit chitanta si factura pentru bani pentru ca s- a platit, plata a fost numerar) administratorul (...? (mai mult)
Doresc sa iau un mic imprumut de 3000 de lei pe un an. Sunt in ultimul an de liceu asa ca nu sunt angajat si stau cu parintii. Faptul ca nu sunt angajata poate reprezenta un obstacol, va reprezenta un...? (mai mult)
BUNA, as vrea sa ma fac reprezentat Oriflame, merita?
Buna, am vazut ca merge foarte bine vanzarea acelor cutii cu flori de sapun sau decoratiuni de craciun (chestii hand made)... ce alte idei asemanatoate mai sunt din care poti scoate profit si de unde ...? (mai mult)
cum se fac comisioanele la amanet? Sa zicem ca am suma de 1000 lei...am comision 5 lei pe zi..cum se calculează acel comision?
Sunt student și nu am un venit lunar (încă), pot obține un credit de nevoi personale?
Un liber profesionist, de exemplu avocatul, poate face credit la bancă?
Ce parere aveti de comertul cu muraturi,dulceata,compot, gem? Ar putea sa mearga?
Ce meserii "sportive" sunt indicate pentru miopi? Voiam să mă fac pompier, dar am dioptrii de - 4 și nu am cum. Plus c- am 13 ani și ele pot creste. Mi- aș dori sa- mi fac un plan de viitor și îmi...? (mai mult)
Cunoaste cineva un importator de haine si incaltaminte sh?
Daca salariul minim e de 2000 lei(1050 lei in mana), iar salariul mediu este de vreo 3500 lei, atunci de ce se mai plange lumea de saracie in Romania? Adica practic Romania nu mai poate fi considerata...? (mai mult)
Mi- am făcut card revolut de pe linkul de referal al unui prieten, am pus 50 ron am facut prima plată și nu am primit acei 44 ron bonus. Tin sa precizez ca acei 50 ron au fost transferați...? (mai mult)
Știe cineva cum pot sa îmi recuperez taxele in Anglia?
Buna,ce parere aveti despre fsega(Facultatea de stiinte economice si gestionarea afacerilor )? Ce meserii si oportunităti as putea avea pe viitor de acolo?
Cat insemna €24.99?
de o perioada cumpăr produse din China și le vand la noi in tara. Sunt luni in care vand de 3000 de lei pe persoana fizica. Ce se poate intampla concret daca m- ar descoperi ANAF- UL? Ma...? (mai mult)
Am fost recent la Banca Transilvania pentru a- mi ridica cardul de debit si am inteles ca trebuie sa astept un sms de la bt carduri cu un cod de activare a cardului. Intrebarea mea este in cat timp primesc...? (mai mult)
Salutare, aș avea nevoie de putin ajutor. E pe aici o persoana care ma poate ajuta cu câteva explicații pentru fluturașul de salariu? Ceva mi se pare un pic dubios.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
mmamiruna întreabă:
tonyc7 întreabă:
RazvanBogdannn întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Caini de rasa
Cat de bine cunosti rasele de caini?