Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 26 Noiembrie 2024 sunt:
Ce părere aveți despre o afacere de tip hotel pentru animale? ( câini, pisici, iepuri etc... )? Ar merge? La mine în zona, unde m- am gândit la deschiderea de un astfel de "centru" nu există....? (mai mult)
Pot folosi tbi bank la 17 ani?
Sa zicem ca ai mai multi $, o arzi pe barosaneala si vrei sa ii schimbi in RON. Cum faci, ii schimbi la prima casa care iti iesi in cale, sau umbli pe la mai multe? Sunt diferente importante intre...? (mai mult)
Hello TPU. De unde as putea lua 100 de dolari cash (sa ii schimb din lei)? Urgent. Thx.
Salut TPU! Dau funda promit. Acum 2 zile mi- am facut cont pe 888sport si am depus primii bani, o suma foarte mica si dupa 2 zile (astazi) vreau sa retrag banii castigati, dar de ce imi spune ca contul...? (mai mult)
Poate sa-mi trimita cineva din alta tara banii eu fiind in Romania? În afara de western union va rog, sa mi intre direct in contul bancar
Buna, mi-as dori sa lucrez undeva dar nu am unde, imi puteti sugera o modalitate cum sa fac bani online(inca nu sunt majora)?
Buna! Știu că este o opțiune pe Revolut, nu știu sigur daca e adevărat sau nu, am căutat să vad și nu găsesc niciun răspuns, știu că este o opțiune unde îți poți ascunde banii? Adică...? (mai mult)
Am intrebare, cand faci contract cumpărare și vânzare am cumpărat o casa cu 175k euro, 125k am dat bani cash(negru) iar restul de 50k am livrat în cont la firma respectiva, deci poate dezvoltator...? (mai mult)
Bună tuturor, atunci când vezi obiecte sau chestii pe olx și vreți să trageți țeapă puteți face și pușcărie pentru asta?
Cum as putea cumpara un apartament de la un prieten de familie fara a fi nevoie de un transfer bancar? Exista aceasta posibilitate? Sau notarul cere o dovada de transfer bancar si este singura optiune ...? (mai mult)
Salut. Ca sa mi se poate da concediu medical trebuie sa iau de la fostul angajator stagiul de cotizare sau anexa 7. Ce trebuie mai exact? si ce trebuie sa prezint la medicul de familie respectiv actualul...? (mai mult)
Salutare tuturor! Am și eu o întrebare! Cum aș putea deschide o firmă de remat/ deșeuri? Și cum scot banii din această afacere?
Bună, am card sparkasse în Germania, vreau sa întreb pentru cei care au card. Cat vi se trage pe luna sau la câte luni, bani pentru întreținerea cardului? La mine suma e de -9.50
Cu revolut 18 pot plati cu card virtual?
Am depus un cv la kfc pe site ca sa aplic la un job part time in weekend, in cam cat timp raspund si cam cat ar fi salariul?
Dacă am niște bani în Google adsense de cam un an jumate îi mai pot scoate?
Salutare TPU, pot face un credit de nevoi personale daca am rate la telefon?
Prin cumpărarea a unei daci Logan noi din reprezentată prin rate se aplica dobândă? Adică dacă costul ei e de 15k la sfârșitul ratelor completând toată sumă se plătește tot 15k sau mai mult?...? (mai mult)
Care e diferența dintre leasing și rate la o mașină nouă?
De aproximativ o săptămână, am cumpărat o carte de colorat cu animale pentru copii de la cineva de pe fiverr ( am plătit și a facut- o cum am dorit ), am încărcat- o pe amazon, după câteva...? (mai mult)
Mai exista programe cu fonduri europene pentru mediul rural? Era unul "Start- Up Nation", dar nu stiu cine il putea accesa. Intrebarea mea este: Se poate deschiede o frizerie/salon de infrumusetare printr-...? (mai mult)
Hei, am văzut tot mai multe pagini cu haine de la turci și etc cărora le merge bine.M ar interesa sa încep și eu sa vând dar cum se procedeaza? Este ok sa trec cu ele la vama? Sau cum gasesc pe cineva...? (mai mult)
Se merită vânzarea pe eMAG marketplace ( adică să îmi fac firmă și să încep să vând diferite produse pe eMAG )? Dacă se găsește un produs bun ( sau mai multe ) ce ar avea vânzare și ce ...? (mai mult)
Salut, am dat o comanda pe site- ul itarena.ro cu ridicare din showroom- plata cash, dar in schimb am primit prin email o factura"proforma" cu data de expirare maine, fara ca ei sa- mi spuna.Asta ce inseamna...? (mai mult)
Salut! A comandat sau a cumparat cineva de la "Produse de la vama"? Eu cred ca nu e legit si de asta sunt curios.
Cat este cota de TVA la 1 kh de zahar comercializat in magazin?
Am intrebare legat de imobiliare, daca eu vând casa, iau 100k după trebuie sa îmi deschid firma și as vrea sa vând cea de a doua casa poate sa vândă nevasta ca să nu mai deschid firma? Stiți...? (mai mult)
Salutare, am luat un iPhone de la flanco in rate pe 36 de luni, de exemplu dacă intartizii cu o rata sau nu mai pot sa o plătesc pe toată ce mi-ar putea face? Pot sa fac închisoare?
Salut! Am trimis acum 2 zile un colet prin FAN Courier și am optat pentru opțiunea virare în cont și nu am primit banii. Știe cineva când ar trebui să intre?
Ce conditii trebuiesc indeplinite pentru a imprumuta 20 000 de euro?
Imi poate explica cineva procesul de investitie în XTB
Salut! Ce studii trebuie sa am pentru a lucra ca si agent de vânzări auto?
Buna seara! Am si eu doua intrebari. Intrebarea numarul 1 ar fi : Sunt convenabile titlurile de stat? Iar intrebarea mea numarul 2 este : Care este cea mai buna banca din Romania pentru a iti tine banii...? (mai mult)
Bună seara, dacă am ajutor social îmi pot face card revolut?
Buna seara stimati colegi de pe TPU! Daca puteti, ajutati- ma si pe mine cu un sfat care va pricepeti sau care ati trecut printr- o situatie asemanatoare cu a mea. Este vorba despre mama mea pentru care...? (mai mult)
Salut TPU, la voi cum fost cand v-a expirat cardul? Dacă îmi expira cardul de la brd la sfârșitul lui martie, are rost sa ma duc sa-l fac acum sau aștept și-l fac după ce expira?
Cum sa activezi Marketplace ca îmi cere o analiza?
A primit cineva cei 250lei pe cardul social în Ilfov?
Bună, m-am gândit să mă apuc de o mini afacere sau cum să îi zic. credeți ca se poate câștiga ceva din aranjamente florale?
Buna TPU, am aflat de un magazin pe nume „produse confiscate de la Vama Veche", am observat ca vand gadget uri la preturi f ieftine, stie cineva daca e ok daca e sa iau de la ei?
Salut, as vrea sa comand ceva de pe Ali Baba, undeva la 300 de bucati, am nevoie de firma sau se poate si pe persoana fizica?
De ex pe tik tok apar diferite persoane, tinere care promovează anumite produse. Ca exemplu, țigări electronice, cereale, diferite alte snak- uri, dulciuri etc... Probabil prin asta, își...? (mai mult)
As dori sa lucrez de acasă pentru ca am niște probleme de sănătate. Am văzut multe anunțuri de munca la domiciliu precum asamblat pixuri, sortat nasturi etc. As dori sa știu dacă cineva lucrează...? (mai mult)
Cum pot face brichete clipper personalizate? Am incercat pe site ul celor de la clipper, am facut design ul dar nu stiu cum le comand.
Salut, daca am in portofelul steam aproape 15 euro, cum as putea sa ii transfer pe card?
Bună tuturor.Sunt angajat pe perioada determinata de 4 ani in M.A.I.Lucrez deja de aproape 2 ani și as vrea sa știu dacă mă incadrez la un împrumut nevoi personale de 10. 000euro, de preferat Banca...? (mai mult)
Bună, înainte sa încerc sa fac, vin cu o întrebare și aici. Se pot face 2 rate la 2 produse de pe eMAG de exemplu?
Salutare TPU. A auzit cineva de compania Safe Invest limited? Daca da, ce puteti să-mi spuneti despre ea? Multumesc!
Salutare. A auzit cineva de compania SAFE INVESTS LIMITED? Și dacă da ce știți despre ea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
contstersinteresscazut întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
Dhhyyyy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!