De ex pe tik tok apar diferite persoane, tinere care promovează anumite produse. Ca exemplu, țigări electronice, cereale, diferite alte snak- uri, dulciuri etc... Probabil prin asta, își...? (mai mult)
As dori sa lucrez de acasă pentru ca am niște probleme de sănătate. Am văzut multe anunțuri de munca la domiciliu precum asamblat pixuri, sortat nasturi etc. As dori sa știu dacă cineva lucrează...? (mai mult)
Cum pot face brichete clipper personalizate? Am incercat pe site ul celor de la clipper, am facut design ul dar nu stiu cum le comand.
Salut, daca am in portofelul steam aproape 15 euro, cum as putea sa ii transfer pe card?
Bună tuturor.Sunt angajat pe perioada determinata de 4 ani in M.A.I.Lucrez deja de aproape 2 ani și as vrea sa știu dacă mă incadrez la un împrumut nevoi personale de 10. 000euro, de preferat Banca...? (mai mult)
Bună, înainte sa încerc sa fac, vin cu o întrebare și aici. Se pot face 2 rate la 2 produse de pe eMAG de exemplu?
Salutare TPU. A auzit cineva de compania Safe Invest limited? Daca da, ce puteti să-mi spuneti despre ea? Multumesc!
Salutare. A auzit cineva de compania SAFE INVESTS LIMITED? Și dacă da ce știți despre ea?
Buna. Azi am depus o cerere de dublicare certificat de nastere in Manchester si mi s- a spus ca va dura 4 luni, am nevoie de urgenta de certificat, se mai poate depunde o cerere si in Romania daca ...? (mai mult)
Ce ar trebui să includă un curs despre educație financiară? Majoritatea acestor cursuri cuprind cunoștințe despre bursă, pe ce să cheltuim, în ce să investim și "cum să strângem din...? (mai mult)
Ce firme cunoscute au multe informatii pe site ul lor despre departamentul de resurse umane?
Salutări, dacă un IFN te dă în judecată pentru dobânda exagerat de mare, cine este păgubit persoana care cere sau persoana care oferă fără să facă o analiză a situației persoanale?
Salutare.ce suma pot imprumuta maxim de la banca cu un venit minim pe economie? Big up!
Bună seara, Am deschis un overdraft la BT pentru a achita niște datorii, suma acordata a fost 4000 RON și i- am folosit pe toți. Știu ca se achita dobânda lunara la 4000 RON timp de 12 luni,...? (mai mult)
Salut TPU In urma unei discutii despre SUA mai multi tovarasi mi- au spus ca acolo traiul este mult mai scump ca la noi(asta stiu) si au adaugat faptul ca 1 mil de dolari nu este o suma extraordinara ...? (mai mult)
Exista credite bancare de 10- 20k euro fara dobândă? Adică 0 dobânda Adică când e sa plătesc suma întreaga sa plătesc fix cat am împrumutat nu dublu sau triplu Și dacă da ce băncii oferă...? (mai mult)
Am o intrebare, stie careva de siteul asta https://www.okazii.net/ nu cel stiut de noi,ci e un site cu indeplinrea unor sarcini, care te plateste in usdt oare e pe bune s-au e fake, inselatorie?
Aș putea avea afacere în care eu doar am funcție de conducere, mă ocup de managementul acesteia, fără a avea cunoștințe specifice de un domeniu? De exemplu, o afacere în care am ingineri,...? (mai mult)
As vrea sa ma apuc de trading si sa investesc 10-20 de dolari pe luna.Pot face asta? Ce brokeri pot folosi in Romania?
Salut, daca am card la banca Transilvania, pot scoate banii si la un bancomat de la CEC bank?
Vreau sa- mi deschid o afacere ( depozit de lemne) ma poate ajuta cineva cu raspunsul la urmatoatele intrebari : - Am nevoie de studiile silvice? - Ce acte am nevoie pentru a imi deschide un depozit...? (mai mult)
Salutare! Vin cu e nelămurire, sunt angajat la o firmă, până în momentul respectiv în acte am fost angajat cu minimul pe economie, am cerut să mi se crească la 5000 salariul brut justificat la...? (mai mult)
Salut Unde pot verifica o asigurare de Bulgaria
Mă ajută cineva O persoană a cumpărat de 78, 30 de bani merge la casă și îi dă casieriței 100 de lei casierița nu adună de la 30 de bani ci incepe cu hârtia cum face calculul dacă nu numără...? (mai mult)
Salutare. Daca am un overdraft deschis, as putea lua un credit de nevoi personale de la aceeasi banca unde am deschis overdraftul?
Hei TPU. Am o intrebare. Am facut ieri in jurul orei 1 dupa amiaza un transfer de bani. Direct de pe cardul meu pe un iBan revolut. Eu nu am cont revolut asa ca am decis sa ii transfer direct din contul...? (mai mult)
Sunt chiriaș și am avut o factură de plătit pentru luna trecută, pe care am achitat- o recent, la un supermarket. În urmă cu puțin timp, am primit de la proprietarul apartamentului, pe care...? (mai mult)
Bună! Vreau să vând un expresor de cafea pe vinted, pot să îl trimit printr-o firmă de curierat sau doar la easybox?
Buna Am un cont in LEI si o sa ma duc intr-o vacanta in Georgia (tara langa Rusia) Este necesar sa-mi convertesc banii sau se convertesc automat cand platesc la un POS georgian? Multumesc
Buna, doresc sa deschid un centru de terapie comportamentala, dac nu am studii in domeniu, pot sa înființez firma si sa angajez un terapeut cu diploma.
Am nevoie de un furnizor de haine branduri fake din Turcia
Buna! Ce inseamna sa fii freelancer? De exemplu ca web/graphic designer, poti fi angajat ca freelancer?
Am uitat să anulez un abonament și mi-a luat bani de pe card, dar nu au trecut 24 ore, sunt șanse să-i mai primesc înapoi?
Pot cumpăra ceva in rate dacă nu merg in magazinul respectiv? Adică dacă se poate să cumpăr ceva in rate de acasă.
Salut,am lucrat la glovo o vreme,dupa am pus din greseala banii pe alt cod la glovo courier,iar cei de la glovo au spus sa astept. Am o saptamana si ceva de cand astept, oare o sa patesc ceva?
Cum transfer bani de pe paysef pe Revolut?
Salut TPU! Este normal sa fiu plătit ca nou angajat doar dupa o luna de zile gen (sa ai o luna avans la ei) si dupa sa fiu plătit, adica ați mai auzit treaba asta? Apropo trebuiau sa ma plătească...? (mai mult)
Salut. Am un card de vacanta! Intrebare este cum pot scoate bani de pe cardul de vacanta fizic sau transfer pe alt card? Ceva romaneasca cineva? Apreciez enorm
De ce se spune că băncile și afacerile "fac ca banii să apară din aer"? (make money out of thin air). De ce nu spun că "atrag banii către organizația lor, din circulația banilor dintr- o țară/regiune,...? (mai mult)
De anul asta se impoziteaza bonurile de masa si care e procentul?
99design, fiverr si behance sunt aproape acelasi lucru doar ca au nume diferite?
Buna. Am un album cu timbre vechi si as vrea sa stiu cu cat pot sa le vand?
Heii! Ce înseamnă dacă primești o recomandată prin poștă? Țin să menționez că nu aștept scrisori de la nimeni, nu conduc deci nu vad de ce aș avea o amendă. E ceva grav?
De unde cumpara baietii aia din reclame pe Tik Tok lanturi "cu diamante" la 100 lei? Cum fac ei profit?
Am firma imobiliare doresc sa vând un apartament cu 100k euro [exemplu] ca si firma ce taxe mai platesti la notariat la stat și din 100k cu cât bani as mai rămâne ca idee...
Buna, am o problema, cineva care n- are cont bancar adica card, a vrut sa- mi trimita banii la aparatele alea, dar cineva de acolo i- a spus ca trebuie sa faca o fisa de la banca indiferent ca are ...? (mai mult)
Buna ziua, as dori sa lucrez la reinert, o fabrica de mezeluri. Am 17 ani intrebarea mea as putea sa lucrez asa? Mai am destul pana la 18 ani. Chiar am nevoie de un job si cei care au lucrat acolo cum...? (mai mult)
Hello, Am luat decizia ("neinspirata" de altfel) de a face o comanda prin magazinul eMag pentru o suma mai generoasă >10000 RON și am ales soluția de finanțare in rate de la TBI. După ce am făcut...? (mai mult)
Salut! Am facut recent o cerere de transfer liceal la inspectorat ca nu ma pot adapta la liceul la care sunt in prezent din cauza colegilor si a transportului, daca inspectoratul imi aproba transferul...? (mai mult)
Știe cineva daca pot transfera bani de pe paysafecard pe PayPal și cum? Mulțumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Dragobeta întreabă:
anonim_4396 întreabă:
StrongHeart întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Internet & istoria internetului
Petreci mult timp online, dar cate stii de fapt despre internet?