Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 26 Noiembrie 2024 sunt:
Stiti cumva dacă se poate șterge istoricul tranzacțiilor de pe bt pay? Sau măcar o singura achiziție
La accesarea fondurilor europene nerambursabile pentru tineri ( presupun că încă se dau ), care se pot accesa între 18 și 29 ani... Și dacă nu ma înșel se dau aproximativ 25.000 euro... Pentru...? (mai mult)
Salut TPU știe cineva unde pot găsi pe cineva care sa facă o prezentare PowerPoint sau world?
Dacă vînd cum primesc bani
Pentru cei care ati lucrat in strainatate si v- ati intors in romani acum vi se pare sa lucrati pe salariul de Romania? Mai aveti vreo motivatie sa megreti la munca cand stiti ca ati avut salariu mare ...? (mai mult)
Pentru cei care ati lucrat in trainatate si v- ati intors in romaniacum vi se pare sa lucrati pe salariul de Romania mai aveti vreo motivatie sa megreti la munca cand stiti ca ati avut salariu mare in ...? (mai mult)
Salut, pot lucra doua joburi in acelasi timp? Ceva gen sa lucrez la superbet cu un program( 12 ore pe zi, doua zile dupa doua zile libere) si in alea doua zile libere sa lucrez in alta parte
Buna TPU! Nu prea inteleg in legatura cu dropshipping- ul de pe shopify. Adica am inteles ca, cu shopify iti faci acel site dar nu am inteles faza cu Oberlo. Imi pun produsele de pe aliexpress de exemplu...? (mai mult)
Buna! As dori sa stiu daca trebuie sa platesc ceva la Instagram daca vand sau pun ceva la vanzare... Am citit pe mai multe site- uri dar nu am prea inteles si as dori daca se poate putin ajutor. Va...? (mai mult)
Cum mă pot conecta la PayPal cu noul nr te tel?
As vrea sa ii fac un cadou cuiva dar gen as vrea si sa ii aflu IBAN-ul dar nu stiu cum sa fac fara să-și dea seama
Buna,vreau sa trec pensia pe cardul fiicei mele, stiti cumva daca se poate? Multumesc
Salut. Oare se poate sa primesc salariul pe revolut neavând alt card bancar?
Cat înseamnă 29.638 lei (in lei vechi)?
Am trimis de pe card sparkasse 600 euro pe card de Transilvania în Euro vinerea trecută și azi e miercuri și nu s-au trimis, nici nu au venit înapoi la mine pe card, oare mai durează?
Va sălut! Pot face un împrumut dacă n-am venituri la Anaf? Bineînteles, eu am venituri și chiar sunt ok, doar că nu lucrez cu contract de muncă sau ceva de genul ăsta.
Salut! Cum sa fac bani pe telefon?
De curiozitate. Eu am un card bt pay (acela de 14- 18 ani), intrebarea mea e, atunci când fac o achiziție ii trimite mesaj direct pe tel ca am efectuat o plata sau ii arata abia după ce întra în...? (mai mult)
Ce înseamnă cont bancar nedebitat?
Salut! Vreau sa accesez niște fonduri europene pentru o afacere, cu cine pot lua legatura în asa fel încât sa-mi prezint ideea și etc?
Buna TPU! Anul trecut am fost la Massif ca voluntar, dar stiu ca au facut si angajari pentru persoanele de peste 18 ani. Anul asta am 18 si as vrea sa ma angajez, dar ma interesa salariul care ar fi....? (mai mult)
Am un cont la LeuPay in euro, cum as putea sa il inchid? Contul a fost deschis de o firma unde am fost plecat pe numele meu pentru a mi se vira banii de salariu
Este cineva angajat la Photohotel, a fost, sau a fost ales pentru interviu? Ce întrebări pun la interviu cei de la Photohotel?
Salut. Exista posibilitatea de a plăti pe eMag cu Card Raiffeisen Bank in rate, fara dobândă? Suma 12.000+ lei
Buna seara. Am căutat moduri de a face bani online. Am găsit câteva. Însă mai vreau. Îmi poate recomanda cineva, ceva bun, cu plata in PayPal sau le card?
Salutare, daca un amic imi trimite 2000 lei pe card, trebuie sa declar la anaf de unde am banii?
De unde importa magazinele mici si mijlocii produse la preturi mici in asa fel incat si ei sa isi poata adauga un adaos comercial?
Salutare. Am facut cont pe crypto.com doar logare cu buletinul. In rest nu am activat card visa crypto. Nu am facut nicio tranzactie si nu am bagat datele de card. Vreau sa inchid contul si nu raspunde...? (mai mult)
Buna...Știți cumva cum as putea sa fac urgent rost de bani? Am luat o sumă de bani cu dobândă, nu e foarte mare dar daca nu plătesc acum nu am chef sa plătesc de 10 ori mai mult, va rog sa îmi...? (mai mult)
Salut, eu am 15 ani și ma gândesc sa deschid un curs de drophipping pentru România, oare ce părere aveți. O sa meargă ideea mea?
Salut! Daca vreau sa cumpar/vand actiuni pe xtb trebuie sa am un cont de investiti deshis la banca sau merge si pe contul personal de debit?
Salutari, considerati o naveta de 120 km (adica 60 km drumul la servici, 60 km inapoi acasa) a fi prea obositoare? In conditiile in care masina consuma 6 litri/100km si salariul e 2000 lei? Imi pierd...? (mai mult)
Va salut, doresc sa imi achizitionez un camion si sa imi deschid un SRL, am nevoie de diploma de BAC pentru a deschide un SRL?
Buna ziua, vin si eu cu o intrebare, doresc sa imi deschid o firma de transport rutier, mai pe scurt sa-mi cumpar camionul meu si sa imi fac un SRL, am nevoie de bacalaureat pentru a face asta?
Salut TPU, dau funda! Am o problemă cu PayPal…am contul de prin Octombrie inclusiv cardul BCR adăugat. Ideea este ca trebuie sa primesc o suma de bani de la cineva si aparent aseara cand am primit...? (mai mult)
Buna ziua, eu fac mobila la comanda, am incasari doar prin OP. Cum este ok cu factura, creez una pe toata suma la data cand fac contractul cu clientul si o incasez odata partial (avansul mobilierului)...? (mai mult)
Bună ziua. Pot alimenta autoturismul cu combustibil fără sa platesc pe loc. Gen sa achit factura de combustibil când ajung la destinație? Traseu România Germania...
Un site pentru un credit online de ~4500 lei unde nu trebuie sa precizez ca am un loc de munca? Am incercat sa caut de unul singur insa ma redirectioneaza spre un site unde este necesar. Multumesc.
Am aflat de curând că există o modalitate mai ușoară și mai simplă prin care poți achita un credit la bancă și anume rambursarea anticipată. Vreau să știu dacă chiar e o metodă excelentă...? (mai mult)
Salutare. Am o mică nelămurire și sper să găsesc la voi răspunsul Un amic mi- a propus să mă asociez cu el într- un SRL deja existent Întrebarea mea este dacă eu voi avea o răspundere față...? (mai mult)
Buna TPU! Zilele de concediu de la job pot sa mi le iau cand vreau eu? De exemplu daca am 10 zile si vreau maine sa stau acasa, pot sa o fac? Care e legea pentru dreptul acestor zile? Multumesc!
Salut! Știe cineva ce reprezintă literele A și B de pe un bon fiscal? Alea fix de lângă prețul unui produs. Mulțumesc!
Buna ziua. Am dori cateva informatii si cum as putea sa procedez in urmatoarea situatie. Am un cont in banca in care lunar imi intra circa 1000 de euro ca si ajutor de la o persoana din strainatate. ...? (mai mult)
Cea mai buna masina la bolt pentru confort? Ce variante sunt economice si usor de intretinut?
Cat de sigur e paypal? adica daca as vrea sa cumpar ceva online si as folosi paypal, sunt sanse sa imi fure bani sau ceva de genu?
Știți pe ce site-uri poți găsi cărți de educație financiară și dezvoltare personală la un preț bun, gen vreo 50 lei așa?
Bună ziua. Am o problemă cu, contul PayPal. Nu primesc mesajul cu, codul de 6cifre pentru a mă putea conecta. Menționez că numărul de telefon este activ și până aseară am primit sms cu acel ...? (mai mult)
Bună seara! Am și eu o întrebare la dvs. Ținând cont de faptul ca teoria spune ca un cod IBAN este unic adică aparținător al unui cont bancar întrebarea mea este.: dacă o persoană fizică închide...? (mai mult)
Un consultant în afaceri mă poate să găsesc "ideea" de un mic business potrivită pentru mine? Astfel încât să îi împărtășesc ideile mele iar acesta să caute ceva potrivit... Cat costă o ...? (mai mult)
Am 18 ani și doresc sa fac un împrumut de undeva de 5500€(euro) pe perioada de un an de zile Am mai mult de 3 luni de când sunt angajat și sunt serios în treburile mele, de unde pot face un împrumut...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stefa0072004 întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
Dhhyyyy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tudor Chirila
Esti un fan adevarat al lui Tudor Chirila? Hai sa vedem cat de bine te descurci la testul nostru!