Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 30 Noiembrie 2024 sunt:
Pot să schimb 20 de euro în lei la atomomatul de la BT?
Se poate plati cu cardul de credit o rezervare pe booking? Ex Grecia, Bulgaria etc. Mulțumesc!
Buna ziua. Prietena mea are o problema financiara. Din ce am înțeles luna trecuta i- a venit câteva popriri pe salariu, are contul la Brd. O anumita suma de bani sunt blocați în cont și diferența...? (mai mult)
Stiti o agentie de seo si ppc cu preturi accesibile, in Bucuresti? Am un magazin online la inceput si ar trebui sa incep promovarea online. Mi s- a recomandat Magnetif Digital, dar as vrea si alte pareri....? (mai mult)
Buna ziua, Aș dori să îmi ocup timpul disponibil prin a livra diverse sortimente de produse prin Glovo, ca tot este la moda si prezinta o sursa de venit suplimentar pe o durata scurta de timp. Poate...? (mai mult)
Cum să faci bani online?????
Cum pot elimina o limitare din contul meu PayPal?
Salutare, am nevoie de o viza de flotant pentru permis auto, pe București. Poate face acea cerere fata proprietarului? Ca un fel de imputernicit
Bună. Știe cineva unde pot gasi un loc de muncă de acasă. Dar fără Oriflame Avon etc. Mulțumesc
Pot legal sa fac o plata cu o suma mai mare de 10.000 LEI catre un SRL daca o fac prin intermediul bancii? Eu merg cu cash la banca dar plata se face prin banca. Sunt confuz. P.S. Nu am cont la acea...? (mai mult)
Buna ziua stimati colegi de pe TPU! Ati putea sa imi spuneti cum se numeste in Austria sistemul de finante cel care e ca si BT Pay la noi in Romania? Cel care ofera rate dupa ce muncesti 3 luni in...? (mai mult)
Care sunt pasii pentru vanzarea unui imobil in Chisinau?
Buna ziua! Stie cineva sa imi spuna daca va rog frumos, ce sistem de finantare este in Austria gen BT Pay in Romania si cum se numeste? Ma refer la cei care fac rate in Austria dupa ce ai minim 3 luni...? (mai mult)
Salut. Ce comision are Raiffeisen Bank la cursul valutar din euro in lei? Cate procente?
Este sigur sa imi pastrez economiile pe cardul Revolut?
Escrocii de notari sunt mana in mana cu evaluatorii si in grilele notariale sunt evaluate terenurile la o valoare chiar de 10 ori mai mare decat valoarea lor reala. Ce se poate face? Mie nu- mi convine...? (mai mult)
Salut! Am card lanBamca Transilvania, am cont în lei și în euro. Am doar un singur card pentru ambele valute. Trebuiau sa fie 2 carduri sau doar unul?
Salut! Daca imi vand contul de Amazon se poate intampla vreo ceva sa faca imprumut sau ceva ilegalitați cu contul meu?
Cum functioneaza tranzactiile cu sume foarte mari? Adica spre exemplu daca vreau, ipotetic vorbind, sa imi cumpar un ceas de 100.000 de lei din mall si sa platesc cu cardul, trebuie notificata banca...? (mai mult)
Buna seara. Eu am un card de debit adolescent la cec si voiam sa stiu daca pot activa serviciul info sms ca stiu ca pentru aplicatie imi trebuie 18 ani, tin sa mentionez ca pe acel card imi intra doar...? (mai mult)
EFactura este obligatorie si pentru cei care factureaza catre firme din afara Romaniei, dar in UE?
Cei care aveti card la bcr mai e nevoie de aplicatia etoken? M- a pus sa actualizez aplicatia george dar am dat repede pe altceva si parca zicea ceva ca nu mai e nevoie aplicatia etoken acestea 2 fiind...? (mai mult)
Buna TPU! Imi puteti spune concret cum se investeste la bursa? De exemplu eu am aplicatia Bursa in telefon pe iPhone, am si aplicatia de la ING unde am card, pot sa investesc direct cu aplicatia sau ...? (mai mult)
Salut TPU. Se pot plati facturile de la engie/enel in rate?
Buna seara, as fi interesat sa inchiriez pentru vara in fata cazinoului din constanta, mentionez ca vreau sa pun o toneta de porumb fiert, una de vata de zahar si un aparat de incghetata. Stie cineva...? (mai mult)
Am de facut un banner in photoshop de 7.6x1.2m si nu stiu ce rezolutie sa pun la poza pentru a face bannerul cum pot alege dimensiunea cum e 1920x1080 ca sa nu iasa bannerul pixelat (dau fundă)
Poti la Banca Transilvania sa trimiti prin aplicatia Bt Pay din contul tau in lei bani in contul altcuiva care are cont tot Bt dar in euro?
Care este codul caen pentru a oferi cursuri legate de administrarea de afaceri, planuri de marketing, finanțe, etc? Ulterior, să fie aplicabil un alt cod caen, 7022, activități de consultanță...? (mai mult)
Cum afli nevoile dintr-un oraș anume, înainte de a începe o afacere în acel domeniu? Cum analizezi piața respectivă? Trebuie verificat un site de statistică înainte?
Salut merge sa trimit bani prin western union daca am 15 ani?
Am primit o propunere sa adaug produse pe eMAG, cat se cere la fiecare produs adaugat pe eMAG? Nu stiu cat sa cer, stiu ca este in functie de cate produse are, stiu ca are peste 250. Multumesc!
Vi se pare utilă Facultatea de Business? Există o astfel de facultate la noi în Cluj (la UBB) și mă întrebam care îi e rostul și ce se studiază concret acolo, având în vedere că pentru a deschide...? (mai mult)
Buna seara. Știți cumva daca indemnizația de creste copil se poate vira în cont bancar deschis la banca Monesse?
Cand se afiseaza pe listele de firme, cifra de afaceri / profitul etc pentru anul 2023?
Salut. In legatura cu site ul mobile.de au niste preturi si masini ok, in schimb vreau sa stiu daca pretul spre exemplu de 3900 euro (brut), asa cum apare la o masina, cat ar insemna in net. Cum se ...? (mai mult)
Salut TPU, am 15 ani și nu mi-a venit alocația de 1 lună, mi-am făcut cardul și nu îmi mai vine. Precizez că nu îmi vine nici pe card
As vrea sa va intreb, daca pot folosi cardul business antreprenor BT pentru a plati de ex. o factura pentru firma? (nu este un card de credit, ci cardul asociat pentru contul firmei) Intreb asta pentru...? (mai mult)
Salut. Aș vrea să mă apuc de transport persoane Austria, Germania, Belgia, Olanda și m-ar interesa și pe mine care ar cam fi prețurile. Dacă mă poate ajuta cineva.
Salut, daca am primit deja monetizarea pe Youtube si o sa ma mut în curand în alta tara, cum pot sa-mi continul monetizarea?
Buna ziua, stie cineva despre firma s.c deusche saisonarbeit kraefte srl cu sediul la Arad ( Fortele de munca )?
Ce acte sunt necesare pentru a îmi înființa o flota pe glovo/Bolt Food? Si cum pot face asta?
Am o problema destul de mare.Nu ma pot readapta in Romania si sa locuiesc cu parintii si cu salariu asa mic. Dupa ce am terminat liceul am plecat in Austria, acolo am stat 2 ani de zile, am avut 3 locuri...? (mai mult)
Salut, am și eu o întrebare. Am făcut transfer de pe cardul de Germania pe contul de revolut. Iar contul în am în lei și transferul nu mi- a ajuns, au trecut 3 zile. Mă poate ajuta cineva?...? (mai mult)
Salut! Lucrez barman, momentan am program de la 17 la 1-2, dar pot si 1 zi cu 1 zi, merita sa fac și livrări tazz în timpul liber?
Buna TPU, daca esti minor poti face transfer la banca cu cash? Sau la OMV tot asa? Am card de identitate.
Salutare TPU, astazi mai in gluma mai in serios mi- am uitat cardul in bancomat, m- au sunat cei de la agentia in care am uitat cardul si mi- au spus sa- l blochez, am sunat la brd si mi l- au blocat....? (mai mult)
Salve, ați auzit cumva eu, am fost la BCR azi încercând să fac cerere de credit, dar ce sa vezi, sunt surprins din nou cu o noua 'molima' poate vreun IFN sau orice creditor sa- si mascheze numele...? (mai mult)
Vreau sa stiu si eu cand cumperi o grasionera la ce acte trebuie sa rte uiti atent sa nu te trezești cu vreo teapa si ce acte trebuie sa aduca proprietarul la notar?
Salut, recent am implinit 18 ani si vreau sa imi infiintez un cont bancar la Banca Transilvania pentru a imi primi alocatia(sunt elev in clasa a 12a), imi poate spune cineva exact cum pot proceda ca ...? (mai mult)
Salut. Știți vreun site de verificat RCA și itp de Bulgaria?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!