Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 30 Noiembrie 2024 sunt:
Salut. Știți vreun site de verificat RCA și itp de Bulgaria?
Bună ziua, am o întrebare, nu știu dacă ați pățit vreodată, astăzi am fost sa scot o sumă de bani de la un bancomat CEC Bank, am pus datele necesare pe care le cere, am pus suma pe care ...? (mai mult)
Am observat ca poti dona 3, 5% din impozitul pe venit pe care il ia statul, la o asociatie, precum crucea rosie. Ce inseamna acel impozit? Inseamna din banii pentru viitoarea pensie? Stiu ca nu afecteaza...? (mai mult)
Salutare tuturor. Sunt nou pe platforma Etsy și am înțeles că la un moment dat va trebui sa am un Taxpayer ID. Din cate am înțeles de pe net, pot folosi CNPul, sau îmi trebuie un CUI sau Cod de...? (mai mult)
Vreau sa ma fac inginer medical dar nu prea sunt lamurit cu salariile. Oare are careva o idee cam ce salar are un inginer medical?
Am cont George Young si am facut 18 ani, trebuie sa fac ceva la banca?
Hey lume, dacă un client merge către un magazin, iar ajuns acolo îl vede pe vânzător ca încuie (e sfârșitul programului) și îl întreabă pe vânzător dacă e închis, iar vânzătorul urla...? (mai mult)
Salut, Acum 3 ani bunica mea a cumparat in 46 de rate niste electocasnice destul de scumpe de la Flanco. A primit si un card de cumparaturi. A platit timp de un 6 luni suma minima de plata, dar dupa...? (mai mult)
Salut! O întrebare am, acum 5 ani mi- am facut card la banca BRD și acum 3 ani am terminat școala și nu am inchis contul, iar acum am fost și am dobândă 300lei, ce pot face in situația asta? ...? (mai mult)
Buna ziua, are cineva o idee de afacere? Fonduri 4000---5000 euro
Salutare! Am nevoie de detalii despre firma Shanzer din Germania, asamblare bureti scaune auto. E ceva serios? Am nevoie de răspunsuri de la cei care au fost! Dau fundă!
A trecut cineva prin percheziție informatică? Telefon / laptop In cazul în care am uitat parola poate poliția să scoată datele?
Salut. M-ar interesa niște site-uri de vânzări utilaje din Serbia.
Buna TPU, am o problema legată de cardul pluxee(fost sodexo)am bagat plata cu telefonul de scurt timp si am folosit- o de maxim 5 ori, azi am incercat cu cardul fizic si imi da eroare mereu, ce s- ...? (mai mult)
Cum elimin conținutul de marcă de pe Instagram? De 3 săptămâni am aceasta problemă, nu mai pot da follow și nu mai pot primi
Bună tuturor! Stie cineva daca si de unde se pot lua bani imprumut cu contract notarial in Timisoara sau imprejurimi?
Salut, TPU! Mi- a venit o idee, cum să fac bani vara asta, fără să muncesc foarte mult. Un magazin mai mare(nu precizez despre care este vorba), dintr- un mall, dintr- un oraș aflat la 70 de ...? (mai mult)
Pot afla ora unui transfer dintr-o sucurseala unicredit?
Salut! Care este diferenta dintre sucursala si extras de cont?
Salur! Cum vad ora la care am trimis un transfer pe unicredit ca pe extrasul de cont nu imi apare
Salut Grup! Pot cumpăra un apartament in România in baza unui contract de munca belgian? Menționez ca am contract de munca belgian nedeterminat. Care ar fi pașii? Thanks
Salut! Acum doua zile am avut telefonul la o persoana si acum am scos extrasul de cont si am vazut ca banii i-au fost transferati altei persoane, mai pot face plangere?
Bună! Mă aflu in Germania de 4 luni aproximativ, primesc salariul in numerar si as vrea sa stiu daca aș putea sa imi depun bani la vreun bancomat? Fiindca am nevoie de bani si pe card. Nu am gasit ...? (mai mult)
De când s-a lansat aplicatia sweatcoin am strâns vreo 20k știe careva daca se pot scoate în vreun mod? Si cât valorează oare?
Credeți că dacă am 14 ani și folosesc buletinul meu pentru a-mi face cont revolut, merge?
Unde gasesc sa cumpar caracatite?
O firmă de consultanță în Audit, fiscalitate, marketing, strategii și optimizare, etc, oferă servicii unei firme client. Totuși, se întâmplă să ofere aceleași servicii unei alte firme...? (mai mult)
Bună ziua, am intrat pe Ghișeul.ro să plătesc taxele la impozit. Din greșeală am bifat altă opțiune, iar acum nu reușesc să recuperez bănuții. Eu am încercat și am trimis mai multe e- mail...? (mai mult)
De cati bani ai nevoie pentru a nu mai munci niciodata?
Ce coduri CAEN am nevoie pentru: repararea calculatoarelor, menteneanta acestora cat si a laptop-urilor, service gsm, vanzare accesori telefon, calculator si laptop?
Salut TPU. Trebuie sa completez un contract pentru închirierea unui apartament (apartamentul este în Germania, eu momentan locuiesc în Romania). În aceeași secțiune în care trebuie sa trec IBAN-...? (mai mult)
Bună ziua! Mai ține minte cineva care era prețul unei tablete de ciocolată Laura? M-ar interesat evoluția prețului din anii 2000 până în 2018/2019.
Se merită să devin arhitect sau sa optez pentru jandarmerie? Ambele job uri mă atrag.
Ce trebuie să fac ca să devin contabil?
Voi dacă ați vrea să oferiți un serviciu cum faceți să vă promovați? Nu- mi dați exemplul cu OLX'ul deoarece acum câțiva ani am încercat să îmi las un anunț și nu m- a contactat nimeni. ...? (mai mult)
Sa spunem ca am o afacere ce se ocupa cu vanzarea de produse. Nu mai am produsul X in stoc, dar clientul achita toata suma pe card de credit, eu ca si firma am voie sa folosesc contul bancar al afacerii...? (mai mult)
Ce solutie se pune in cuva cu ultrasunete pentru curatarile la placa ale pc-urilor, laptop urilor si a telefoanelor?
Buna eu am primit bursa in timpul liceului si mi s- a dat un card bcr unde imi intrau banii, eu acel card nu l- am activat niciodata si am vazut acum câteva zile ca mi- a expirat in august 2023. Ce...? (mai mult)
Imi trebuie cateva situri de a face bani ce situri sunt?
Salut! La 14 ani vreau sa ma apuc de dropshipping, este o idee buna? Stiu, la varsta mea ar trebui sa ma bucur de copilarie, prietenii, etc. Doar ca eu vreau sa imi creez o cariera pe care ma pot baza...? (mai mult)
Salut,daca cineva a intrat pe telefonul fratelui meu si si-a transferat pe contul lui banii, ce poate face fratele meu?
Bună, știe cine cum se pronunță suma de 228.923 de lei?
Salut, detin un PFA pe it, programare. Am tot auzit ca s- au marit impozitele anul asta si ca nu mai renteaza si ca sa imi deschid srl in loc de acest pfa. Imi poate spune cineva daca e mai convenabil...? (mai mult)
Dacă eu am un card revolut și cineva care are ING vrea să-mi trimită bani o poate face?
De ce sunt salariile asa de mici in Romania? Este foarte clar ca fabricile si firmele fac profit si au bani de ce nu platesc mai bine.Eu lucrez la o fabrica din Timisoara si este foatre performanta adica...? (mai mult)
Se poate trimite un colet (haine) daca este intr-o plasa de plastic? La fan sau la posta e permis asa ceva?
Salut,TPU Cand se bagă subventia la bovine? Din cate am înteles luna aceasta! Rog pe cineva care cunoaște mai bine, sa-mi spuna si mie!
Daca am un PFA pe sistem real, dar din Iulie 2024 o sa incetez activitatea cum o sa se calculeze CAS 2025 (CASS si impozit stiu ca or sa fie 10% din NET)? Practic ar fi doar 6 luni de activitate pe anul...? (mai mult)
Vreau sa ma abonez cu plata putina la un canal Youtube si nu stiu de ce nu pot, nu stiu cum sa aflu toate cele trei cifre de pe spatele cardului, vad scrise doar 2 a treia nu o vad, ce sa fac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Oameni si realizari
Stii oare cui trebuie sa multumesti pentru internet, telefon mobil, bec sau televizor? Hai sa vedem