Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 30 Noiembrie 2024 sunt:
Buna seara! Daca dețin un magazin online, livrez doar către persoane fizice, trebuie sa incarc facturile pe e- factura! Mulțumesc frumos!
As vrea sa-mi schimb banca, deoarece nu imi mai convine cea actuala. Ce banci imi recomandati?
As vrea sa deschid un magazin cu haine Turcia, cum as putea cumpara haine din Turcia? Nu știu nimic despre acest lucru
Salut am 19 ani și muncesc la o firma de metale, va rog dati- mi o idee de afacere, vreau sa fac ceva sa produc niște bani in plus, nu vreau sa stau toată viața la un job cu program și minimu pe...? (mai mult)
Cat castiga un sofer de autobuz si cat trebuie sa lucrezi pe zi? Este o meserie usoara?
Se merită vânzarea de cărți de colorat de ex ( dar și de alte feluri ), notebook etc, pe AMAZON KDP? E o platforma pe care navighează mulți oameni ( din afara... ), din alte țări, și dacă...? (mai mult)
Mi- am făcut un cont de revolut recent și mi- am verificat tot email, numărul de telefon, identitatea dar nu pot sa primesc banii pe cont cu numărul de telefon. Îmi zice sa verific detaliile de ...? (mai mult)
Bună TPU! Vreau sa închiriez o garsoniera pe termen lung, și titularul ar fi mama. Dacă tatăl meu lucrează în afară, poate să trimită bani pentru chirie și tot ce trebuie? Cum se procedează?...? (mai mult)
Se pare ca iar am o problema la locul de munca, pe data de 08.12. 2023 m- am angajat la o firma, i- am anuntat din timp ca voi avea nevoie de o zi libera pe 29.12 pentru a sustine traseul la scoala de...? (mai mult)
Bună! am vândut un obiect pe vinted și a fost trimis prin easybox, dar clientul nu a putut ridica coletul. acum se va întoarce la mine, dar nu cred că îl voi putea lua la timp. ce se va întâmpla...? (mai mult)
Buna. Sunt anul I la AMG, iar dupa experienta practicii intr- un spital public, am ajuns la concluzia ca nu voi vrea sa ma angajez intr- un asemenea loc, cel putin nu pe sectiile pe care am fost (neuroch.,...? (mai mult)
Am întrebare, dacă deschizi o firma ce avantaje ai? Ma refer dacă ai avantaj la materiale de constructii dacă firma ta se bazează pe construcții, ce benificii iti ofera statul?
Salut, îmi puteți da o părere despre compania XIAN YU YUAN INTERNET TECH LTD, multumesc?
Ma poate ajuta si pe mine cineva sa imi inchid contul de Crypto.com?
Salutare! Am mai scos bani pana acum de pe tik tok, dar astazi cand am vrut sa scot, mi-a aparut ca nu s-a putut procesa retragerea, ma puteti ajuta si pe mine?
Daca fac live pe Tiktok cu un alt live facut pe Youtube, este ilegal?
Salutare, mi- am făcut de curand un srl pentru un mic service auto cod caen 4532, 4520 imi puteți spune de ce autorizații am nevoie pentru a fi cat de cat in regula? Stiu ca pentru frane iti trebuie...? (mai mult)
Am un cont de PayPal permanent limitat cu niste bani in el, au primit e- mailul că au trecut 180 de zile și că fondurile sunt eligibile de transfer. Cum fac sa îmi retrag banii? Trebuie să îi ...? (mai mult)
Salut. Transferul din PayPal in cont bancar cat durează? Și există comision pentru acest tip de transfer?
Salut! Are cineva idee, dacă muncești ca freelancer, care este suma maximă câștigată, pentru care poți face declarația de venit anual la anaf, fără a fi obligat legal să înființezi un ...? (mai mult)
Buna seara! Vreau sa trimit un colet si mi- as dori sa- mi recomandati cel mai convenabil serviciu. Cei care obisnuiti sa trimiteti diverse colete, ce firme de curierat folositi, cu cine ati avut cele...? (mai mult)
Ce să fac dacă "prietenii" mei și eu am mers la o cafenea împreună, iar ei au plecat fără să plătească biliardul, iar eu am rămas aici, iar vânzătoarea ma obligă să plătesc?
Care este plafonul pfa daca vreau sa fac uber party time? Anual
Am inteles ca pot sa lucrez legal pe baza unei declaratii pe proprie raspundere la bolt cu titlul de administrator fara drepturi in societate? Daca da ce responsabilitati implica
Se poate completa declaratia 230 pe site-ul SPV fara sa mai trebuiasca sa ma deplasez?
Cat pot lua împrumut din bancă maxim la 19 ani cu 5 luni de muncă și 2500 salariu ron
Bună. Cum îmi pot promova contul de onlyfans? Dar dacă aș vrea să încep să lucrez cu o agenție? Dar dacă vreau sa vând content pe rețele (Facebook, Instagram). Alte fete sunt dispuse la promovari?...? (mai mult)
Salut, aceasta intrebare este pentru cei care au reușit sa ajungă sa monetizeze contul de intagram. Întrebarea mea este daca am nevoie neapărat de firmă pentru a-mi configura monetizarea?
Salut. Acum 6 ani am lucrat la o firmă privată timp de 5 ani unde teoretic trebuia sa lucrez 8 ore pe zi, 170 ore pe lună. Practic lucram 16 ore pe zi, o zi da una nu și eram plătit la negru în...? (mai mult)
Daca am dat ibanul cuiva sa mi transfere bani si tranzactia a fost efectuata, in lista de tranzactii o sa i apara doar ibanul meu sau si numele?
Voua vi se pare normal ca Banca Transilvania sa limiteze semnificativ accesul clientilor la aplicatiile sale timp de 4 zile?
Daca am sa transfer 180, 25€ dintr- un cont de paypal in cont de revolut și după din contul de revolut in alt cont de PayPal, cu câți banii mai rămân după comisioanele de transfer paypal - ...? (mai mult)
Buna seara TPU, azi de dimineata am fost la un magazin de renume, mi- am cumparat mai multe produse unde am luat si un pachet de 1+ 1 de Fanta. Toate acestea au fost cumparate de dimineata, iar de ...? (mai mult)
La ce facultate să merg să devin manager? Dacă se poate și un orar?
Bună, oare mă poate ajuta cineva cu câteva răspunsuri? :) Aș dori să merg la facultate și sunt foarte indecisă! As vrea sa devin manager sau ceva legat de afaceri internaționale ????????♀️ ...? (mai mult)
Aș vrea să devin psiholog școlar, câți ani durează facultatea? Cam cât voi fi plătită? Este grea materia? La ce liceu trebuie să dau?
Salutări zilele trecute am făcut cumpărături de cca 30€ de la penny, iar acum am primit rambursare pe revoulut, aveți idee ce s- a întâmplat.în condițiile în care eu nu am cerut rambursare...? (mai mult)
Bună seara Îmi poate explica cineva care e faza cu bancnota de 20 lei, de ce unii o vând cu peste 200 lei bancnota? Din câte am auzit tine de serie dar care serie este mai importantă? Mulțumesc ...? (mai mult)
De la 1 ianuarie vor trebui trimise online doar facturile catre persoane juridice sau si cele catre persoane fizice?
Am si eu o intrebare O prietrna care a facit 14 ani acum 2 3 luni inca nu si a facut buletinul, cat de mare o sa fie amenda?
Salut.Daca cineva imi trimite niste bani prin transfer bancar eu avand cont la ing trebuie sa îi accept in aplicatie sau imi intra banii in cont fara a nu face nimic?
As dori sa stiu de ce Trust Wallet imi cere sa depun, daca vreau sa transfer niste bani tot in contul meu, cel de Binance?
Cum pot intra și care sunt cele mai bune grupuri de Facebook unde îți poți vinde unele lucruri
Dacă mi-am făcut card la aircash MasterCard, în cât timp ajunge?
Salut TPU, am achiziționat un Smart tv de pe flanco.ro, doar că, când am ajuns acasă, și l- am băgat în priză apăreau niste dungi pe ecran, ce sa fac, ? Va rog, sunt sisperat, a costat ...? (mai mult)
Cum aflu adresa mea de pay pal
Ce firma sa deschid cu srl pfa sau i.i în mare parte doresc ca firma sa se ocupe cu imobiliare ce îmi recomandați.
Salutare, exista cineva care a monetizat blog cu adsense? lucrez de ceva timp la blogul meu si doresc o parere inainte sa aplic pentru adsense. Pe blog postez articole despre curiozitati, animale de ...? (mai mult)
Salutare este cineva care are firma de curier local care este piața lui de desfacere pe local care sunt clienții care trimit colete și cum procedează?
Salutare este vreo firma de curierat local care colaborează cu firmele astea mari gen Fan Curier, Cargus, Same Day? Care este comisionul sau cât de ia pe colet livrat de la firma mare? Cum se...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Familia Bundy
Te-ai amuzat si tu privind situatiile amuzante prin care trec cei 4 membri ai familiei Bundy? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!