Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 30 Noiembrie 2024 sunt:
Salutare este vreo firma de curierat local care colaborează cu firmele astea mari gen Fan Curier, Cargus, Same Day? Care este comisionul sau cât de ia pe colet livrat de la firma mare? Cum se...? (mai mult)
Salutare dețin un srl pe profit din 2015. Acum vreau sa ma reprofileze pe curier. Știe cineva cum pot lua legătura cu firmele de curierat gen Glovo, Tazz, etc
Buna! Daca vdau codul iban cuiva sa imi transfere bani,atunci cand persoana respectiva mi-i transfera, ii apare numele meu?
Buna! Am 17 ani și am o pagina de Instagram in care vând hăinuțe din garderoba mea, de care nu am nevoie (unele noi, altele purtate). Dacă produsele au defecte, mentionez și le prezint in fotografii....? (mai mult)
Am comandat ceva prin decathlon si am ales livrarea in magazin cu plata ramburs, pot platii rambursul cu cash?
Hei! Există vreo modalitate în care să fac bani online când am timp, de acasă? Am 16 ani și vreau să îmi cumpăr singură chestii pe care mi le doresc, nu mai vreau să cer părinților… Mă...? (mai mult)
Hey lume. Am fost cu steaua azi și am făcut 170 de lei. Ma gândeam ca mâine sa cumpăr din piață tricouri adidas și nike fake, cu 25 de lei și sa vând pe olx. Merge oare?
Salut! Am câteva miniexcavatoare, buldoexcavatoare și manitouri! Tata a hotărât sa renunțe la afacerea lui pentru ca a îmbătrânit și vrea sa se liniștească! El mi- a propus sa preiau eu ...? (mai mult)
Am primit un parfum cadou de la cineva, nu prea e parfumul pe care mi l-am dorit eu și vreau să scap de el, va rog cineva daca mă poate ajuta, unde aș putea să vand parfumul repede?
Buna! Sunt un student in anul 1, la nivelul de licenta la Marketing si crede ti ma, am mult prea mult timp liber. Ma gandeam, cum am carnetul de mai mult de un an, daca ar profitabil, sa devin sofer...? (mai mult)
Bună ziua caut și eu da fac un împrumut week acesta într 500 și 1000 de lei, ar fi mai ok cu o persoana deoarece nu am găsit banca sa lucreze, banii se înapoiază luna viitoare + dobânda, pot...? (mai mult)
Bună! Există locuri de muncă care să îți asigure transportul? Am aproape 19 ani și locuiesc într- un mediu rural și îmi doresc foarte mult să mă pot angaja undeva de luna viitoare, să am ...? (mai mult)
De ce sunt asa multi pe internet care iti dau un master class gratuit? Ei ce castiga?
Am luat atestatul pentru uber /bolt, intentionez sa inchiriez un logan, ce imi recomandati să ma bag ca pfa sau la o flotă parteneră? ce e mai rentabil
Buna ziua Am cum sa îmi primesc bani înapoi pe un produs daca bonul este deteriorat? Se vede pretul total si codul de bare.
Salutare TPU! Ca orice adolescent imi doresc si eu sa am banii mei, sa pot sa imi achizitionez anumite bucuri, sa economisesc si chiar sa si investesc in ceva din care poate iesi un profit. Am aproape...? (mai mult)
Buna! Am si eu o nelamurire: daca un dosar de scolarizare expira iar persoana nu a reusit sa promoveze proba practica pentru obtinerea permisului de conducere, ce se va intampla cu taxa de 89lei pentru...? (mai mult)
Buna seara! Stiti vreun website/platforma unde sa pot vinde decoratiuni handmade, de exemplu broderii lucrate manual? Ceva in genul lui ETSY exista in Romania? Multumesc!
La comandă după SHEIN se poate plăti și cu card revolut, și se poate plății când vine comanda adică după, nu înainte?
Buna selfpay now nu imi accepta cardul revolut visa imi zice ca imi trebuie un card din Romania ..eu avand doar revolut si vreau sa l alimentez de aparetele de plati facturi...dau funda cine ma ajuta sau...? (mai mult)
Buna ziua ce IFN îmi recomandați pentru a face un credit de nevoi personale de 10000 lei? Am încercat la banca dar mi- au cerut minim 3 luni de venit și eu am doar 2 luni. Ideea este ca eu lucrez...? (mai mult)
Buna ziua cel care ma ajuta are funda direct pentru cel mai potivit raspuns Cu ce aplicatie pot incarca cu bani cardul revolut visa in afara de selfpay now ca nu mi l accepta [Dau funda]
Se merită să îmi fac card REVOLUT? Dacă DA de ce? Dacă NU de ce? E o aplicație 100% sigura? Cât se plătește transportul? Îmi spune ca va trebui sa plătesc o taxă de livrare... La transferuri,...? (mai mult)
Bună ziua. Dacă am un pfa deschis acum 3/4 ani (pentru broker de asigurări) dar n- am înregistrat nici un venit până acum. Cum trebuie să procedez pentru a- l închide? Se poate și online?...? (mai mult)
Stie careva daca pot lua benzina cu cardurile de masa de la Banca Transilvania?
Buna, z beneficiez de o indemnizatie de plasament de la ajipis iar astazi nu am primit banii cum ii primeam mereu, stiu ca trebuie sa aduc o adeverinta de salariat la 3 luni am adus insa acum am contractul...? (mai mult)
Bună am trimis banii din aplicația Raiffeisen la Unicredit în cât timp vor întra banii?
Bună! Daca vreau să vând un ebook online ( nu pe un anumit site specializat in astfel de lucruri, ci pe platforme cum ar fi Instagram ) există aspecte legale de care trebuie sa țin cont? Trebuie ...? (mai mult)
Salut, am o frima producatoare de mobilier urban, noi producem coșuri de gunoi / bănci stradale ( etc ) de unde pot obtine clienti ( fara OLX, sau Fb marketplace )
Buna ziua, am plasat o comanda pe shein si imi arata de o saptamana si ceva ca e in transit iar azi mi- a venit mesaj precum ca e suspendata deoarece nu am introdus in adresa un numar de casa desi adresa...? (mai mult)
De ce prefera majoritatea oamenilor sa ramana angajati in loc sa isi construiasca o afacere?
Salut! Am incercat sa folosesc un calculator de taxe pentru un cod CAEN 5920 de (Dj, producator muzical) etc. Iar acesta mi- a oferit mai multe variante de PFA/SRL printre care si varianta de PFA ...? (mai mult)
Ce trebuie sa faci ca sa- ti permiti un bolid in zilele noastre? E plin orasul de mașini scumpe, nu- mi dau seama ce fac acei oameni, sunt confuz, tot încerc sa mi dau seama, vreau sa- mi fac un ...? (mai mult)
Cum fac sa deblochez contul de la BCR al soțului?
Bună, știți cumva un loc de muncă în domeniul call center sau ceva, dar să se lucreze de acasă?
Buna ziua, pe 08.11. 2023 m-am angajat la posta, ieri am intrebat cand primesc bonurile de masa si mi-au spus ca in ianuarie voi primi bonuri dupa 08.12 pana pe 31. 12nu am inteles de ce.
Salut TPU! Am o intrebare:din 1200 lei am retras din bancomat 900 lei dar banii nu s- au luat din balanta si am zis sa ii scot pe restul 1200 lei, in total 2100lei eu avand doar 1200. Trebuie sa- i...? (mai mult)
Bună ziua! Știe cineva vreo persoana fizica care acorda imprumuturi?
Salutări, știți cumva unde pot face o reclamație sau ceva împotriva IFN- urilor? Am fost și eu ca prostul la Flanco că mi- a fost musai sa iau un PC sau PS și s- au găsit dânsele sa- mi acorde...? (mai mult)
Buna am luat amenda in 3 decembrie si azi e 17 decembrie(duminica ), se incadreaza maine 18 decembrie (luni ) in perioada de 15 zile? Ca sa pot plati jumatate?
Salut. Se poate poți cu cardul de cumparaturi(Card avantaj Eurobank) la easybox când îți ridici coletul? Dacă da, se percepe ca o cumparatura și vei avea ratele in funcție de suma fără dobânda...? (mai mult)
Vreau sa fac o plata de 10 euro pe un site de skin uri pentru cs2 (ggdrop), am m ai facut in trecut plăti pe site ul respectiv totul este bine cu el nu am avut probleme cu el, dar acum dupa vreo 2 luni...? (mai mult)
Bună ziua! Oare aveți ideea cât durează un transfer de la bcr intr-un cont de transilvania și oare o sa primesc ceva mesaj cum ca au intrat?
Salutare. Am si eu o mica problema. Lucrez la hermes in Germania. In ultima perioada am acumulat cam multe reclamatii dintre care doar doua mi au venit la plata. Ca urmare, "sefu" mi- a spus ca restul...? (mai mult)
Tot respectul, in următorul scenariu, o persoană postează un videoclip împreună cu un cod promoțional, ce contract, regim juridic și taxe sunt aplicabile pentru mine, oferindu- i 30% comision...? (mai mult)
Bună ziua, detin o afacere mai exact un loc de joacă iar in mediul online adica pe Facebook avem 1100 urmaritori. Ce nu inteleg eu de ce din toti acei urmaritori vad postarea sau ce pun la povesti ...? (mai mult)
Salut TPU, vreau sa- mi verific identitatea pe revolut si imi cere ori buletinul, pasaportul sau carnetul de conducere pentru a- mi confirma varsta, peoblema e ca 2 din ele nu le am momentan, doar ...? (mai mult)
Mi s- a sustras de pe card suma de 1000 lei deși eu nu am autorizat transferul și nu cunosc numele. Am blocat cardul. Acum întrebarea e, banca îți returnează suma? Pana la urma asta e furt. Care...? (mai mult)
Am gresit pinul de 3 ori iar dupa mi- a fost retinut cardul in atm, m- am dus la o unitate bt si le- am spus ca mi- a fost restrictionat, iar dupa mi- au spus ca o sa ma sune cineva cand este gata sa...? (mai mult)
Bună ziua! Am o întrebare am fost sa ridic o suma de bani iar bancomatul nu avea sa elibereze suma ceruta după mai multe încercări cu o suma mai mica am descoperit sa soldul este mai puțin decât...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a