Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 30 Noiembrie 2024 sunt:
Iti trebuie facultate ca sa creezi un Business? Care ar fi aceasta?
Intrebare pentru contabili sau persoane cu informatii concrete: Am mai pus intrebarea asta intr- un fel diferit si am inteles- o in acel fel, acum sunt curios de alt scenariu. Daca eu prestez un ...? (mai mult)
În Chişinău unde pot schimba lire sterline în lei moldoveneşti?
Salut, dacă am bagat in Bitcoin de pe Revolut 7 lei cam cat îmi va creste? Se poate ajunge și la 50 de lei 100 de lei? Scuzați categoria, dar nu știu unde să pun întrebare, scuzati- ma din...? (mai mult)
Buna seara! Cineva mi-a spus că, ca sa pot retrage banii de pe trust wallet, este nevoie că să îmi actualizez portofoliul cu alți bani, este adevarat.
La comanda de retur pe Epantofi nu trebuie indicat contul? Sau se face plata prin curier?
Cum poate cineva din Italia sa imi trimita banii lui cash in Marea Britanie?
Salut! Vreau sa fac o plată pe google play cu cardul dar îmi cere parola 3d secure și eu nu știu care este aceea.Ma puteți ajuta cum sa o aflu? Mulțumesc!
Salut TPU, câți bani cheltuiți pe alimente timp de o luna? Eu in jur de 1000 ron
Salut! In fiecare luna mi se debitează suma de 40Ron de către Google Payment ie ltd oooDublin, nu știu cine sunt și cum pot scăpa de aceasta grija.
Buna ziua! Aveti idee care e dobanda pe lună la un overdraft de 8000 ron la raifasen..cu aproximatie? Multumesc!
Am cumparat ceva de la un tonomat de mancare și aveam de luat 50 bani rest. Aparatul a dat 1 leu 50 rest, am bagat inca o data 50 bani si am cerut rest, primesc 1 leu 50 rest.Fac asta pana mai pot să...? (mai mult)
Buna ziua, vreau sa bag pe fre firee direct de pe card, cum?
De unde pot cumpara lenjerii en gros ( oriunde in țara) la fabrici ma refer
"Salut! Am o întrebare importantă legată de retragerea de fonduri din criptomonede. Am obținut 11, 000 de dolari SUA pe platforma Binance și aș dori să îi retrag. Nu știu la ce bancă românească...? (mai mult)
Cum se face calculul salarial p luna octombrie, pentru o persoana care a lucrat 10 zile, 8 ore? Luna are 22 zile lucratoare.
Buna ziua! Am facut un imprumut la banca transilvania, cat timp se poate amana prima rata? Rata este mica de 250 de lei pe luna!
Buna seara! Tocmai ce mi- am facut cont perfectmoney si as vrea sa adaug in el 80$ dar nu stiu daca pot direct de pe card? Voi cum ati facut, trebuie sa fac o plata internationala si doar cu aplicatia...? (mai mult)
Salutare. Vreau sa-mi deschid un pfa si sa mă angajez la glovo, cum pot face asta? Pe site la glovo găsesc doar opțiunea de a deveni livrator prin intermediul unor parteneri.
Tot respectul, dacă ofer 30% comision din prețul fiecărei bijuterii vândute de influencer (printr- un cod promoțional personalizat lui), ce și cum facturez? Aceași întreabare o am și în legătură...? (mai mult)
Am găsit o bancnotă de 5 centavos, este rară?
Salut. Dacă am card avantaj(Eurobank) și am bani pe el ii pot adaugă pe Revolut? Și dacă da, se percepe comision de retragere sau se manifesta ca o plata și se face planul de rate normal fără ...? (mai mult)
Salut. Am pățit următorul lucru: Am pus un anunț de vânzare pe Facebook Marketplace cu un set PC pe care vreau să- l vând și mi- a răspuns o persoană că vrea să- l cumpere dar e ocupată cu...? (mai mult)
"Salut! Dacă călătoresc în întreaga lume și obțin venituri din tranzacții cu criptomonede, cum ar trebui să declar aceste venituri atunci când nu sunt în România și mă aflu într- o altă...? (mai mult)
Buna ziua, mă poate informa cineva daca am platit pe un site cu cardul bt și după mi se spune că îmi ia în fiecare lună o anumită sumă, se poate să îmi ia automat fara sa îmi dau acceptul?
Buna! Care este suma maxima, ca persoana fizica, pe care pot sa o incasez in contul personal de la banca?
Bună! STIE CINEVA DE CE PE REVOLUT DE CE NU MAI PRIMESC RECOMPENSELE DACA RAPSUND LA INTREBARI? Am primit banii pana acum 5 zile când am răspuns dar acum facă o fac nu mai primesc nimic Știe cineva...? (mai mult)
Cum as putea sa- mi recuperez și eu contul de revolut ca- mi spune ca nu e numărul asociat contului. Eu am același nr de telefon si mi- a fost furat contul. Cred ca mi- au schimbat numărul de cont....? (mai mult)
Shein lucrează de sărbători?
Salutare TPU! Sunt angajat de 3 ani in invatamantul de stat si pana acum 3 luni am fost angajat pe un post provizoriu. In luna mai sau iunie, am primit pe cardul de vacanta sodexo doar 1000 de lei din...? (mai mult)
Cum pot debloca un cont PayPal dacă nu mai am același număr de telefon.
Am avut un cont de PayPal permanent limitat au trecut cele 180 de zile am primit email că fondurile sunt disponibile de transfer ieri, ideea daca am un timp anume sa transfer fondurile pe card/banca ...? (mai mult)
Bună seara, am o întrebare am un anunț în așteptare pe public24 și este weekend oare îl vor accepta moderatorii sâmbătă sau duminică sau trebuie să aștept până luni?
"tranzactia a fost trimisa spre autorizare nu sunteti autorizat sa efectuaţi operaţiunea" Ce înseamnă? E vorba de transfer bancar OTP Bank,
Salut, Im poate spune cineva ce seamna transferuri și sume blocate? Pe cont bancară
Buna, as avea si eu un mic depozit de 5000 lei, cum as putea sa ii inmultesc? Locuiesc la oras nu la tara.Va multumesc frumos
Bună grup, stiti cu cât se plătesc 12 zile de concediu la lichidare? Am avut dreptul la concediul iar eu nu mi- am luat. Acum mi- a expirat contractul și vreau sa știu cu cât se plătesc cele ...? (mai mult)
Salut. Am de primit niste bani de la un prieten și el are posibilitatea de a- i trimite doar prin IBAN și eu nu am. Am câteva întrebări 1. Ce este IBAN- ul? 2. Cum funcționează? 3. Din IBAN...? (mai mult)
Bună! În legătură cu eduboom, știți cumva dacă după plata primei luni, sunt obligată să continui să plătesc altele 11? Scrie că e vorba de un contract de 12 luni și nu prea mi- aș dori...? (mai mult)
Bună. Acum cateva săptămâni mi- am gasit o chirie in urma unui anunț postat pe Facebook de către o fata care își cauta colega de apartament. Mi- a cerut copie după buletin și garanția pentru...? (mai mult)
În cât timp intra soldul în urma unui transfer de la BT la BRD?
Va salut TPU! De ceva timp ma macina gandul sa incep o afacere, ce se ocupa cu inchirieri pentru ATV- uri. As vrea sa stiu daca pot sa cumpar o firma gata facuta cu alt scop de lucru, cu niste cifre ...? (mai mult)
Bună seara! As dori sa știu cât durează un transfer de pe bt 24 intr-un cont
Salut, ce se poate întâmpla dacă vand articole pirotehnice de clasa I Fără autorizație?
Buna! Am 15 ani si habar n- am ce se va intampla la facultate. Se tot vorbeste inca pe acum despre bac. Si cica trebuie sa invatam. Meanwhile, niciun coleg de al meu nu e interesat de nimic. Clasa e atat...? (mai mult)
Buna, ma ajutati si pe mine cu un raspuns? Fundaa! Cum poti afla ce salariu ai ca asistent medical intr- un spital de stat? Adica îti zice la un interviu? Sau cum afli? Stiu doar ca dai o proba de scris...? (mai mult)
Știe cineva la ce stadiu se află RON digital (leul digital), CBDC, în România? Pe site- ul oficial, cbdctracker.org, nu arată informații despre România. Cunoaște altcineva un site oficial?...? (mai mult)
Salut, cei care lucrati pe net cat se castiga?
Salut, știți cumva daca fac un împrumut de la IFN uri, TBI mai exact, se poate după ce îmi achit creditul, vreau sa iau 2.000 de lei pentru ceva, pot sa facă sa- mi păstreze datele sa- mi facă...? (mai mult)
In cat timp ajunge transferul bancar de la ing in bt?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?