Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 30 Noiembrie 2024 sunt:
Salut! Am facturile la firma toate listate A4 si as dori sa stiu daca le as scana ch iPhoneul si transforma in PDF si sa le incarc intr- un soft sa mi genereze automat NIR sa nu mai stau eu sa completez?...? (mai mult)
Bună seara, aș avea o întrebare, eu schimb un imobil cu altul, am fost la notar am dus hârtiile necesare și ne- a programat pe ziua de vineri la semnat, eu când trebuie să plătesc taxa de transcriere?...? (mai mult)
Care este articolul de lege prin care institutiile publice, in special facultatile de stat, sunt obligate sa deconteze banii de transport, bursele de merit catre orice tip de banca? Spre exemplu la ...? (mai mult)
Dacă de ex, am 2 mașini, am o firma, și colaborez cu bolt... Pe o mașină fac bolt eu..., iar pe una angajez un șofer. Ar merge o "afacere" de genul asta nu? Și pe lângă să fac și altceva...? (mai mult)
Stie cineva cum transfer banii din paypal pe paysafe?
Salut. Am făcut 15 lei din chestionarele de pe revolut eu acum vreau sa ii transfer pe cardul de banca transilvania. Cum fac?
Buna! Mi- am facut si eu un piercing in buric si am auzit ca crema de galbenele este buna, dar tot ce am gasit ce conține galbenele este o crema cicatrizin cu extracte de tătăneasă, sunătoare, ...? (mai mult)
Salutare TPU! Sunt angajat de 3 ani in invatamantul de stat si pana acum 3 luni am fost angajat pe un post provizoriu. In luna mai sau iunie, am primit pe cardul de vacanta sodexo doar 1000 de lei din...? (mai mult)
Salut, mi s- a luat de pe card suma de 24 lei si la comerciant scrie 5815 digital media books movies music. Poate a mai patit cineva asa, e prima data cand patesc dar nu inteleg de unde ca nu am facut...? (mai mult)
Salut. Vin și eu cu următoarea problema, am un overdraft descoperire de cont la CEC și în momentul de fata sunt în medical și urmează sa se restructureze posturile la mine la servici. Întrebarea...? (mai mult)
Bună, pot să-mi fac card on-line? Am 17 ani aproape 18 dar să folosesc buletinul părinților …?
Salut, daca cineva mi- a trimis bani din strainatate, persoana respectiva avand card la o banca oarecare si eu avand revolut, dar i- am dat IBAN ul de Romania in loc de cel international, mai ajung...? (mai mult)
Salutari, ma gandesc sa deschid un magazin cu haine second. Intrebarea mea este de unde as putea cumpara marfa? Multumesc mult.
Ce o sa se intample acum cu Profi daca a fost cumparat de Mega Image? O sa fie inlocuit Profi cu Mega?
Am castigat la lotto noroc daca am nimerit 3 numere aleatorii pe bilet, adica unul la sfarsit altul la inceput?
Bună ziua, aveam pe cont 69 de lei, am făcut o plata de 26 lei, am rămas cu 43 de lei. Dimineața m- am trezit cu 9 lei după are am rămas cu 0 lei și nu apare pe tranzacții, am card brd. Vreau...? (mai mult)
Salutare, as vrea sa imi iau un s23 ultra in rate eMAG, nu sunt angajat, lucrez part time la bolt food, ce acte mi-ar trebui sa pot sa iau telefonul in rate si cum pot sa iau in rate eMAG?
Salut TPU! Dau funda promit! Unde pot depunde bani in Olanda sau Belgia daca am card mastercard din Austria? Am incercat si nu merge oriunde
Ce salariu trebuie sa aiba o persoana ca sa obtina de la banca un credit intre 150.000 si 200.000 euro? Cat la suta poate reprezenta rata creditului ipotecar din salariul lunar?
Ce afaceri ar mai merge in "ziua de azi"? Ce domenii nu vor "cădea" și vor continua sa fie profitabile? Dar în domeniul producției Ce ar merge? Ce s- ar putea produce astfel încât sa fie...? (mai mult)
Care credeați că e cea mai bună profesie?
La toate MoneyGram îți da când scoți euro 4.87 lei? Am unul în zona și îmi dă la 4.87 lei, vad că euro e 4.95-4.96 lei. Acord funda
Bună seara! Din ce știu responsabile pentru încasarea la termen și în condiții optime a pensiilor sunt primăriile de sector și municipale, pensii care au o perioadă de primire exactă în fiecare...? (mai mult)
Vreau să fac bani dar am 14 ani, doresc ceva online sa incep nu știu
Se poate șterge plățile din George?
Salutare tuturor, in data de 28.11. 2023 am vrut sa depun o sumă de bani într- un bancomat BRD, am băgat cardul am selectat limba am introdus pinul și am dat depunere numerar, s- a deschis fanta am...? (mai mult)
Bună ziua, am 20 de ani și vreau sa fac un împrumut de 3000 4000 de lei, sunt salariat dar nu am o luna de când lucrez pe cartea de munca asa ca băncile nu îmi pot oferi. Știe cineva dacă exista...? (mai mult)
Salut.de unde pot lua marfa pentru un magazin universal cu de toate aduce ce furnizori pot găsi și unde ieftini. menționez că actele de care am nevoie le cunosc i, încă nu am deschis magazinul dar...? (mai mult)
In ce ai voie să investești dacă ești militar?
Dacă am scos bani de pe cardul meu de revolut trimiși de la cineva și a fost blocat cardul meu, pot să îl deblochez?
Este safe sa cumperi de pe pandabuy daca folosesc card de debit? Vreau sa imi cumpar nike air max plus tine, voi avea probleme la vama sau chestii de genul?
Buna, am o întrebare, știti o aplicatie care faci bani și banii îi retragi prin PayPal și ajung in maxim 10 min?
Cat este o treime din 4700 ron?
Poti cumpara chestii in rate la 16 ani?
Buna,imi puteti spune de unde pot comanda o carte despre detailing-ul auto? Dau funda! Multumesc anticipat
Salut TPU! Dacă doresc să mă duc vara viitoare să muncesc la mare ca ospătar, cam cât se câștigă? cât de obositor este? Se ofera si cazare? Se poate lucra de la 16 ani?
Buna ziua! Joi seara in jurul orei 19:00 mi- a fost transferata o suma de bani din Olanda și pana acum nu mi- a ajuns. Știe cineva când ar trebui sa ajungă? Mentionez eu sunt in Germania Mulțumesc...? (mai mult)
Am facut niste bani pe trust wallet 42000USDT au fost stakati apoi si pentru ai putea scoate mi- au cerut sa platesc un comision de 4300 euro am platit apoi customer service mi- a mai cerut 2880 sa pot...? (mai mult)
Buna, am și eu nevoie la arte prenoriale de a face un plan de afacere, va rog daca mă puteți ajuta.
Bună seara TPU! Aș dori să îmi spuneți câteva idei de a face bani, antreprenoriat gen. Ofer fundă!
Bună, sora mea mi-a trimis azi la ora 08:00 (ora Germaniei) niște bani. Întrebarea mea e: în cât timp intră banii din Germania pe un card UniCredit?
Bună, de ce nu merge să plătesc pe shein cu card cec bank? Am bani pe card dar îmi arată ca nu s-a făcut tranzacția și să merg la bancă, nu mi s-a întâmplat numai mie
Bună ziua, sora mea din Germania mi- a trimis azi pe la 08:00(ora Germaniei niște bani. Aș vrea să știu cam în cât timp intră banii pe un card de UniCredit. Ignorați categoria, nu am știu ce...? (mai mult)
Cum ma pot debloca la western union?
Salut, doresc sa formez o echipa si caut pe cineva care se pricepe sa facă jocuri pe platforme ios și android. Cine se pricepe în asta poate lasa un mail și contactez dar sa fie un om serios.
Am pierdut cardul de bonuri de la Edenred al bunicului meu. A fost blocat si trebuie sa mearga maine la serviciu sa vorbeasca cu angajatorul sa ii dea unul nou. Suma pe care o aveam pe card ii va...? (mai mult)
Bună! Vreau să îmi deschid un cont bancar. Ce bancă recomandați? Cum este Banca Transilvania dpdv comisione, banking? Am la CEC dar vreau să mă mut.
Cum poate cineva care are card la banca transilvania sa imi trimita bani pe revolut?
Dacă lucrez cu carte de muncă undeva și vreau sa fac glovo cu bicicleta mai am nevoie de flota sau pfa? Am inteles ca la pfa trebuie sa platesc si asigurare de sanatate plus taxa care merge spre casa...? (mai mult)
Cat de convenabil e sa fac glovo cu masina in Bucuresti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.