Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Ce ar trebui făcut ca să nu se mai mărească prețurile? Vom ajunge sa dam 5 lei pe o pâine!
Buna ziua, daca cineva doreste sa imi transfere bani(ING- ING) si a introdus ibanul, insa numele incomplet, mai primesc banii? Mentionez ca numele este din 2 prenume si nume iar el a introdus doar ...? (mai mult)
Salut! Se poate împrumuta bani cu dobândă, pe persoană fizică, prin notariat cu garanție pe bunuri mobile sau imobile? De la persoană fizică la persoană fizică.
Care este salariul pentru postul de manager de locație la Simigeria Luca?
Daca un coleg de lucru face pe seful si imi cere sa-i fac treburi din postul lui si seful nu zice nimic si stie ce face el etc eu unde pot sa-i fac reclamatie sa il dea neaparat afara?
Por sa iau adeverință de venit de la ANAF doar din județul de unde vin și apar ca locuitor sau de oriunde?
Va salut, Am nevoie de niste ajutor in legatura cu Shein, vreau sa mi infintez un pfa si sa comand produse de pe Shein si sa le vand pe un site. 1. Oare trebuie sa platesc taxa vamala pe numarul de...? (mai mult)
Mi-am deschis cont Sparkasse, in Germania, mi-am descarcat aplicația lor. Cum as putea schimba limba in aplicație?
Buna seara stimati colegi! Spuneti- mi va rog frumos stiti cumva care banca face carduri pentru rate gen cardul Star Card de la Banca Transilvania pentru persoane peste 70 de ani iar apoi sa ii traga banii...? (mai mult)
Am facut foarte multe solicitari intr- un scurt timp pentru rate la altex, eMAG si am amanat mereu pentru ca na, m- am razgandit si acum cand m- am hotarat nu mai pot face pentru ca am un feedback negativ...? (mai mult)
Care sunt cele mai plătite joburi la mare? Pentru cei sub 18 ani, adică 16, timp de 3 luni ce as putea lucra ca sa strâng câț mai mulți bani? Cât se ia pe luna?
Am si eu o curiozitate ce salariu poate lua o persoana care abia acum incepe sa munceasca pentru prima data?
Salut! Știe cineva cum fac sa dezactivez posibilitatea că utilizatorul să vadă cate produse sunt in stoc pe un magazin GoMag?
Exista o limita la altex cand facem rate adica dau un exemplu la 6 mii sau 7mii pentru ca eu vreau sa imi cumpar un laptop sau un calculator cu cuponul de pensie. Varsta pensionarului este 65 cred ca asta...? (mai mult)
Buna ziua! Mai nou certificatul de inregistrare al firmei se da in format electronic. Daca fac cerere sa il primesc si in format fizic, cel electronic mai este valabil? Multumesc!
Cum poti face bani la 14 ani
Bună TPU! Treabă stă în felul următor: am card de tichete de la banca transilvania, în prima lună am putut să cumpăr cu el fără cod pin, acum îmi cere pin chiar și dacă cumpăr un pachet...? (mai mult)
Buna TPU. De ce in magazine preturile apar de tipul "55, 99 lei"? De ce nu afiseaza direct 56 lei la raft? De ce acest "0, 99"? Inteleg ca este strategie de marketing, dar cu ce scop? Iar voi ce alte...? (mai mult)
Ce pensie un ajutor de maistru cu 30+ ani experiență la cet Govora și grupa 1 speciala? In lei pe luna Aproximativ
Aveți încredere în Andrew Tate? Vreau seriozitate! Dau funda pentru răspuns!
Saut, daca am 14 ani jumate parintii mei imi pot face card la banca transilvania ei avand card doar la ing? Si pot sa platesc direct cu telefonul?
Salutari, ma puteti ajuta cu mai multe detalii despre un PFA? 1.Ce acte am nevoie? 2. Taxe 3.Se face si cu programare si daca da, unde? 4.Am nevoie de cel putin un angajat pentru PFA? 5. Dupa ce ...? (mai mult)
Bună, seara am și eu o problema, am trimis bani de pe cont bancar prin western unio și am greșit tara, ce pot face? Mulțumesc
Imi poate explica cineva ce este Afiliate Instagram si cum se proceseaza pentru a face bani din afiliate+site-uri de afiliere Instagram
Dacă îmi fac un card george, ca sa depozitez bani pe acesta trebuie sa ma duc la BCR?
Buna! Am o sumă în monede de cent și nu vor să mi le schimbe nici unde. Nu am rude prin cine sa schimb și nici cunoștințe. Ce pot sa fac?
Ar merita sa începi o afacere în agricultura? Care sunt cele mai profitabile afaceri?
Salut. Am un cont de paypal care este limitat permanent și am banii in el. Au spus că peste 180 de zile voi primi un email de la ei cu pașii pentru a retrage banii, care sunt acei pași și trebuie...? (mai mult)
Buna! Ce bancă recomandați pentru deschiderea unui cont bancar(comisioane, aplicație banking?(studenti/elevi)
Plătesc ceva dacă folosesc cryptotab pe laptop?
Buna ziua, am 21 de ani si m- am cam saturat de tot si de toate, nu- mi merge bine deloc, lucrez pe minimul pe economie, nu am iubita si multe altele. Imi vine sa sparg o banca sau ceva ca m- am saturat...? (mai mult)
Exista o varianta legala pentru a plati mai putine taxe ca si freelancer? exista portite de scapare? Optiunea de a deschide un cont bancar off shore, este un buna?
Salut, stiti daca revolut trimite cod de 6 cifre prin mesaje pentru verificare atunci cand vreau sa schimb bani dintr o moneda in alta? ms
Am pe PayPal balanta negativa, cam 50 de lei asa de 90 de zile. Astazi m- a sunat cineva de la un departament ca sa imi ceara banii pentru balanta negativa. Problema e ca nu vreau sa platesc nimic dar...? (mai mult)
Salut. Am contactat pe X de pe OLX caci a pus un produs de care sunt interesat, si totusi nu a acceptat ''comanda prin OLX''. Mi- a raspuns X si mi- a spus ca imi pune coletul cu ramburs decat pe transport,...? (mai mult)
Am un SRL cod Caen 9609(alte servicii) eu practic tarot online. Din câte am văzut, acest cod este pentru astrologie și spiritism iar eu nu practic nici una din ele. Teoretic as putea sa lucrez fără...? (mai mult)
Cum pot afla valoarea de astazi a unei sticle de WHISKI Canadian vechi de 50 de ani?
Bună! A recuperat cineva taxele din Germania prin legis tax? As vrea sa știu cam cât durează?
Locuri de munca pentru adolescenți 15-16, ceva part-time, Craiova? Știu ca nu se găsește oriunde deși sunt foarte interesată
Salut, ce acte îmi trebuie pentru a ma angaja, o adeverință că am absolvit 12 clase?
Salutare! Daca am un venit constant in fiecare luna din US cat trebuie sa platesc impozit in Romania? Cel din US opreste 40 % si 60% imi trimite mie.
Salut, am vrut sa fac o plată pe un site care nu a fost ok, mi- a venit mesaj pentru confirme. Am confirmat dar nu am avut suficiente fonduri, dupa vreo 2 minute imi vine mesajul asta:"Din motive de...? (mai mult)
Salut TPU! Am încercat sa plătesc un serviciu însă POS- ul mi- a afisat emitent inoperant. Banii mi- au fost trași de pe card dar plasa nu s- a efectuat. Imi puteți spune ce s- a intamplat... Banii...? (mai mult)
Se pot face bani din CPA MARKETING?
Iti gasesti de lucru daca termini finante banci din cadrul ASE?
Salut, am nevoie de ajutor in legatura cu Shein: 1.Cum imi pot face cont pe firma pe shein pentru a cumpara online? 2.Imi trebuie firma separata pentru a comanda produsele si a le platii pe firma? ...? (mai mult)
Pot sa iau bursa de monoparentale dacă am rămas corigent și am avut nota scăzută la purtare cu un punct
Am credite la câteva IFN-uri și vreau sa le aduc pe toate la o bancă sa creez o singura rată. este posibil?
A făcut cineva bani din avon? Merita sa ma înscriu?
Stie cineva câti bani de pe cardul george young pot plati la decahlon online când am vrut sa imi comand de 500 de lei nu mi-a acceptat? VREU SA STIU LIMITA.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Viata cu Louie
Ai copilarit alaturi de Louie, cei 10 frati ai sai si cicalitorul Andie Anderson? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre ei!