Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Am si eu o problema mai delicata...as avea nevoie de o suma de bani de unde as putea face rost/imprumut pentru un timp de 6 luni(sunt din pitesti)si din banca nu pot lua.
Ce înseamnă DAE la bancă?
Vreau sa va întreb doar ceva deci despre cum vi se pare ideea? Am un vis practic irealizabil sau cu șanse foarte mici sa se realizeze vreodată și vreau să îl împărtășesc aici cu voi sa îmi ziceți...? (mai mult)
Salut! Pot face livrari de mancare cu masina la Glovo/Bolt sau Tazz daca abia ce am luat permisu? Cineva mi- a zis ca am nevoie de 2 ani de experienta de condus dar am cautat pe google si nu vad nicaieri...? (mai mult)
Salut grup, în caz de ai mandat international politia trebuie sa te sesizeze înainte?
Ce scurtaturi cunoasteti in viata? Incep eu: Poti sa scapi mai rapid de rata de la banca daca platesti doar suma datorata, nu si dobanda. Adica platesti doar Principalul de pe desfasurator. Nu lucrez...? (mai mult)
Salutare. Dacă am 17 ani și am făcut cursuri de tuns am diploma etc pot tunde de la 17 ani? Am înțeles ca îmi trebuie casa de marcat?
As putea sa imi fac card de credit (pentru achizitii din afara tarii) daca nu am/am avut un loc de munca/ salariu lunar? Ce banci ar oferi posibilitatea asta?
Cam cât trebuie sa investești în panourile solare? Este mai bine sa îmi aleg o zona de câmpie cu mult soare și aproape de zonele unde sunt eoliene?
Buna,am o întrebare și va rog dacă puteti sa ma ajutați. Poți scoate fluturaș din urma cu 3 luni dacă nu am lucrat?
Bună ziua. Am lucrat la un depozit de fier vechi ca gestionar. Am ieșit lipsă și patronul nu vrea să îmi mai dea restul din salariu precizând ca "mca trebuie tu să îmi mai dai bani mie". Este...? (mai mult)
Cât înseamnă 50.700 de lei a câte înseamnă în bancnote de al 100 de lei vechi dar matematic
Am un vis practic irealizabil sau cu șanse foarte mici sa se realizeze vreodată și vreau să îl împărtășesc aici cu voi sa îmi ziceți cum este ideea pentru curiozitatea mea și atât nu pentru...? (mai mult)
Bună seara, Este legal să cumperi produse cosmetice de skin care în cantitate mai mare după un site ( din străinătate) și să creezi un magazin online de skin care în România unde să vinzi ...? (mai mult)
Salutare. Am o curiozitate. In prezent am 2 IFN uri deschise și un credit bancar destul de mici, dacă aș achita integral toate acestea împrumutând niste bani de la prieteni, as putea pe urma să ...? (mai mult)
O mica intrebare pentru cei ce folosesc revolut si banci din strainatate sau Check bank, sau cum se scrie, daca transferi bani de pe un card pe altul in weekend ( duminica ) si banii nu s au transferat...? (mai mult)
Vă salut, am 17 ani țin mă adresez celor cu experiență în domeniul transportului de persoane sau care au deținut o firmă de profil. Dacă aveți disponibilitatea de a- mi oferi sfaturi legate ...? (mai mult)
Buna. Am facut acum acum 2 luni un credit la un ifn. N- am mai platit sa fiu sincera ca am avut alte priorități, dar as vrea sa platesc doar ca sunt curioasa daca sunt in biroul de credite si desi ...? (mai mult)
Salut TPU, care ma poate ajuta cu niste sfaturi care se stie in acest domeniu? Deci as vrea sa incep o mica afacere cu vanzari, gen sa zic asa sa vand chestii mici de la breloc, etc huse telefon si ...? (mai mult)
Salut TPU, daca am un card unicredit din Romania in lei, pot scoate bani de la atm urile din Regatul Unit sau pot face plati la supermarketuri? Schimbul valutar se face automat sau cum sta treaba ca ...? (mai mult)
Salutare. Eu am un credit de 21.000 de mii de lei. Și as vrea sa fac o refinantare pana la 50.000 de mii de lei, adică să- mi mai dea încă 29.000 mii de lei. Dacă fac refinantare, îmi va ...? (mai mult)
Costurile sunt mai ridicate la o centrala de apartament sau la o soba?
O întrebare. Am făcut 18 ani în iunie și e ideea ca în iulie nu am mai primit alocație pana acum, septembrie. Tot la începutul anului școlar am făcut o cerere pentru acordarea în continuare...? (mai mult)
Hey, am făcut abonament neflix cu 11, 99 euro și mi-o tras 92 lei, oare îs ceva taxe în plus? Voi plăti lunar atât?
Buna,am și eu o întrebare. Prietena mea care are care la BRD mi-a făcut un transfer, chestia este ca îmi apare pe aplicația ca mi-a transferat dar in cont nu sunt bani.Ce înseamnă asta?
Salutare, am de gand sa- mi deschid o firma de transport persoane, pentru inceput am in plan in a imi lua in leasing 2 microbuze de preferat 2020+ ca si capital de inceput ar fi intre 5000- 20000 euro,...? (mai mult)
Salut, Am o masina personala si vreau sa fac Tazz sau Glovo cu ea in Brasov, eventual sa mi- o si colantez pentru a avea mai multe castiguri cateva luni, cat o sa activez. Cei care aveti cunostinte...? (mai mult)
Poți cumpăra paysafe prin plata sms? ( Telekom de exemplu) Dau funda
Am incercat sa cumpar ceva de pe un site online cu cardul pe care imi intra bursa de merit si acum site- ul respectiv tot incearca sa imi faca achizitii cu el (am efectiv un leu pe card, de aia cred ca...? (mai mult)
Buna seara cum aflu id de logare pentru ne-o bt
Am o intrebare in legatura cu glovo courier. Am primit mail de la glovo cu pasii pe care trebuie sa i fac sa devin curier glovo si la al doilea formular de trebuie sa l completez imi da eroare si mi spune...? (mai mult)
Buna, este sigur site ul de la operator flexibil, m-am inscris dar imi cere detalii cu cardul
Hello, vreau sa cumpar și eu monede pe tik tok dar imi zicea sa bag un cod ( folosesc Raiffeisen), stie cineva de unde fac rost de cod?
Salut! Am înțeles că trustul, printre altele, reprezintă o formă de protecție financiară. Cum anume te protejează și de cine? Merită să ai așa ceva? Am tot auzit online despre trusturi...? (mai mult)
Ce salar net maxim poti sa ai ca femeie la 33 de ani in Romania pe posturi ce presupun gestiuni de bunuri/transporturi daca nu doresti sa iti achizitionezi vreun autovehicul?
Salut, Exista vreo posibilitate ca student de a obtine un credit in valoare de 2000 de euro pentru nevoi personable? Daca da, imi puteti spune efectiv la ce banca se poate, nu doresc raspunsuri vagi,...? (mai mult)
Bună tuturor. Pe lângă salariu aș mai vrea să fac ceva bănuți. Am testat ceva jocuri care spun că plătesc dar nimic. Dacă știți voi aplicații sau jocuri sau altă metodă testată de voi de...? (mai mult)
Bună seara. Azi mi- am făcut cont pe site- ul inscrierionline.afm.ro pentru a participa în programul „Casa Verde Fotovoltaice" dar dintr- un oarecare motiv nu mă lasă să mă loghez cu acest cont...? (mai mult)
Bună seara! Oare, știți careva dacă cardul de revolut se poate activa la orice atm?
Salut, dacă mă poate ajuta cineva (sunt în Germania și mi- au blocat o anumită sumă de bani pe card pe care nu pot să o scot sau transfer, am sunat și mi- au spus ca am o filiala și sunt blocați,...? (mai mult)
Daca tranzactionezi indicele NASDAQ fara sa ai o firma sau PFA doar cu un cont de broker. Si toate profiturile le reinvesti in anul urmator, TREBUIE sa platesti anual 16% impozit pe profit? Sau daca reinvestiti...? (mai mult)
Îmi puteți explica ce înseamnă program în 3 ture? Adică o să lucrez în fiecare zi doar ca în ture diferite?
Buna ziua, ce părere aveți despre agenția de marketing Campaigns? Am vrut sa iau legătură cu ei, dar am vazut ceva păreri negative despre ei, îmi doresc păreri doar din partea clienților care...? (mai mult)
Salut TPU, sunteti dintre voi care nu aveti cont facut pe revolut?
Buna ziua! Am o problema gravă legat de un transfer bancar! Voi explica absolut totul că sa puteți înțelege și poate cineva mă poate ajuta cu o rezolvare. Dețin o casă unde la mansarda 3 balcoane...? (mai mult)
Bună, vreau sa ma angajez la un salon de masaj erotic, dar am înțeles ca trebuie sa port doar lenjerie intimă si tocuri, sper doar sa nu trebuiască sa fac si altceva in loc de masaj, mi s- a spus ...? (mai mult)
Ce alternativă aș putea folosi pentru a retrage banii din money gram? Rafa serverul lor nu funcționează.
Salut, am nevoie urgentă de bani azi, am vorbit cu bunicul meu în vârstă de 77 de ani și el ar fi dispus să- mi facă un credit de 5000 de lei, îmi puteți recomanda o bancă sau ceva care să-...? (mai mult)
Bună seara, as dori și eu sa știu dacă pot face un credit la banca. Am certificat de handicap permanent și pensie de invaliditate tot permanenta. Diagnosticul e schizofrenie paranoida
Cat castiga un contabil in medie? Am vazut ceva firma de contatibiliate de la mine din judet vreo 4- 6 m- am uitat castigurile, cifra de afaceri era de 400.000 - 200.000 de lei. Ceea ce ar pune veniturile...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
AndreeaMadalinaAna întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?