Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Heelp! Cum se primesc banii prin mandat postal? Ti-i aduce postasul acasa, sau cum se procedeaza? Multumesc!
Buna seara astazi am dat comanda de pe sportsdirect dar nu mi-a venit nici un email de confirmare in order imi spune ca nu am comandat nimic dar banii mi iau luat
Dacă scot bani de pe cardul de bonuri de masă de la muncă și primesc cash este ilegal?
Din punct de vedere juridic, legal, ce "afaceri" pot face fara a avea o firma sau acte?
Salut, cum pot face bani de pe telefon? Imi puteti recomanda niste site-uri care chiar platesc penteu sondaje? Sau alte metode de a face bani prin telefon
Buna! Pe adeverința de venit arată toate sumele de pe un an sau fiecare salariu băgat? Întreb, pentru că am cerut o adeverință de venit și acasă am observat că am niste bani de la o firma, ...? (mai mult)
Buna, am aplicat pentru un card de cumpărături. M- a sunat de la banca ca s- a trecut peste biroul de credit cu bine...s- a aprobat! Insa mai trebuie verificarea la Anaf maine cand ajung la banca ca...? (mai mult)
In cat timp v-ati primit banii daca ati incercat sa platiti cu cardul la magazin, v-a fost refuzata tranzactia, dar pe cont apare ca s-au dus banii?
Buna ziua, este vreo varianta sa poti imprumuta prin card de cumparaturi sau ceva asemanator o suma de 3000-4000€ pe 36 de luni fara dobanda? Pe care sa ii poti scoate la ATM?
Aș dori să știu, câte lanțuri de supermarketuri românești (fondate de români și, preferabil, cu capital românesc) sunt în România?
Am si eu nevoie de un card BRD de elev am 14ani.Imi puteti da mai multe detalii? De ce acte am nevoie?
Buna! Stiti cumva la ce ora intra bursele de merit astazi? Si daca nu intra astazi daca puteti sa imi spuneti cand vor intra
Salut! Stiti cumva cum se face atunci când primești bani în cont BCR George în alta moneda decât leul și vrei sa ii transferi în cont de lei?
Voi cate locuri de munca ați schimbat pana acum? Eu am schimbat deja 4 fabrici si peste tot e greu nu mai suport. Rt mai ales cand vad oameni care profita de tine si fac pe sefii doar fiindca is mai ...? (mai mult)
Salut, m- am gândit sa imi iau un iphone 14 la abonament. El normal apare ca este 3224, 39 de lei iar cu reducere 2844, 16de lei. Cu tot cu un abonament de 25 € lunar as ajunge undeva la 50698 ...? (mai mult)
Vreau sa imi iau un produs in rate cu card de cumparaturi de la bt, care costa 3200 lei. La 24 de rate, imi vine rata lunara 140 lei...dar in contractul cu banca scrie ca lunar trebuie sa rambursez ...? (mai mult)
Bună! Am card de Alpha si voiam sa știu dacă pot să retrag banii de la o altă bancă, adică ATM si dacă da, ce comisioane sunt? M- am mutat recent într- un oraș unde nu există bancomat de...? (mai mult)
Salutare, am fost plătit prin cec în Franța însă nu am un card pentru a depune banii pe el, este posibil să depun cecul la o bancă românească?
Daca la interviu mi se spune ca imi da salariul in mana si nu e nevoie de card, inseamna ca nu mai plateste firma taxele la stat?
Buna, As dori sa stiu ce banci din Romania accepta cecuri din strainatate.
Recent am observat că nu am trimis contabilului 6 facturi din acest an dintr- o greșeală copilărească. Majoritatea erau de la abonamentul Smartbill și 2 facturi de achiziții. Suma totală a facturilor...? (mai mult)
As vrea sa imi deschid o mica afacere online cu jucarii pentru copii, facute de mana. La inceput ma gandesc ca vor fi 3- 5- 10 comenzi, deci un profit foarte, foarte mic. Care ar fi momentul potrivit...? (mai mult)
Salut TPU! Dau funda promit! Care este cel mai bun credit de luat cand iti iei o masina mai scumpa? Poti sa dai un avans si dupa sa platesti pe luna? Sau cum e?
Salut, vreau sa vorbesc cu cineva specializat in domeniul crypto pentru a ma ajuta cu o problema
Buna ziua. Doresc sa infiintez o firma, dar nu stiu daca sa aleg SRL sau PFA. Voi ce ati recomanda? mentionez ca sunt la inceput, si firma va fi in domeniul marketing-ului. Multumesc!
Daca ai nevoie de niste bani urgent, in 2 3 zile,.cum poti face rost, ce activitati cunoasteti? Exclus imprumuturi.
Am 18 ani si vreau sa imi deschid un afacere la sat, ce ma sfatuiti?
Buna seara, vreau sa intreb si eu care ar fi pasii sa renovezi o casa batraneasca. Presupun din chirpici ..sa se inceapa cu acoperisul sau cu peretii? Ar trebui daramate toate camerele una cate una sau...? (mai mult)
Am fost sa depun niste banii la brd inauntru unde intri cu cardul si cand am vrut sa ii depun mii dadea inapoi mentionez ca era ora 21
Cam ce salariu net ai când te angajezi la Kaufland sau Lidl, ca și începător?
Buna,daca in orasul meu nu este easybox, insa vreau sa vand haine pe vinted, as putea? Si cum?
Știe cineva un site unde poți sa vinzi articole vestimentare?(in afara de vinted ca nu am cum din cauza distantei).
Buna. Cum pot sa nu plătesc taxe la o facultate din alta țara?
Salut. Am vrut sa imi iau ieri un tel in rate si nu merge nicicum... Bultinul tatalui meu expira in mai 2024 si trebuia macar pe 6 luni sa fie si doar anul viitor poate... Iar la mama nu cred ca merge...? (mai mult)
Buna ziua. Ma ocup cu personalizari ( tricouri, tavite, cani), invitatii botez, magneti si gravez produse. As dori sa imi fac o pagina. Ma puteti ajuta cu exemple de nume? Multumesc anticipat!
Poți lucra la tazz by eMAG de la 16 ani?
Salut...as vrea un sfat. Daca am scos 2 carduri de la Raiffeisen Bank, primul card era de anul trecut si trebuia sa bag banii inapoi si i- am bagat toti inapoi...iar acesta l- am scos sa renovez in casa...? (mai mult)
Daca am avut retrageri din jocuri de noroc online, apare pe adeverinta de venit?
Buna! In seara aceasta am facut o depunere de 2700 de lei, la un bancomat din incinta sucursalei Unicredit. Totul bine si frumos, bancomatul a numarat banii, 2700, am finalizat procesul, cand sa...? (mai mult)
De ce atunci când deschid telefonul îmi apar pentru o mili secundă un ecran negru cu dungi orizontale verzi
Buna ziua / seara oameni buni care îmi ziceți și mie care e treabă cu cardurile de cumpărături fiindcă ieri am trăit o. mică mică ' rușine, ' sa- i zic așa, m- am dus eu fain frumos la Media...? (mai mult)
Salut Cei care au depus dosar pentru alocatie la inceputul anului stiti pe ce data intra?
Ce sa aleg dintre uber si bolt? Daca vreau sa inchiriez o masina?
Parere? Glovo,uber,bolt? Ma interesează sa livrez mancare cu scuterul, argumente va rog!
Buna ziua. Aveti vreo idee cum sa fac bani de pe telefon? Am un job de 12 ore pe zi si 10 din ele le pierd pe tiktok si Youtube ca ma plictisesc si ma uit pe pereti, si mai bine sa le pierd pe telefon...? (mai mult)
De ce nu pot întra în contul de la avon ca eeprezentant
Am o problema cheltuiesc foarte mulți bani fara sa fac nimic de ex la lucru la cantina de vreo 2 ori pe saptamana imi iau meniu si in rest doar suc si cafea cam 15 lei sau 30 daca imi iau acasa imi mai...? (mai mult)
În 20 octombrie trebuia sa plătesc rata la bt, am avut niște probleme și nu am reușit. Pot face o amânare?
Idei de afaceri in 2024/2025?
Ce aveți în plan să achiziționați de Black Friday?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Viata cu Louie
Ai copilarit alaturi de Louie, cei 10 frati ai sai si cicalitorul Andie Anderson? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre ei!