Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Ce aveți în plan să achiziționați de Black Friday?
Salut,aseara in jurul de ora 22 mi s-a furat un cal din curte, locuiesc in Urziceanca Dambovita si as vrea sa stiu ce sa zic la politie
Salutare, revin, un prieten mi- a trimis din California pe Revolut 1400 euro. Eu i- am dat IBAN- ul Swift al surorii mele caci nu am Revolut, iar el la nume destinatar a trecut numele meu. Au trecut...? (mai mult)
Ce job e mai part time decat joburile part time? Mentionez ca am nevoie de bani dar nu am voie sa lucrez.
V- ar plăcea sa aveți/detineti o echipa de fotbal? Eu am una dar virtuala bineînțeles în jocul ManagerZone echipa care se numește FC Alinborger. Bine, mi- ar plăcea mult și în realitate sa ...? (mai mult)
Salut. Dacă am credit la bancă (BT) și nu îl pot plăti luna aceasta, ce se intampla?
Am nevoie de ajutor urgent.Am fost fraudata pe olx si mi-am introdus cvv si ultimele 6 cifre de la cnp. Spuneti-mi va rog ce se poate intampla ca sunt foarte speriata!
Nu stiu cum sa explic corect, deci voi da cuvintele cheie: - Cineva care are taxe de platit. - Acea persoana foloseste cardul ca sa primeasca salariul(cardul este de la cineva care nu are taxe). In...? (mai mult)
Salut, cum as iesi cel mai bine anul viitor? Cu un venit lunar de 6630 lei, as trece de plafonul de 24 minime pe economie cu in jur de 300 lei, ceea ce ar insemna ca voi plati pentru pensie 25% din ...? (mai mult)
Salut, daca primesc bani prin prestare de servicii online, banii vin de la o firma americana (call center nu onlyfans, stati cuminti), iar banii ii primesc pe paypal in dolari. Cand imi trimit banii...? (mai mult)
Salut, a intrat astazi alocatia pentru cei de peste 18 ani care mai sunt la scoala inca, la finalul lunii martie am depus actele necesare si abia acum am primit alocatia, fiind 7 luni eu am primit doar...? (mai mult)
Ma gandesc sa imi fac un card de cumparaturi. Daca iau un produs de 1000 lei in rate..sa zicem 5 rate(200 lei fiecare), in fiecare luna trebuie sa platesc 200 de lei pana se termina cele 5 rate? Sau in...? (mai mult)
Am și eu un card la Raiffeisen Bank și tot la fel este rupt dar banda neagra de pe spate nu este afectata și l- am lipit cu scoci și nici pe fata nu este afectat este rupt un pic mai jos de unde scrie...? (mai mult)
Salut TPU, stie cineva ce documente sunt necesare pentru inregistrarea unui ONG la Registrul Entitatilor de Cult? Dau funda
Salutare, tuturor! Ieri am făcut un card Raiffeisen e- mag. Azi doresc să cumpăr cu el, iar când adaug datele îmi cere ultimele 6 cifre ale CNP, dar îmi cere și să setez parola statică. ...? (mai mult)
Bună. Încerc să link- uisc cardul meu de credit cu contul mau de paypal și am ajuns la o parte în care îmi zicea că trebuie să confirm banca mea (cec bank) și am nevoie de un cod. De unde să ...? (mai mult)
Salutare, am o intrebare in legatura cu casele de amanet si ce lucruri poti amaneta mai exact. Am nevoie urgenta de niste banuti, dar nu as vrea sa- mi amanetez singura bratara de aur pe care o am, ...? (mai mult)
Salutare tuturor! O întrebare sinceră și scurtă am. În trecut, în urmă cu câțiva ani (2019 cred) am împrumutat contul meu de revolut cuiva(da știu…) în fine. Acum nu îl mai pot ...? (mai mult)
Bună seara, revin cu cardul BT! Am tichet de masa electronic BT și am încercat să fac astăzi plata cu el și nu a mers. Trebuia activat la unitate BT? Cei care au tichete de masa la BT spuneți mi...? (mai mult)
Salutări, care aveți card eMag raifaissen știți cumva pot cumpăra ceva in rate daca am minus pe cardul respectiv? Am avut 2.500 sumă când l-am primit, acum am 1.400
Bună! Daca eu transfer bani, cuiva din afara tarii, cu contul bancar in tara respectiva, banii ii intra in lei, sau se face automat schimbul in moneda in care are contul ex: €,£,$?
Cineva mi- a furat informatiile cardului cu ceva timp in urma, am mers la banca si mi- a schimbat numerele cardului si data de expirare si am bagat si alt pin. Totusi, bursa trebuie sa intre pe acel ...? (mai mult)
Cine are prieteni rude care lucreaza prin banci cam cat castiga un expert creditare pf si imm?
Salut TPU! Când eu tranzacționez forex, tot câștigul pe care îl fac și îl retrag, trebuie să îl declar la ANAF? Ca broker, eu folosesc Admiral Market, îmi declar ei veniturile din profitul...? (mai mult)
Am dezactivat My wallet pe Emag și nu știu cum să îl activez ce sa fac?
Salut, astazi am vrut sa retrag niste bani de la un atm BCR cardul meu fiind BRD, din anumite motive bancomatul mi- a dat eroare si mi- a blocat cardul inauntru.Am sunat la BRD acestia au facut o cerere...? (mai mult)
Buna! Vreau un raspuns de la oamenii care stiu/ care au trecut prin asta si stiu situatia/ care lucreaza la banca sa raspunda la intrebare. Cand aveam 17 ani parintii mei mi au facut un card la ING. ...? (mai mult)
Buna, Stie cineva de unde pot cumpara ca si recuzita bani (lei)? Multumesc!
Am 18 ani și îmi doresc sa îmi cumpar casa mea, apartamentul meu ce as putea face care sunt opțiunile mele? Ca sa reușesc cât mai repede.
Pentru cei cu imprimanta termica/ bonuri, stiti ce model este aceasta? https://ibb.co/BjvvbyT
Buna TPU! Daca as dori in timpul liber sa fac platouri/diverse mancaruri facute la comanda, as putea deschide un catering pfa, adica doar pe mine? Aici unde locuiesc la tara bunicul meu care a murit ...? (mai mult)
De ce de la bancă nu poți scoate de 1 și 5 lei?
Salut TPU, vreau sa cumpăr pâine veche de la Fast fooduri, sau ceva de genul sa vând la kg sau la sac prin comune, dar nu stiu de unde pot achiziționa
Exista vreo banca unde pot face imprumut online fara apel video?
Procesarea unei plati la POS se face instant?
Bună ziua. Am un mic magazin de haine. Sunt la început de drum. De unde pot cumpăra haine angro?
As dori sa dau în chirie un apartament. Cum ar trebui sa procedez cu chiriașii? Este nevoie neparat de un contract de închirirere? Se cere un avans înainte din câte am înțeles. Imi poate spune...? (mai mult)
Bună TPU! Am un card de debit personal la Raiffeisen pe care în curând o sa îmi intre și bursa de elev(menționez că am 16 ani). Marea întrebare este dacă am acces la aplicatia Smart Mobile ca...? (mai mult)
Va salut, doresc si eu o părere despre itp corporation. Este legit?
Salut! Dacă nu vreau sa plătesc rata la bancă sau IFN au dreptul sa vina la mine acasă? Mulțumesc anticipat! Dau funda.
Știe cine cum se poate șterge istoricul tranzacțiilor din cardul bt pay?
E o strategie buna sa pun in banca aur in valoare de 1000 euro macar o data pe an? Se devalorizeaza vreodata?
Buna seara! Pot scoate un extras de cont pe o suma de banii pe care deja am scos-o de la bancomat?
Salutare, daca am împlinit 18 ani in august și nu am depus încă dosarul de alocație la secretariat primesc alocația și din urmă? Urmează să-l duc săptămână viitoare!
Salut TPU. Cam ce vârstă trebuie să ai ca să deții un card de debit? Eu momentan am 15 ani, pot să- mi fac un card cu numele meu pe el? Doresc să- mi deschid un cont in valută ca să primesc...? (mai mult)
Bună. Vreau să vând niște invitații și calendare personalizate și mi-am făcut recent un cont, mă puteți ajută cum să încep o descriere și să prezint câteva din ele? Dau funda.
Bună! Cineva care a lucrat ca Junior Cashback Analyst pentru Samsung poate să-mi spună cum este jobul?
Cei care aveti experienta cu Smartbill si cu facturare, ma puteti ajuta un pic? Recent am facut o comanda de la un furnizor care mi- a oferit o factura facuta cu Smartbill. Totul era ok, pretul produselor...? (mai mult)
Buna ziua, am o problema, în Tik tok cand doresc sa retrag bani îmi scrie, , , , Nu s- a putut adaugă metoda de plata!, , , conform politicii noastre actualizate nu poți asocia metoda de plata ...? (mai mult)
Buna TPU! Stie cineva ce salariu este pe postul de consultant vanzari la Mobexpert? Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!