Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Hey lume, cum reacționați atunci când intrați la alimentara iar vânzătoarea va intampina arătând al treilea deget către voi?
Bună seara tuturor. Căutam un răspuns și am zis să imi fac cont aici. Am găsit un site pe care se pot face invitații personalizate, calendare, invitații pe sticla, și multe chestii interesante!...? (mai mult)
Salut, am o întrebare și as dori un răspuns cat mai rapid va rog. Am scos adeverința de venit de la anaf pe anul 2022 iar în ea îmi par venituri din 2023. Este greșeală? Sau așa trebuie sa arate....? (mai mult)
Am primit un mesaj acum cateva zile de la un numar 07... si scria ca am facut o depunere de 844 lei catre superbet(ceea ce eu nu am facut)si ca daca vreau sa anulez sa sun la nr de la bcr, iar azi cardul...? (mai mult)
Bună! Aș dori să știu dacă firmele cu proprietari ruși sau cu capital rus din Polonia au activitatea blocată(conturile blocate)?
Salut, ce date trebuie sa-mi stie o persoana care are contul bancar la transilvania si vrea sa-mi trimita banii eu fiind la bcr? Trebuie doar ibanul?
Dacă sa zicem că în câțiva ani strâng o sumă mare de bani, gen 1 miliard de lei vechi, dar sa zicem că s- ar schimba moneda sau leul, cum s- a întâmplat în 2005, ce as putea face ca sa ...? (mai mult)
Buna. M- ar interesa sa iau un telefon in rate din Altex, daca mai am 2 rate credeti ca se poate sau ma incurca cu ceva? Trebuie sa platesc ceva prima oara sau sa platesc atunci pe loc prima rata?...? (mai mult)
Bună seara, cine știe cum funcționează algoritmul youtub- ului? Am postat câteva videoclipuri, ma numesc Blue4Two și as dori niște sfaturi de la dumneavoastră dacă știți ce as putea îmbunătății....? (mai mult)
Salut, cum pot sa castig cupoane pe temu?
Bună. Mă ocup de vânzări cu haine. Adică am furnizor și îl ajut la vânzări. Întrebarea e: Știți ceva grupuri de Facebook (haine Turcia, vând cumpăr, dragon.am multe ) unde pot chiar face...? (mai mult)
Doresc sa-mi creez un parc fotovolatic, ce ar trebui sa iau in vedere, ce elemente trebuie sa achizitionez si cu ce pret pot vinde 1kw?
Buna seara, as dori si eu sa fac un imprumut cu programul prima casa dar am o nelamurire, de exemplu daca eu am gasit un apartament cu 2 camere la 40000 Euro si banca imi aproba un imprumut la fel de...? (mai mult)
Buna ziua, doresc sa stiu daca este o suma maxima la cardul de George Young BCR
In cat timp intra banii de la decontarea biletelor (pe card)?
Este normal sa am salariul brut doar cu 400 de lei peste cel net?
La vanzarea unui mijloc fix, amortizat sau neamortizart cum se procedeaza? Tinand cont ca firma este neplatitor de TVA. Am inteles ca, daca vreau sa vand de exemplu un echipament, care nu este amortizat...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar un laptop de 4200 ron de pe Altex 6 rate cu dobanda 6%. Si as dori sa- l cumpar in rate. Eu fiind la banca transilvania. Am auzit ca am nevoie de suma de 4200 ron deja pe card ca sa...? (mai mult)
Daca pun în contul firmei 20.000 de lei, eu fiind asociatul unic, se consideră că firma are datorie către mine? Dacă la un moment dat decid să închid firma, va trebui să recuperez banii? Dacă...? (mai mult)
Salutare, un prieten mi- a trimis din California pe Revolut 1400 euro. Eu i- am dat IBAN- ul Swift al surorii mele caci nu am Revolut, iar el la nume destinatar a trecut numele meu. Au trecut 12 zile...? (mai mult)
De ce imi apare asta pe 2023? Imi apare si CAEN. Nu imi apare si ''Alte surse definite conform art.114 din Codul fiscal I.'' https://prnt.sc/9_ZQD-rE9S85
Bună ziua! Care sunt procedurile de schimbat leii in euro? Poate un minor să schimbe bani?
Cât costa un pachet de țigări acum 10-6 ani?
Buna, am si eu o intrebare, Hengrui Medicine Romania este fals sau real?
În Parcările LIDL de exemplu sau alt supermarket care nu are "propriile" produse "proaspete" ca să zic așa ( ca la Kaufland Grill ), ( produse de genul, dar și mai diferite ), ai voie să amplasezi...? (mai mult)
Salut TPU, cine ma poate ajuta cu un rasp? Eu vreau sa investesc o anumita suma de bani si sa am propriul brand de undite si unelte de pescuit, dar nu stiu cu pot face asta si cum sa gasesc un producator,...? (mai mult)
Bună! Știe cineva de ce nu pot scoate bani de pe OF? Imi apare cerere de plata, dar nu merge sa selectez casuta aia cu albastru la "Cerere de retragere", desi bani sunt in soldul curent
Salut, pot sa-mi fac un canal de Youtube si sa-mi accepte aia de la Youtube monetizarea daca nu am 18 ani? Parintii sunt de acord
Bună ziua! Cine are idee cat ar fi mp de teren in Aroneanu (Iași) la strada principala sau de unde și cum aș putea să aflu?
Salut,spuneti-mi si mie va rog cum pot trimite 4mii euro în tara (Romania)? De pe cont SPANIA BBVA, fără comision. Fundaa!
Exista o aplicație ce se numeste SolarSity, poti sa imi spui deca este o companie reală?
Bună. Este cineva în SolarCity? Vreau sa știu dacă sunt persoane reale care au scot bănuți. ????
Salut, îmi puteți recomanda niște profesionale din orasul Ploiesti pe profil de tehnician electronist, electronica, electrotehnică. Mulțumesc!
Daca blochez si inlocuiesc cardul se modifica si numarul cardului si CVV/CVC? Trebuie sa modific datele cardului si in aplicatiile care foloseau datele vechi de pe card(de ex abonamentul Netflix)?
Salut TPU, am o intrebare Am o garsoniera si vreau sa o dau la inchiriere pe regim hotelier, imi trebuie firma? Astept cat mai multe raspuns-uri
Mai merita minatul in criptomonede ca etherium?
Care e venitul maxim pe care nu il taxeaza ANAF?
Bună! Dacă trimit un colet cu plata livrării către destinatar eu mai trebuie să plătesc ceva? Dacă vreau ca curierul să vină acasă să ia coletul mă costă?
Bună seara, unde pot schimba monezi de 1, 2€ in lei, sau in hârtii de €.
Salut TPU, am o intrebare. Daca am o garsoniera si vreau sa o dau la inchiriere imi trebuie firma?
Stie cineva o modalitate sa fac si eu 40- 50 de lei rapid? Nu mai am bani de mancare, sunt singura intr- un oras stain, fara familie sau prieteni la care pot apela si la locul de munca nu vor sa imi ...? (mai mult)
Buna ziua! Urmeaza sa va adresez o intrebare, dar va rog frumos din tot sufletul sa imi raspundeti doar la modul cel mai serios, fara jigniri si fara glume sau mistouri. Intrebarea mea este : Ce as putea...? (mai mult)
Bună! Care sunt pașii de urmat pentru a demisiona? Menționez ca sunt în perioada de probă. Mulțumesc anticipat pentru raspunsuri!
Firma la care lucrez imi sugereaza sa ma mut la unicredit si ei se ocupa de deschiderea contului si toate cele. Intrebarea mea ii, transferurile intrabancare(in lei) is gratuite? Eu sunt la raiffeisen...? (mai mult)
Buna, de ce nu merge sa bag banii castigati la jocuri pe shein (wallet)? Am 2.45 euro in bara si cand intru sa fac comanda imi apare 0.00 si puncte am 1000 si ceva iar punctele merg.
Salut, acum 8 zile varul meu mi- a transferat din SUA 1500 euro pe revolut. I- am dat doar IBAN- ul fără nume ceea ce probabil nu a pus al doilea Prenume al meu la detaliile transferului. Chestia e ...? (mai mult)
Cat se castiga ca sofer pe Uber/Bolt/Glovo in judetul Mures? Aproximativ. Multumesc!
Cum vi se pare un Polo 2006 9n3, 1.4 tdi la 2.500€?
Salut TPU, am o intrebare, mi-a venit cardul iCard si o sa comand si un card de revolut. Pe cardul icard unde se afla CVV? Langa codul numeric din 16 cifre langa banda aia si are 3 cifre?
În România sunt multe companii din domenii precum fabricarea țigărilor, alcoolului, jocurilor de noroc, producerea de smartphonuri sau de jocuri video care au sedii în paradisuri fiscale(Bahamas,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!