Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Din câte știu, pentru a întemeia o societate sau un PFA, ar trebui să dețină o proprietate cu acte în regulă, mai apoi ar primi finanțare de orice fel (start- up, fonduri, etc). Cum ar...? (mai mult)
Hei TPU! Cam cât costă să mă, decolorez la un salon din București!?
Salut TPU. Avem vreun avocat pe aici care este specializat pe tranzacții imobiliare/achiziții de apartamente în complexe rezidențiale?
Salut. Cum se stabileste in mod profesionist pretul unui produs de vanzare? In general, cam care ar fi procedura? Dar a unui produs nou, care nu are concurenta pentru comparatie? (singurul din domeniu...? (mai mult)
Daca cineva afla date cardului tau, ce trebuie sa faci? Din aplicatie dai Blocare si Inlocuire card? Se modifica si IBAN-ul? Sau trebuie refacut tot contul?
Salut! Sunt iPhone-uri originale care nu au logo Apple pe spate?
Buna! Ce metode reale de facut bani pe internet mai exista in 2023, as vrea sa imi suplinesc veniturile si nu prea am idei... ma puteti ajuta cu o varianta online de actualitate?
Top bănci pentru a deschide un cont bancar pentru studenți? Care sunt aplicațiile de banking bune? Care este experiența voastră? Mă gândeam la BT.
Hey lume, am avut parte de o întâmplare la alimentara de am scăpat sticla de bere pe jos și am spart- o și am făcut mizerie. Stăteam la coada și la casa de marcat era un bărbat care era manevrat...? (mai mult)
Unde este mai bine sa imi deschid un cont bancar Banca Transilvania, BCR sau ING?
Salutare TPU. As vrea sa intru in industria productiei publicitare, am gasit echipament, material intr- un fel sau altul si asa mai departe dar mai am cateva chestii minuscule legate de producerea lor....? (mai mult)
Salut TPU, am retras o suma de bani euro dintr-o aplicatie de tranzactionări pe btpay in cardul de lei si nu au intrat deși mesajul cu refound l-am primit, ce pot face? Mulțumesc
Buna seara! Este pe aici un avocat, consultant, care ma poate ajuta cu sfaturi din punct de vedere legislativ pentru demararea unei afaceri cu lumanari parfumate handmade? Multumesc!
Unde pot gasi un bilant si un cont de profit si pierdere la o firma pentru a face un proiect la facultate?
Salutare. Am si eu o intrebare legata de pacanele. Am creat un cont pe online cu buletinul meu si am depus bani de pe cardul fiului meu, bineinteles depunerea s- a facut, ba chiar am facut doua depuneri...? (mai mult)
Bună, când îmi expira datele de expirare de pe cardul Revolut cum îl prelungesc din nou?
Salut! Pot scoate un extras de cont pdf din BT Pay, de ex pe ultimele 3 luni? Mi s-a spus ca pot dar nu gasesc nicunde.
Bună ziua, pe 1 septembrie am depus actele pentru șomaj, urmând mai apoi pe 4 octombrie să merg la semnarea vizei, pe 6 noiembrie am a doua vizită la viză și încă nu mi- au intrat banii. Are...? (mai mult)
Salut TPU, ? daca vreau sa pun un bilet de tip sistem cum calculez câștigul Sa zicem ca pun 12 meciuri pe bilet si pun optiunea 6/12 cotele sa zicem ca ar fi astea 1.65 1.20 1.09 1.75 1.80 1.88 ...? (mai mult)
Bună, când îmi expira cardul revolut cum pot sa prelungesc din nou pe altă perioada același card?
Salut, , un sfat daca se poate am 20 de mii de euro stransi si un salariu net de 3000 lei si vreau sa fac un credit sa imi iau o casa. Intrebare mea este ce credit credeti ca ma ajuta cel mai mult, credit...? (mai mult)
Mi- am făcut cont la BT. Mi s- a zis că trebuie să plătesc abonament de 7 lei lunar pentru aplicație (neoBT). Eu nu voi avea bani în cont pe luna noiembrie, iar aplicația aia e foarte complexă,...? (mai mult)
Buna ziua, am și eu o întrebare legată de pensia privată pilonul II.Cât timp durează pana intra banii in contul bancar? Deja o trecut o luna de la depunerea dosarului.
Daca are cont deja de revolut junior merge sa-i dau invitatie si sa isi faca cont normal pentru a primi bonusul?
Întrebarea mea este: cum sunt angajați acești oameni, din mana cărora, mănânci? Sunt angajați cu acte în regulă? Și, mai IMPORTANT, au analizele la zi, sau, macar, când s- au angajat?...? (mai mult)
Buna! Pentru cunoscatoare adresez aceasta intrebare. Cat ajunge deschiderea unui salon de infrumusetare? Ce cheltuieli sunt si ce ar trebui sa stiu inainte de a face acest pas?
Imi pot retrage banii acumulati din pilonul 2 de pensii acum la varsta de 25 ani?
Bună, am incercat sa fac un împrumut la BRD și încă mai am documentul ANAF valabil până mâine și nu mi se aprobă cererea de împrumut, nu am citit f mult din acele emailuri pe care mi le- au...? (mai mult)
Pareri metroopinion pentru sondaje in schimbul banilor? Sau daca puteti sa-mi spuneți site-uri de incredere ceva de genu.
Cine mă poate ajuta cu un site de informații despre o producție/linie pentru lichidul de parbriz? Mă interesează cât mai multe informații, dar și costuri.
Salut! Am suma de 60.000 de euro. Este mult, puțin?
Cat inseamna 5 miliarde de franci elvetieni in dolari americani?
Salut Daca am un cont de PayPal și transfer banii pe un card sau cont bancar, mă va întreba cineva de unde am banii? Raiffeisen Bank Sau ii pot transfera liniștit, sunt undeva la 1k euro pe PayPal...? (mai mult)
Salut Am câștigat un cont de finanțare la firm true forex funds, concursul a avut loc pe Instagram, idee e. am dreptul sa vând acest cont? Contul va fi pe numele cumpărătorului și pe emailului...? (mai mult)
Exista o modalitate de schimb valutar lei in euro alta decat a ma duce cu teancul de bani dupa mine la o casa de schimb valutar? Adica exista ceva digital ca Revolut? La revolut din cate vad eu cursul ...? (mai mult)
Buna ziua! Intampin o situatie mai delicata. De curand mi- am dat demisia de la actualul loc de munca(din cauza unor neintelegeri, se mai intampla), insa problema ce ma macina mai mult este faptul ca am...? (mai mult)
Care vi se pare cea mai buna banca din punct de vedere al comisioanelor si alte taxe? Si cea mai de evitat?
Dacă pentru unele magazine, fie că sunt magazine alimentare sau de produse de curățat, de exemplu, vin aceași furnizori cu marfă, atunci de ce in unele magazine preturile diferă? De exemplu...? (mai mult)
Bună ziua, am o problema, nu găsesc pe ambalajul de la sticla data de expirare a berii Guineess, aveți idee unde este inscripționat?
Buna TPU! Am 18 ani si vreau sa fac un imprumut la revolut. Ideea e ca eu as avea bani sa ii inapoiez lunar, avand in vedere ca am bursa si alocatie, insa nu stiu in ce masura sunt acestea in registrate...? (mai mult)
Buna seara, vreau sa îmi deschid un sh online și cu un magazin fizic, îmi poate recomanda cineva de unde pot lua hainele sh
Salutare! Intrebare pentru contabili sau oameni cu informatii clare despre subiect. Doresc sa imi deschid un PFA sau SRL. Am tot citit despre taxe si initial stiam doar de un anumit 10% din venitul...? (mai mult)
Buna ziua, Am deschis recent un magazin pe etsy pentru vanzarea produselor digitale. In prezent nu am nicio forma juridica si vand ca persoana fizica. Vanzarile au inceput sa creasca. In aces caz,...? (mai mult)
Buna ziua, am o nelamurire si as dori sa ma adresez celor care ar fi in masura sa- mi dea un sfat: am gasit o masina cu valoarea de piata in jurul a 6000 de Euro, o pot lua cu un avans de 5000 de lei...? (mai mult)
Cum pot cumpara titluri Tezaur on line? Stie cineva? ms
Ce șanse realiste de angajare de exemplu in armata am eu daca nu am relații sau pile?
Salut TPU! Eu o casa cu 2 etaje am ridicat- o, are acoperiș doar mai trebuie sa o tencuiesc, sa- i bag geamuri, uși, curent, etc ....mai sunt multe de făcut și intră bani multi. E ideea este că...? (mai mult)
Salutare, mi-am făcut un pfa, de ce autorizații am nevoie pentru a lua un scaun într-o frizerie? Știu ca trebuie de la primărie, de la dsp, trebuie și SSM?
Daca ai lucra doar prin afara tarii, Angajatorii romani au cum sa vada ca nu ai lucrat niciodata in Romania?
Doresc să fac o donație în contul unei asociații. Dețin IBAN- ul acesteia, dar nu știu cum trebuie să procedez. Nu am bani pe card, nici cont deschis la bancă. Asociația are IBAN- ul la...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Moda
Cat de multe detalii din lumea modei cunosti?