Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Salut. Care este actul eliberat de organul financiar privind veniturile realizate? Certificat fiscal sau adeverință de venit?
Ce banci din Romania au cele mai mici comisioane?
Buna ziua stimate comunitate. Am și eu o întrebare de ordin financiar. Intre anii 2017... 2022 într- un cont bancar am primit mai multe tranzacții de la diferite persoane, rude, prieteni de familie,...? (mai mult)
Salut, daca am un teren cu cateva hectare si fac vin si il vand imi trebuie firma ca sa il pot vinde? Astept raspunsuri amanuntite!
Salut TPU. Pot avea un mic service auto fara firma? Astept raspunsuri amanuntite de la oameni in domeniu. Ofer Funda
Salut TPU, daca vreau sa vand vin produs de mine, imi trebuie firma? Astept raspuns-uri amanuntite
De ce imi arată pe paypal sumă reținută?
Buna ziua! Cineva a primit transa de 250lei? In Ilfov inca nu.
Cum pot scoate bani dintr-un cont de paysafe cash, in mana?
Bună, aș vrea sa mă apuc de videochat ca model independent aș vrea sa imi plătesc taxele prin drept de autor 212. Dacă îmi încep activitatea la începutul 2024, trebuie sa îmi declar veniturile...? (mai mult)
Pot face pos pe telefon?
În orașul meu s- a efectuat niste cursuri de ajutor bucătar și lucrător comercial. Aceste cursuri sunt pe fonduri europene, fiecare cursant obținând la final o diplomă și o anumită suma de bani....? (mai mult)
Bună, e o problema dacă am 20 de ani și folosesc cardul visa xteen de la bcr?
Pot comanda ceva de pe internet prin easybox cu card revolut?
Salut! eu lucrez de acasa, freelancer. Fac sculpturi 3d mai exact. venitul ar fi undeva cam 1- 3k$ pe luna. Inca nu am declarat nimic la stat dar ma gandeam sa o fac doar ca nu vreau sa le dau 30% pe ...? (mai mult)
Dacă am sub 18 ani pot da comanda de pe interenet de vape-uri?
Salut. Daca trimit un colet in tara cu DPD returul la ei se plateste de asemenea?
Buna! Are cineva cont la Cec Bank și are probleme cu aplicația de mobile banking? Am cerut codurile pentru aplicație de vreo 3 ori, însă mereu se blochează aplicația.
Cum completez furnizor Nr ord reg com C.I.F Sediul ADRESA JUDETUL Cont BANCA Cap soc Am primit de la C.i.f Nr org reg com La o chitanta?
Bună! Vreau ma apuc in timpul liber sa fac torturi din dulciuri. Ideea este ca nu stiu ce pret ar avea, fiindca pe unde m- am uitat, scrie: pret incepand de la 100 lei. Am facut un tort si am calculat...? (mai mult)
Unde sau cum pot vinde o idee?
Îmi poate recomanda și mie cineva o chirie ieftină în Timișoara (cam pe la 150 de euro) cu o cameră, de preferat prin centru sau aproape de centru? :)
Salutare, aveti idee de unde as putea face rost de monede de 50 bani constant? Sau măcar ocazional... pe la bănci am încerc dar fără succes. Mulțumesc!
Salutare! Am, in momentul de față, 3 conturi la CEC bank. Problema e că eu nu am nevoie de ele, iar de unul habar n- am avut până n- am reușit să configurez mobile banking. Am fost săptămâna...? (mai mult)
Ce este reușita profesionala?
Bună ziua. As dori va rog frumos, sa ma ajute cineva pentru ca sunt tare necajita si disperata. Fiul meu de 20 ani a făcut mai multe credite la ifn- uri pentru jocuri de noroc.Tot salariul îl dădea...? (mai mult)
Bună ziua. Speța este următoarea: Contul 121 din balanta contabila îmi da cu 1579, 87 pe plus. Clasa 7 minus clasa 6 nu da cu 121. Ce pot verifica pentru a găsi greșeala?
Salut! Este important, urmeaza sa primesc un colet postal de la o persoana, fizic, ce nu o cunosc. Iin caz ca Doamne fereste doresc sa cumpar si eu cer proba prin intermediul online cum ar fi pe WhatsApp...? (mai mult)
Am și eu niste monede de 2, de 5, de 10 euro. Îi pot schimba daca mă duc la bancă?
Dupa ce fac 18 ani si-mi actualizez datele de pe card din aplicatia bancii, mi se schimba numarul contului?
Vă rog să-mi spuneți și cum pot folosi extragerea de pe card PayPal
Bună ziua. Va rog sa ma ajutați cu un răspuns. Sunt angajata de aproximativ 3 luni cu carte de munca. Și as dori sa fac un împrumut la banca cu suma de 5000 Lei. Aveți idee cam cât aș plăti pe...? (mai mult)
Salut, vreau sa ma angajez la o firma dar angajatorul imi cere sa ma duc la AJOFM si sa ma inscriu ca si somer neindemnizat. Imi puteti spune va rog ce inseamna asta si de ce trebuie sa ma inscriu?
Buna TPU! Ce inseamna: "AS"; "ASS" in acesta propozitie? "Orice venit trebuie declarat la ANAF pentru a fi in legalitate. Venitul se impoziteaza si taxeaza AS si ASS."
Care e faza cu monedele crypto? Chiar e pe bune? Văd tot mai multi ca se lauda ca or făcut bani gârlă din asta, ma tentează sa încerc din curiozitate dar îmi este frică să risc. Gen investești...? (mai mult)
Cum primesc banii din superprono pe Superbet? Am 65 de lei și nu au intrat
Unu a pus o întrebare pe tk, daca o tară e săracă de ce nu printează mai mulți bani? Mereu m-am întrebat și eu chestia asta:))
Salut, mă poate ajuta cineva la un calcul? Am 10000 lei lunar 26 zile cum scad din cei 10000 lei 18 zile care ar fi rezultatul?
Salut, ce parere aveti despre acei oameni care vand ponturi despre pariuri de fotbal pe internet? Exista sau doar asta se cred ei?????
Salut TPU. Am o intrebare, daca folosesc iCard si am 2 carduri gratuite si le sterg de exemplu pot comanda altul gratuit sau e taxa de 1 Euro? Bineinteles daca nu ai un card iti da altul tot gratuit...? (mai mult)
Buna ziua. Daca incasez lunar un venit de 500$, cat trebuie sa platesc impozit la ANAF? Firma este din strainatate, daca ajuta cu ceva. Multumesc!
Cum fac rost de un card de credit? M- am angajat acum o lună și am primit primul meu salariu pe un card normal, de la o bancă. Aș vrea și un card de credit deoarece am auzit că poți cumpăra in...? (mai mult)
Bună TPU! Acum o lună m- am angajat, vineri am avut primul meu salariu și aș vrea să- mi cumpăr un laptop, doar că cel pe care îl vreau eu e cât 2 salarii de ale mele. De aceea m- am gândit...? (mai mult)
Salut TPU, daca am cumparat ceva second prin posta de la o anumită persoana, iar eu nu mai vreau sa ridic coletul, persoana respectiva mi- a zis ca vor fi consecințe daca nu il ridic, ce imi poate...? (mai mult)
Pentru a posta un anunt pe Olx se percepe un comision sau e gratuit?
Buna tuturor! Doresc sa cumpar un apartament si in contractul de vanzare- cumparare a actualului proprietar nu scrie cati metri patrati are. Mi- a spus ca se va uita in ceapeu si imi va spune exact. Dar...? (mai mult)
Bună ziua, doresc sa înființarea unei firme de mobila la comanda și am nevoie de idei pentru nume. Mulțumesc!
Bună! A încercat cineva să îmi trimită niște bani pe paypal, dar scrie "suma reținută". Ce pot face? Scuzați categoria.
Avem 2 scenarii cu doua intrebari! Multumesc! 1. Ai o firma platitoare de Tva cu cod caen aferent vanzari autoturisme.(import- export ..cum sa numi) etc. Cumperi o masina pe firma din Olanda... o aduci...? (mai mult)
Daca am datorii la primarie exista o posibilitate sa fac un credit la banca?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Superman
Te consideri un expert in materie de Superman? Hai sa vedem cat de multe stii!