Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Aveti idee daca imi fac card cu cont de euro la o banca ma pot duce la bancomat si sa depun euro?
Poți lucra ca barman la 15 ani?
Ce idei de a face bani cunoasteti? In afara de mers la un loc de munca... Niste "afaceri" pe care le-as putea pune in practica fizic sau online.
Buna TPU. Am o frumoasa si valoroasa colectie de ceasuri rusesti mecanice (toate in stare de la foarte buna in sus) si vreau sa o lichidez.Ce situri imi recomandati? In afara de olx, publi24.ms
Am retras de pe paysafecard pe card. Daca a mai făcut cineva în cât timp ar întra banii?
De ce IMGB București nu a mai funcționat și a fost închisă? Am văzut pe Wikipedia că cifra de afaceri era mare. Ce s-a întâmplat mai exact?
Pot sa trimit banii din contul meu bancar daca n-am 18 ani?
Pot sa iau de la cinema city doua bilete la un film 18+ cu un singur buletin? De exemplu daca prietena mea care e majora se duce ( fara mine minora prin preajma) și cere 2 bilete ii da? sau cere și ...? (mai mult)
Ce parere aveti de bursa pariurilor? Se tranzactioneaza partide de fotbal (exchange, trading) a incercat cineva?
Cei care aveți card la banca Transilvania explicati-mi va rog ce sunt și la ce ajuta aceste două aplicații Bt pay și neo bt.
Salut, in legatura cu Revolut. Cum se face transfer bancar sau pot folosi selfpay fara aplicatia instalata? Folosesc optiunea de la ATM care poti alimenta paysafecard. Doar ca invers pot alimenta Revolut...? (mai mult)
Bună ziua! Am trimis din contul de BRD 100€ pe Revolut, dar pe IBAN- ul de lei. Nu am știut ca exista doua IBAN- URI, unul pe contul de lei și unul pe cel de euro. De pe BRD au plecat banii, dar...? (mai mult)
A lucrat cineva cu firma naprotect invest?
Poate cineva din alta tara sa-mi trimita banii direct în contul bancar fara sa am 18 ani?
Cum activez cardul bancar pe Facebook?
Buna seara, am semnat un contract de prestări servicii imobiliare cu o agenție pentru vânzarea unui apartament.Intre timp am primit o oferta de a fi cumpărat apartamentul prin altă agenție, sunt...? (mai mult)
Buna, oare la easybox se poate plăti și cu monede?
Buna, stiti cumva vreun job online, de acasa?
Stie cineva care e schema sa-mi monetizez contul de tik tok pe vizualizari chiar daca stau in Romania?
Care sunt actele necesare pentru un PFA?
Bună, am dat o comandă pe shein și îmi arata ca este livrată, dar eu nu am primit nimic. Ce sa fac?
Salutare TPU. Cam pe la ce sume incepe anaful sa te ia la ochi? Am dat cateva chestii prin olx si imi e sa nu ma ia si asa mai departe.
Cum pot scoate banii de pe pagina de Facebook? Am 5000$ blocati acolo si nu functioneaza nimic..pagina Eforie online
Unde se pot pune anunturi de gen porti sau garduri la comanda in afara de olx sau Facebook marketplace? Dau funda! Multumesc
Cum treceți peste dificultățile și problemele economice și financiare, chiar și atunci când acestea vă copleșesc și simțiți că nu o s-o mai scoateți la capăt?
Salut! În urma răspunsurilor voastre la întrebarea mea despre deschiderea unui cont la ING am hotărât sa- mi deschid un cont! Mai am o întrebare:)) Am întrat pe site- ul celor de la ING și vad...? (mai mult)
Buna ziua, oare cum se procedează pentru a face un contract cu un depozit de piese auto de ex cum ar fi Auto net etc? Mentionez ca de curand mi-am deschis un mic garajel, am firma tot.
Salut! Am 19 ani si vreau sa- mi deschid cont la ing pentru ca am nevoie de un card! Eu vreau sa folosesc cardul pentru a efectua tranzactii online pe niste site- uri de licitatii din Europa, mai ales...? (mai mult)
A lucrat cineva la firma TGS Bucuresti? Ce parere aveti?
Bună,mi-am instalat aplicația vinted și nu prea știu să o folosesc, vreau să plaseze o comandă pe vinted, de unde știu adresa la care să pun coletul.
A lucrat cineva la firma TGS Romania? Cum este mediul de lucru?
Ce aplicatie sa folosesc pentru ca cineva cu cont bancar de transilvania si eu de bcr sa-mi trimita banii? (Nu am 18 ani)
Buna ziua, Urmeaza sa vand un apartament si as avea doua intrebari daca ma puteti ajuta. 1) Pe 16 Aprilie 2023 am facut o cerere de schimbare a furnizorului de enegie electrica, de la Enel la Hidroelectrica,...? (mai mult)
Salut, de cateva zile am achiziționat un seiko 5 sport style mecanism 4r36 automatic. Sunt de vreo 2 ani pus rău pe ceasuri dar nu prea am avut situația financiară prea buna sa- mi iau ce doream...? (mai mult)
Buna, îmi spune cineva va rog niste aplicatii de primit banii in contul bancar fara sa am 18 ani? (Dau funda)
Salut/Bună, în urmă cu ceva timp eram fericit, aveam tot ce voiam. Bunicul meu era văzut bine, era avut, se avea bine cu mulți oameni puternici. Avocați, Judecători, Generali, Primari, Polițiști...? (mai mult)
Bună, mă poate lamuri și pe mine cineva? Mi- am făcut un canal de Youtube și am încercat de una singura să îmi promovez un video. Am reușit doar că la câteva zile, mi- a apărut eroare de ...? (mai mult)
Cum pot lua un împrumut online pentru o suma mica 200 lei? Nu am venituri
Salut, ce trebuie sa fac ca sa-mi trimita cineva banii pe paypal? Va rog spune-mi fiecare pas, pot sa fac asta chiar daca am 17 si nu 18? (Dau funda)
Buna TPU, am și eu o fermă de păsări de toate rasele și nu știu ce nume as putea să-i pun, un exemplu ceva dau funda la care îmi place.
Salut, știe cineva cum să șterg o tranzacție din revolut nu doar sa o ascund? asta știu că se poate, eu vreau sa o șterg complet, tranzacția este făcută către un site și nu pot sa o șterg. ...? (mai mult)
Bună. Verișoara mea mi- a spus ca luna trecuta și- a făcut un descoperit de cont în valoare de 3000 lei de la BCR. Cum trebuie sa plătească? Ideea e ca a consumat toți banii a zis ca ia numa 1000...? (mai mult)
Salut! Mi-am pierdut buletinul și joi trebuie sa merg la BT sa imi retrag cardul, pot sa îl retrag dacă am poza cu buletinul?
Salut. Am si eu o mica nelamurire. Deci anul asta in martie am facut 18 ani, asa ca m- am dus la liceu sa completez cererea aceea de continuare a alocatiei de stat. Zis si facut completez fisa aia dupa...? (mai mult)
Am cont pe superbet pe buletinul lui tata si am castigat 100 de lei, daca ii retrag imi vine ceva acasa? O foaie de la anaf sau ceva ca asa am auzit si nu stiu daca e adevarat
Salut TPU! Am vazut acum ca bursa sociala e de 300 lei, si eu am facut dosar deja pentru bursa sociala, si pentru rechizite! Intrebarea ar fi, in noiembrie pe 15, primim 900 de lei? Pentru ca EDUPEDU...? (mai mult)
Daca mergi la o firma sa lucrezi nu esti angajat in prima zi nu? Trebuie sa iti dea o foaie sa ti se faca contractul de angajare daca nu ma insel si la cat timp ti se face contractul ala de angajare? Ca...? (mai mult)
Salutare. Am 23 de ani, locuiesc intr- o zona rurala, de ce zic asta? Ca idee, ma gandeam sa i au niste pamant in arenda pentru a cultiva diferite culturi. Crede ti ca este o idee care imi poate aduce...? (mai mult)
Cine plateste prin transfel bancar cu cod iban, o sa primeasca mail cu confirmarea platii?
Ce înseamnă salariu brut și net? Din câte am înțeles eu, salariul brut înseamna banii - taxe. Asta include ce mai exact? Iar salariul net înseamnă salariul pe care- l primești jos în...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!