Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Am pierdut cuponul de alocație de unde pot sa îl iau
Poti face bani din Instagram sau tik tok? Asta e asa un mic business, un joc de acasa ce mi-ati recomanda si cum sa invat? Ca vreau sa stau izolat imi place mult.
Unde activez cardul bancar la Facebook pentru a face bani să primesc bani pe live etc?
Daca am peste 18 ani si am dus cerere la scoala pentru primirea alocatiei in continuare se primeste si pe lunile de vara alocatia?
Salutare, am 24 de ani si am terminat facultatea de geografie mai mult la indemnul parintilor, efectiv a fost degeaba, nu am retinut nimic si nu am cum sa ma angajez in acest domeniu pentru ca efectiv...? (mai mult)
Daca am card la BCR pe numele meu(parinte) pot face card pentru bursa copilul meu de 15 ani direct din aplicatie iar la verificare sa pun poza cu buletinul fara sa fiu nevoit sa merg la banca?
Hey lume, cum reacționați atunci când intrați într-un magazin și vânzătoarea e ocupată pe telefon, iar voi o deranjați și ea devine iritată și va privește cu dispreț?
Buna! Ma gandesc sa incep o mica afacere cu bijuterii handmade (cercei, bratari etc.) Ce tip de firma ar trebui sa imi deschid ca sa fie totul legal sa mi platesc taxele etc? Mentionez ca nu cred ca as...? (mai mult)
Salut! Recent am trecut in clasa a 8- a, cand n- aveam ce face m- am gandit cum ar arata viitorul meu, poate ca la 14 ani...e cam mult sa gandesc pana acolo si mi- am pus prima intrebare. 1- cum sa ...? (mai mult)
Există o sumă limită pentru câți bani poți avea într-un cont BRD de elev? Multumesc!
Salut TPU, unde se inscrie la anaf un contract de închiriere daca apartamentul se află in București dar persoana cu care am încheiat contractul locuiește în Ploiesti?
Buna TPU. Cam cat se plateste intretinerea la o garsoniera cu o persoana fara centrala proprie?
Am spart geamul unui aparat, igt cat costa?
Salut, se poate face schimb pe olx, prin curier? Mă refer că îmi este puțin frica sa trimit produsul real, iar eu sa primesc o piatra in cutie?
Salutare, daca as crea o afacere pe probleme software legate de calculator, este o idee buna sau e ceva banal de poate face oricine? Pentru ca am observat ca sunt bun la asta, imi ajut rudele cu problemele...? (mai mult)
Salut! Am și eu câteva întrebări strict pentru cei care se ocupă cu confecționarea lumânărilor parfumate din ceară de soia și vânzarea acestora: 1. Este o afacere rentabilă per total la ora...? (mai mult)
Căți din romănii de rend cred in investiții?
Cum se rezolvă situația de "folosirea mărcilor unei companii"? Firma A plătește pe firma B pentru ca aceasta să promoveze marca firmei A? Sau invers, firma B plătește firma A pentru a promova...? (mai mult)
Salut TPU! Am o problema destul de serioasa la care sinceer nici nu a si fi visat... Acum 3 saptamani am decis eu si prietena mea sa mergem la sala in Germania pentru ca lucram aici, bine contractul...? (mai mult)
Dacă lucrez în SRI pot sa controlez afaceri pe numele unui alt membru din familie?
Cunoaste cineva depozit en-gros sau fabrica de metale (tevi rotunde, rectangulare, table, etc...) in Europa?
Buna ziua. Mi- a făcut un prieten transfer dintr- un cont de euro pe un cont de lei la BRD, din experiența voastră, in cat timp intra banii? Menționez că transferul a fost făcut duminică, azi...? (mai mult)
Daca vreau sa verific o firma, pot sa cer online un certificat constatator de la ONRC online? Este legal? Va fi anuntat cumva firma respectiva/administratorul societatii, ca eu am facut acest lucru?
Link Minister finante Slovenia pentru a declara autocar romanesc in tranzit prin Slovenia?
Care este limita maxima de depunere pe un card de debit pentru minori la CEC BANK?
Salut! Merita sa fi șofer la Glovo ca și student? Țin sa menționez ca sunt student în an terminal și sa lucrez part time
Salutare! Sunt student, anul 3 terminal și as vrea sa lucrez pe lângă facultate! Ma gândeam sa încerc la Bolt ca și taximetrist pe o perioada mai scurta și voiam sa întreb, merita sa faci ...? (mai mult)
Cum aș putea să fac bani online la doar 15 ani?(site-urile cu sondaje nu m-au ajutat)
Voi ce stiti? Daca esti invitat la un podcast esti platit sau e pe gratis? Ms
Salut, am si eu o intrebare daca se poate si nu cer prea mult. Detin un card de credit BRD si as fi interesat sa imi achizitionez un bun electronic in valoare de 1500 de lei prin intermediul ratelor lunare...? (mai mult)
Facturile scoase ca modalitate de plată card credit/vacanta sunt verificate în contabilitate cu banca? Dacă greșesc o factură și pun card credit în loc de card de vacanță se poate corecta în ...? (mai mult)
Dacă se greșește o factură pentru card tichete de vacanță se poate corecta? Se poate storna și se poate reface factura?
Buna! An o intrebare, daca incep un mini business cu bratari, coliere, cercei, brelocuri de telefon anaf imi va opri impozit? Mentionez ca nu fac pe niciun site, postez pe retelele sociale colierele...? (mai mult)
Pot face card de elev (necesar pentru bursa de la liceu) la brd online? Daca da un link va rog ca nu gasesc
Buna, lume cum pot sa fac si eu niste bani rapid? Cum pot sa-mi fac un business de succes si sa fac cat mai multi bani sa devin milionar?
Voiam sa transfer 50 de lei de pe paysafecard si aveam nevoie de versiunea unlimited a aplicatiei, dupa trimiterea datelor necesare (avand 15 ani), contul mi- a fost blocat temporar din cauza restrictiilor...? (mai mult)
Cum merge dropshipping-ul in Romania? Cat de profitabil este in Romania?
Ca sa vinzi produse digitale pe internet (cursuri, programe. )ai nevoie nevoie de o firma?
Am avut o restanță ce am achitat- o la hora credit miercuri si folosesc score rise, pe aplicatie imi arata ca chiar dacă am platit eu am o restanță de 912 la hora credit activa. Am sunat la ei ...? (mai mult)
Am auzit ca in tarile dezvoltate se merge spre scoaterea cash- ului din circulatie. In felul asta se ajunge la urmarirea traseului tuturor banilor in economie. Credeti ca in felul asta vor disparea ...? (mai mult)
Care este diferenta dintre diferitele banci din Romania? Gen ING, BT si care or mai fi Doresc sa imi deschid un cont bancar, dar nu prea stiu care este diferenta dintre ele
Cat ii costa pe cei de la Netflix sa puna un film nou aparut pe siteul lor si cum procedeaza?
Buna ziua TPU am si eu o intrebare azi am primit mesaj de la banca transilvania ca pot merge sa ridic cardul bancar de la ei chestia este ca nu am buletinul azi la mine se poate dovedi si cu altceva sau...? (mai mult)
Îmi puteti spune va rog daca puteti plati comanda shein cu cardul CEC? Azi mi-am transferat bani pe el si am incercat dar nu merge:(Si la voi e la fel?
Salut TPU, am vândut doua tricouri (unul la 80 si altul la 20) prin fan courier, ambele au fost ridicate ieri, iar eu am ales sa- mi vina banii prin plic la fan courier, astazi a venit curierul, dar...? (mai mult)
Salutare, am o nelămurire, vreau sa infiintez o firma pfa, intr- o comuna, dacă primarul nu ar fi de acord, eu as putea sa o deschid? Țin sa mentionez ca nu sunt păcănele sau bar, este vorba...? (mai mult)
Buna seara, imi poate spune cineva care sunt condiitile pentru a scoate un credit de la banca brd? Cate luni trebuie sa am lucrate pentru a putea scoate? Multumesc
Salut TPU, am trimis un colet luni prin fan courier, iar astazi a fost ridicat, in cat timp imi pot ridica banii? Adica cand imi vin aproximativ
Bună ziua! Am și eu nevoie de o părere (de la cineva care are/ a avut credite ) în legătură cu diferența dintre un credit ipotecar pentru a cumpăra un apartament și a face un credit de nevoi...? (mai mult)
Salut, sunt angajat cu carte de munca (adică lucrez legal). Pot să- mi deschid magazin pe numele meu daca am contract de munca legal? Daca da, ce acte sunt necesare și unde pot sa fac aceste acte,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?