Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Salut TPU, am o problema, am lucrat intr- un magazin de tip retail iar sefii nu stiau cum sa ma dea afara, cand veneau produsele in magazin ele apareau la o reducere de 50% iar in decurs de 2 saptamani...? (mai mult)
Salutare! Ovidiu ma numesc! În subiectul de astăzi vreua sa împărtășesc cu voi o ideea de afacere dacă m- ati putea ajuts cu un sfat! Am de gând sa îmi infintez PFA pentru o întreprindere individuala...? (mai mult)
Salut! Deci treaba sta in felul următor, am 17 ani și am nevoie de vreo 2000 de lei sa- mi cumpăr ceva și nu știu cum sa fac rost de ei, aveți vreo idee ce pot face? Și nici nu am unde sa lucrez,...? (mai mult)
Ce card as putea folosi pentru a inlocui cardul Paxum? As avea nevoie de ceva asemanator dar care sa il pot primi mult mai repede
Doar angajați sau pricepuți REVOLUT! Bună ziua, am de primit niste bani de la o instituție financiara din Danemarca, fiindcă soțul meu deține un cont Revolut am pus iban- ul lui și numele lui,...? (mai mult)
Salut TPU, am si eu o intrebare. In cam o luna eu fac 18 ani, la scoala primesc bursa, aceasta trebuie sa o primesc pe un card, intr- un cont. Daca mi- as face acum un card pentru minori si in contul...? (mai mult)
Salutare, un card bancar poate fi folosit la mai multe conturi bitcoin?
Salutare. Cine cunoaste un post bun de lucru de acasa care sa fie platit bine? Am cautat diverse site- uri si pe toate scriau aceeasi vrajeala: castiga atatia euro in nu stiu cat timp care iti cer bani...? (mai mult)
Bună. Doresc sa cumpăr un teren intravilan de la cineva din familie, dar toți locuim în străinătate și din acest motiv nu ne putem întâlni toți in tara anul acesta pentru a putea face actele....? (mai mult)
Cum iti verifici veniturile inregistrate la ANAF(persoana fizica)? Mergi la ei si faci o cerere? Poti sa o faci online?
Sunt oameni care si daca nu le dai datele cardului ei le afla oricum? Sau asa ceva nu exista? Ca na, mi- au disparut 7 lei si nu zice nimic istoricul tranzactiilor despre chestia asta si sincer m- am ...? (mai mult)
Salut! Am și eu o întrebare. Pot sa merg la banca cu bunica pentru a mi activa/face neoBT sau trebuie ineaparat cu parintele?
Salut TPU, am o intrebare. Este o afacere buna sa cumpar masini defecte (FARA sa fie avariate/lovite), sa le repar si dupa sa le vand? Vreau raspunsuri serioase, Ofer Funda!
Salutare TPU, în ultima vreme mă gândesc la o metodă prin care să fac mai mulți $, momentan, venit = 0, adică trăiesc pe spinarea părinților, nu fumez, nu consum substanțe interzise, ...? (mai mult)
M- am gândit să mă mut de la banca curentă, Raiffeisen, către First Bank sau Intesa San Paolo Bank, pentru dobânzile ok la depozitele la termen, 7- 7.5% pe 6 luni, pentru sume maricele de până...? (mai mult)
Bună ziua, am un cont la banca Transilvania și voiam să întreb dacă pot lua un extras de cont de la fiecare bancă BT din Romania? Sau numai de la mine din oraș?
Salut. Stie cineva o firma serioasa din Mehedinți care angajeaza sofer de tir fara Anglia?
Ce mașină ar fi bună pentru început? Urmează să dau examenul curând și dacă îl iau (să sperăm că am învățat de am rupt) aș vrea să îmi iau o mașină dar nu știu ce mașină. Eu m- ...? (mai mult)
Pot plati cu cardul virtual revolut la un easybox?
Nu îmi este clar, am zero costuri pentru orice pachet, chiar dacă nu încasez lunar sumele respective și fac plata electronică sau am numai acces gratuit la aplicația mobilă? https://www.intesasanpaolobank.ro/persoane-...? (mai mult)
Aș vrea să-mi deschid o brutărie/patiserie+ coffe shop, cum aș putea să încep această afacere? Am 16 ani. Nu mă grăbesc să deschid, doar aș vrea niște sfaturi pentru viitor!
Bună! Îmi poate spune cineva niște aplicații de câștigat bani pe sondaje, care chiar funcționează?
Hei, pentru a face transfer bancar prin aplicația de pe telefon tot ce trebuie e iban ul, right? se poate de la o banca diferita la alta, gen eu de la BCR sa transfer prin app la BT, ori vice versa?...? (mai mult)
Bună! Știe cineva niște cursuri online din care se pot face bani ( adică participi la cursuri o perioada de timp, iar apoi îți dau bani )? Și sa fie pentru copii de peste 14 ani?. Va rog sa mi...? (mai mult)
Hello,am încasat de pe only 19 euro acum 2 luni, o să primesc amenda sau ceva de la ANAF?
Salut. Ce pot face cu obiecte placate cu aur? (inele, cercei etc). Ma gandesc ca pe olx nu le ia nimeni si la amanet cumpara doar aur pur.
Ce licențe am nevoie pentru a vinde haine? Eu cumpar hainele si apoi le fac designul
Salutare! Merita sa imi cumpar o duba sa lucrez pe ea? Pot face contract cu o firma? De exemplu BILKA, DEDEMAN sau alte firme mai micute? Imi puteti da mai multe detalii? Multumesc!
As dori sa plec acum in Octombrie in strainatate, singur. Merita sau este riscul prea mare? Aveți vreun sfat? Dau funda
Salut! Am luat bacu si la anul voiam o facultate cu care să ies cu un job ok. Aveti ceva sugestii?
Am nevoie, vă rog, de un profesor de meditații la matematică pentru clasa a 12 a în Tulcea (M1). Aveți recomandari( un numar de telefon).
Salutare. Cam cat costa sa iti construiasca cineva un site simplu? Mersi.
Cat de profitabila este industria imobiliara in Romania?
Câți bani trebuie sa primească pe luna un om care pune pe raft?
Salut. A incercat cineva siteul asta? https://operator-flexibil.com/
Ce coduri Caen am nevoie daca vreau sa- mi deschid un pfa cu: reparare si inlocuire componente defecte, vanzarea de calculatoare, laptop- uri si AiO- uri dar si curatarea echipamentelor, chiar si televizoarelor,...? (mai mult)
Buna ziua. Mi-am facut card de debit la Banca Transilvania acum vreo 3 saptamani si inca nu a ajuns. Oare este vreo problema sau e normal?
Salut, dupa ce mi-am achizițonat un telefon din Altex dupa cateva zile mi-a venit acasa un card de la uni credit. Ce inseamna asta? Ce ar trebui sa fac?
Pentru un card College la Banca Transilvania, cel pentru elevi intre 14 si 18 ani, eu avand 17 ani, trebuie sa fie un parinte cu mine neaparat ca sa pot deschide cardul? Sau pot merge si singur, nefiind...? (mai mult)
Pot folosi voce generata de AI intr-un curs pe care sa-l vand pe udemy? Este legal?
Hei TPU. Lucrez la o carte pe care intentionez sa o vand in format digital pe siteuri precum etsy sau amazon. Pot sa folosesc imagini generate de AI pentru coperta sau ca si illustratii in carte?...? (mai mult)
Îmi puteți spune cât costa lunar sa te abonezi la o firma de paza pentru protecția familiei și a casei?
Buna! Trebuie sa fac o plata intr-un cont BCR si eu am cont la BT. Pot direct prin aplicatie sa fac transfer prin IBAN daca sunt bănci diferite?
Cum primesc banii de la un beneficiar in urma unui colet trimis?
Bună TPU. A mai făcut cineva împrumut online la Raiffeisen bank? Este acel împrumut în care poți da suma înapoi între 18luni si 60 luni, mai exact uitați link https://www.raiffeisen.ro/persoane-...? (mai mult)
Salutare, am decis sa imi fac un service auto de cartier cum se zice, bun zis si facut am facut hala tot, am luat scule de baza, fara stand de frane si de astea, am un canal, urmeaza si un elevator,...? (mai mult)
Am un paysafecard in valoare de 50 EUR si vreau sa ii scot undeva si nu pot prin nici o metoda raspunsuri cineva?
Buna, am niste probleme legate de datorii cu niste ifn- uri si niste persoane fizice de 1 an am luat, mi- au crescut dobanzile etc, oamenii cred ca ma blesteama ca doar rau imi merge, nu pot nicicum ...? (mai mult)
Buna! Sunt in clasa a 12 a si recent am facut 18 ani. Acum un an mama mi- a facut un cont (ING) unde sa- mi transfere bani. Am primit pe aplicatia de la ING sa- mi actualizez datele pentru ca sunt major....? (mai mult)
Ce inseamna pe factura de la enel "servicii cu valoare adaugata"?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!