Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
As vrea sa știu cam ce autorizații și alte acte îți trebuie ca sa îți deschizi un servis de reparat telefoane, tablete, calculatoare, laptopuri și console. Mulțumesc!.
Buna ziua. Am gasit pe tiktok un clip cu Elon Mask care isi promoveaza noul lui site si oferca cadou tuturor care ii folosesc codul 0.33 bitcoin adica 8000 dolari. Am folosit codul si imi scrie ca am in...? (mai mult)
Se mai cauta monezi de colecție de acum 15- 30 de ani pe Olx? Am văzut ca unii le puneau la vânzare la preturi astronomice și eu le vindeam într- o cantitate mare la un preț de nimic și nimeni nu...? (mai mult)
De ce dureaza atat de mult transferul bancar dintr-o țara in alta?
Buna seara tuturor, am si eu o intrebare. Am o agentie de plasare forta de munca si as dori sa stiu daca angajez persoane Non UE de ce avize sau aprobari am nevoie si ce conditii trebuie sa indeplinesc...? (mai mult)
Cat e dobânda la bani depuși la banca BCR? Mi-a zis când am fost ca nu are rost sa ii țin pe card. La CAR era rentabil țin minte, cu ani în urma.
Ce credeți că o să fie o tragedie daca o să dispară banii fizici?
Salut! Îmi poate explica cineva cum funcționează o rată la bancă? Adică să zicem că ai nevoie de 20.000 ron, faci rata și în cât timp poți să o plătești? Mai crește suma după um anumit...? (mai mult)
Salut TPU, este o idee buna sa cumpar masini defecte (nu avariate), sa le repar si dupa aia sa le vand? Astept Raspunsuri serioase, de la oamenii cunoscatori sau cat de cat in domenii Ofer Funda!
Bună ziua. Acum ceva timp am avut abonament de internet de la telekom (acum Orange). Am avut tone de probleme. Internetul era foarte slab (https://imgur.com/a/NtanUgy), facturile erau foarte scumpe...? (mai mult)
Am 12 ani și vreau sa merg în Germania la mama divorțată, dar tata nu ma lasă, vreau la mama pentru ca simt iubire. ce sa fac plss help mult?
Salut, ma poate ajuta cineva care stie cum functioneaza amazon si kdp? ( am ceva postat si nu merge )
Salut! Vreau sa intru în politie, vreau sa intru în academie, în cel mai "rău" caz școala de agenți, întrebarea este: - Se merită să fii polițist in zilele noastre? Oare m- as descurca ...? (mai mult)
Voi știți de studioul acela de dublaj din România din București numit Fast Production Film? Au dublat în limba română SpongeBob Pantaloni Pătrați (SpongeBob SquarePants).
Buna seara. Stie cineva daca exista vreun site de anunturi de mica publicitate pentru Luxemburg sau Franta? Multumesc.
Salut! Este convenabil sa faci un credit ipotecar la bancă, cu un salariu de 4000 de lei? P.s as vrea sa iau undeva la 60-70k de euro. Mulțumesc!
Cat de greu este sa infiintezi o firma in Romania zilei de azi? ce tip de probleme sunt si cum poti sa reusesti in Romania? exista o sansa de a reusi?
Este, revolut o sursa buna de împrumutat bani? Credite mă refer împrumut, sau e ca și alea cu primești banii pe loc da dai de 10 ori valoarea împrumutului
Buna, oare se poate face schema cu plata anticipata( cum este la un credit ipotecar pe 30 ani ) in fiecare luna la un credit de nevoi personale? Adica sa platesti pe langa rata din luna cutare si principalul...? (mai mult)
Cum pun bani pe paypal?
Salut TPU! Am 13 ani, o camera foto/video buna, si abilitatea de a face poze bune. Cum pot face bani, in mod legal? As putea sa fiu fotograf la evenimente, precum nunti? Am nevoie de licenta/autorizatie...? (mai mult)
Am avut media anuală generala 7.96, iar la examen 9.22 Acum trec clasa a 9-a, și am intrat la liceu printre primii 30% adică al 7-lea, primesc bursa de merit?
Salutări, pentru cunoscătorii de carduri de cumpărături ( eMag as vrea de la raifaissen) știți cumva care e cel mai nasol lucru care se poate întâmpla, daca de exemplu, folosesc din banii de...? (mai mult)
Ce salarii sunt la CS Sanatatea Cluj si la Viitorul Cluj?
Vreau sa testez cu ajutorul vostru o strategie de marketing, foarte des uzitata in vest, dar care eu unul am dubii ca merge in Romania. Stiu ca multi dintre voi stau in grupuri tematice, pe FB. Vorbim...? (mai mult)
Buna, am 30000 euro si ma gandeam in ce i as putea investii si m-am gandit sa-mi iau un food truck, voiam sa va intreb cam cat ar costa si daca chiar se poate face profit cu asa ceva
Achizitii intracomunitare. Salut TPU. As dori sa stiu care este procesul prin care ar trebui sa trec ca eu, persoana fizica, sa achizitionez engros produse de pe un site din uniunea europeana. Ca...? (mai mult)
Salut TPU, am si eu o intrebare In ce tari masinile second hand sunt mai ieftine decat in Romania? (Doar tari europene) Ofer Funda!
Bună! Cum pot sa ascund likeurile pe YouTube gen am postat un video și nu vr sa se vadă câte likeuri am?
Buna seara, as dori un raspuns rapid daca se poate, am doua luni de munca aproape si as dori un imprumut rapid, stiu ca e ifn si platesc mult, dar e ok la icredit? Vreau o suma de 3.000 de lei, astept...? (mai mult)
Salutare. Recent am început să experimentez cu fotografia și doresc să știu cum pot începe să fac bani din asta? Am 13 ani și o cameră foto profesională, însă fiind minor nu pot avea o firmă...? (mai mult)
Salut! Sunt tot felul de anunturi legate de solarcity, un fel de investitie. Ce stiti despre ei? Tot tepe?
Bună! Mereu m- am întrebat dacă recenziile rele de pe Google ale firmelor de curierat sunt pe bună dreptate sau sunt doar recenzii date de oameni care nu au scris adresa corectă, număr de telefon...? (mai mult)
In 2023 mai este valabil de a te angaja la glovo avand 16 ani? Sau s-a schimbat la 18?
Cum functioneaza cu listarea produselor pe Dichisar? Realizez cercei handmade din rasina si lut polimeric si m- ar interesa sa le listez pe Dichisar. Stie cineva din comunitate cat costa/luna si daca...? (mai mult)
Ce afacere bună pot începe pe cont propriu? Simplitate, costuri reduse, fără angajați. Zona urbana mica, 10.000 l.
Salut TPU, am 17 ani și lucrez ca ospătar într un hotel în Bucuresti salariul este de 3000 de lei net fără bonuri de masa, norma mea de ore este de 166 de ore pe luna iar pe luna august am făcut...? (mai mult)
In 2024 daca am venit din dividende (si deci impozitul imi.este retinut deja de la.sursa) mai trebuie sa declar ceva la anaf? Am mai auzit ca doar daca dividendele depasesc 6 salarii medii.Voi ce stiti?...? (mai mult)
Buna, TPU! Am un cont bancar BRD. Extrasul de cont se dă înapoi sau rămâne la contabilitate?
Deci, am o casa langa drum si m- am gandit s o vand, eu am masurat tot terenul ingradit (pe langa mine sunt alte case) si din cate am masurat vine aproximativ 11 pe 23 ceea ce vine cam 253 de metri patrati,...? (mai mult)
Buna ziua as dori sa stiu ce avize as avea nevoie si de la ce institutii pentru a deschide o afacere cu porumb la pahar, acesta necesita fiert, si contine incrediente standard de la metro, doresc sa...? (mai mult)
Salut. Lucrez intr- un magazin si pe calculator arata soldul, suma X si fizic am suma Y fiind mai mica. Stiu clar ca nu am "procurat" zicandu- le sa se uite pe camere, etc. Am vorbit cu colegii si au...? (mai mult)
Buna ziua! Nu pot ajunge într o sucursala a băncii însă întreb aici poate primesc un răspuns Dacă ii fac card business unui asociat (angajat) al firmei. El poate vedea extrasele firmei? Adică...? (mai mult)
Salut TPU, Imi pot infiinta o firma in Romania daca am doar scoala profesionala finalizata? Imi trebuie studii superioare/medii pentru a infiinta o firma? Astept raspunsuri serioase, Ofer Funda!
Salut TPU, am o intrebare Daca vreau sa incep o afacere cu dezmembrari auto trebuie sa imi fac neaparat o firma sau merge si la negru (adica sa le cumpar putin avariate sau cu volan pe dreapta si sa ...? (mai mult)
Buna ziua, doresc sa fac asa tip de constructie https://ibb.co/30KgsJ5 in ograda la mine ( linga drum ). Am nevoie anume de proiect de la arhitect? Mersi.
Am o viata de tot r@hatul, am 20 de ani cântăresc 127 de kg am acnee, nu am prieteni, de femei nici nu are rost sa vorbesc, de 5 ani de zile ma lupt cu kg în plus am slăbit de 10 ori și m- am ...? (mai mult)
Buna TPU, am un credit de nevoi personale de 10.000 de lei la BRD si vreau sa-mi mai fac inca un credit de nevoi personale tot la BRD. Pot avea doua sau mai multe credite la aceeasi bancă?
Salut! Poti sa te angajezi la cinema city la 16 ani? Seara frumoasa!
Salut, daca esti creator de jocuri si faci vreo 5 - 10 jocuri ca lumea si baga lumea bani in ele, poti sa devii milionar? Adica vad cativa solo developer si au peste 1 milion de $! Dar daca ai o companie...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!