Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Buna ziua! Am 17 ani si am un cont de minor facut pe numele tatalui meu la Raiffeisen. Astazi am primit o citatie, comisionul meu/plata va fi de acum 25 de lei din cauza citez "ca urmare a executarii ...? (mai mult)
Buna, am un cont deschis la Banca Bcr pentru minori, zilele trecute am implinit 18 ani, pot folosi contul in continuare?
Buna ziua, tatal meu a murit anul asta si avea o pensie privata obligatorie la Aegon. Eu ca mostenitor am trimis toate actele pentru revendicarea mosteniri dar inca nu mi- au intrat banii si nici nu imi...? (mai mult)
Dacă eu am card la banca Transilvania dar mama nu, îmi poate trimite bani sa intre tot astăzi?
Am nevoie de SRL pentru a face dropshipping?
Buna! Vreau sa imi deschi o firma unde fac filmari profesionale pentru Youtube, gen ca Dhar Mann (nu o agentie care face reclame sau altceva, pur si simplu un canal de Youtube cu mini filmulete). Pe ...? (mai mult)
Am de trimis 37000€ intr-un cont al unei alte persoane. Se pot trimite in transe, ce comision au bancile si care este cea mai buna metoda(revolut, orice)?
Daca am deschis 2 conturi bancare (2 carduri de debit) la 2 banci diferite, e legal sa transfer bani (prin online banking- transfer bancar) dintr-un cont in altul?
Daca imi fac card Revolut pot primi orice moneda sau doar RON?
De unde pot lua imprumut suma de 3600 de euro rapid? In Italia si nu am cont bancar
Din experiența dvs., se poate scoate extras de cont care să conțină doar anumite informații? (de exemplu doar plata facturilor) (am cont la BT). (nu am găsit categoria Banking/financiar)
Buna,cineva a cumparat de la mine, pe vinted.Eu acum trebuie sa pun coletul la easybox, trebuie sa scriu ceva pe colet? E urgent
Salut! Am vandut ceva pe olx prin fan curier si am bifat optiunea sa imi vireze banii pe card, au trecut 4 zile si nici acum nu au intrat banii. Cu cine pot lua legatura sa rezolv aceasta problema?
Buna, știți cumva cât durează un transfer de bani. I- am trimis prietenei mele duminica niște bani pe card din aplicația de la banca, eu am cont la brd și ea la BCR. Nici acum nu i- a primit. ...? (mai mult)
Buna, as dori sa stiu daca pot scoate bani din contul meu cu permisul.
Ce se întâmplă dacă mergi într-o piață ca vânzător și vrei sa vinzi roșii sa zicem, la un preț mult mai mic față de restul pietei?
Salut! Sunt viitor antreprenor. Am studii de specialitate. Vreau să deschid un curs online unde să împărtășesc cunoștințele mele contra cost. Cum credeți, ați fi interesați să vă înscrieți...? (mai mult)
Salutare,am făcut o comanda de pe shein și îmi zice că adresa nu exista și că se face retur îmi voi primi banii înapoi pe card?
Buna ziua, am un canal de tik tok cu peste 100.000 de oameni. Ma poate invata cineva cum sa incep sa fac un ban din pasiunea asta? Eventual cum sa imi gasesc un colaborato sau un sponsor. Multumesc...? (mai mult)
Salut. Mi- a expirat cardul bt și am primit mesaj sa merg după cel nou. Din câte știu îmi trebuie buletinul dar buletinul meu a expirat și acum aștept sa îmi vina cel nou, durează 30 de zile.Nu...? (mai mult)
Credeti că daca economisiți bani, deveniți mai săraci sau mai bogați? Și de ce?
Salutare, merge sa depui bani in cont la brd la bancomat?
Salutare, am un credit prima casă 2%+ IRCC, undeva la 7% actual în total, 27 ani rămași din credit, 300 principalul și 1500 dobânda, toată lumea vorbește de refinanțare cu scăderea perioadei...? (mai mult)
Salut TPU, vreau sa imi pun un mic panou publibicitar pe masina (fac ridesharing cu masina personala), cum as putea sa gasesc pe cineva care e dispus sa plateasca pentru asta? A mai pus cineva? (nu vreau...? (mai mult)
Salut,merita sa investesc sa îmi fac propria firma de electrician sau cum se zice?
Bună! Îmi poate recomanda cineva o banca pentru a face un imprumut? ma refer la o banca care sa fie corecta la dobânda și etc.
Salut, imi spune cineva cit m-ar costa sa deschid o benzinarie de la Zero sa o construiesc, la ce pret ar fi sa ma pregatesc
Mai gasesc in Bucuresti ceva de genu cum era complexul chinezesc? caut accesorii gsm, sau periferice pc, cabluri gsm. etc cum era odata la chinezi? ma poate ajuta cineva cu informatia asta?
Daca imi fac un imprumut la banca in timp ce am un job, si luna urmatoare demisionez, ar fi ok? Se uita cineva la aspectul asta?
Salut. am trecut de 18 ani si am luat 3 luni alocatia pe mai,iunie, iulie si acum pe august nu a mai venit. din cauza ca sunt in vacanta? sau ce?
Buna, as vrea sa va intreb cit m-ar costa sa construiesc o benzinarie de la Zero, cu patru Pompe
Salutare! Ce parere aveti despre loto 6/49? Imi suna putin a inselatorie, as vrea sa stiu daca a castigat cineva vreodata ceva la asta...
Salut TPU,cum as putea deveni electrivial?, dacă fac doar un liceu cu profil electric as putea deveni?
Eu sunt în Germania și mi am făcut card de la revolut. Știți în cat timp il livrează?
Salut, as vrea sa ma fac agent de vanzari si as vrea sa stiu cam cat câștigi intr o luna ( salar+bonus) si cum este sa muncesti la birou in fiecare zi
Buna ziua am un domeniu de activitate fast food si sunt in cautarea unui nume. Ma puteti ajuta?
Salutare! Ce IFN-uri recomandați care oferă credite de ~10.000 de lei la salariu net de 3200? Daca aveți experiență cu acestea.
La un buget de 250 de lei, care ar fi cea mai buna tactica de promovare a unui site? E.g. Facebook ads
Cine a luat un împrumut de la această companie? Am avut niste probleme? https://creditprime.md/
Când vinzi produse de pe olx,dar și cumperi,când declari veniturile, declari doar suma obținută din produsele vândute sau cum sta treaba cu olx și impozitarea?
Care sunt lucrurile la care trebuie sa fii atent atunci cand vrei sa cumperi un apartament?
Care sunt cele mai originale idei de afaceri pe care le-ati auzit? Reale, nu fictive.
Care cea mai ieftina platforma de ads in 2023? (E.g. Facebook ads/google ads)
Ce pot face și ce sancțiuni se aplica daca am vândut ceva din avans si n- am primit banii nici după 6 luni?!? Persoana da cu seen și rapsunde greu, el a zis că îmi v- am da banii și- a dat cuvântul...? (mai mult)
Bună seara TPU! Zilele acestea mă gândeam să- mi vând două perechi de adidași. Problema este că nuștiu cum să îi pot vinde mai rapid și ușor. Dacă mi- ați da niste sfaturi mi- ar fi de...? (mai mult)
Buna TPU! As dori sa vand un teren in intravilan dr nu stiu cum trebuie sa procedez, pe cine trebuie sa caut ca sa aflu ce valoarea aproximativa are terenul? Dau funda!
Am 3000 lei, in ce as putea investi având în vedere că am 15 ani
Salut, cât costa in America pe plaja Miami beach o shaorma? Cât este cea mai ieftina chirie?(că idee că sa îmi dau seama) Și cât ar costa o chirie de spațiu comercial mic pentru fast- food? ...? (mai mult)
Salutări, as vrea sa aplic pentru un card de cumpărături eMag, dar am nevoie de o adeverință sau ceva sa justifice că am 3 luni lucrate la actualul angajator, neavând salariul la Raiffeisen le...? (mai mult)
Buna! Dacă am avut cont deschis la BANCA ING, persoana juridica și mi- a pus proprie pe cont de mai mult timp, iar firma apare inactiva de mulți ani, întrebarea mea este: Pot să- mi deschid cont...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?