Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Ce sa fac daca vanzatorul nu mi-a trimis ce am comandat pe vinted?
Pot cere de la banca un document semnat acum ceva timp in cazul in care am nevoie de el?
Vreau să înființez un srl ca să plătesc taxele. Salariul meu este de 11.000- 16.000 lei pe luna. Aproximativ 168.000 lei pe an. Cum aș putea să plătesc cat mai puține taxe? Un srl de 1% ar...? (mai mult)
Buna seara. Am si eu cateva intrebari pentru cei care se pricep in acest domeniu bineinteles. Spuneti- mi va rog frumos, daca eu impreuna cu parintii mei si bunica mea am lucrat fiecare ca si ingrijitori...? (mai mult)
Bună, am o întrebare. Dacă eu am card făcut în România, la Banca Transilvania, și sunt în vacanță în Italia pot depune euro la bancomat?(Specific că nu am cont de euro doar de lei)
Voi cum țineți marea parte a banilor, cash sau pe card? De ce?
Care este venitul minim pentru care se ofera ecredit?!
Salut, am vrut sa ma abonez la o persoana pe Onlyfans cu cardul de revolut și mi l- au blocat, nu mai pot face plati contactless (cu telefonul nu am incercat pântru că trebuie să- mi pun alta cartela...? (mai mult)
Pentru naveta cadrelor didactice trebuie bilete, bon de benzina, abonament,. In cazul navetei polițiștilor nu se cere așa ceva. De ce?
Nu am platit niciodata cu cardul. Insa vad tot mai multa lume ca o face. Cum se procedeaza? Ii dai vanzatoarei acel card pe care iti primesti salariul (si de pe care scoti banii de la bancomat), iar vanzatoarea...? (mai mult)
Buna…din pacate eu nu o sa mai iau bursa de merit ca am doar 8, 60 din ce tin minte timp de 2 ani am luat o acum am aflat ca nu mai… Cum pot primi bursa de rezilidenta? ce trebuie sa fac amandoi...? (mai mult)
Buna! Stie cineva unde pot incasa un cec emis de SUA? Am fost si la cec bank, first bank, banca transilvania si nu accepta. Multumesc!
Va salut! Am 16 ani îmi place șoferia, de mic am fost în preajma acestui domeniu și ca urmare țin ca după ce termin liceul sa îmi fac o firma de transport persoane. Am cateva intrebari sa vi le...? (mai mult)
Cum sterg din istoric tranzactii pe BT PAY?
Salut, am o intrebare, daca eu nu lucrez si toate venituriile mele sunt din poker online ce sanctiuni mi se acorda daca nu declar nimic? Si care sunt sansele sa fiu chestionat? ma gandesc ca ar trebui...? (mai mult)
Cat inseamna 20 de mii de lei?
De ce scrie pending langa o tranzacție la ceva ce am cumpărat cu cardul de bonuri Edenred? înseamnă ca inca nu a luat banii din cont sau?
Cum platesc cu cardul de bonuri Edenred? Pentru ca spune in aplicatie ca din 16 iulie nu se mai poate, edenred pay?
Ce notar in Bistrita stiti ca sa pot face succesiune pe niste titluri de stat in caz ca se intampla ceva cu mama mea? Mama mea este plecata in Grecia iar eu nu stiu la ce notar sa merg in Bistrita ca sa...? (mai mult)
Buna seara TPU... stie cineva titilurile de stat cu maturitate de 5 ani cu dobanda de 7% se cumuleaza? Gen daca as investii 10.000 de lei la finalul celor 5 ani o sa fie 13.500 sau primul an 10.700 apoi...? (mai mult)
Buna. Referitor la jobul Operator flexibil. Ce trebuie sa fac in perioada de training? Se câștigă bine? Estimativ pentru o săptămână pentru începători. Tocmai m- am înscris, sper sa nu regret. ...? (mai mult)
Tocmai ce mi-am făcut cont de revolut, aș dori niște informații. Trebuie să plătesc ceva și cum depun bani și cum îi scot, trebuie să îmi comand card fizic sau merge doar pe telefon?
Salutare, dacă am un credit și vreau sa fac o refinantare, pot sa rămân cu bani în mana și sa plătesc rata mai mica? Mulțumesc
Bună ziua! Am găsit un job pentru a traduce niște texte și în urma textelor traduse primești niște bani. Am înțeles ca trebuie sa dau IBAN- UL pentru ca persoana respectiva sa îmi trimită ...? (mai mult)
Va salut! Pot primi niște bani în Revolut dintr-un cont bancar?
Bună, azi mi- am creat contul la banca Transilvania și îmi zice ca datele se procesează, când poți folosi contul te vom anunța. Oare cam cât durează? Stie cineva sau a mai întâmpinat asa...? (mai mult)
Bună, sunt studentă primul an și mi-as dori un venit suplimentar online.Are cineva ceva idei?
Buna seara! Vreau sa fac împrumut la banca in valoare de 10000 lei. Pot sa plătesc lunar?
Salut, mi- am făcut de curând un card de minor ISIC de la banca BRD și urmează să îmi vină în curând. Consultanta care m- a ajutat mi- a spus că voi avea nevoie de permisiune de la părinte ...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de resell pe Instagram, dar am nevoie de ajutor. 1. nu am gasit nici un nume potrivit 2. am nevoie de o imagine de profil potrivita, dar nu stiu unde sa caut. Ajutor?
Buna ziua. Ce solutii sunt pentru a face cat mai multe cheltuieli deductibile intr- un restaurant, ca sa nu platesc o gramada de impozit pe profit? 16%. Orice variante aveti, va rog sa le scrieti....? (mai mult)
Buna! In scurt timp incep facultatea dar nu am bani. Pot sa fac un împrumut la banca daca nu am un loc de muncă? Exista împrumuturi pentru studenți? Familia nu este o opțiune. Mulțumesc!
Ce trebuie sa am în vedere dacă merg intr-o țară unde se plătește mai mult cash, nu se prea plătește cu cardul, cum sa am grija de bani acolo?
Bună am o întrebare, am o sumă de 5000 lei și vreau sa investesc în titluri de stat, am văzut ca e 6.6% vreau sa ii investesc pe 3 ani, vreau sa știu după 3 ani cât iau la 5000 lei?
Buna seara. Am si eu o intrebare la voi, am 3, 5hectare de pamant arabil, ma poate ajuta cineva cu o parere? Cam cati bani pot sa iau pe acest pamant?
Am 7hectare de pamant, sunt curioasa sa stiu cam cati bani pot sa iau pe acest teren(nu e teren agricol)
Bună seara, pentru o educatoare este normal salariu 2800 și tichete in valoare de 25 lei/zi? Programul fiind de la 12-20:30 cu 30 de minute pauza de masa?
Salut! Intrebare: Daca in magazin iti intra o persoana care te insulta, te injura, face scandal si refuza sa paraseasca incinta in momentul in care ii soliciti acest lucru, daca suni la 112 iti vor...? (mai mult)
Buna ziua! A auzit cineva de firma noon company? Am căutat pe net si am găsit pe cineva care zice că lucrează la această firma. Te pune sa îți faci cont pe www.noonnsu.com și să trimiți comenzi...? (mai mult)
Copilul meu vrea bani, ce as putea sa il punsa faca, fara mult efort sau obiective imposibile?
Buna TPU! La bursa monoparentala este nevoie de calcularea veniturilor? Mie la secretariat am primit cerere pentru bursa monoparentala, spunandu mi ca am nevoie doar de copie dupa certificatul de nastere...? (mai mult)
Buna ziua, puteti sa-mi spuneti agentii de munca care ofera de munca in Elvetia va rog?
Am deschis ieri un cont bancar la banca transilvania, iar cardul fizic îl pot ridica luni. Ei spun ca pot folosi pana atunci cardul în format digital pe aplicatia bt pay, insa nu știu cum îl activez...? (mai mult)
Salut TPU. Daca sunt la liceu si termin doar 11 clase, primesc o diploma sau un document care sa ateste ce studii am?
Cum pot sa-mi iau extrasul de cont din aplicatia Unicredit? Am nevoie si vreau sa-l iau online pentru ca n-am timp sa merg pana la banca? Care sunt pasii sa iau extrasul de cont din aplicatie?
Se poate să închiriezi leasing o mașină dacă am datorii mari la bancă atât timp cat o plătesc până achit suma cuvenită?
Salut, vreau sa imi deschid un magazin online de tip ecommerce si nu stiu pe ce nisa de produse sa activez, ma puteti ajuta cu sfaturi?
Deci ieri pe la ora 14:00 cineva din Anglia mi- a trimis niste bani online (eu sunt din Romania) si eu sunt la BCR el nu stiu la ce este, faza este ca mi- a scris 2 din literele de la nume gresite dar...? (mai mult)
Salut, ce inseamna refinantare la o banca? De exemplu eu am o rata la o bancă și vreau sa fac refinantare și sa mai rămân cu ceva bani și în mână, o să am o rată mai mica nu? Asta înseamnă...? (mai mult)
Salut,eu am cont la nn,voiam sa stiu si eu daca îi pot retrage desi nu am varsta, se poate?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
AndreeaMadalinaAna întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!