Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Buna, am si eu o problema, lucrez la un magazin si mereu ma incurc cand dau rest. Stiu ca e usor dar ma grabesc sa le dau mai repede si ma panichez pentru ca unii tipa sa le dau cat mai repede, e mereu...? (mai mult)
Salut, am și eu o nelămurire și vă rog dacă puteți să- mi dați și mie niște sfaturi. 1. Când fac o comandă la uber, doresc ca inainte să plasez comanda să- mi apară marca mașinii care...? (mai mult)
Buna ziua, se pricepe careva să îmi zică cu care se ocupa din acest domeniu legat de sport și sala? Am niste aparate fitness pentru antrenament și as vrea sa știu pe ce site- uri sau prin ce altă...? (mai mult)
Salut, ce este acela un S.R.L.? Daca mi se poate comunica mai in detaliu va rog.
Salutare TPU. De la cati ani ma pot duce la posta sa trimit un colet pentru cineva?
Care brokeri au comisioane mai mici din ce stiti voi? Xtb, tradeville, etc...
Bună ziua. Știe cineva un,, loc" de munca de acasă, sunt mămică nu pot lucra dar nici nu vreau sa stau degeaba? Rog seriozitate, sunt în mare cautare
Salut TPU, este posibila adaugarea PayPal ca metoda de plata in Magazin Play in Romania?
Bună, exista vreun site de păcanele care îți oferă rotiri gratuite?
Salut, Vreau sa deschid un business de familie si nu gasesc informatii legate de salarizarile part- time sau mini- job. Inteleg ca 3000 lei este minimul pe economie pentru 40h pe saptamana, dar pentru...? (mai mult)
Dacă am un aprozar și am în medie pe zi 200 de clienți care cumpără de 50 de lei fiecare câți din acei 50 de lei îmi rămân profit? Eu zic ca maxim 15- 20 de lei, va rog nu râdeți dar chiar...? (mai mult)
Salut! Eu daca vreau sa imi deschid un magazin online in strainatate sau daca am venituri din strainatate, va trebui sa- mi declar veniturile si sa platesc taxe. Pentru ce ar trebui sa aplic eu...? (mai mult)
Salut, vreau sa încep o afacere, dar nu stiu de unde sa cumpăr haine gen, hanorace tricouri etc pentru a pune logo ul meu pe ele și pentru a le vinde, imi puteți spune de unde as putea cumpara?
Agentii imobiliari se grabesc sa vanda atat de mult incat sa insiste? Am vizionat un apartament si ne- a placut. Agentul imobiliar a spus ca mai este o persoana interesata de acest apartament dar blocul...? (mai mult)
A retras cineva bani din afliere de la https://www.hixi.ro/? Am vazut ca au programul de afiliere pentru invitatii utilizatori si am strans 4, 28 euro insa vreau sa stiu care e faza cu ei daca merita...? (mai mult)
Salut! Tocmai ce am invitat un prieten folosind aplicatia Revolut intrucat am vazut oferta de 200 lei! Problema este ca am citit pe internet ca trebuie facuta o declaratie pe venit daca inviti mai mult...? (mai mult)
Poti vinde un obiect la amanet daca ai sub 18 ani?
Am o întrebare importantă și vă rog să- mi răspundeți. Dacă merg în Italia, unde există un TikTok Creator Fund și mă înregistrez pentru contul Creator Fund și apoi vin în România, unde...? (mai mult)
Salut. Am fost ieri la ING ca sa imi deschid un cont pentru locul de munca pentru a- mi intra salariul, totul a decurs bine si frumos pana cand doamna care se ocupa de deschiderea contului mi- a spus ...? (mai mult)
Care este suma maxima pe care o poti avea pe PayPal?
Bună ziua! Doresc sa plasez o comanda pe Shein însă nu știu dacă pot sa folosesc un card care nu este trecut pe numele meu? Am trecut printr- o întâmplare la un alt site unde banii nu au fost primiți...? (mai mult)
Dacă am bancnote de 50 de lei unde îi pot schimba in unele de 100de lei?
Imi poate explica cineva cum pot plati pe publi24...sms
Salut TPU! Ce este o franciza? O explicatie mai pe ''Romaneste'' va rog :)).
Buna. As vrea sa investesc o suma de bani in fondul mutual ing la risc ridicat.Voi ce stiti, pot sa pierd banii? (Ma refer strict aici la partea de riscuri nu de castiguri)Ms
Salutare! Merită sau nu să vinzi, ca seller, pe eMAG marketplace? Argumentați răspunsul! Aș dori și răspunsuri din experință (proprie sau de la cunoștințe), dacă se poate. Cei de la eMAG...? (mai mult)
Buna, a folosit cineva revolut pentru a primi bani din strainatate ca intrebarea mea e cat timp dureaza sa ajunga pentru- ca din 8 luna asta de cand i- a pus persoana respectiva prin transfer bancar ma...? (mai mult)
Salut, as dori sa stiu ce salar voi primi daca: lucrez 12/24 - 12/48 salar brut 4000 am lucrat 9 ture si am stat 6 ture in concediu(s- a inchis fabrica) am lucrat 4 ture de noapte, din care 2 au...? (mai mult)
Legal, fără pile și cu fondurile necesare. Oare aș putea dechide o Tutungerie virtuală in Romănia cu livrare gratiută la domiciliu?
Salut.Vreau sa îmi bag niște bani pe card la banca Transilvania, la mine în sat este un bancomat bt.As vrea sa știu dacă pot depune bani la el. Niciodată nu m- am uitat când am scos bani și sa...? (mai mult)
Unde aș putea vedea toate afacerile din România, după tipul de activitate și pe județ?
Vreau sa- mi fac și eu un abonament pe o luna, pe un site online, dar site- ul îmi spune de la început ca după ce achit x lei, lună viitoare o sa fie y lei și tot așa... Cum pot să fac să îmi...? (mai mult)
Când intru în aplicația BT Pay și apăs pe "Vezi sold" mi se spune "Ups... A intervenit o eroare, vă rugăm reîncărcați" sau ceva în genul. De ce? Am plătit recent o factura de pe aplicația...? (mai mult)
Buna seara, mama a avut 2 credite la BCR, unul in lei si altul in euro. Mama a murit si sunt unic mostenitor, deci preiau datoriile.La creditul in lei mai sunt de plata 8000 ron, acest credit este ...? (mai mult)
La ce vârstă pot face cont bancar, card? Revolut, BT, CEC, etc.
Salutare, cu cat se vinde o moneda de 100 de lei din 1991?
Unde pot schimba 20 de bancnote a câte 10lei în 2 bancnote de 100de lei?
Bună ziua. Am și eu o nelămurire. Am fost angajat în Germania si vreau să știu și eu dacă nu am card, pot să iau bani și în mână sau sunt obligat să îi iau doar pe card? Mulțumesc.
Bună Ziua! Aș vrea să mă apuc în viitor de camioane, adică să fiu camionagiu (cu propriul cap tractor și semiremorcă). M- am uitat așa în mare și am găsit oferte la 1, 25€/km. Știu ...? (mai mult)
Ce card îți trebuie că sa poți plăti online din afară exemplu Ebay Amazon?
Va salut! Ma confrunt cu o situație și sper sa găsesc aici pe cineva care ma poate sfătui sau care a trecut prin asta. Socrii mei dețin o proprietate unde și locuiesc pe un bulevard. În fata ...? (mai mult)
Imi pot face card bancar la 14 ani pe numele meu ?
Ce card de debit recomandati? Fara comisioane
Aș vrea să mă angajez la un magazin și nu știu dacă o să fiu angajată când eu nu am făcut voluntariat. Voi ce credeți? Dacă aveți un magazin, ați angaja un adolescent care nu are experiență?...? (mai mult)
Doresc sa imi castig banii singur (am 14 ani) si m-am gandit daca as putea sa imi conving un parinte sa se angajeze la glovo si la livrez eu in locul lor. Se poate?
Știți de unde o patiserie ia materiile prime pentru prepararea produselor? Ingrediente precum zahăr, sare, ulei vegetal de floarea soarelui, amidon, griș, esență de vanilie, scorțișoară,...? (mai mult)
Bună, am o întrebare. Sunt in liceu și vreau sa învăț bancnotele euro. Dacă am de plătit 250 euro trebuie sa dau 2 bancnote de 200 și una de 50 nu? Sau doua de 100 și 5 de 10 nu?
Buna seara, Bunicii mei aveau un teren cu număr de casa intr- un sat unde terenul nu costa foarte mult, dar are valoare sentimentală pentru mine. Pe acel teren nu mai exista locuinta de 30 de ani....? (mai mult)
Salutare! As vrea sa stiu cum și cât m-ar costa sa deschid o afacere cu un mini cinema. Vreau sa stiu dacă știe cineva costurile și ce pași trebuie sa urmez
Patreonul poate fi conectat doar la Revolut? Daca am o pagina de arta si cativa oameni mi- au zis sa imi fac patreon sa ma sustina, trebuie sa declar banii cumva? Sau ce trebuie sa fac Arta e pe retele...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Gigi777 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Big Bang Theory
Fie ca preferatul tau e Sheldon, Leonard, Howard ori Raj, hai sa vedem cat de multe stii despre TBBT!