Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Salutare! As vrea sa stiu cum și cât m-ar costa sa deschid o afacere cu un mini cinema. Vreau sa stiu dacă știe cineva costurile și ce pași trebuie sa urmez
Patreonul poate fi conectat doar la Revolut? Daca am o pagina de arta si cativa oameni mi- au zis sa imi fac patreon sa ma sustina, trebuie sa declar banii cumva? Sau ce trebuie sa fac Arta e pe retele...? (mai mult)
Cum as putea cumpara /investi in actiuni internationale coca cola sau mac donalds? Ms
Cum a ajuns Dorian Popa atat de bogat de mereu cand vrea isi cumpara cate o masina care face cat 2 apartamente?
Bună ziua,cine știe cum e la firma umbrarescu, adică conditii, salariul și cam cât ia salariul la început ca electrician?
Cum se calculeaza salariul minim pe economie? Ce importanta are valoarea asta? Tot aud pe la tv ca se face referire la ea.
Ce pot face cu 550de lei? Să îi pun in contul meu bancar să îi strâng?
Buna, am 14 ani și vreau sa fac bani. Vreau sa îmi iau un cal și echipament pentru ca îmi place echitația mult și chiar vreau sa avansez in asta.Stau doar cu mama și ea nu își permite sa îmi...? (mai mult)
Care a fost cifra vânzărilor industriei de patiserie în anul 2022? Scrieți și sursa informației (dacă există). Mulțumesc!
Ce pot face ca să strâng bani de un iphone 15(când vă aparea)?
Buna. Vreau sa vand haine in targuri. Ce tip de firma s- ar potrivi pentru asta? Un ii (interprindere inviduala) ar fi bun? Sunt la inceput de drum, nu am mai deschis firma niciodata. Care sunt taxele...? (mai mult)
Se poate ca unul dintre părinți să îmi afle suma investită într- un cont bancar fără cardul meu, fără permisiunea mea, respectiv fără cartea de identitate (chiar dacă sunt adult + 18 ani)?...? (mai mult)
Buna ziua! Sunt antreprenor! Am o intrebare: Fiul meu are 16 ani si are o idee foarte buna de afacere. Pentru a o pune in aplicare este neovie sa mai fac o firma pe langa cea pe care o administrez. Are...? (mai mult)
Cunoaște cineva site- uri, aplicații ce oferă bani reali? Acum sincer, nu vreau comentarii de genul "du- te la munca" sau altele. Nu am posibilitatea de a munci din cauza părinților. Sau joburi...? (mai mult)
Buna seara, oare sunt fonduri europene pentru proiecte de strand piscine, tobogane, etc?
Buna. Se pot folosi banii firmei in scop personal daca am firma Ii (interprindere individuala)?
Cum să fac bani de la 15 ani?
Care este cel mai favorabil mediu pentru a deshide o patiserie? Rural sau urban? De ce?
Buna ziua! S- a depus o rata intr- un cont gresit si am sunat la banca TBI exact ce imi apare pe chitanta si banca respectiva imi zice ca nu este contul lor, mentionez ca apare pe factura numele bancii...? (mai mult)
Salut.Intrebarea mea ar fi :A reușit cineva să retragă banii de pe NeoCapital?
Salutare, Am o intrebare. Unde ar trebui sa merg sa îmi înregistrez firma pentru a gasi contracte și colaborări? Eu ma ocup de vopsirea mașinilor dar, fiind la început nu am mult de lucru și...? (mai mult)
Salut! Știe cineva un cât timp se aproba un credit pentru IMM-uri la Bt?
Salut. Aș vrea să încep să promovez produse prin "affiliate marketing" și voi face și reclame plătite, adică PPC. Pe Google Ads. Facebook Ads, etc... (apropo, sunt persoană fizică, nu ...? (mai mult)
Buna, sunt ceva finante/burse din Romania de care pot beneficia copii care studiaza la universitate in afara?
Buna seara! Daca cineva imi trimite bani in contul bancar si ii dau alt nume decat cel din baza de date a bancii merge sa trimita?
La 14 ani pot face marketing afiliat? Dacă nu, cum pot face bani? Nu îmi place să cer de la părinți
Cum sa am vizualizari si sa imi mearga bine facandu- mi si eu un blog? (adica devenind blogger) Idei de abordare de blog? Ma gandeam sa îmi fac un blog în care sa promovez ideile, protocoalele si...? (mai mult)
Salut, am un site unde vand servicii virtuale dar nu am srl, vreau sa vand fara factura fiscala si sa declar la final de an banii facuti, puteti sa ma indrumati la cea mai buna solutie?
Buna, sunt studenta si caut job remote. Pe net gasesc tot felul de balarii gen avon, oriflame, nimic altceva. As dori un job mai sigur si care nu se bazeaza pe umblat din casa in casa, unde sa caut...? (mai mult)
Salut TPU, am nevoie de ajutor de la cineva care a locuit la west gates. Am rezervat loc și am selectat plata în rate prin tbi pay și am primit o factura cum ca ar trebui sa plătesc în 5 zile toate...? (mai mult)
Bună ziua, Cum se poate alimenta cardul (depune bani) de la un bancomat Raiffeisen, mai ales dacă avem și card la banca menționată?
Bună, urmează sa cumpăr un apartament prin prima casa și am vorbit cu proprietarul sa mergem la notar sa semneze ca i- am dat lui avansul de 5% din valoarea apartamentului, pentru a nu- l mai da ...? (mai mult)
Salut TPU. Unde îmi pot depune banii daca nu am card? Mentionez ca am 14 ani. Vreo aplicatie ceva unde dupa 2 3 ani sa ii pot transfera pe un card de credit?
Pe scurt am contactat agentia Blitz Imobiliare pentru cumpararea unei case. Am fost inselat sa platesc un comision de 2% dupa spusele lor. Am semnat un contract pe telefonul lor pe care nu mi l- au prezentat...? (mai mult)
Mă pot conecta la Bt Pay dacă am pașaportul?
Un site cu ponturi sportive? Doar ceva bun. Mersi!
Salut TPU! Am auzit undeva ca statul urmeaza sa dea vouchere de 1500 de lei si plata chiriei pentru studentii care au burse sociale, dar nu am gasit nimic concret. Voiam sa stiu daca am bursa pe caz de...? (mai mult)
De ce IBAN urile de la BT au mai multe litere decat cele de la BCR/ alte banci? De exemplu, o cunostiinta are ROXXBTRL RONC RT si dupa cifre pana la completarea celor 24 de caractere, iar eu au ROXXRNCB...? (mai mult)
La cat timp dupa primirea deciziei intra pensia (cea de urmas)?
Mi-a trimis cineva pe PayPal niste bani dar sunt blocati si nu pot sa ii folosesc deloc...cel care mi-a trimis bani a dat accept dar ma intreb de ce sunt blocati.
Buna all, am intrebare, cum as putea cumpara un apartament de 50k euro fara sa am acea suma disponibila? Este vorb pentru a-l da in chirie, pentru un venit in plus. Thx!
Salut. Daca esti dezvoltator de jocuri (pc, android, etc) si aceste jocuri le dai spre comercializare (fie pe Steam, magazin play, etc), este musai sa iti faci o firma sau poti sa iti comercializezi...? (mai mult)
Dacă am o bancnotă de 20€ și vreau să o schimb În bancnotă de 100de lei iau mai mult sau doar 100?
Buna, doresc sa- mi gasesc un job si cautand pe grupuri de Facebook am primit mai multe mesaje de genul acesta: "Colaboram cu Oriflame, dar nu ne ocupam doar de vânzare, în sensul tradițional al...? (mai mult)
Poți face bani scriind poezii? Adică dacă tot am acest talent al muzicalității cuvintelor șamd., am zis că poate exista o șansă să- mi fructific cumva acesta pasiune. Legat de faptul că aș...? (mai mult)
Exista posibilitatea de a coopera cu o firma care se ocupa cu fotografia sau trebuie sa fiu independent in această privință? Adica daca eu as vrea sa fac din hobby- ul meu o meserie, însă nu- mi ...? (mai mult)
Am niște bani strânși și vreau să îi pun pe card fiindcă dacă îi țin așa se cheltuiesc. Să fac asta? Am 660de lei din 800 și nu stiu pe ce s-au dus că nu am luat mai nimic...
Salut! Am o mica afacere unde vand diferite obiecte realizate manual. Vreau sa- mi fac un site dar nu am firma, dar doresc sa- mi maresc afacerea. Exista in Romania o platforma unde poti face anunturi...? (mai mult)
Bună ziua, În cazul unui depozit la termen la oricare din băncile din România, dobânzile se impozitează cu 10%. Întrebarea mea este următoarea. La maturarea depozitului, instituția bancară...? (mai mult)
Va zalut! As vrea sa știu dacă la BNR ( Banca Nationala a României) pot sa dețin un depozit in lei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Seria Divergent
Ai urmarit povestea lui Tris si a lui Four? Cate multe stii despre ei?