Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Hei! Cei care v-ati luat apartament in Cluj in 2020, care era pretul per m^2 pentru un aparament semifinisat in zona Vivo?
Bună! Pot sa ma angajez doar o luna? Eu din octombrie ma voi muta din oraș pentru facultate, insa m- aș angaja și acum, în orașul meu natal, pentru ca am nevoie de bani. Credeți ca ar fi posibil?...? (mai mult)
Buna TPU, as vrea și eu niște păreri și idei de locuri de munca sau de unde pot face rost de niște bani având 17 ani?
Ce se intampla daca tin contul de revolut pe minus din cauza unui plan neplătit, acesta duce la soldul pe minus, care va scădea din ce in ce mai mult, ce se intampla daca nu il plătesc si il tin ...? (mai mult)
Am cumparat anul asta un apartament cu 2 camere, decomandat, ultracentral, la pretul de 58.000 euro. Apartamentul e locuibil dar trebuie finisat in totalitate. Nu sunt multumit de el pentru ca e foarte...? (mai mult)
Care e cel mai recomandat si mai bine plătit loc de muncă din România? - Interior designer - Graphic designer - Illustrator - Profesor de arte plastice - Hairstylist - Psiholog pentru...? (mai mult)
Bună, TPU! Eu începând cu săptămâna asta, de Luni, voi semna primul contract de muncă. Aveți idee, îmi poate garanta vreo bancă un credit dacă n- am 3 luni de vechime la locul de muncă?...? (mai mult)
În prezent, cine sau ce firmă/companie dețin hotelurile Grand Plaza și Ceahlău din Piatra-Neamț?
Cum puteți face bani online? For real acum:)))
Ce să fac cu 800/1. 000lei? Să strâng de permis auto categoria B sau să-mi cumpăr haine?
Bună TPU. O idee de nume de site, fac dropshipping și vand tatuaje temporare. Multumesc
Vreau sa fac și eu ceva in timpul liber, știți pe cineva interesat sau ce as putea face? Ma referi la activități de genul cum ar fi plimbat câini, idei?
Salut, ieri am fost anuntat la paypal ca mi-au intrat 5 euro, acum arata ca sunt in asteptare, cat trebuie sa astept?
Buna TPU! M am plictisit și mai e o luna jumate pana la începutul școlii am 14 ani și as vrea sa- mi iau un "job" part time, am acordul părinților, știți unde as putea sa găsesc pe cineva ...? (mai mult)
Cât va da înapoi aplicația Tipli pentru comenzile dumneavoastră?
Va salut TPU în primul rand și am o situație mai complicata în prezent vând niște lucruri pe internet și sunt minor, am încercat sa mi conving părinții sa infinteze un pfa / srl dar ei zic ca...? (mai mult)
Ce părere aveți de regula 50/30/20? Cum s-a ajuns la cifrele astea? Că fiecare are o sumă diferită de bani cu care să trăiască.
De câți bani ati avea nevoie ca sa fiți fericiti? E vreun loc unde dorințele oamenilor se împlinesc? Am văzut ca prin biserici oamenii cer de toate… aici se împlinesc dorințele?
Salutare! Am și eu o întrebare dacă ii pot zice așa. Vreau sa îmi deschid o firma de garduri din beton plăci și pe lângă garduri sa fie si ceva placi decorative. Ce sfaturi îmi puteți da si...? (mai mult)
Ce e frate cu prețurile astea nesimțite in magazine? Inainte cartonul cu oua cel mai ordinar era 12 lei 30 oua. Acum e 25 lei. Iaurt la 1l îl luam cu 4- 5 lei. Acuma e 10. Mere 4- 5 lei care inainte...? (mai mult)
Salutare! Dacă am mai multe investiții in diverse instrumente financiare impozabile, ETF, fonduri mutuale, Crypto etc si vreau sa scot profitul e nevoie sa urmăresc anumite proceduri (declarația...? (mai mult)
Ce business pot face dintr-un fost magazin?
Bună TPU, am o întrebare mai ciudată, eu în momentul actual lucrez la Profi de aproape 2 ani ca și minor, dar am aflat recent că magazinul va fi luat in franciză, voi putea rămâne angajat?
Bună! Sunt fata, am 19 ani si am terminat liceul anul asta. Nu as vrea sa urmez o facultate, dar as vrea sa fac niște cursuri de calificare. Îmi puteți da exemple de profesii in afara de domeniul...? (mai mult)
Am vandut o proprietate si clientul avand BT mi-a virat banii din acel cont eu avand ING.In cat timp stiti voi ca se face transferul intre aceste banci?
Am schimbat telefonul și nu mai pot întra în contul revolut, îmi da eroare. Ce sa fac?
Am avut pe card 200 RON. Am 8 retrageri în valoare 157 lei. De ce mi-au retras acești lei, vreau sa știu?
Am auzit că minimul o să se facă 3300 brut în septembrie, aveți idee daca o sa mai fie și acei 200 lei fara taxe?
Am uitat ID-ul și parola de logare în NeoBT, cum pot afla?
In care parte a lunii mai exact primesti salariul daca te- ai angajat recent la o companie de vanzari, call- center sau externalizare servicii, cu clienti persoane juridice sau bussines (stiu ca asta...? (mai mult)
Ce pot face cu 800de lei?
Salutare, știe cineva cum se poate primi notificare sau o modalitate în care sa verifici dacă apar servicii noi de sprijin social de exemplu cum au fost tichetele sociale, cardurile de energie?
Cam ce profit are un patron de tir la 10. 000km pe luna? O suma aproximativa(m-ar ajuta enorm)
Hey. Eu și un prieten avem ambii 14 ani și am vrea sa încercăm sa ne facem o mica afacere, pentru ca să strângem bani. Ideea e: ce afacere e ok? Dacă cumpărăm ceva lucruri de la chinezi?
Bună TPU! Deci ai mei vor să-mi cumpere o garsoniera si o colegă vrea sa stea cu mine deoarece momentan nu are unde sta... ea poate sta, da trebuie sa plătim împreună curentul, apa, gazul netul?
Am o pereche de cercei cu standardele kto, sunt de aur ca să știu?
Se îmbogățesc romanii cu Bolt? Tot îmi apar pe Fb reclame de genul "câștiga 2350 lei pe săptămâna! Începe acum! Nu îți trebuie masina". Deci cât se câștiga prin Buc cu Bolt? Asa la 40...? (mai mult)
Bună, am 2 monede, una de 5 lei din anul 1978 și una de 25 de bani din anul 1982.Sunt valoroase, le pot vinde?
Merită să deschizi firmă de transport marfă cu mașini mari? Ținând cont de interzicerea motoarelor normale pe ardere
Salut TPU. Credeti ca mai merita sa cumperi masini avariate, sa le faci si sa le vinzi, se mai scoate profita din asa ceva? Astept un Raspuns! Ofer Funda!
Buna, stie cineva cum pot sa- mi verific cardul de paypal? Trebuia sa- mi intre 100€ si cred ca am pierdut banii pentru ca imi zice ca trebuie sa verific ca sunt proprietarul cardului, am incercat ...? (mai mult)
Am card Visa multiicurrency Visa travel Suporta cardul transferurile instante?
Merita o afacere cu calculatoare? Sa construiesti calculatoare si sa le vinzi. Cum as putea sa incep?
Salut. O colega a primit un mesaj azi de la banca, ca i- au pus poprire de vreo 1400 eur. Nu i- au spus pentru ce, dar banuieste ca pentru niste amenzi neplatite. Scria in mesaj sa sune pentru ...? (mai mult)
Are cineva de inchiriat o garsoniera sau un apartament cu baie si bucaterie proprie, in zona facultatii de automatica si calculatoare din Iasi?
Buna, deci am o problema cu aplicatia paypal, deci mai pe scurt trebuia sa- mi intre niste bani dintr- o aplicatie doar ca sunt dolari, in fine nu are importanta ca sunt dolari sau nu, problema este...? (mai mult)
Salut TPU, mă puteți ajuta vă rog cu ceva informații utile. Vreau să încep un business în curățenie. Exemplu: Case/Blocuri/Companii etc. Am plătit deja un web programmer să îmi facă un...? (mai mult)
Daca eu sunt angajat la un loc de munca, lucrez de noapte maine si poimaine am un interviu la un nou job, pot semna contractul la noul job inainte? Adica eu nu mi- as da inca demisia pana nu stiu suta...? (mai mult)
Salut, ma intereseaza casele de pariuri in sistem de franciza, daca merita sa investesti si mai ales daca scoti profit. Dau funda
Buna! Cunoaște cineva un parc auto la care se dau masini in rate cu contract de munca din afara. Doresc un BMW F10( pachet M). Doresc ceva serios! Mulțumesc anticipat!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!