Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 23 Februarie 2025 sunt:
Pentru ce sunt cardurile virtuale de unica folosinta din aplicatia revolut? In ce situatii se folosesc?
Salut! Pot deschide o afacere ca singur angajat prin fonduri europene? Sau ceva automatizat(spălătorie de exemplu) Ce idei ar fi? Mulțumesc, ofer funda!
Intamplare reala.Despre criptomonede.Pe la inceputul lunii un fost coleg de liceu a pus o fotografie pe Facebook in care spunea ca a tranzactionat 200 de dolari si avea in cont(dupa 24 de ore)3200 de dolari....? (mai mult)
Hei.Cum aș putea proceda la un interviu de angajare în momentul în care mi se adresează întrebări legate de ultimul meu loc de muncă având în vedere că în actul de încetare scrie că eu lucram...? (mai mult)
Salut! Am observat după o încasare de bani intrând în aplicația George ca îmi lipsesc 100 lei de la ultima retragere. Nu am primit nici o notificare, se poate sa ii fi retras BCR ul? Eu nu știu...? (mai mult)
Salut TPU, dacă am un card de la uni credit pot băga bani pe el dacă merg la alte bancomate cum ar fi Transilvania sau BRD? Mulțumesc!
Buna ziua, de curând omniasig firma de asigurări auto mi-a virat niste bani prin casierie la banca BCR cat timp durează să îmi intre banii?
Salut TPU. Anul acesta fac 16 ani si incepand de vara viitoare vreau sa- mi caut un job. Sunt fata fara experianță, dar pot invata repede. Daca aveti cunoștinte in Iași care stiu despre asta va ...? (mai mult)
Cu cat o companie are actiunile mai scumpe se cheama ca o duce mai bine? Eu asa cred.voi ce ziceti?
Salut TPU, as vrea sa incep o afacere. As dori sa cumpar masini avariate, sa le repar si dupa aia sa le vand Precizez ca vreau sa iau masini avariate doar din Romania Este o afacere buna? Merita As...? (mai mult)
Buna, am card revolut junior, pot plati cu el online, pot comanda si sa platesc cu cardul revolut junior?
Cum pot sa îmi bag bani pe contul revolut? Trebuie sa ma conectez cu cardul de la BT?
Am dat invite unui prieten pentru a primi cei 200 lei de la revolut cadou. A făcut tot ce trebuia dar când a făcut cele 3 tranzacții de minimum 15 lei a fost la magazin și a cumarat de fiecare data...? (mai mult)
Salut am o problema acu 3 zile am transferat niste bani fara contul bancar confirmat si m- i- a dat inapoi acum astept de 6 zile sa- mi dea drumul la contul bancar pe paypal sa bag codul dar tot zice ...? (mai mult)
Salut. Cam cat dureaza de obicei pana iti da Altex raspuns daca ti-a fost aprobat creditul sau nu? Multumesc
Bună ziua! Dacă la ING home bank îi fac un cont copilului meu, pot să văd tranzacțiile lui și unde le-a făcut?
Salut TPU Cat as lua pe un teren situat in Vâlcea cu o casă abandonată de 160mp2 + 2- 3 anexe gospodărești pe același teren Teren bun de cultivat cu câțiva copacii și vie 3700mp2 teren...? (mai mult)
Astept sa primesc niste bani printr- un transfer interbancar de 3 zile, de la banca BRD, eu avand cont la Banca Transilvania. Am tot verificat aplicatia BT Pay, sa vad daca imi apare transferul (nu ...? (mai mult)
Salut.Cu un buget de 10000 de pounds pot deschide o shaormarie cu aprobari si tot ce este nevoie?
Astazi am facut o tranzactie pe wizzair de pe google. Am avut o tranzactie de minus 3 lei de la google si imi zice google*temporary hold iar la cod comerciant "7399 miscellaneous business services". Iar...? (mai mult)
Buna TPU! Am un teren de 28 de arii in intravilan, oare se poate sa il dau in chirie? Daca daca ce beneficii pot avea si la ce riscuri ma expun? Dau funda!
Salutare, mă gândeam să îmi fac credit imobiliar și să îmi schimb orașul, daca lucrez la glovo mi se aprobă creditul? Că la glovo nu este salariu fix, fac minim 3500 lei și dacă fac multe...? (mai mult)
Buna. As vrea sa-mi fac un ziar mic local dar online.Voi ce stiti? Care sunt pasii de urmat? Credeti ca ar fi ceva de succes cu munca investita si cu rezultate in cativa ani? Ms
Salut! Poate angajatorul sa imi taie din salariu X lei si sa ii puna pe card de bonuri sodexo? Din cate stiu sunt neimpozitati, daca tot ii da, nu ar trebui sa fie extra salarial? (exemplu) Adica daca...? (mai mult)
De ce nu pot posta in Marketplace mai mult de 5 anunțuri pe luna?
Salutare tuturor fotografilor și videografilor de evenimente! As vrea sa știu, cum se împarte prețul între fotograf și videograf la o nunta. Daca pachetul costa 1.000 euro, cât vine fotografului...? (mai mult)
Bună grup! Ce comision cere banca BCR dacă trimit 400 lei fără aplicație?
Bună! Am și eu o întrebare, după ce o sa dau examenul de clasa a 8 a o sa fac liceul în alt judet. Știți cumva dacă este vreo modalitate sa fac bani in particular? M- ar ajuta foarte mult. Am ...? (mai mult)
Cineva mi- a tras teapa online, i- am făcut transfer bancar, am vrut sa cumpar un produs si acesta mi- a dat block. ... Daca il voi reclama la politie ii pot face ceva rau? (ii stiu doar numele de...? (mai mult)
Este 7,1% o dobanda buna pentru un depozit pe 12 luni?
Salut. As vrea sa imi fac un credit (2- 3k euro). Tin sa mentionez ca am ani de munca insa din aprilie 2022 nu am lucrat căci trebuia sa ma ocup de facultate. Anul acesta din martie am contract de munca...? (mai mult)
Buna TPU! Am dat o comanda pe eMAG si am anulat- o fiindca am gresit ceva la adresa. Sunt 4 produse dintre care la 2 mi s- au inapoiat banii (e platit cu cardul) dar acum mi- a venit mesaj spunand ca un...? (mai mult)
Bună tuturor! Stie cineva cât câștigă un creator de conținut pentru social media? Mi s- a propus sa fac 2 postări pe săptămână pentru o pagină de Facebook, pentru 1000 de lei pe lună. ...? (mai mult)
Salut TPU, credeti ca este o idee buna sa cumpar masini avariate din Germania, sa le aduc in tara, sa le repar si sa le vand? Cam cat m- ar costa traseul Romania- Germania si la ce trebuie sa ma astept? ...? (mai mult)
Salut TPU, am o intrebare. Merge sa cumpar masini cu un pret si sa le dau putin mai scump? Ex: sa cumpar un audi cu 2000 de euro si sa-l vand cu 3000. Astept un raspuns, ofer funda!
Vreau sa deschid cafenea bar, vreau sa stiu cat costa ca sa fac toate documentele, incaperea o inchiriez. Ma ajuta cineva? Sunt din Moldova si la tara vreau sa dechid
E normal la 18 anișori sa lucrezi 12 ore? Alții sunt ditamai namile și nici 5 minute nu s-ar obosi, fetele cu only fans sunt deștepte, ele nu muncesc dar tot sunt independente și pline de bani
Cum pot recupera contul PayPal daca nu mai am numarul?
Vreau sa deschid un magazin alimentar mixt dar mai ieste altul alaturi si are vanzari mari, ce idei dati ca sa iau toate vanzarile, sa vin la mine?
Am o nelămurire, când vreau să plătesc 3040 de lei (din 3200, am reducere dacă plătesc integral) pentru anul 2 de facultate nu pot, îmi arată că se conectează sau ceva de genul dar cand vreau...? (mai mult)
Salut. Știe cineva dacă pot să pun bani pe un card visa romanesc în Germania?
Salut. Cum pot plati cu telefonul in loc de cardul de debit de la banca? Ce aplicație pot folosi si sa stiu daca pot plati oriunde sau la orice magazin care are pos? Am cont la Otp Bank mastercard
Bună, poți face un împrumut fără loc de muncă? Mulțumesc!
Bună! Recent mi- am pierdut cardul asa ca l- am blocat temporar, doar că acum l- am găsit si nu știu cum sa- l deblochez. Nici aplicația bt pay nu o am deoarece am sub 18 ani. Eu am sunat la un nr(pus...? (mai mult)
Ce recomanzi sa schimb de aici bani în lire turcesti sau să ii schimb in euro și îmi schimb in Turcia în lire turcesti?
Buna, am si eu o problema, lucrez la un magazin si mereu ma incurc cand dau rest. Stiu ca e usor dar ma grabesc sa le dau mai repede si ma panichez pentru ca unii tipa sa le dau cat mai repede, e mereu...? (mai mult)
Salut, am și eu o nelămurire și vă rog dacă puteți să- mi dați și mie niște sfaturi. 1. Când fac o comandă la uber, doresc ca inainte să plasez comanda să- mi apară marca mașinii care...? (mai mult)
Buna ziua, se pricepe careva să îmi zică cu care se ocupa din acest domeniu legat de sport și sala? Am niste aparate fitness pentru antrenament și as vrea sa știu pe ce site- uri sau prin ce altă...? (mai mult)
Salut, ce este acela un S.R.L.? Daca mi se poate comunica mai in detaliu va rog.
Salutare TPU. De la cati ani ma pot duce la posta sa trimit un colet pentru cineva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Adi1987 întreabă:
militiaromana întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!