Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Buna! Cunoaște cineva un parc auto la care se dau masini in rate cu contract de munca din afara. Doresc un BMW F10( pachet M). Doresc ceva serios! Mulțumesc anticipat!
Cum pot sa îmi fac un blog de sănătate de succes din care poate sa fac chiar și bani? PS:Ma pasionează domeniul și am zeci de cărți din domeniu de ex Medical Mediumm, Dr. Daniel Amen si multe...? (mai mult)
Am cateva lucruri de vandut si le- am postat pe olx.Voi daca le vand in tara si expediez(posta sau curier) cu plata ramburs, imi vine ceva "scrisorica de amor" de la anaf ca am de plata ceva la sfarsit...? (mai mult)
Salut, as dori sa îmi pun un aparat de cafea prin diferite locuri pentru a le vinde, unde as putea sa le pun (București)? Și ce mi- ar trebui că sa pot sa le pun? Și cât m- ar costa cu taxe? Și...? (mai mult)
Ar putea face cineva o comparație bună între Revolut, Transfer Wise și Western Union, pentru transferuri internaționale?
Ar trebui ca statul sa nu mai induca oamenii in eroare cu mizeria aia de tichet (bonuri de masa). Atata timp cat patronatul nu este obligat sa acorde si atunci cand acorda acest tichet nu este obligat ...? (mai mult)
Buna ziua, exista zone din partea Ardealului unde as putea să găsesc o firma specială de imobiliare pentru onchiriat sau cumpărat apartamente in rate? Aștept raspunsurile dumneavoastră va mulțumesc...? (mai mult)
Pe mine ma intereseaza un loc de munca in constructii si de multe ori am auzit ca e o meserie cam grea, m- as descurca? Ce ar putea fi greu pentru mine? Am 20 ani, am cam 1.80 cm si am 60 de kg, m- ...? (mai mult)
Salut. Am un bar și aș dori să pun niste aparate(jocuri de noroc/pacanele). Ce trebuie sa fac să obțin o astfel de autorizație și cam cat ar costa? Multumesc!
Sunteți de părere că Dan Diaconescu va reînființa OTV și PPDD?
Salut! Ma gandeam sa fac o rata la o consola playstation 5 avand in vedere pretul redus, dar eu am deja doua rate la banca si nu sunt sigur daca pot sa o fac si pe a 3 a pentru consola, se poate?
Cum pot sa fac sa îmi recuperez banii de pe comenzile anulate și rambursate de pe wish?
Salut, as vrea sa fac un server de discord in care oamenii să plătească o sumă de bani lunar prin discord monetization pentru a avea șansa de a primi niste lucruri gratis, eu am 16 ani și vreau...? (mai mult)
Care sunt cele mai recomandate metode de a face bani online?
Salut, as dori sa stiu cum se procedeaza cand cumperi un bilet de la o alta persoana. Adica vreau sa cumpar un bilet la Untold si am gasit o persoana care vrea sa- mi vanda face to face. Ce ar trebui ...? (mai mult)
Salut TPU! I-am dat unui prieten codul meu referral de pe revolut și voiam să întreb, trebuie să depună o anumită suma de bani in contul de la revolut că să poată îndeplini sarcina?
Cum activez Viber fara cartela
Vreau sa stiu daca cunoaste cineva vreun provider de plata cu cardul pentru persoane fizice ( fata pfa). Am un site si vreau sa implementez plata cu cardul pentru a vinde anumite servicii. Nu fac evaziune,...? (mai mult)
Care este faza cu acele rotiri pe shein, am primit un cod de la o prietena sa îi joc nu știu ce, credeți ca îmi poate extrage bani din cont, deși nu cred, dar îmi place sa fiu sigur
Cum pot deschide o vopsitorie auto si cat ma costa in total? Dau funda
Am o pereche de ochelari de soare FF 0439/S Yellow Gold 001 costa 1900 de lei si in prezent ii gasesti redusi la 1000 de lei daca i-as duce la amanet as putea sa-i, dau gen i-ar primi?
Mi-am deschis un cont curent online la o banca imreuna cu un card atasat si mi s-a dat doua IBAN-uri unul pentru. cont si altul pentru. card. Pe care trebuie sa-l comunic in tranzactiile online?
Ce părere aveți de vânzarea unui produs prin curier prin OLX?
Ma oameni buni, ca tot vad d-astea cu schema eMAG... cum functioneaza?
Mi-am instalat aplicația BT și ei îmi cer să fac o poză buletinului meu. De ce îmi cer să fac poza buletinului meu? Nu mă simt în siguranță să dau buletinul.
Vreau sa cumpar 1200 euro in Bucuresti. Ce case de schimb valutar imi recomandati?
Dacă ai dreptul de a ține contabilitatea primară la o firmă, poți fi singurul contabil al acelei firme? Sau există anumite lucruri pe care nu le poți face și e nevoie de un contabil "da rang...? (mai mult)
Are cineva idee cum se plătește un cont/o pagină de Facebook pentru promovare? Am încercat toți pașii, am adăugat toate datele cardului dar în final îmi spune că nu am conexiune la internet...? (mai mult)
Pe binance pot cumpăra actiun? gen tesla Apple etc... daca da, cum ca nu găsesc
Salut! In decursul a urmatoarele ~16 luni eu alaturi de mama vom strange impreuna bani pentru a achizitiona prima mea masina. Desigur, banii urmeaza a fi stransi in lei. Calculele pentru aceste 16 luni...? (mai mult)
Buna. Vreau să îmi organize ziua de naștere (fac 17 ani) și nu vreau sa fac acasă că mi se pare aiurea pentru vârsta mea. Ziua mea e in luna decembrie și nu știu ce as putea organiza, anul trecut...? (mai mult)
Pot schimba bancnote de ex. 100ron în 20€? Cât se ia comision? E mult?
Salut, am si eu o intrebare pot sa trimit un colet cu ramburs 0lei si sa achit eu transportul expeditorului? Multumesc
Buna, la 17 ani ce modalitati as putea gasi pentru a produce bani? Stau la tara si nu prea gasesc de munca. Am pc dar nu stiu sa il folosesc in scopuri *profitabile* decat jocuri in mare parte si simt...? (mai mult)
Cum să alegi casa de pariuri potrivită? Te- ai trezit vreodată în dilema de a alege casa de pariuri potrivită? O problemă destul de dificilă, nu- i așa? Având atâtea opțiuni disponibile,...? (mai mult)
Salut, stie cineva unde as putea aplica pentru post de creator continut, copywriter, content editor? Doresc sa scriu articole, reclame, etc... pe bani. Poate stie careva ceva serios si care plateste...? (mai mult)
Salut, TPU! Vreau să- mi fructific cunoștințele. Nu am nevoie la școală, am terminat- o. Vreau ceva manuale bune sau materiale să învăț economie și programare. Am timp cam 3 luni până încep...? (mai mult)
Buna ziua, vreau sa am un PFA. Ceea ce nu gasesc in Codul fiscal este: cui declar lunar veniturile si cheltuielile, in ce mod si pana la ce data. Va rog sa imi explicati daca se poate si, in cazul in...? (mai mult)
Salut TPU. M- am decis sa ma mut în Constanța și vreau sa ma întreb dacă mă pot descurca cu 4000lei. Am 20 de ani..produc bani pe net..nu o sa intru in detalii(Affiliate Marketing). Știe ...? (mai mult)
Salut, am coroane suedeze cash.Pot sa le adaug in card bt sau altul cumva si apoi sa le scot in lei? La schimburi valutare in da la jumate pretul. Multumesc anticipat
Care credeți că este cea mai avantajoasă bancă? Aș vrea să îmi fac un card de debit, dar nu prea știu ce bancă să aleg.
Am actualizat cartea de identitate la Bt online, mi-au dat mesaj dupa că a fost actualizata cu succes și acum cand vreau sa folosesc aplicatia imi spune că sa ma duc la ei sa o actualizez, de ce?
Buna ziua! Am si eu o nelamurire, vreau sa fac o descoperire de cont si nu stiu cum functioneaza, spre exemplu, daca face descoperire de cont de 5.000 lei si ii retrag, aceasta suma de 5.000 lei ...? (mai mult)
Dacă îmi fac firmă ca I.I ( interprintere individuală), pentru a vinde diferite produse de pe aliexpress de ex, pe olx, grupuri de Facebook, Facebook marketplace, pe Instagram, etc... se poate...? (mai mult)
Am primit niște bani de la cineva și a zis ca îmi transfera prin Raiffeisen bank eu având card la Transilvania este posibil acest lucru dacă da cam cât ar dura transferul.
Salut eu lucrez la o firma din Timișoara e primul meu job și vreau sa întreb eu iau salariu de 3500 lei și am in fiecare săptămâna diurna de 225 de lei diurna face parte din salariu sau e...? (mai mult)
Bună! Am o întrebare care nu- mi dă pace. Vă rog să nu râdeți, dar eu chiar sunt curioasă! De ce la secretariatul unei școli/ facultăți/ firme/ unui liceu nu lucrează și bărbați? De ce ...? (mai mult)
Bună TPU! am un colet la fan courier, azi am primit mesaj ca va ajunge coletul. vreau sa aflu dacă e posibil sa nu sune curierul înainte sa ajungă la adresa
Bună tuturor, am o întrebare la care nu am găsit deloc răspuns și sigur știam că aici există persoane care mă pot ajuta. De cateva zile vad persoane care vand produse cosmetice de firma la ...? (mai mult)
Salut, pentru ca sa ma angajez la Glovo, am trimis poza cu buletinul și permisul de conducere de vreo 5 ori, primesc email cu "te rugam sa reîncarci documentele", am verificat de o grămada de ori sa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Hell on Wheels
Si pe tine te-au incantat drama si actiunea din serialul Hell on Wheels? Hai sa vedem daca poti sa raspunzi corect la toate intrebarile despre acesta!