Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Bunăăă! Acum o luna mi- am deschis cont in aplicația ing. Aveam de gând sa îl folosesc in scopul unor plăti, dar nu l- am mai folosit și doream sa merg la o banca sa îl închid.Acum o zi am primit...? (mai mult)
Se mai merita sa faci o facultate in ziua de astazi? Eu am facut 1 an la contructii civile si dupa am abandonat din cauza banilor, asta s- a intamplat acum 2 ani. Si acum as vrea sa dau la agronomie. ...? (mai mult)
Detin in Corabia Olt (un oras micut cu vreo 16.000 de locuitori) un spatiu comercial de 40 mp in care vreau sa deschid ceva, dar nu stiu ce, puteti sa ma ajutati cu idei si sfaturi?
Buna ziua, știți cumva daca am o rata la apartamentul in care-mi desfasor activitatea ca SRL, suma respectiva este deductibila?
Buna! Azi am facut o depunere de numerar prin Unicredit catre o firma de turism, eu neavand cont deschis la ei.Stiti cat dureaza pana se face transferul? Eu am facut depunerea pe la ora 4 si ceva si nu...? (mai mult)
Buna! Am avut de platit o vacanta si am platit- o in 2 transe, una acum cateva zile prin BT si cealalta azi prin Unicredit*banci care erau cerute de firma de turism*. Intrebarea este daca este vreo problema...? (mai mult)
Buna ziua, daca eu lucrez din 12 iunie in ce data ar trebui sa iau salariul?
Buna! Vreau si eu sa aflu cum se poate obtine autorizatie/certificat pentru administrator SRL (transport). Care sunt pasii care trebuie urmati? Daca ma poate lamuri cineva care stie sau care are experienta...? (mai mult)
Salut! Vreau sa retrag o suma de pe betano si zice sa trimit diferite documente si eu nu am nimic pe numele meu si e cardul altei persoane, ce pot face?
Buna, daca eu am cont la BCR si sunt in vacanta in strainatate si cineva din tara imi trimite bani in acel cont cat sunt in vacanta am acces la bani?
Am un inel de argint, dar e puțin zgâriat, dar pot sa ma uit undeva pe net ce valoare ar avea fără să mă duc la un amanet, sa ii iau codul acela "ștanța" și să îi văd valoarea undeva? Cine...? (mai mult)
Stie cineva daca se mai dau bani de liceu pe vara? * Anul trecut s-au dat
Are cineva credit la BT? Cam cat sunt dobanzile, as vrea sa fac un credit,dar nu am timp sa merg la banca sa întreb, as vrea sa îmi fac o idee
Salutare! Am blocat cardul BRD din aplicație și merge mama la bancomat să retragă o sumă de bani cu cardul meu, îi va apărea soldul contului, dar nu va putea efectua retragerea? Sau nu ii va...? (mai mult)
Cum se fac banii din Tik Tok? Adice ce trebuie să faci sa castigi?
Buna ziua, exista vreo modalitate prin care as putea sa vând un laptop cu procesor i3 și Windows 10 Pro exact ca un alt laptop cu o generație puțin mai nouă cum ar fi cu un Windows 10 și cu un procesor...? (mai mult)
Cum pot sa fac bani LEGAL daca am 14 ani? Dau funda
Buna TPU. Dacă am vrut sa închiriez intr- un salon un spațiu iar între timp m- am răzgândit deoarece nu rezonam cu doamna și ma aborda cu superioritate, m- am hotărât sa renunț, i- am dat garanția...? (mai mult)
Daca am domiciliul in Romania pot depune cv pentru joburi remote din Anglia? (In anunturi nu esti specificat nimic legat de domiciliu). Multumesc!
De ce pe las vegas nu îmi pot crea pariuri asa cum vreau eu? Adică daca joaca fcsb- rapid nu pot paria ca fcsb castiga ca se dau 10 cornere 5 cartonase galbene si peste 4 goluri. Pe superbet din cate...? (mai mult)
Știe cineva cum pot sa iau din bitcoin bani pe card pe bitmintex.com? Sau cum pot sa am 2 portofele diferite că sa pot sa depozitez o anumită suma?
Care este procedura prin care pot afla istoricul pe ultimii 5 ani al veniturilor pe care le- am avut in Romania? Am inteles ca procedura s- ar face la ANAF, eu nu am niciun venit in Romania cu toate astea...? (mai mult)
Salut! Aveti idee la ce firma ar merita mai mult sa lucrezi ca livrator?(tazz,glovo, bringo…etc) ca part-time, ma refer la salariu unde ar fi mai mare?
Părinții mei mi-au făcut card de copil. As vrea sa știu dacă atunci când le arata tranzacția le arata și ce am cumparat
Buna ziua, Am o intrebare referitoare la constructia unei "locuinte" pe un lot de tineri casatoriti si ma gandesc ca poate au mai fost cazuri si poate cineva ma poate ajuta cu un raspuns. Impreuna cu...? (mai mult)
Bună,luna asta pe 12 fac o luna de când m-am angajat,încă nu mi-am deschis cont unde sa primesc salariu, așa că o să mi-l dea în mână, după cât timp îmi va trece venitul la ANAF.
Hei! Vineri seara am platit factura la Orange prin NeoBT iar azi luni tot neplatita apare. Maine este ultima zi. Credeti ca dureaza incasarea din cauza weekend-ului?
Buna seara, dacă la tranzacția trimisă către mine de la un cont bancar arată la stare procesat, mai poate anula tranzacția ca sa nu poata ajunge la mine in cont? Funda...
Bună tuturor, am o curiozitate: ce salariu ia în mână o asistentă ce a terminat postliceala și lucrează la policlinică, mai exact medicina muncii? Am pe cineva care mi- a zis 2900 în mână...? (mai mult)
Cum functioneaza un amanet? Sa zicem ca merg cu un mobil vechi si il dau. De unde stie amanetul cat valoreaza si de unde au bani sa-mi dea?
Bunăăă! Mi- am deschis un cont in aplicația ing acum vreo lună. Ideea este că eu nu am folosit vreodată acest cont.Am sunat la ei si mi- au spus că deoarece contul este deschis online nu- l pot...? (mai mult)
Buna ziua, mă poate ajuta cineva cu o informatie, legata de Imobiliare sau Locuințe? Vreau să mă mut... Și nu știu cum să procedez sau cum as putea să îmi găsesc o firma sau companie imobiliara...? (mai mult)
Salutare. Am si eu o problema. Am invitat pe un prieten sa isi faca card la revolut vineri. A intrat si si- a facut cont a depus banii(90roni) si a facuttoate alea 3 tranzactii de minim 15 roni. Nici in...? (mai mult)
Care firma e mai buna pentru recuperarea taxelor? Rttax sau Eurotax?
A luat cineva in rate de la TBI credit produse si a anulat comanda? Daca da, puteti sa imi ziceti daca contractul s- a anulat imediat dupa anularea comenzii? Sunt foarte ingrijorata ca ma voi trezi cu...? (mai mult)
Buna. De curand mi- a expirat cardul de student si am mers la Raiffeisen sa imi fac unul standard de debit. Doamna de la ghișeu mi- a spus ca va fi trimis acasa cardul nou însă nu mi- a spus o perioadă...? (mai mult)
Aplicația creata pentru lucrarea de licență, o pot face publica pe magazin play sau steam? Adică o pot da spre comercializare?
Buna ziua, imi poate raspunde cineva la urmatoarea intrebare: Care este cea mai buna agentie pentru recuperarea taxelor din Olanda? Va multumesc anticipat pentru un eventual raspuns si va urez o zi...? (mai mult)
Salut TPU! Unde gasesc si eu pe cineva sa-mi creeze un site contra cost? Multumesc!
Buna ziua, Daca am o descoperire de cont deschisa la o banca, la finalul perioadei contractuale trebuie sa platesc toata acea suma odata? Sa presupunem ca in ultima luna nu am consumat deloc bani din...? (mai mult)
Bună! Aș dori să îmi deschid o cafenea, aveți idee care sunt dezavantajele? Adică la ce să mă astept!
Buna ziua, as avea nevoie de ajutor. Miercuri după ora 15 un străin mi- a facut un transfer de pe contul lui Brd in contul meu revolut. Am vândut ceva si s- a facut cu plata in cont. Omul mi- a trimis...? (mai mult)
Am deschis un bar cu jocuri (remi, poker, șah, dame...) si vreau sa postez poze pe Facebook si Instagram dar am nevoie de o descriere si nu stiu (pentru reclama).
Am făcut o depunere pe cardul de spartkase astăzi duminca și nu au întrat banii. Știe cineva de ce?
Bună TPU! Câţi bani se dau la ieşirea din plasament?
Daca eu primesc bani pe paypall (am primit peste 5mii de dolari..donatii) cand ii scot in contul bancar trebuie sa declar ceva la Anaf? Stiti cumva daca cei care scot banii de pe tik tok cu paypall pe...? (mai mult)
Am o curte destul de generoasă și construiesc o mica clădire pe post de magazin. Ce acte trebuie și ce alte lucruri?
Salut, schema cu eMag in care comanzi ceva la ramburs și când vine curierul zici că e cu cardul plătită deja, merge schema? Ca eu știu că curierii scanează și vede că este cash
Care este treaba cu transferul banilor sau cu a trimite bani prin omv?
Din ce anume se obține un venit mai mare, din postarea videoclipurilor clasice pe YouTube sau din YouTube Shorts?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tudor Chirila
Esti un fan adevarat al lui Tudor Chirila? Hai sa vedem cat de bine te descurci la testul nostru!