Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Globallfinance.com niste escroci care m- au pacalit, m- au pus sa investesc in cripto iar acum nu mai pot recupera nici macar banii pe care i- am bagat. Nu este o suma asa mare, insa este pacat sa ...? (mai mult)
Salut, daca am venituri din activitati independente, iar banii intra pe paypal si dupa îi transfer pe revolut, se poate sesiza anaful? Vreau mai multe detalii va rog!
Salutare, are cineva idee cum sunt salariile la p&g, ca operator productie? Intentionez sa ma angajez acolo dar salariile nu se spun, sunt confidentiale.Si nu stiu daca merita sa plec de la locul meu ...? (mai mult)
Hey! Am 18 ani și trec a 12a. Vreau sa lucrez pe durata vacanței la Carturesti. Ma primesc dacă nu pot lucra pe termen lung?
De la ce varsta ma pot angaja? De ex ca lucrator la un supermarket sau casier
Salut! Au bagat la unele bancomate BCR optiunea sa poti retrage numerar in euro. Poti retrage cu cardul atasat contului in euro ca sunt informatii pe net doar pentru retragerea dintr- un cont in lei, ...? (mai mult)
Buna! Mama mea si- a facut un card de cumpărături de la Raiffeisen. Poate achita doar cu cardul fizic sau online. Nu are voie sa scoata bani de pe card. Eu vreau sa imi fac o comanda pe shein cu cardul...? (mai mult)
Salut, am facut un joc in Unity si vreau sa il monetizez! Adica sa pun reclame pe el si sa primesc bani. Dar am 14 ani si nu stiu daca e legal, am gasit Google AdMob, parintii mei sunt de acord cu asta,...? (mai mult)
Salut TPU, ce părere aveți despre Bit GPT definity, am căutat pe net si pana si Țiriac "ar fi vorbti" la tv despre aceasta aplicatie care promite sa te îmbogățească.
Buna seara TPU! Am aplicat la un post de Responsabil Relatii Clienti de la Banca transilvania, postul practic reprezinta suportul tehnic acordat clientilor (call center) din orasul Cluj- Napoca. Urmeaza...? (mai mult)
Am comandat un card revolut ca sa folosesc la onlyfans, pot castiga o suma mare din prima?
Buna! Dupa ce bagi datele pe site-ul operator-flexibil.com, pot face ceva cu ele? Din pacate doar acum am aflat ca este scam
Unde pot găsi colecționari de monede vechi românești? Am pus o gramada de monede cu 100 de lei cu Mihai Viteazul, monede că de altfel am văzut că se vând la preturi astronomice de câteva zeci...? (mai mult)
Buna TPU, cat vine 1/4din 2500 de lei?
Buna ziua, pot sa stiu de ce google mi-a oprit 200 lei?
Salut tuturor. Imi poate spune cineva unde gasesc o "Bursã"de unde pot cumpara cantitati mari de flori? Doresc sa evit depozitele
Salut, pentru a infiinta un ONG am nevoie de un sediu. O ruda a spus ca e de acord sa- mi dea voie sa trec locuinta sa (el fiind proprietar). Cum pot realiza contractul de inchiriere? Care este procesul?...? (mai mult)
Salut, de unde pot scoate banii trimiși prin western union?
Buna ziua! Stiti cumva ce ar trebui sa fac pentru a vinde lucruri mai rapid pe olx?
Dacă vând un produs pe olx în valoare de 8000 de lei prin fan curier se poate să- mi restituie banii ramburs prin plic, adică sa vina curierul cu ei acasă? Stiu ca se poate dar ma gândesc ca fiind...? (mai mult)
Bună! Dacă am card la Banca Transilvania și voi lipsi o perioada din țară, în perioada când voi fi plecata voi putea primi bani prin aplicația Bt Pay
Buna! La vasta de 15 ani pot lucra la Auchan cu acordul părinților?
Salut! O intrebare grea. :) Pot cumva sterge Revtagurile din Revolut si sa pun altele? M-a lasat sa pun doar doua si acum nu ma mai lasă să le modific sau ceva... Mersi
Unde aș putea să găsesc o fabrică care să îmi facă mai multe modele de blugi și de bluze pentru o colecția a unui magazin online? (m- ar interesa și un pret dacă știe cineva care a lucrat în...? (mai mult)
Am observat ca acum exista un buton de a retrage banii de pe paysafecard pe card. Daca ati folosit acea optiune puteti sa imi ziceti si mie daca functioneaza corect, in cat timp livreaza banii, o sa ...? (mai mult)
Bună! Pot primi transferuri prin Bt Pay dacă sunt în vacanta în străinătate?
Bună. Vreau sa știu ce cod caen îmi trebuie pentru: Site- uri cu abonamente lunare Jocuri(în care poți cumpăra cu bani reali diverse chestii) Jocuri(fără posibilitatea de a cumpăra ceva) Sistem...? (mai mult)
Poti faceun cont bancar comun cu o persoana daca nu esti casatorita cu ea?
Salutare. Stiti careva daca are vreo legatura Allianz Arena din Munchen cu Ion Tiriac? Mersi
În cazul în care vând un produs de iar clientul nu este mulțumit de el, poate sa ma dea în judecata pentru înșelăciune?
Care este emailul de contact al celor de la PayPal? Pt o nelămurire sau întrebare ca să vorbesc cu ei.
Salut. Am un cont de PayPal ce mi- a fost limitat permanent pentru 180 de zile, in contul ăla aveam și încă am 180€. Cum pot sa fac rost de acei bani? Pot sa ii trimit cumva pe alt cont PayPal...? (mai mult)
Salut! Am 11 ani aproape fac 12 și vreau să strâng bani pentru niște converse. Îmi trebuie cam 380 lei și nu am nici un ban. Părinții mei nu vor să- mi cumpere. Am nevoie de ceva rapid și eficient....? (mai mult)
Salutare, doresc sa- mi deschid un PFA dar cunostintele mele in acest domeniu sunt nule. Am rugamintea sa ma indrumati catre cea mai buna firma de pe piata care detine un portal online si totodata face...? (mai mult)
Salutare. Doresc sa- mi infintez un PFA iar cunostintele mele in acest domeniu sunt nule. Din intamplare am dat de cei de la SOLO.ro si as vrea sa stiu daca sunt seriosi, fac ce zic si totodata daca merita...? (mai mult)
Salutari! Pot primi salariu pe revolut din Suedia? Am trimis ibanul cu LT, cel de sek, international, mi s spus cineva totusi ca e ok doar daca angajatorul e dispus sa trimita banii in contul de Lituania,...? (mai mult)
Salut.Ma pot angaja la glovo daca am 15 ani și am acordul parintilor? Daca da, cum as putea sa ii contactez?
Buna, Am o garsoniera si cumpararorul vrea sa o ia prin credit bancar. Ce presupune asta din partea mea? Am ceva obligatii in plus decat in cazul ca il lua cu bani cash? Ms
A mai facut cineva infiintare de PFA cu tot cu contabilitate inclusa pe platforme online? Este in regula? Am gasit cateva site-uri pe net, ideea e sa nu fie vreo teapa sau sa ai probleme cu Anaf.
Bună seara. La ce bancă recomandați să-mi deschid card în 2023? (Vreau motive, avantaje, pro-uri și contra)
Bună, a lucrat cineva la magazinele din mall URI? In special H&M, imi poate spune cineva cum e?
Bună ziua, am alimentat mașina firmei cu 50 e și am luat și un suc pe bonul respectiv, oare dacă merg cu bonul înapoi poate sa-mi facă bon separat?
Salut, buna seara. Am o intrebare, care e cel mai folosit portofel de bitcoin in care poti plati totul in bitcoin? Am wallet crypto doar ca daca dau reinstall la aplicatie si bag o suma de bani si...? (mai mult)
Salut, eu am cont la Banca Transilvania de mult ani, cam 7 ani aprox si din iarna am deschis si cont neo bt pe acelasi card pentru a putea sa primesc niste bani de la o ruda din afara plus ca mai aveam...? (mai mult)
Exista vreo aplicatie pe PC de la Revolut, ori numai pe telefoane merge?
Acum o săptămână am primit cardul "Sprijin pentru România", în valoare de 250 Lei, dar când m- am dus la cumpărături, soldul a fost 0. Poate să- mi spună cineva de ce? Trebuia să activez...? (mai mult)
Care este motivul pentru care patronii horeca angajează câți mai mulți străini credeți ca au beneficii sau este mana de lucru mult mai ieftina?
Buna tuturor. Am și eu problema în legătura cu cardul meu bt. PINul de zi cu zi e cel care îl primesti prin sms, gen cel cu care l-ai activat?
Bună, caut un loc de muncă part time/full time in Pitesti pentru fată la 16 ani, fără experiență.
Salut! Eu am niste vise destul de mari și trebuie să muncesc foarte mult la ele, și întrebarea este, este bine să riști tot? Și prieteni și femei și familie tot tot tot că sa poți ajunge undeva?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?