Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Online/Web Development/Web Design Ceva modalitati de a face un ban vara asta doar online? Undeva unde nu se cer 2, 3, x ani experienta si sa pot lucra avand 17 ani. Ma descurc bine cu calculatoarele...? (mai mult)
Vreau vara asta sa fac o afacere cu tricouri si haine de firma din Turcia, dar de pe ce site pot cumpara? Multumesc
M- am inregistrat ca PFA si am depus declaratia unica. Imi puteti spune va rog cand trebuie sa imi platesc datoriile catre stat? (Daca dispuneti de vreo lege, va rog sa o indicati si pe ea, m- ar ajuta...? (mai mult)
Salut TPU! Știti cumva daca ma pot angaja la 15 ani? Mi se pare ca trebuie acordul parintor, dar nu sunt sigur.
Salut, am cumpărat monede pe tic-tok și nu le-am primit, dar banii au fost luați din cont.Cum trebuie să procedez?
Salut, pot sa-mi fac cont de Trading 212 si sa investesc minim 50 euro pe luna? Imi pot bloca contul daca investesc putin?
Am de primit ceva bani din America, omul mi- a spus sa imi fac Paypal sau Vemmo sau CashAp.p Care dintre acestea sunt mai simple rapide de făcut on- line? Cât mă costă să deschid un asemenea ...? (mai mult)
Buna. Știe cineva unde îmi pot promova contul de onlyfans? In afara de TikTok și Instagram. Multu :)
Salut! Știe cineva de unde pot lua un credit de 3-4000 de lei în condițiile în care am întârzieri de plata la un alt "credit"
Salut, vreau sa- mi fac un credit de nevoi personale, banca a spus ca imi poate da 10 000 lei dar nu imi accepta deoarece am facut pe card tranzactii la jocuri de noroc.Am stopat de tot acest obicei, ...? (mai mult)
Bună! Care sunt ideile voastre de afaceri, dacă ați avea o sumă considerabilă de bani? În ce ați investi? Și cel mai important, ați rămâne în țară cu afacerea sau v- ați extinde ...? (mai mult)
Unde as putea sa lucrez in Iasi vara asta la 16 ani?
Buna! Am fost vineri la sediul Mega Image pentru a semna contractul de angajare, insa nu am nicio idee cum trebuie sa procedez pentru prima zi de lucru (sunt part- time de weekend). Ma vor suna ei, miercuri...? (mai mult)
Buna, in cat timp imi primesc cardul bancar daca il fac astăzi?
De ce acte am nevoie ca sa imi fac card?
Salut. Daca ati avea disponibili 100.000€ ce afacere ati face? Fara comentarii de genu,, i-as baga la pacanele"tra la la... Mersi
Salut TPU! Ma gândeam să investesc in 2- 3 dube sh și să- mi deschid o societate de curierat, in sensul de a lucra pe subcontractare pentru firme mari care au monopol in țară. Oare e rentabila...? (mai mult)
Salutare, cui pot trimite un email sau sa iau legătura cu cineva autorizat în UK? Vreau sa torn un "patronake" care ia romani la munca și nu plătește, iar oamenii stau de voie de nevoie ca vin din...? (mai mult)
Bună ziua! Cum se blochează cardul pentru ca să nu fie trași bani din cont fără acordul tău?
Buna, as vrea sa stiu si eu cam ce salariu are un angajat la restaurantul La Strada si un angajat la o gelaterie unde programul este de 8 ore pe zi in doua ture. Unde este salariul mai mare?...? (mai mult)
Imi poate spune cinvea cat timp dureaza sa obtin o viza cu scopul locuirii in SUA si daca trebuie sa merg la sediu in Bucuresti?
Pentru a evita costul de a cumpara un magazin online la "cheie", comenzile se pot lua și în alte metode nu? Spre exemplu telefonic, pe pagina de Facebook/Instagram... Dar și prin formularele google? ...? (mai mult)
Nu mai am bani de chirie. Am ramas fara job in urma cu 6 luni, am epuizat toate variantele. Solutii rapide, joburi sau orice ca sa fac rapid rost de bani de chirie.
Salutare, sunt curios cum se calculează în alte state dobânda variabilă la un credit ipotecar. Se calculează tot ca la noi în primii ani ai creditului plătești o sumă imensă aferentă dobânzii...? (mai mult)
Declaratia unica 212: tocmai am primit certificatul de inregistrare fiscala (PFA). Ce sectiuni din declaratia 212 trebuie sa completez pentru prima oara? Va multumesc.
Considerând că un abonament din localitate spre oraș costă 170 lei, iar un abonament la sală de sport costă între 100- 200 lei pe lună, merită 370 lei pe lună să mă duc la sală? Mi se pare...? (mai mult)
Buna! Caut loc de munca fara contract din cauza problemelor de sanatate. Stie cineva un loc de munca de acasa fara contact? Ca studii am liceul
Dacă vând prin curier un produs în valoare de 3000 de lei curierul poate să-mi aducă banii după ce destinatarul l-a ridicat și l-a plătit sau sumele astea mai mari sunt obligatorii pe card?
Salut, am primit niște bani pe PayPal, am încercat sa ii transfer pe cardul meu dar am fost băgat in plata suspecta ..azi e a treia zi de cand astept și degeaba…am văzut ca îmi cere un cod de ...? (mai mult)
Salut. Cum se impozitează venitul din jocuri de noroc în Germania? Se reține la sursă ca în România sau e alta procedură?
Ce afacere merita, ca sa strang un venit cat de cat ok in vara 2023 dar sa il incep cu bani putini? Ma gandeam sa iau de pe pandabuy chestii gen nike/ adidas si din astea si sa le vand in Romania. Ce...? (mai mult)
Buna, Aveti idee daca la OTP se fac plati instant catre alte banci? Gen in cateva secunde, nu in maxim 48 de ore lucratoare. Multumesc anticipat!
Bună ziua. As dori sa aflu mai multe detalii despre acest olny fans.
Buna! Am 15 ani, unde m-as putea angaja pentru niste bani in orasul Arad?
Daca cineva vrea sa îmi trimite bani din Germania și de unde îmi trimite se numește RIA ce date îi trebuie? Trebuie și CNP-ul, seria și toate astea?
Salut. Cum pot face bani online?
Salut. Dacă sunt în Germania și imi fac un cont la o agenție de pariuri sportive, pot depune și retrage bani cu card bancar de România? Și mai am o întrebare. Cum se procedează cu impozitul pus...? (mai mult)
Unde aș putea vedea câți bani am pe acel card, prin programul "Sprijin pentru Romania"?
Care e faza cu salariul brut și cel net? Știu până acum că net sunt banii pe care îi primești în mână, iar cel brut este totalul din care îți oprește statul o sumă. Faza este că eu vreau...? (mai mult)
Bună! Puteți să-mi spuneți cât înseamnă 79 000 de euro în lei vechi? Gen în milioane... Și credeți că prețul ăsta este convenabil pentru un apartament cu 3 camere?
Daca imi deschid firma SRL dar sunt si angajat in acelasi timp este angajatorul meu anuntat ca mi-am deschis firma? Sau poate afla cumva? Multumesc.
Cum as putea sa fac bani, va rog frumos? Am un job prost platit si am nevoie de bani.
Cine ma poate ajuta sa invat cum se dau anunturi pe google ads?
Salut, daca amanetez ceva de aur ma pot duce inainte de termenu; limita sa cer sa il puna la vanzare? Daca da, imi da diferenta de bani? Dau funda!
Vreau sa preiau un magazin alimentar mixt, m- ar interesa ca aprovizionarea sa o fac prin comenzi online cat de mult posibil, nu as vrea sa ma plimb eu, ceva furnizori la care preturile sa nu fie mari,...? (mai mult)
Ajuta feng shui in viata? Vreau o părere!
Am un numar de telefon care e de Orange dar acum nu mai e pe abonament, as putea oare sa imi fac abonament de Netflix pe numarul ala?
Salut, am de gând sa incerc un proiect cu fonduri europene pentru o spălătorie selfwash. As dori un sfat de la cei ce au reușit sa obțină aprobare si niște firme de consultanta ok. O zi buna va...? (mai mult)
Buna ziua dragilor, cum pot face bani on line sau pe telefon sau?
Buna TPU, cat castiga o asistenta la medicul de familie? Net ma refer
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?