Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Aș vrea să încep să fac bani pe baza desenului. Am 15 ani, știe cineva ce ar trebui să fac?
Buna, am o rata la OTTO acum in 18 Iunie îmi vor trage primii bani, eu am trimis niște bani dar am uitat sa trec acel cod care se cere, nu știe cineva, oare va fi problema?
Pentru cine e cardul de credit, pentru oamenii care nu castiga niciun ban sau pentru cei care castiga dar castiga foarte putin?
Pot face cont din România la o casa de pariuri din Italia și sa iau bonus la înregistrare de acolo?
Cum se oferă garanție unui produs ( ex casti Bluetooth), de către vânzător? Trebuie să fac contract cu un anumit service specializat pe acest tip ( garanții etc )? Sau nu? ( pentru magazin online...? (mai mult)
Am în TRUSTWallet 15840usdt, pentru recuperare mi s- a cerut 1, 5 Eth.Am depus în două tranșe 0, 9+ 0, 6eth.Acum îmi spune că trebuia să fie două depuneri egale 0, 75+ 0, 75.Ce pot face...? (mai mult)
Cum se fac monede pe tik tok?
Aplicațiile de mobile banking sunt în general folosite de către titulari sau de roboți? Întreb pentru că la cât de repede îmi trimit unii bani, parcă ar fi vorba de roboți programați să facă...? (mai mult)
Cum se procedează pentru retragerea banilor din trust wallet.Am 15840usdt și mi sa cerut 1, 5eth pe care i-am depus.
Un card pentru cumpărături online; ce recomandați?
Vreau mai multe detalii despre AfiliateMarketing! Daca pot sa incep de la 15 ani!
Ce fel de card e mai bine sa ai, de credit sau debit?
Buna seara! Am strâns 5000de euro și nu stiu ce sa fac cu ei. Vreau sa- i păstrez momentan, sa- i țin Cash sau sa- i bag pe un card? Dacă da, pe ce card și dacă sunteți de părere ca ar trebui ...? (mai mult)
De ce nu merge aplicatia revolut cand bag numarul de telefon (sa imi creez cont) imi zice ca "Ne pare rau ceva nu a functionat. Incearca din nou mai tarziu" si deja asta e a 3 a zi cand nu merge (nici ...? (mai mult)
Cat este pretul pe arie la tunsul cu motocoasa? Ii tot tund la unchiul meu de 3 ani de zile dar nu stiu exact cum sa fac pretul, la fel si la curatat vita, primavara devreme si vara in verde. Dau...? (mai mult)
Vreau sa imi fac card la o banca cu comision cat mai mic si dobanda cat mai mica, la ce banca ar trebui sa ma duc atunci?
Salut, stie cineva aproximativ cat câștiga raperi? Sau cei care fac muzica? Adica din Youtube + concerte!
Salut, m- am apucat sa fac AfiliateMarketing, dar am înțeles ca nu e legal daca am sub 18 ani. Ce alte metode de facut bani online exista ca copil de 15 ani? Am super multe cunoștințe in Web design,...? (mai mult)
Castig maruntis din Youtube. Adica in 6 luni n-am facut nici 40 de dolari=))) Trebuie sa-i declar la ANAF? Sa-mi iau pe viitor un contabil? Ce ar trebui sa fac? Ms de ajutor!
Salut TPU! Cineva din București care lucrează ca food deliver? As dori sa încerc și eu treaba asta cu masina personala (part time) și vreau sa știu dacă merita, adica rămân și eu cu ceva bani...? (mai mult)
Bună seara. Am nevoie urgent de 2000 de lei. Exista vreo posibilitate de a lua vreun imprumut online sau ceva de genul asta? Lucrez de aproximativ 10 zile și nu sunt eligibil pentru un împrumut bancar....? (mai mult)
Cum pot face rost de bani împrumut rapid? Lucrez de 10 zile și nu sunt eligibil pentru un împrumut bancar momentan. Mama mea este bolnava și am nevoie rapid de minim 2000 de lei. Orice sfat este apreciat....? (mai mult)
La ce banca trebuie sa ma duc ca sa imi dea card fara dobanda si comision?
Bună ziua, daca pe ghiseul ro nu îmi apare nimic in rubrica de amenzi exista posibilitatea ca totuși sa am de achitat vreo amenda fără sa fie actualizat pe site?
Salutari TPU! Am o intrebare, se poate face PFA pentru centru inchirieri ATV? Si cam ce acte ar trebui? Multumesc mult!
Bună ziua, am primit acasă o recomandata. Când am ajuns la oficiul poștal doamna mi- a rupt foaia respectiva si mi- a transmis ca au trecut 5 zile lucrătoare și nu mai au plicul respectiv. Ideea...? (mai mult)
XTB sau TadeVille pentru investiții în acțiuni? Ce broker să aleg și de ce? Ofer funda pentru detalii, mulțumesc!
Ce soluție neobișnuită a găsit patronul să ne primim salariul în ziua de salariu luna asta... Pentru că 10 este sâmbătă și că am tot vorbit toate să ne primim salariul mai devreme de luni ...? (mai mult)
Salut! Am făcut transfer de bani de cont în euro pe cont în lei de la BCR la Unicredit.Am făcut online de pe telefon. Au trecut aproape 24 de ore și nu au întrat banii. În cât timp întra?
Cum pot sa vad din nou contul cuiva care m-a blocat pe insta? Mulțumesc
Am infiintat un srl si doresc sa fac o flota de livrari : glovo, eMAG, fondopanda, bolt, tazz. Din ce am inteles de pe net, trebuie sa iau legatura cu fiecare separat (nu stiu daca exista posibilitatea...? (mai mult)
Daca imi fac cont de revolut pe buletinul unuia din familia mea primeste ceva cel caruia i-am folosit buletinul?
Salutare dragilor. As vrea sa lucrez de acasă ca si job. Ce recomandări aveți daca aveți rude sau cunoștințe care lucrează de acasă? Mulțumesc anticipat.
Salut TPU. Ma gândesc ca în vara ce vine sa încep o micuța afacere. O afacere în care sa cumpăr ceva lucruri de pe aliexpress și să le vând pe olx mai scumpe. Ce ar fi cel mai bun?
Salut TPU, care ma poate ajuta CONTRA COST, făcand o aplicatie in care descarcand- o si vizualizand reclame(video- uri) poti sa castigi o anumita suma de banuti, apoi la o suma ceva mai mare de banuti...? (mai mult)
Nu pot sa imi fac Netflix de la Vodafone ca imi spune ca nu am abonamente active, deci dau pe ''activeaza Netflix pe factura ta" si dupa aia scriu numarul de telefon si ma da acolo unde iti arata abonamentele...? (mai mult)
Daca am un card si nu il mai pot folosi pentru ca nu mai e valabil mai pot face ca sa fie valabil acel card ca sa il pot folosi din nou?
Mi-am pierdut portofelul, cu buletin si carduri bancare, printre acestea se afla si un card brd pe care intra alocatia copilului, daca voi reface cardul banii se vor transfera pe acel card?
De ce se cere buletinul la casele de schimb valutar?
Care sunt principalele avantaje și dezavantaje ale parierii online și cum pot lua decizii informate pentru a evita problemele în timp ce pariez online?
Imi puteti spune va rog pasii pentru a crea un PFA pentru profesie liberala? (M-ar interesa si explicatii/link catre explicatii legate de venituri estimate, etc. doar daca se poate)
Buna! Am facut un transfer de pe Payoneer (un fel de paypal) pe contul meu de revolut. De vineri, 2 iunie. Nici in ziua de azi nu au intrat. A mai patit cineva asa? Se iau comisioane?
Daca am card revolut de adulti dar nu am cont bancar la vreo banca fizica din oras pot primi bani prin transfer international?
Merge sa transferi bani de pe un cont în euro pe unul în lei? De la BCR la Unicredit.
Buna! In prezent sunt elev in clasa a 8a, iar misiunea mea pentru viitor este sa devin un pompier. Ma intrebam ce pasi trebuie sa urmez pentru a realiza acest lucru. Din cate am citit, ar trebui sa ...? (mai mult)
Salut. Știe cineva cât de bune sunt stick-urile de 2tb flash drive, de le găsești pe internet la vânzare cu prețul până în 100 de ron?
Salut, am o intrebare, daca doresc sa vand un iphone xs la flip pot sa o fac direct personal sa merg la ei la sediu sa imi vand telefonul sa nu mai fiu nevoit sa fac comanda prin curierat sa il trimit...? (mai mult)
Salut, daca fac AfiliateMarketing cu amazon, cum imi platesc taxele?
Întrebarea va fi referitoare la contabilitate, pentru cumpararea imobilizarilor si a stocurilor: În cerinte exista 3 situatii 1 se mentioneaza valoarea facturii furnizorului 2 se mentioneaza valoarea...? (mai mult)
Salut! Vreau sa transfer suma de 1500 euro de pe cardul meu BCR către cardul mamei Unicredit. 1.Merge sa transfer de la BCR la Unicredit? 2 Pot sa transfer toată suma odată sau din bucăți?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VII-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VII-a