Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Dacă îmi deschid un SRL și fac un contract de colaborare în urma căruia primesc echivalentul unui salariu part time, cât plătesc dările la stat (sănătate și altele)
O să merg într-o excursie în străinătate și mă întrebam dacă să îmi pun bani pe card ca să pot plăti și cu cardul sau să am toți banii pe care îi am alocați Cash?
Bună ziua! Dăca eu sunt asistentă de farmacie, cum aș putea deschide o farmacie/drogherie?
Buna, ce avize sunt necesare pentru o patiserie fornetti?
Top metoda de a face bani 2024?
Bună ziua! Dacă aș dori să fac un credit de 10. 000 de euro aș putea să îl iau dacă am contract temporar de muncă? :(
Buna ziua, sunt persoana fizica autorizata dar de cativa ani nu am mai avut activitate. Si un srl care am facut pentru un proiect care inca nu l- am primit.As dori sa ma pot angaja la mine pentru a putea...? (mai mult)
Salutare tuturor, vreau sa știu dacă cu contract de Germania pe o perioada nedeterminata as putea face un credit în România.Si dacă se poate sa îmi spuneți câteva băncii care accepta lucrul acesta...? (mai mult)
Daca am introdus corect datele cardului in portofel si cu toate astea imi spune ca e invalid cardul inseamna ca e blocat? Se poate? Ca totusi aplicatia bt pay merge
Salut TPU. Ce profit poti face pe an la 60 de stupi?
Salutare TPU! Aș vrea sa imi iau o trotineta electrica in rate in Austria din Media Markt si vreau sa întreb de ce voi avea nevoie si dacă se poate daca am 18 ani.
Dacă sunt angajat din 01.04. 2024 pe o perioadă de 4 luni determinat după care mi se face pe nedeterminat, practic din 02.08. 2024 mi s- a făcut pe nedeterminat, când voi putea lua credit? Este...? (mai mult)
Care este secretul succesului de a deveni independent financiar în adevăratul sens al cuvântului, așa cum se laudă multe persoane pe TikTok și pe alte rețele de socializare? Adică să- ți permiți...? (mai mult)
Salut, aș vrea să ma apuc de E- Comm. As vrea sa fac ceva online, absolut orice, nu prefer o parte anume. Am 20 de ani si vreau să- mi schimb viata complet, dar ce sa fac, cu se sa incep? As vrea...? (mai mult)
Stie cineva daca pensiile de boala se recalculeaza? toata lumea pe care o cunosc a primit 2 decizii dar eu si pe alte persoane cu pensii de boala nu am primit nicio decizie. Deci nu se recalculeaza pensia...? (mai mult)
Buna ziua! Recent am preluat o firma fara datorii, profit peste 10000 lei/luna, totul ok. Ideea este ca eu, ca persoana fizica, sunt in biroul de credit din 2020, cu o datorie de 900 lei. Intrebarea...? (mai mult)
Salut, ma gandeam sa aplic pentru un job la Carturesti. Care sunt experientele voastre cu ei? Deconteaza transportul? Cate ore are o tura?
Salut. M- am angajat necalificat la o societate din asta mare cu SA langa nume si iau salariu decent. Invat la ei domeniul electricii si electromecanicii. Posibil sa bat spre 5 cifre peste cativa ani,...? (mai mult)
Salut, am 18 ani, este posibil sa iau un produs in rate?
Salutare. Are ceva valoare moneda de 500 de lei cu eclipsa? Mersi
Buna ziua! De platforma NOON stie cineva ceva?
Salut! A folosit cineva platforma www.noonsu.com?
Salutare, ce documente imi trebuiesc pentru infiintarea IF?
Bună ziua! Vreau și eu niște informații, vreau să- mi îmi deschid o firmă de curățenie pentru constructii. Dar nu știu de unde să încep, știu ce unelte îmi trebuie dar nu am nici o idee ...? (mai mult)
SAlutare TPU! Am o intrebare. Daca tata are SRL si vrea sa faca si un IF ii vor creste taxele pe langa cele de la IF? Mai trebuie sa si faca inregistrare fiscala? Multumesc
Vreau să îmi fac cont de Revolut, dar nu știu ce tip de card să aleg. Dacă vreau doar să fac plăți sau transferuri cu el, ce tip de card îmi recomandați. Și care sunt costurile aferente? ...? (mai mult)
Buna! Pentru cei care ati fost plecati cu Work&Travel, imi puteti spune cum imi pot transfera banii (taxele) de pe contul bancar de US Bank pe un cont de Wise sau Banca Transilvania?
Bună ziua, ce păreri pro și contra aveți despre site-ul de e-commerce Go-mag? Mulțumesc
Salut! Mi- am înființat recent un PFA, am depus dosarul pentru înființarea punctului de lucru la registrul Comerțului iar dosarul mi se eliberează de abia într- o săptămână. În câteva zile...? (mai mult)
Dacă am șters din magazin play opțiunea plati și abonamente cardul nu mi se va mai retrage acea suma de pe card de comerciantul google payments ld Dublin?
Dacă reinstalez aplicația Raiffeisen Bank se șterge istoricul tranzacțiilor?
Salutare,Voiam sa stiu daca am un credit pe 15 ani o locuinta, mai pot face si alt credit pentru inca o locuinta?
Salutare TPU, cu un salariu de 4500 lei având 20 de ani și 6 luni muncite continuu + cu girant, am șanse să iau un credit de nevoie de personale de 20.000€?
Buna, as dori sa aflu mai multe despre subcontractori ce lucra la firmele de curierat. As dori niște sfaturi la care firma de curierat ar fi cel mai ok sa încep. Puține detalii despre sumele încasate,...? (mai mult)
Bună ziua! Care este programul de lucru pentru un supraveghetor de săli de jocuri?
Salutare, doresc sa fac primul imprumut/ credit de nevoi personale. Pe aplicatie zice ceva de dobanda minima, dobanda maxima si DAE. Din ce am reusit sa googl- esc dae inseamna dobanda anuala efectiva...? (mai mult)
Cum pot debloca un cont PayPal dacă nu mai am același număr de telefon. Răspunsul tău aici...
Neața,știe cineva ce joburi poți sa ai cu 8 clase? Nu mai vreau sa ma duc la școală ca e prea stresant
Bună ziua, as dori sa știu dacă este posibil sa fac un magazin mixt și un bar în același spațiu pe aceeași firmă.Țin să menționez că am un s.r.l. si am toate codurile caen care îmi permit...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune siteuri de licitații online? Mă interesează în special cele cu obiecte confiscate și cele în insolvență
Salutare TPU, in aprilie 01 m- am angajat pe perioada de proba 4 luni, după care mi s- a făcut pe termen nedeterminat în 02.08. 2024, când îmi pot lua un credit de nevoie personale? Menționez...? (mai mult)
Salut, am intampinat o problema. M- am trezit cu un mesaj pe cardul meu de la ING cu o tranzactie de 45 lei si beneficiarul fiind NGROK CI2VTJKAJP- 0004. Ce se intampla? Sa- mi inchid repede cardul? Ce...? (mai mult)
Bună ziua, ma interesează sa impart pliante sau reviste Kaufland, Lidl, Penny... în timpul liber. Cu cine trebuie sa iau legatura?
Buna ziua, vreau sa imi deschid un website de ecommerce si as avea nevoie de o persoana care sa ma ajute sa aleg nisa produselor si sa imi fac un plan de marketing, eventual daca se poate cineva cunoscator...? (mai mult)
Buna ziua, astazi am observat ca aveam niste plati cu cardul spre Apple.com, facute de cineva din greseala, sunasem la banca pentru a discuta despre tranzactii, ulterior blocandul "temporar" pentru...? (mai mult)
De ce marea majoritate a oamenilor nu sunt deranjați de ideea de a avea șefi o viață întreagă?
Are cineva idee cum pot lua un credit in Romania fara un venit declarat? detin un pfa daca ar ajuta la ceva
Buna seara. Ma poate ajuta cineva urgent cu o întrebare. Am cont la BT și aplicatia BT pe telefon. Am o prietena in străinătate căruia trebuie sa ii trimit o suma de bani doar ca in euro. Eu am lei...? (mai mult)
Salut! As dori sa fac o refinanțare, insa ma depășesc anumite lucruri. In prezent am un credit de nevoi personale pe 1 an la bt plus alte două ifn- uri deschise. Cu toate acestea la niciunul dintre...? (mai mult)
Bună ziua! Am nevoie urgent de un răspuns. Ieri am dat datele contului meu evrixa unui necunoscut, mi- a zis ca se oferă un bonus cum a fost la început Orange money dar ma ajuta el. ca primim amândoi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VII-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VII-a