Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Bună TPU. Dacă am card virtual la Revolut pot transfera bani pe el nu? Trebuie să comand cardul fizic. Dar voiam să știu, dacă am doar cardul virtual pot încărca bani pe el nu? Sau dacă îmi ...? (mai mult)
Salut. Stie cineva cam cat ar valora toate ziarele "Sportul" din anul 1986? Ai mei au o carte imensa cu ele practic si vreau sa o vand. Coperta e simpla, albastra, iar pe cotor scrie Sportul 1986. ...? (mai mult)
Buna Ziua TPU! As dori sa obțin un card de credit.Ce îmi recomandați dintre ING și Banca Transilvania. Cei care sunteți clienți, ce părere aveți?
Salutare TPU. Am o cunoştință care doreşte să vândă un hectar de teren montan în județul Suceava(zona Fundul Moldovei) cu tot felul de denivelări, etc. pe scurt nu este drept. Nu se poate folosi...? (mai mult)
Salut, Mi am retras (withdraw) banii din paypal in contul bancar, nu mi am primit banii pe card de ceva timp, trebuie sa imi retrag cumva din banca banii pe card sau nu am facut eu ceva bine?
Salut TPU. Vreau sa invat sa investesc la bursa. Imi puteti recomanda cel mai bun curs platit pe care il stiti sau folositi acum. Sunt nou in acest domeniu si vreau sa invat mai multe, desigur de la...? (mai mult)
Salut! Am un magazin online, unde am optiunea de plată cu cardul sau PayPal. La prima comanda, care a fost de 30 lei, cu plata prin PayPal, totul a decurs bine, am primit banii. Totuși la a doua,...? (mai mult)
Intr-un sat cu 5.000 locuitori, ce afacere profitabila ar merge? În afara de ferme, animale, sera.
Azi dimineata mi s-a cerut PIN-ul pentru o tranzactie contactless de 7lei la un magazin pe care il frecventez. Cu ce am gresit?
Hey lume cum reactionati în următoarea situație disperata? Stați la coada la alimentara și în fata voastră un bărbat ii da mărunțiș vânzătoarei și îl tranteste pe restiera. În acel moment...? (mai mult)
Stiti vreo firma care accepta sa angajeze freelanceri din Romania pentru a le traduce textele din romana in engleza sau invers, am gasit cateva siteuri pe net dar nicaieri nu accepta persoane din...? (mai mult)
Salut! Cu o mica intrebare deranjez si eu. Daca lucrez de acasa (Romania) ca angajat la o firma in America la un salar de ex 1000USD ce taxe platesc in mare? Se iau in calcul metodele de taxare de la...? (mai mult)
Bună seara! Inspirat de Greg, persanajul din seria de cărți Jurnalul unui pusti, băiatul meu a hotărât ca își va face un stand de limonada. Asa va câștiga bănuți cu care sa își cumpere ...? (mai mult)
Știu ca este o întrebare destul de grea dar îmi puteți spune cum sa creez reclame bune pe Facebook adică ce buget îmi recomandați ca să cumpere cel puțin 50 de oameni menționez ca produsul costă...? (mai mult)
Salut. Am 14 ani. Ce afacere credeți că ar merge bine pe timpul verii? Fără înghețată, limonada etc. Multumesc
Buna. Voi cum ati facut la primul imprumut bancar? Mi.a zis ca nu am istoric, voi ati intampinat asta? Cum v.ati facut istoric si unde? Multumesc!
Ce presupune colaborarea cu o agentie imboliara, in cazul inchirierii unei case? Trebuie renuntat la anunturile proprii, postate pe siteuri de genul olx, imobiliare.ro? Trebuie lasat totul pe seama...? (mai mult)
Cum fac să șterg o tranzactie de pe aplicatia George? Adică sa nu îmi mai apară că am plătit suma x către y?
Buna seara am și eu o problema mam abonat la Bclpayments.net și mi se retrage automat 45 de euro cum ma pot dezabonare sau ce trebuie sa fac?
A mai retras cineva de pe paysafecard pe revolut?
Cunoasteti vreun magazin online cat de mic care sa livreze in Bucuresti produse romanesti din gradina asa cum ne dorim cu totii sa mancam la costuri mici? Rosii, cartofi, morcovi, oua, ceva fructe?...? (mai mult)
Se merită să cumpăr ( creez ), un magazin online, pe care să vând produse pentru copii ( haine, jucării), adulți ( haine, încălțăminte), papetărie și birotica ( caiete, pixuri - alte...? (mai mult)
Buna ziua. In legatura cu creditele la banci, era o posibilitate de a se reduce dobanda in cazul in care se platesc ratele in avans pe urmatoarele luni, de exemplu daca platesc luna aceasta rate pentru...? (mai mult)
Salut. Am 16 ani și am strâns suma de 5000 de lei. Îmi puteți spune în ce as putea sa ii investesc fără prea mari bătăi de cap? Adică fără cripto. Etc
Daca am implinit 18 ani in luna mai, primesc alocatia si in luna iunie fara sa depun actele? Ca stiam ca se ia din luna precedenta.
Salut TPU. Îmi poate explica cineva ce sunt acțiunile sau bursa? Puteți să-mi explicați mai "băbește"?
Voi aveti incredere sa investiti in Trading 212 sau E toro? Ce sunt acțiunile? Eu cred ca sunt cea mai mare țeapă legală
Schimba cineva un paysafecard de 50 euro cu unul în lei?
În România, există depozite de produse chinezești de unde poți să iei en- gross la prețuri mici? Ca de pe aliexpress și alibaba? Unde le pot găsi aceste depozite? Am cautat pe google dar nu am...? (mai mult)
Bună TPU. Dacă vreau să îmi deschid un cont în euro la Banca Transilvania, ei îmi vor da bătăi de cap, sau trebuie documente multe, sau se rezolva totul rapid? Cum este procedura? Pentru voi...? (mai mult)
Ma duc la info la facultate. Automatica si calculatoare. Si eu cum imi gasesc de munca? Ca habar n-am si sunt si timid.
Buna, daca am 16 as putea sa ma angajez ca si chelner, daca nu atunci ca si ce as putea sa ma angajez?
O situatie ciudata. Am avut o comanda prin curier pe care nu am putut sa o ridic personal, asa ca am lasat banii bunicii mele. Cel care mi- a trimis coletul a incurcat comanda si a pus o bucata in loc...? (mai mult)
Va salut! Am și eu un card de cumpărături la BRD. Am platit suma minima de plata, ba chiar mai mult și îmi apare inca o rubrica, suma blocată cu 300 de lei, ce reprezintă asta? Sa mai pun ...? (mai mult)
Sunt în căutarea unui cаzinоu online și mă întrebam dacă îmi puteți recomanda un site care oferă o mare varietate de jocuri și opțiuni de pariere. Aștept cu nerăbdare sfaturile tale.
Unde ați ascunde banii dacă nevasta vrea sa ii facă praf? Daca la banca se pune poprire pe cont. Daca in apartament, pot sa vina executorii sa puna sigiliu pe el in orice moment.
Buna ziua! Se poate face un transfer de pe un cont BCR la BRD/ Revolut ( din aplicație)?
Buna, am nevoie de un spatiu de birouri pentru mine si echipa mea de 4 persoane in Timisoara. Suntem la inceput de drum cu afacerea si nu am un buget prea mare pentru a inchiria un spatiu de lucru, insa...? (mai mult)
Salut, va adresez urmatoarea întrebare, sunt multe portofele(aplicatii) bitcoin, cripto etc pe care poți sa trimiți bani. Dar întrebarea următoare este... aceste portofele, dacă ai de exp 4 portofele...? (mai mult)
De ce nu exista educatie financiara in scoli si universitati? Ca sa afli despre acest subiect trebuie sa faci un curs de business? Ar trebui sa aflam cum se învârt banii, secretul unei vieti prospere,...? (mai mult)
Buna TPU, am o nelamurie, am un ceas rolex date just D12 si e un ceas mecanism vintage, ceai care cunosc ceasurile mecanice, imi puteti spune ce valoare ar avea acest ceas? Eu am cautat preturile pe...? (mai mult)
Buna, mâine voi merge la un magazin alimentar unde vreau să mă angajez ca vânzătoare dar îmi este putin teama. Nu stiu magazinul, nu stiu daca ma voi descurca, trebuie sa lucrezi cu banii, sa ...? (mai mult)
Bună! Știe cineva cât câștigă un asistent medical cu postliceala și facultate?
Salut,am primit o suma de bani prin western si as vrea sa stiu cum pot sa-mi transfer in contul bancar romanesc.
Buna ziua, in cazul in care suntem un cuplu si a primit doar ea invitatie si a cerut un meniu si pentru mine, cine si cum plateste la nunta respectiva? Eu nefiind invitat direct de catre miri.
Ce se întâmplă dacă pun un pariu pe super bet de tip sistem 3/6 și îmi vor ieși toate 6/6/
Salut TPU, am o intrebare legata de facutul banilor pe internet, chiar e posibil? Sa faci sume chiar ok pe internet, făcand ceva sau jucându-te si daca da, care sunt?
Buna ziua! Am o problema cu aplicația PayPal, am avut asociat un card de credit, debit BT și l- am eliminat din greșeală si cand încerc sa îl asociez iar îmi spune ca"Aceasta Tranzacție nu poște...? (mai mult)
Bună ziua, vin și eu cu o problema legata de aplicația Trust Wallet, am în cont suma de 49000 euro și nu pot săi retrag, o persoana care spune ca lucrează la Blockciain spune că trebuie să ...? (mai mult)
Salutare tuturor! O mare curiozitate de a mea pentru ca doresc sa activez in mediu. Cat face un taximetrist in medie intr- un program de lucru de 8 ore timp de 30 de zile in Timisoara? Vorbind bani ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Recunoaste personajul Disney
Mica Sirena, Aurora sau Alba ca Zapada se numara printre personajele tale preferat?! Hai sa vedem cat de multe stii despre ele si despre altele!