Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Bună ziua, vin și eu cu o problema legata de aplicația Trust Wallet, am în cont suma de 49000 euro și nu pot săi retrag, o persoana care spune ca lucrează la Blockciain spune că trebuie să ...? (mai mult)
Salutare tuturor! O mare curiozitate de a mea pentru ca doresc sa activez in mediu. Cat face un taximetrist in medie intr- un program de lucru de 8 ore timp de 30 de zile in Timisoara? Vorbind bani ...? (mai mult)
Buna ce parere aveti despre facultatea finante banci ce job as putea sa urmez si cam ce salariu?
Buna ziua! Nu stiu pe cine sa intreb, avocat sau contabil, asa ca va intreb pe dvs mai intai: Am achiziționat niste panouri pentru cofrat, pe persoana fizica. Doresc sa le inchiriez. Contractul se ...? (mai mult)
Salut imi puteti explica despre pensile private sau de la stat? Eu lucrez si pana acum nu mi- a zis nimeni de pensie ce sa aleg sau din astea, si m- am trezit mai devreme cu un plic de la allianz tiriac...? (mai mult)
Ce părere aveți de dezvoltarea din Iași, credeți că va deveni curând Silicon Valley al Moldovei sau al doilea Cluj-Napoca?
Câți bani trebuie sa ai în România ca să trăiești decent în fiecare lună de unul singur mâncare, gaze, energie electrică, căldură, apă, impozit, și inclusiv că trebuie să te încadrezi...? (mai mult)
Salut. Am cont de Superbet si Unibet de anul asta, ambele avand licenta in Romania. Am inteles ca impozitul se retrage la sursa. Trebuie sa mai declar pe declaratia 200 castigurile anual? Voi primi...? (mai mult)
Mi- am făcut un card Revolut și pentru prima data am pus benzina cu el și am primit banii înapoi, spre surprinderea mea am primit mai mult de cat am pus benzina :)) Oare o să primesc banii înapoi...? (mai mult)
Buna ziua TPU. Eu vreau sa îmi cumpăr alt telefon și nu am bani. Cum strang bani la 11 ani pentru ca trebuie sa imi cumpar un telefon pentru ca telefonul care l- am avut îmi este distrus complet (spart...? (mai mult)
Buna ziua TPU. Am o problema. Lucrez la o sala de jocuri iar un client a reusit sa ma faca de 400 de lei. A dat Cash Out, i- am dus banii, a cerut sa- i dau 50 de lei de 10 si nu am avut in borseta. ...? (mai mult)
Salut TPU. Dacă doresc sa fac un împrumut de 10000 € am 20 de ani am minim 3 luni la locul de munca actual și minim 3 ani contract de munca. Știe cineva dacă îți trebuie giranți, dacă este ...? (mai mult)
Buna tuturor. Cine ma ajuta si pe mine, am dezactivat de pe aplicatia revolut sa mai dau accept la soldul care mi se ia din cont si nu mai stiu unde sa intru sa activez din nou... va multumesc, astept...? (mai mult)
Are cineva vreo idee de ce nu mai primesc link catre BT Visual Help cand sun la numarul lor pentru BT Visual Help. Am 16 ani, mi- am facut acum cateva luni card si pentru a vedea banii primiti sau plati...? (mai mult)
Cum calculez rezultatul din exploatare a unei companii, cu date furnizate de ministerul finantelor? Nu stiu care sunt cifrele pe care trebuie sa le iau în considerare.
As dori să întreb dacă știți vreo firmă de împărțit pliante sau ceva de genul care să angajeze la 16 ani, caut de muncă de mai mult timp totuși nu găsesc nimic.
Salut, am un prieten care trebuie să îmi transfere niște bani in Paysafecard din Spania, acum dacă el baga in contul meu de paysafecard mie îmi intră bani in contul meu de paysafecard, euro sau...? (mai mult)
Salut,știe careva cat costa programul de mentoring a lui Vasyfitec?
Bună. Oare este cineva pe aici care a avut vreo afacere cu rulote fast- food și mi- ar putea spune o idee despre afacerea respectivă? Vreau să încep o mică "afacere" cu plăcinte, sandwich- uri ...? (mai mult)
Ce salariu credeti ca merita o persoana care are doua diplome de licenta, una in Management si una in Marketing, acum este la masterat, are 3 voluntariate de cate 2 ani fiecare, a fost implicat in ...? (mai mult)
Dacă are cineva IBAN-ul tău poate să-ți fure contul bancar?
În trecut vindeam haine pe o pagină de Instagram, haine purtate de mine sau haine pe care le cumpărăm și nu apucăm să le port si aveau eticheta sau pur și simplu cumpărăm haine dintr- un second...? (mai mult)
Cum pot să descarc aplicația george pe telefon?
Salut, ce ati alege dintre "Freelancing" sau "DropShiping"?
Buna! As vrea si eu sa trimit un colet unui om din Statele Unite (a zis ca vrea niste bratari) si nu stiu cat costa sa trimit din Romania pana in Statele Unite.
Pentru ce e IBAN?
Salut, vreau sa imi cumpăr o grasionera în București. Deja am bani dar tot a apărut la știri blocuri care sunt ilegale și nu vreau sa imi iau vreo teapa. Am muncit de m- am rupt pentru a strânge...? (mai mult)
Buna, am 18 si as vrea sa ma duc undeva sa lucrez in vacanta de vara, vreau sa imi dati niste idei unde m- as putea angaja pentru 2 luni orice in afara de ajutor bucatar, barman casier etc. As vrea ...? (mai mult)
Salutare, știe cineva de unde sunt cumparate hainele de brand de pe resell-urile de pe insta? Un site sau un pont?! Mersi
Cum as putea face bani fiind copil de 13 ani? Strang bani pentru un laptop de gaming si incerc sa-i obtin pana la vara, dar nu stiu cum sa fac rost de ei.
Salut. Cat de sigur e Revolutul?
Salut, vreau sa ma angajez ca ajutor de bucatar si vreau sa stiu daca lucrez 6 ore, iau salariu de 8? sunt minor, am 17 ani
Cât câștigă un casier îmcepător care lucrează în penny?
Bună! Aș vrea să- mi răspundă cineva foarte priceput în domeniul PayPal. Cineva din străinătate se presupune că vrea să- mi trimită o sumă de bani, însă pentru această sumă de bani, ...? (mai mult)
Salut as avea o întrebare dacă vreau sa imparti pliante la 14 ani aproape 15 ce trebuie sa fac undevtrebuie sa ma duc și cum e
Dacă s- a fiscalizat bacșișul, de ce nu se poate elimina salariul minim, că și așa nu se scot prea multe taxe și în schimb s- ar legaliza și fiscaliza prostituția, ceea ce ar fi mult mai avantajos...? (mai mult)
Salut,am de plătit o reclama la Facebook și ma întrebam dacă pot scoate cardul fără sa mai plătescă aceea suma.
Salut! Am o intrebare, in anul 2020 am imprumutat o suma de bani de pe internet, mai exact mi au dat 100 de lei pe care nu i am mai inapoiat, acun in 2023, dosarul cu acei bani neînapoiati a fost ...? (mai mult)
Salutare! Am efectuat o retragere din paysafecard in contul meu de revolut si astept de 10 zile sa se intample ceva, dar nimic. Am sunat la ei, mailuri tot tacamul si nimeni nu stie sa imi ofere un raspuns....? (mai mult)
Buna! Unde as putea sa ma angajez vara asta in Iasi, eu având 16 ani?
Bună! Știe cineva cât costa chiria sa îți deschizi un chiosc în parcul copou Iași? Sau cum se procedează? As vrea sa deschid un chiosc cu dulciuri și o mica(2 max 3 mese cu scaune) terasa unde...? (mai mult)
Care bancă poate să creeze cel mai rapid un cont de debit (online sau într-o agenție)?
Hey,cum pot sa fac bani online ce cursuri ar trebui sa urmeze să fiu creator digital, marketing sau altele.
Daca imi fac un PFA pot sa fac documetatii tehnice? Ex. memorii tehnice, studii de solutie, studii de coexistenta, proiecte tehnice... pe care sa le semnez doar eu ca unic membru in PFA? PFAul trebuie...? (mai mult)
Bună pentru ce-i care sunt din Suceava știți unde pot găsi fabrica TRUST ORIZONT detaliat va rog Mulțumesc anticipat
Salut, mi- am cumparat de curand cursurile lui Andrei Valentin de dropshipping, pagina s- a inchis si nu mai am acces la ele, i- am trimis mail uri, nu mi- a raspund, am vorbit pe Instagram si mi-...? (mai mult)
Salutare! Cei care aveți " Revolut"…am o sumă mai mare pe cardul Revolut și am tot citit referitor la retragerile din bancomat cum că ar fi vorba de niște limite în ceea ce privesc sumele. De exemplu,...? (mai mult)
Buna seara! As dori sa deschid un site online unde sa vand de ex zarzavaturi homemade. Cum sa putea sa fac sa fie totul cat mai legal privind alimentele. Nu cred ca as putea sa vand chiar asa fara nicio...? (mai mult)
Buna ziua tuturor, oare este cineva pe aici ce a investit sau investeste bani in exchange-ul intitulat Bithumb si ma poate ajuta si pe mine?
Salut, sunt un copil și as vrea sa fac bani, nu neapărat online. Dacă aveți idei pentru un copil de 13 ani cum as putea face bani cu mici investiții sau deloc mi- ați fi de mare ajutori, as dori...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?