Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, imediat termin liceul si singurul job la care m- am gandit ca mi- ar placea si ar fi ok este cel de curier, am 0 experienta si am categoria de permis B, sunt derutat si nu stiu de unde as putea...? (mai mult)
Daca cineva face un transfer din Revolut ii este necesară adresa mea?
Salut, am avut cateva imprumuturi in trecut, insa mereu am achitat la timp creditele, acum trec printr- o perioada mai proasta si am incercat sa fac o refinantare la o banca insa mi- au spus ca nu am trecut...? (mai mult)
Pe aplicatia de la self pay now imi scrie ca mai pot baga cash pe card x/4000 lei, suma asta de 4000 lei este pe luna? Adica pot in fiecare luna sa bag cate 4000?
Va salut! Unde pot vedea cursul valutar Din anii 1989... 2000 ? Mulțumesc
Salut, am înțeles că după un an pot face cerere de mărire de salariu, cum fac? Mă duc la ei și le zic direct?
Salut! Îmi puneți recomanda și mie o banca românească pentru deschiderea unui cont bancar? Mă refer la avantaje, comisioane …
Salut, m- am angajat la o firma din strainătate în decembrie 2022, dar nu cu contract de muncă, cu contract de colaborare și mi s- a spus că trebuie saă- mi declar singur veniturile. Am primit...? (mai mult)
Cum se calculează, mai exact, cota de impunere pentru condiții speciale și condiții deosebite de muncă?
Când se încarcă cardurile de alimente de 250 lei pe luna mai 2023?
Pot depune bani la banca să ii bag in card chiar daca am sub 18 ani? Cardul este al mamei mele dar mi l-a dat mie si doresc sa îmi depun banii pe el sa nu mai plătesc cash mereu, mulțumesc
Salut, cum ma pot angaja la Glovo daca am 16 ani? Pe site- ul lor scrie de la 18 ani, dar cunosc oameni care s- au angajat la Glovo avand sub 18 ani. Daca stie cineva care sunt pasii pentru angajare ...? (mai mult)
Are cineva un canal de Youtube din 2010-2015 de vânzare?
Buna ziua! Am si eu o întrebare, bunica mea are pensia pe card și de la un timp îi arata ca cineva i- a platit online cu cardul, daca ma duc la banca arata doar magazinul online pe extras? Sau si ...? (mai mult)
Salutare, ce puteți sa-mi spuneți despre aplicația sau planul de afacere DuoLife?
Salutare, am si eu o intrebare despre siteul sau afacerea numita DuoLife, am prieteni care ei cred ca vor face bani si se vor imbogati. Nu prea găsesc nimic legat de ei pe internet daca sunt sau nu ...? (mai mult)
Vreau să îmi încep munca de influencer. Dar nu știu cum să o fac. Văd doar influenceri care lucrează cu branduri foarte mari. Personal am doar 5K. Cunoasteti voi branduri care lucreaza cu influenceri...? (mai mult)
Buna ziua! Am incercat sa platesc la magazin cu cardul iar POS apar urmatoarele :"nu onorati tranzactia". Am incercat sa scot bani de la atm si nu pot scoate banii. Ideea este ca astazi cu 2 ore inainte...? (mai mult)
Salut, știe cineva când întra salariile la politisti etc?
Buna ziua! Am platit o utilitate cu contul de credit si trebuia cu iban...banii au ajuns la altcineva, cum pot gasi persoana sau firma doar cu ibanul?
Are cineva idee cât ești plătit la 16 ani ca muncitor in sera (roșii, Belgia)?
Poate e o intrebare mai stupida, dar aia e. Nu am schimbat niciodata lei in euro cash. Se percep taxe/comisioane pentru asta? Cam cat? Si unde pot schimba in valuta astfel incat sa nu imi ia mult din ...? (mai mult)
Știe cineva cât este prețul pentru 1kg de cireșe perioada aprilie- iunie sau iunie- august, mai ales ale piețelor centrale, ale fermierilor? Am văzut la câțiva vânzători din piață prețul...? (mai mult)
Bună ziua! Pot să plătesc cu cardul românesc în străinătate? Card de la Raiffeisenbank!
Cum îmi pot cumpăra o locuință dacă nu am banii necesari?
Buna TPU! Caut un contabil care sa ma ajute cu intocmirea si depunerea declaratiei unice (pentru persoana fizica) in Bucuresti. Aveti recomandari?
Buna, îmi apare in declarație ca am de plătit la CAS datorata 1.393 și am fost la ANAF a spus ca nu am nimic de plătit (Menționez ca am declarat ce aveam de declarat și am plătit 10%) și îmi...? (mai mult)
Cât vin 2 237, 00 ron?
Stie cineva un site sau ceva unde pot gasi joburi online part time pentru adolescenti? Am 16 ani si vreau sa fac niste bani
Salutare! Stie cineva cum pot sa aflu unde am o anumita suma care mi- a fost pusa in cont in urma cu cateva zeci de ani? Am cautat pe site- ul BNR, pe cel al Ministerului Finantelor Publice si pe ANAF,...? (mai mult)
De ce nu pot sa-mi fac programre la bcr online? PPun adresa de la unitate din orasul meu si nu o gaseste, am verifucat de 3 ori dar degeaba
Salut. Am card la Banca Transilvania si as dori sa ma mut la alta banca care sa imi permita sa depun numerar bani la orice bancomat. Ma poate ajuta cineva cu un raspuns? Multumesc.
Despre Revolut.Am facut tot ce a zis pe aplicatie, i- am trimis cuiva link a descarcat aplicatia de pe link- ul meu, si- a luat card, a facut tranzactiile doar ca au trecut 3 zile si nu am primit 200...? (mai mult)
Salut, până la urmă cat este salariul minim pe economie? Eu in momentul asta iau 1853 de lei + bonuri, multi zic că e 1900 netul, cum vine asta? Și mai vreau sa întreb că lucrez la ei de peste...? (mai mult)
Hey, a mai făcut cineva de curând card la Raiffeisen? Cât durează livrarea cardului și prin ce firma de curierat ați primit cardul? Mulțumesc
Se poate retrage bani la ghiseu cu buletinul la bcr?
Salut, as dori sa iau un credit rapid de la VivaCredit, însa am mici nelămuriri. Din ce am citit dacă sunt client nou, voi avea o dobânda de 0%, insa dacă ești client vechi 1.2%. Nu prea am înțeles...? (mai mult)
Are rost sa ai LinkedIn?
Ce salarii sunt acum in Romania? Ma intereseaza salariile minime, medii la Bucuresti. M-ar interesa in domeniul foto/video/editing/ agentii comerciale.
Hey lume, dacă exista cursuri de perfecționare pentru angajatori și angajati ca sa învețe cum sa vorbească cu clientul și sa învețe limbajul corpului, de ce nu exista cursuri de învățare ...? (mai mult)
Salutare! Poți investi 20.000€ in ceva profitabil, in România! Știu ca suna ciudat dar ce mai poți face in țara asta?
Idei de bussiness?
Salutare tuturor! Cei care se ocupa cu așa ceva, merita sa investești in terenuri intravilane? Pe viitor poți avea profit pe vânzarea terenului?
Ce ocupații poți avea ca si soldat/ gradat profesionist, in afară de infanterie, armă geniu șofer de tanc ce ocupații mai poți avea?
Luni m- am angajat după 1 lună ce am fost in probă iar azi am citit puțin contractul și am observat că brutul este foarte apropiat de salariul net, adică este 500 lei diferența și nu înțeleg...? (mai mult)
Cât fac 15444 lei noi in lei vechi?
Salutare! As dori sa iau un credit rapid de la un ifn însă am o problema cu anumite cerințe cerute de ei. Ce înseamnă un credit cu 0% dobânda dar cu DAE de 4084%? Precizez ca acest lucru se poate...? (mai mult)
Ce părere aveți despre panourile fotovoltaice? Merită investiția? Știți vreun site mai serios de unde pot să aflu totul despre subiectul ăsta?
Am vreo șansă să scot banii de pe card pe 14 daca pe 15 vin banii? Sau se pot scoate doar in ziua respectiva?
Vreau sa imi fac si eu un cont revolut, e nevoie neaparat de alt card?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
SimonaNicoleta20 întreabă:
Gigi777 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Recunoaste personajul Disney
Mica Sirena, Aurora sau Alba ca Zapada se numara printre personajele tale preferat?! Hai sa vedem cat de multe stii despre ele si despre altele!