Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Vreau sa vând cuiva din alt oraș o pereche de adidași, însă nu știu cum sa procedez. Vreau sa-i trimit prin curier. Ma puteți ajuta?
Buna! Vreau sa vând niște adidași și doamna ar dori sa ii trimit prin posta, însă nu am mai procedat astfel pana acum. Îmi puteți explica cum sa producedez? Cum primesc banii…cum trimit...? (mai mult)
Hey, pot sa fac un credit de 80, 000£ la banca Barclays și dacă sunt eligibila pentru aceasta sumă? PS: sunt pentru operatii estetice și cum costa rata in care trebuie sa plătesc, e prima dată...? (mai mult)
Va salut, am găsit într-un râu câteva grame de aur, îmi puneți spune ce sa fac sa obțin de la un bijutier certificat de garanție sau cel puțin ceva care sa ateste ca este aur?
Sunt sudor si as dori sa caut lucrari si sa imi finantez o firma.
Afacerea sau cariera de "broker de credite" are viitor? Ar fi ușor înlocuit de AI? Persoanele fizice vor renunța la serviciile acestora, și vor căuta personal cele mai bune oferte de credite?
Salut TPU, cum pot sa face bani la 13 Ani!?
Salutare comunitate, am o întrebare despre un credit ipotecar. Prin restituire anticipat a principalului, practic ratele pe care le platesc anticipat anuleaza dobanda aferenta lor? De ex un credit...? (mai mult)
Daca mi-am pierdut cardul bancar, care oricum imi expira, imi voi putea face alt card tot pe acelasi cont bancar?
Salut. Am cartela de Orange si si pe cartela mai am 50 de lei si vreau sa stiu daca ii pot scoate cumva. Adica cum ar fi pot sa platesc cu banii pe care ii am pe cartela sa zicem abonament la Youtube pe...? (mai mult)
Salut! *Am cumpărat un 'salon" care în trecut a fost un mini restaurant iar eu acum vreau să îl fac salon de cosmetică*, aș vrea să știu ce acte trebuie, ce trebuie să fac și ce trebuie să...? (mai mult)
Dacă vin din străinătate si am doar 10 clase făcute din cauza ca nu am putut termina clasa 11, pot sa lucrez?
Unde isi tin banii cei care sunt milionari in euro? Care este limita maxima pe card de bani pe care o poti avea? Merita sa tii banii pe card? Sunt siguri acolo? In banca nu poti tine multe milioane am ...? (mai mult)
Se introduce bancnota de 500 de lei în România?
Salut TPU, am si eu nevoie de un job online la care pot lucra de acasa sa imi aduca niste bani in plus, nu ma refer la o avere pentru ca stiu ca este cam imposibil fara o anumita experienta. Ceva recomandari?...? (mai mult)
Salutare... eram in asteptarea bonurilor de masa si m- am trezit cu surpriza ca am primit aproape o suma dubla. Aproape sigur o eroare... ce trebuie facut in cazul asta? Trebuie anuntat? Mi se poate cere...? (mai mult)
Daca imi expira cardul cec bank in septembrie, imi pot face alt card dar sa fie tot acelasi cont bancar? Sau trebuie sa imi deschid alt cont bancar?
Salut, cum ar fi mai bine de administrat cateva apartamente? Pe persoana fizica? Vs. Persoana juridica? Ca tot s au schimbat taxele si impozitele pe 2023 iar la pers. fizica acum platesti CASS
Hey. Cam ce afacere ar fi buna la 14 ani? Mulțumesc
Salut, știți vreo prăjitorie de cafea unde as putea sa-mi prăjesc cafeau, doresc sa-mi deschid un mic business din asta!
Dacă îmi iau un card de pe revolut fizic/virtual Cum pot face că, cardul să fie master card și nu visa? In afară de abonamentul premium
Dacă îmi fac revolut din câte am înțeles trebuie sa îmi bag 50 de lei la început. Cum funcționează chestia asta, mi se face cardul și după ce îi văd datele îmi poate face cineva transfer?...? (mai mult)
Bună. https://www.unicredit.ro/ro/persoane-fizice/Credite/credite-realizari-personale-MB.html#descriereoferta Mai trebuie sa ma duc la banca daca am aplicatia?
Salut,se câștigă ok noaptea ca livrator la tazz în București?
Pot să fac plăti online cu cardul revolut? Spre exemplu să cumpăr ceva din afară
Salut, dacă am card revolut (singurul meu card) pot sa aduc bani pe el direct cash? Dar sa ii scot Zic daca am 100 lei cash și vreau să îi bag pe card
Salut. Am 12 euro in monede de 2 euro și nu știu cum pot să îi schimb în lei.Am încercat la bancă și mi-au zis că nu primesc monede. Aveți vreo idee cum iași pute schimba?
Salut TPU, mi-o venit așa o criză existențială și mă întrebla pepco cu cate clase primește și ce salariu primesc?
Am 15 ani si am o problema, tata vrea sa imi trimita niste bani din Italia doar ca eu nu am card. Nu pot sa apelez la nimeni(mama/prieteni etc.) ca e ceva intre noi. Cum ar putea sa imi trimita banii...? (mai mult)
Salutare! Doresc să achiziționez de pe Alibaba un utilaj în valoare de 10.000 Euro aproximativ. Comerciantul susține că este o fabrică, având poze și clipuri pe YouTube despre activitatea lor....? (mai mult)
Salutare! Această întrebare este adresată doar celor care răspund din surse sigure! Ce părere aveți de creditul pentru nevoi personale oferit de Revolut? Am nevoie de un credit de 65.000 Roni pe...? (mai mult)
Buna seara, vin si eu cu o intrebare legata de bolt driver, daca imi deschid un cod caen activitati de transport mai anume 4920, cum procedez pentru a obtine parteneriat cu bold si a angaja oamenii...? (mai mult)
Cardurile Visa și Mastercard merg peste tot în lume?
Salut, ce salariu se mai ia ca și game tester in București în momentul actual? Merita cumva? Ce păreri aveți despre acest job cei care ați lucrat?
Salut, am 13 ani, un laptop și un telefon, aș vrea să găsesc ceva de lucru online, am nevoie de bani și asta e cam singura soluție,
Buna ziua! A fi distribuitor sau supervizor într-o afacere MLM gen AVON, SNEP înseamnă că faci marketing afiliat sau se înscrie în altă categorie? Mulțumesc anticipat!
Dacă știe cineva o companie sigură/corectă/legită care poate livra un colet din România în Elveția la un preț bun, vă rog frumos să-mi spuneți.
Ce sunt criptomonedele?
Buna seara! Ma gândesc de ceva vreme sa îmi fac un credit la banca pentru a- mi cumpara o casa. As vrea sa merg in perioada următoare sa ma lămuresc cu tot ce tine de acest proces, însă pana atunci...? (mai mult)
Sunt intr-o pastă proastă financiar. Vreau sa-mi găsesc un loc de muncă online.Idei?
Salutari, as dori sa imi spuneti un site cu articole de vinificatie, imi trebuie 500 de dopuri de pluta 44x24 si capisoane pentru sticla daca cunoaste cineva un distribuitor ceva
Cum as putea aplica la Fonduri europene, care sunt pasii?
Buna tpu.De curând mi- am făcut revolut pe telefon, card fizic nu am de gând sa îmi comand cât de curând, voiam sa stiu cum procedez sa plătesc la magazine cu telefonul, doar deschid aplicația...? (mai mult)
Bună, in câteva luni urmează să fac 18 și ani și aș avea nevoie de câteva idei de afaceri pe care aș putea să le urmez. Țin să menționez că dispun de 17.000€. M- ar ajuta foarte tare dacă...? (mai mult)
Salut TPU! Am niste intrebari legate de casele de amanet. 1. Vreau sa dau un laptop mai vechi si vreau sa stiu daca pretul laptopului poate varia daca are Windows si Office(activat) si de versiunile lor. ...? (mai mult)
Salut. am si eu o intrebare si e foarte importanta. daca merg la un amanet de electrocasnice si vreau sa imi vand telefonul, care sunt procedurile? Trebuie sa semnez niste acte sau fac copie dupa buletin...? (mai mult)
Stie cineva o metoda cum poti adauga bani in portofelul Steam mai putin de 5€?
Buna! Cum pot obtine venituri din proprietate intelectuala? Mai exact, am o multime de referate, proiecte si doua lucrari de licenta, toate scrise de mine si la care am obținut note mari si as vrea...? (mai mult)
Agențiile de pariuri sportive sunt deschise luni, de ziua muncii?
Buna ziua! Ne am hotărât de sa ne întoarcem in România și dorim sa deschidem un SH! Asta știu ca am sa fac dar sunt curioasa dacă chiar merg și acum … țin sa Menționez ca eu sunt mare fan sh...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
SimonaNicoleta20 întreabă:
Gigi777 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.