Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 14 Ianuarie 2025 sunt:
Buna ziua, as vrea sa intreb ceva legat de crypto, mai precis de comisioanele de pe kucoin. Eu am facut niste trade- uri la categoria futures pe kucoin cu niste sume mici, precum 3$, 2$, etc.Deoarece...? (mai mult)
Se mai merită să îți deschizi anul 2023 o afacere este profitabilă sau este o pierdere de timp și bani, daca ar fi o afacere profitabilă care ar fi și în ce domeniu.
Buna seara. In data de 24 aprilie m-am angajat si in data de 10 intra salariile, eu voi fi platita din data de 24 aprilie pana pe 30 aprilie, sau din 24 pana in data de 10? Dau funda, multumesc
Salut! Am si eu o problema. Am un pariu pe casa pariurilor si m- a scos un meci de cota 1.68 dintr o cota de 123.34. Am pariu sansa, si un castig potential de 1241, 66 lei. Biletul a fost pus cu 9.60...? (mai mult)
Cum poți găsi numele potrivit pentru un anumit tip de afacere? Adică îți dorești să deschizi o anumită afacere, ai ideile pentru afacere, însă pentru nume, branding nu ai inspirație deloc....? (mai mult)
Ce păreri aveți despre Transfer WISE și Western Union, în special pentru transferuri internationale, spre Asia sau America? Ați avut experiențe plăcute sau neplăcute?
Ce pret vi se pare decent pentru un inel de logodna?
În economie care este diferența între active și debit, respectiv care este diferența între pasive și credit?
Sunt minoră și nu pot folosi aplicația BT Pay fără acordul părintelui. Dacă tata îmi dă acordul pentru aplicație., el va vedea activitatea mea de pe bt pay? Adică, de exemplu dacă cumpăr...? (mai mult)
Buna ziua, la mine in oraș sunt căbănuțe de închiriat, și mă gândeam să închiriez sa fac un stand de clătite, as vrea sa va întreb de ce autorizații as avea nevoie? As dori niste informații...? (mai mult)
Bună ziua, am și eu o problemă. M am dus sa îmi reîncărc cartela la telefon, Vodafone, și acolo era o doamnă frumoasă simpatică, arăta bine ce să zic. și mi- a zis de o oferta la Vodafone,...? (mai mult)
Unde si cum pot vinde haine si incaltaminte in valoare de 27.000$ pe care le-am purtat de 2-3 ori?
Salut dacă îmi înființez o firma dar nu încasez bani tot o sa trebuiască plătesc taxe?
Daca am card Bt (banca transilvania) si scot bani de pe el la ATM, o sa apara in aplicatia BT PAY ca am scos bani?
Daca nu am luat niciodata credit /e de la banci sau IFN-uri, apar in Biroul de Credit?, daca da, ce date apar mai exact?
Daca scot bani de la un ATM BT (banca transilvania) O sa apara in aplicatia Bt Pay Va rog raspundeti rapid
Buna TPU! Lucrez la o firma nemteasca cu sediul central in Germania, dar in Romania este o anexa, este asa ceva in mai multe tari. De curand s- au marit salariile si ni s- a spus ca au venit aceste...? (mai mult)
Buna, bunica mea are 40 de acțiuni in șantier.Ce preț as primi pe ele?
Buna! Intentionez sa cumpar cateva masinute electrice pentru copii pe care sa le inchiriez pe minut. Ce trebuie sa stiu si ce avize imi sunt necesare? Multumesc
Salut. Am un overdraft la banca BCR de 8.000 lei. Doresc sa imi schimb locul de munca cu unul mai bine platit. Va fi posibil sa continui overdraftul odata cu schimbarea locului de munca?
De curiozitate, cam ce salariu ar avea un simplu it-ist programator abia ieșit de pe băncile facultății (licenta), eventual și (master)?
Salutare! Am o intrebare in legatura cu David Barla Marketing Affiliat.A cumparat cineva programele lui, se face contract la cumparare, pare foarte atractiv ce spune el in video- uri.Sunt putin sceptic.Va...? (mai mult)
Buna! Eu am un SRL - platitor de impozit pe profil (de anul acesta). Din ce mi- a explicat contabila, din mai se va calcula impozitul pe dividente. Avand in vedere ca am depasit plafonul de 6- 12 salarii...? (mai mult)
Tranzacționează cineva dintre voi Forex, CFD, CMD? Cum vă descurcați?
Buna ziua! Știți Dvs vreo metoda de a face bani online? Vreau sa nu mai fiu nevoită sa le cer mereu părinților pentru ca știu ca ei muncesc din greu! Va rog, ajutați-ma dacă știți!
Bună ziua, spuneți- mi va rog cum vedeți voi. Lucrez de la 7:45- 8:00 până la ora 13. Cu salariul de 2000 de lei la acest program, fara alte beneficii. Inclusiv vacantele le am libere! Este un ...? (mai mult)
Salutare prieteni :D Context: Vreau sa deschid o afacere intr- un sat din Judetul Maramures (am deja terenul), iar primul lucru care mi- a trecut prin cap a fost o pensiune (cam la 30km de cimitirul...? (mai mult)
Salutare, am un restaurant de tip take- away & food delivery și momentan lucrez cu Glovo, Tazz, Bolt... Am nevoie sa creez zone de livrare pentru clienți, exemplu zona 1, zona 2, 3 și asa ...? (mai mult)
Câți bani trebuie să ai(sau se poate face rost din fonduri europene) aproximativ pentru o investiție în energia regenerabilă sau înființarea unei firme în domeniu?
Care sunt oile reforma s-au animalele reforma? Fac contabilitatea la un pfa in agricultura si as vrea sa stiu ce inseamna
Buna ziua. Am 14 ani si nu stiu cum sa incep. Am mai incercat sa fac bani online dar nu am reusit. Ma gandesc sa incep dropshipping si sa fac si muzica. Tata este tamplar si stiu sa fac orice mobila de...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac ca să îmi comand un card Revolut și cât costa?
Dacă vrei să accesezi fonduri europene nerambursabile, faci un plan de afaceri foarte bun. Dar dintr- un motiv sau altul afacerea merge foarte prost sau chiar deloc trebuie să dai acei bani înapoi?...? (mai mult)
Am niște bănuți primiți pe PayPal, acum 4 zile, contul este nou (de vreo 2- 3 luni), dar sunt "money on hold" sau "pending". Se vor pune automat in PayPal balance? Când aș putea să- i trimit...? (mai mult)
Pot face cont de revolut cu copie de buletin?
Câți bani costa sa deschizi o stație ITP?
Ce facultate trebuie sa dau ca sa fiu business woman de machiaje?
Pentru cardul star de la bt este nevoie de adsverint de la angajator sau banca verifica ea singura la anaf veniturile? Sa răspundă doar cei care și au făcut card star
Bună, cât costa să-ți deschizi o firma cu toate actele necesare?
Salut! Am o întrebare mai complicata și caut un răspuns de la persoane care s- au mai întâlnit cu problema sau sunt in domeniu. Am un prieten care dintr- o călătorie de a lui a întâlnit o fata...? (mai mult)
Salut. Am cont de revolut...și când îmi bag datele să mă verifc aștept răspunsul și îmi spun că nu au reușit să mă verifice.Eu am băgat buletinul data- spate l- am incadrat frumos la fel...? (mai mult)
Salut,am o întrebare. Care este mai rentabil, Facebook Ads sau Tiktok Ads? Ma refer la partea de lead uri și click uri pe link.
Bună tuturor, recent am început să cos la mașina de cusut și am realizat că mă descurc destul de bine, așadar câțiva prieteni de familie au hotărât să- mi dea niște pantaloni la scurtat(blugi...? (mai mult)
Cine știe ce costuri sunt pentru a deschide o franciză Profi sau la doi pași?
Salut! Vreau sa-mi deschid si eu o flota de bolt food si nu am pe cine sa intreb, ma puteti ajuta cu cateva sfaturi? De unde sa incep ce acte trebuie sa fac? Un nr de contact?
Am observat în ultimul timp pe un grup de Facebook de food truck business, că foarte multe persoane își doresc sau chiar își deschid un food truck, pentru a merge la evenimente din țara sau pentru...? (mai mult)
Vreau să îmi fac cont de revolut și nu primesc codul pe Nr ce sa fac? Am dat restart la telefon + reinstalare aplicație
Salutare, prieteni! Ce ați alege, ING sau BRD? Și de ce? Mulțumesc!
Tocmai am descoperit pe contul meu SPV ca luna trecuta angajatorul mi- a schimbat salariul brut la unul sub cel minim pe economie in prezent si in plus m- a "mutat" la o alta firma. Este legal asa ceva?...? (mai mult)
Considerați că programele de finanțare pentru agricultori sunt mai multe și mai avantajoase pentru fermierii tineri? Sunt în egală măsură atât pentru fermierii tineri, cât și pentru fermierii...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
SimonaNicoleta20 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
Bipolaru21 întreabă:
Marinescu9229 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.