Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 14 Ianuarie 2025 sunt:
Bună! Aș dori să deschid o mică afacere până în 6000 € dar efectiv nu stiu ce ar fi profitabil. Am împrejur câteva sate iar eu locuiesc intr- un oraș mai mic care are de toate. ceva idei de...? (mai mult)
Buna ziua, stie cineva o banca sau ifn unde pot lua un credit online in Austria?
Salut, ce parere aveti despre metodele de facut bani online? Cum ar fi asa- zisul "dropshipping", vad o gramada de persoane pe Youtube, pe tiktok care vorbesc despre dropshipping, aratand cati bani...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă intru pe jocuri cu plată?
Cod caen 7022, activități de consultanta pentru afaceri și management. O firmă la început, creată de un student in facultate sau student absolvent, cu venituri mici. Cum ar putea studentul...? (mai mult)
Am facut 18 ani la sfarsitul anului trecut si de atunci n-am primit alocatia, am completat o cerere de la scoala de acum 3 luni si inca nu mi-au intrat banii.
Salut. Ce sa îmi iau la mine in prima cursa pe tir, o sa stau plecat 2 luni? Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi?
Am si eu o intrebare, pot primi in cont pe aplicatia paypal suma minima de 0, 83 bani in cont, va rog e important?
Am obtinut 10 lei din crypto si practic impozitul este de 10%. Deci datorez statului 1 leu, are rost sa depun declaratia unica pentru atat?
Salut! Aveam un bilet si am ales că vor câștiga 11 meciuri din 16 si chiar asa a si fost dar pe bilet imi apare "Pierdut". Știți de ce apare pierdut daca cele 11 echipe au câștigat?
Daca am 15 ani si vreau sa ma angajez pe undeva unde ar fi cel mai bine sa ma angajez? as vrea sa fac in 3 luni macar 4000-5000 de lei.
Salut, la un partaj dupa divort cum se poate face daca o parte vrea sa isi lase partea ei, adica un contract prin care se renunta la partea ei. Se poate face asa ceva? Ca sa nu mai trebuiasca evaluat...? (mai mult)
Salut cum pot face un usdt 20 trc? https://imgur.com/CWeqwCb
Buna. Asi dori și eu sa știu cum se procedează și ce trebuie sa fac dacă doresc sa închiriez apartamente pe luna de la persoane fizice iar apoi la rândul meu sa le subînchiriez mai departe in regim...? (mai mult)
Salut. Daca primesc niste banii pe revolut pentru un produs și eu nu- i ii dau acelei persoane produsul are cumva posibilitatea să extragă banii pe care a dat din cont? Sau sa facă ceva reclamație...? (mai mult)
De la ce varsta angajeaza continental?
Hey lume, cum reactionati in situatia asta scapata de sub control? Am fost la aprozar sa imi cumpar bere si in fata mea era un domn care cand vanzatoarea i- a spus cat are de plata, a pregatit banii ...? (mai mult)
Salut. Sunt la mate info si vreau sa dau la Universitatea din Craiova.Eu as vrea sa ma duc spre programator.la facultatea de Automatica si calculatoare se face programare? Se invata? Pot iesi si programator...? (mai mult)
Salut.Daca dau la universitate la facultatea de automatica, calculatoare si electronica. Pe robotica sau mecatronica la ce pot sa ma angajez?
Salut, ce inseamna usdt (trc20)? Si cum pot face cont pe asa ceva? Am nevoie pentru crypto imi zice ca trebuie sa trimit ceva confirmare pe usdt trc 20 da nu stiu unde gasesc.
De ce țări precum Japonia și Israel, care au lipsă de resurse naturale, pe care trebuie să le importe non- stop, au totuși economii puternic industrializate și venituri însemnate din exporturi...? (mai mult)
Cât poate câștiga pe lună un maseur ca liber profesionist?
Salutare, pot infiinta si inregistrez din punct de vedere legal o afacere la varsta de 16 ani? Am auzit ca poti doar cu acordul parintilor, dar n-am habar daca chiar asa este. Multumesc anticipat.
Hey lume, cum reactionati în situația asta scăpată rău de sub control? Mergeți la aprozar sa va cumpărați o pâine și când ii dați vânzătoarei pâinea sa o pună be bon realizați ca nu aveți...? (mai mult)
Salut! Se poate plăti în rate asigurarea pe 6 luni? (Motor 1.4 benzina, am 19 ani)
Salut. Daca doresc sa infiintez un PFA care ulterior sa ma angajez la o alta firma prin acel pfa (nu prin CIM), ce trebuie sa platesc la stat? Stiu ca daca ai pfa, teoreric ramai cu o renumeratie mai...? (mai mult)
Dacă cumpăr ceva de la un magazin online din Elveția trebuie să plătesc taxe de import?
Care se pricepe cu Binance si Crypto Withdraw sa-mi scrie.
Salutare TPU! Vreau să îmi fac o ferma agricola de la 0. Când spun "să îmi fac o ferma", mă refer să îmi cumpăr utilaje agricole și terenuri, macar sa fie afacere de familie, privată, dar...? (mai mult)
A facut cineva demersurile necesare la Depozitar de a schimba actiuni PECO in actualele SNP, si daca da, cam cate SNP a primit in schimbul celor vechi din 1995 de la Peco? Merci anticipat!
Salut, TPU! Dacă îmi deschid un magazin online si vreau sa adaug plata cu cardul, ce trebuie sa fac? Ce trebuie sa cer de la banca? Și ce bănci recomandați pentru deschiderea unui cont pentru...? (mai mult)
Buna ziua, unde as putea sa găsesc un furnizor autorizat pentru a face cursul de broker de asigurări? Cei de la ISF mi- au spus sa gasesc un furnizor autorizat de cursuri și abia după sa revin la ...? (mai mult)
Cum se pot primi banii pentru un pachet în ramburs cash?
Am un lanț pe care scrie JH ce înseamnă e de aur sau nu?
Salut, de unde pot sa gasesc o aplicatie unde sa imi arate cat trebuie sa dau rest unui client? Gen ca la profi la casa de marcat
Pentru cei ce au cont la ic markets: 1. Cat durează până mă identifică? 2. Ce acte îmi trebuie pentru a fii verificat? 3. Numele din cont trebuie sa corespunda cu cel din buletin? Daca nu corespunde...? (mai mult)
Salut. Daca îmi fac cont la revolut numele din aplicație trebuie sa corespunda cu cel din buletin? Daca nu corespunde nu mă poate identifica, nu? După ce mă identifica pot schimba numele in aplicație? ...? (mai mult)
Cate conturi pot avea în mt5? Fie ele : Demo Founded Capital propriu Doar cei ce știu să răspundă Există vreo limita pentru conturi?
Aplicația FameUp se mai folosește în 2023? Este sigură? Se pot face ceva bani cu această aplicație? Ce părere aveți despre această aplicație? Pe FameUp, se poate promova contul de Instagram,...? (mai mult)
Hristos a inviat! In vara vreau sa ma angajez undeva, sa- mi castig proprii bani si chestii. Chestia e ca in iulie fac 15 ani. as putea sa ma angajez undeva, exemplu starbucks sau mc sau orice magazin,...? (mai mult)
Aseara 15.04. 2023 la ora 21.00 cineva din familia mea mi- a trimis suma de 50 de lei de pe contul ei revolut pe contul meu BRD. Prima data a aparut pe aplicatie You Brd ca suma este blocata, acum apare...? (mai mult)
Buna ziua, s- a dat lege ca tichetele- bonurile de masa sa fie obligatoriu 30 de lei? Sau escrocii de patroni pot da tot 10 lei, 15 lei, nicidecum cat ar trebui sa dea. Eu am inteles ca de acum nicio...? (mai mult)
De ce mai toată lumea, afacerile și oamenii simpli, promovează prin advertisement în toate vide- urile pe YouTube (nu am o problemă cu asta), dar așa zgomotos și deranjant? Înțeleg, promovează...? (mai mult)
Salut! Intrebarea se adreseaza investitorilor in Crypto. Vreau sa va intreb, dat fiind faptul ca mai avem 1 an pana la halving si poate inceput de bull market, in ce proiecte investiti sau ati investit...? (mai mult)
Am facut un cont de monese si am bagat toate datele mele personale si dupa aia dupa un timp l-am inchis ie posibil in viitor sa se foloseasca de datele mele personale in scopuri rele.
Buna ziua! Detin o parcela de 1500 mp in Brasov. Problema este ca parcela are urmatoarele dimensiuni: - lungime: 146 m - lățime: 11 m Terenul este catalogat in cartea funciara ca fiind teren arabil/agricol...? (mai mult)
Salut, am un lant luat chiar astazi, are scris unde se incheie "XP", vreau sa stiu daca este din aur sau nu.
Bună! Împrumuturile pe care statul le face de la persoane sau de la alte state, unde se înscriu? În buget sau exista un document special în care se inscriu
Chiar am nevoie de ajutorul tău! Vreau să încep să studiez online și caut un loc bun. Spune-mi despre asta? Vă mulțumesc tuturor, dragilor. La revedere!
Salut poti sa lucrezi la food delivery (glovo, tazz, bolt) fara carte de munca?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
SimonaNicoleta20 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
Bipolaru21 întreabă:
Marinescu9229 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.