Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Salut. Am o întrebare. Daca plătesc rate, pentru rate se percepe TVA? Daca da, cat la sută? Mulțumesc.
Salutare! As vrea sa muncesc pe un post de junior game developer pentru o firma din strainatate. Mentionez ca munca o voi face remote din Romania. Ce acte trebuie sa le depun celor ce ma vor angaja, ce...? (mai mult)
Salut pe termen mediu-lung este mai rentabil să îți ții banii în valută (Euro,dolari,Lire, etc) sau în lei?
Cu ce se ocupă mai exact o firmă de modelling? (Poate lasă informații cineva care chiar lucrează acolo.) Poate fi o firmă de modelling, o firmă pe acțiuni? Firmele de modelling, lucrează...? (mai mult)
Cum ia naștere o firmă pe acțiuni? Firmele pe acțiuni nu au un patron direct, right? Are mai mulți asociați. Fiecare membru asociat are o "bucată" pusă în acea firmă și deci are drept...? (mai mult)
Mi- am dezactivat contul de superbet acum 2 luni si acum vreau sa il activez inapoi insa degeaba i- am dat email la suport de pe superbet ca tot nimic, oare ce as putea face? Dau funda! Scuzati de...? (mai mult)
Salut TPU, știți acele numere la care daca suni îți ia o taxa? Și dacă știți, cum aș putea să fac și eu rost de unul?
Buna ziua! Sunt in Germania si am vorbit cu sefa de pe data de 6.04 sa imi transfere o suma de bani pe card.Deja au trecut 6 zile si nu mi- au intrat bani țin sa mentionez ca cardul este de la banca Transilvania...? (mai mult)
Salutare! Am o intrebare: daca am facut un credit ipotecar, iar data scadentei ratei e de 12 ale lunii in curs, ce patesc daca platesc rata pe 13, doar o data?
Salut, pentru un pfa cu cod caen 4322- Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat, sunt obligat sa trimit facturile prin spv pe e- factura? nu lucrez cu instituții publice...? (mai mult)
Ce credeți despre dolarul american? Din perspectiva competitivității a valutei. Din perspectiva faptului că este rezerva de bani/valută a lumii, ce se întâmplă în SUA se va întâmpla sau...? (mai mult)
Pareri inflatiei Romaniei, adica un sampon head&shoulder 50 lei? In Uk dau 2, 50£
Salut TPU! Am o problema, m- am trezit de dimineata si pe la ora 10 cam asa am primit un msj de la BCR: " Pentru siguranta contului tau, cardul BCR a fost blocat. Pentru detalii suplimentare poti apela...? (mai mult)
Salut. Am următoarea situație. Vreau sa scot 47 de mii de euro din contul personal de la banca transilvania. Ce motiv sa le dau sa nu am prea multe acte explicații de dat?
Buna..acum câteva zile mi- am făcut un cont de Netflix la misto si am ales metoda de plata cu factura Orange, dar dupa am dezactivat si am sters contul, am trimis e mail si a zis ca contul mi- a fost...? (mai mult)
Bună TPU. Ce locuri de muncă sunt online și care este cel mai ușor îmi este greu sa muncesc am căutat, la împărțit pliante câți bani se ia și unde se împart...? (mai mult)
Salutare TPU, cineva mi- a pus niște bani pe cont din străinătate și pe chitanța unde este numărul de cont, scrie locația Drăgășani și eu sunt din Draganesti dar cu numele corect, pot retrage...? (mai mult)
Salut! Cum ar fi mai avantajos? 1. Sa- mi fac atestat taxi și sa ma angajez pe taxi la mine in oras unde nu as avea cursa după cursa pentru ca sunt foarte multe și nu as fi solicitat permanent? 2....? (mai mult)
Dacă cineva mi- a transferat din Germania (la o banca de acolo) o suma de bani in euro, urmând ca banca să facă automat conversia in RON, in cant timp ar trebui sa am acei bani in cont (am contul...? (mai mult)
Bună! Mă poate ajuta cineva cu un job online?
Salut TPU! Cam cât durează ca cineva să îți vadă anunțul pe Publi24?
Buna, Ce banci considerati cele mai bune pentru o refinantare? Si refinantarea decurge mai usor decat un credit normal ipotecar? Multumesc anticipat, Sarp
Buna.Mi-am făcut două conturi unu in lei și altul in euro, atunci când am fost să le fac mi-au instalat cei de la BT 2 aplicații, unul neobt iar altul btpay ce folos au?
Ce bănci din Uniunea Europeană oferă dobânzi bune pentru conturi de depozite (în Euro sau alte valute)? Este o listă pe acest criteriu?
Buna ziua, Dacă ma puteți ajuta cu o recomandare de program pentru a putea tine contabilitatea într- un bar cu restaurant, am nevoie sa pot face rețetarul și sa se scadă materia prima. Am încercat...? (mai mult)
In București cam cat se plătesc job-urile part time la un restaurant/magazin mai mare?
Bună ziua! Caut informații despre cea mai avantajoasă modalitate de a efectua plăți în euro din contul firmei către o altă firmă din afara UE? Poate cineva să mă ajute cu niște sfaturi? ...? (mai mult)
Buna! Ma pot descurca cu 1000 de lei pe luna in București cat timp sunt la facultate? Vreau sa stau la cămin și am auzit ca nu costa chiar atat de mult. Iar mancare, sa mananc de la cantina Mihail ...? (mai mult)
Salutare, stie cineva daca aplicatia asta e chiar buna? https://make- dhtry.beauty/login.php Efectiv cica faci bani vizionand video- uri / prin invitati sau incercan jocuri aplicatii, dupa ca sa ii ...? (mai mult)
Salut, as vrea sa fac in timpul liber glovo/tazz/ insa nu vreau sa apartin de o flota pentru ca sunt cheltuieli mari (contract munca, comisioane etc). Exista vreo posibilitate sa diminuez cheltuielile?...? (mai mult)
Salut TPU, am si eu o curiozitate. Ti-ai putea deschide online un cont bancar in Elvetia din Romania? Si daca da, cam cat ar costa, si cum ar fi procedura?
De câte ori poți aplica pentru fonduri europene nerambursabile?
Daca cardul meu a fost blocat astazi, cat timp am pentru a il debloca? Este de la BRD
Buna. Am cumparat de curand o icoana pictata pe sticla -marime medie si dupa achizitie am descoperit ca pe sticla e trecut anul 1864.Deci are peste 150 ani.Cat credeti ca ar valora? Ms
Unde te poti angaja la 16 ani? Si mai exact cum? Ca pe net nu am gasit informatii utile.
Hey lume, cum ati reaction dacă ati merge la un magazin și mai sunt 15 minute pana la închidere și când încercați sa intrați observați ca este încuiată usa? Le vedeți pe vânzătoare înăuntru...? (mai mult)
Bună, as avea o întrebare destul de banala, resursele financiare publice mai sunt numite și venituri publice?
A pățit cineva sa i se modifice ibanu de la contul Crypto.com? Ps: Am făcut un transfer si nu mai primesc banii
Unde pot vinde o statueta din fildes de 777g in Bucuresti?
Am fost în dimineața acestei zile (pe data de 07.04. 2023) la un magazin alimentar care are un aparat de paysafecard și am băgat 1500 ron (dorind sa iau 5 paysafecard- uri a câte 300 ron fiecare) ...? (mai mult)
Buna TPU! Am dat comanda de la un baiat de niste adidasi si mi- a cerut avansul de 50% din suma adica din 1300, 650 de lei iar acum eu nu mai vreau adidasii si imi vreau avansul se mai poate returna...? (mai mult)
Salut! Am un cont de 40k pe tiiktok, cât ar valora dacă îl vând?
Salutare, știe cineva dacă pe aplicația Crypto se schimba IBAN-ul contului?
Salut, știe cineva de ce când plătesc cu PayPal pe magazin play îmi spune că țara asociata contului PayPal nu este acceptata? Se poate rezolva?
Salut! Am un canal de YouTube care a inceput sa genereze venit aproximativ acum un an, iar in ultimele luni venitul a devenit destul de mare. Prin urmare, doresc sa declar si sa impozitez aceste venituri,...? (mai mult)
Salut! Cateva intrebari despre REVOLUT la care vreau sa imi raspundeti si daca se poate la toate si cu raspunsuri corecte. btw dau funda la cel mai bun raspuns! 1. Datele de le bag in aplicatia REVOLUT...? (mai mult)
Stiti cumva grupuri sau pagini unde pot gasi loc de munca cu plata la zi? Am nevoie urgent chiar de astazi.Am cautat pe toate paginile pe care le- am gasit dar nimic de genul in orasul meu...? (mai mult)
Buna. Sunt in Austria si as vrea sa stiu daca se poate face liceul online la seral. Multumesc. Daca stti cumva vreun site as fi foarte recunoscatoare
Saluuut TPU, am si eu o întrebare, unde m-aș putea angaja la 15 ani jumate prin Vâlcea? Câteva idei?
Bună, realizez o lucrare de cercetare și am întâmpinat o dilema..nu înțeleg dacă este vreo diferența între veniturile publice și veniturile bugetare, ma puteți lămuri?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
Mario1996 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.