Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Buna seara, am si eu o nelamurire, daca sunt propriul angajat al firmei mele, sunt obligat legal sa virez banii din contul firmei mele in contul personal lunar, sau doar contributiile lunare la stat,...? (mai mult)
Imi deschid un magazin alimentar si as vrea sa stiu pentru inchirierea unui frigider cum se procedeaza?
Salut TPU! Stie cineva care sunt pașii de urmat pentru a deschide un site unde se comercializează licențe de Windows? De unde obțin aceste licențe pentru a le comercializa?
Ce locuri de munca se pot găsi in Suceava de la 15 ani. Dacă nu, măcar de la 16…îmi puteti da va rog niște idei?
Mi-am deschis cont la ing si am o problema cu homebankul: nu pot sa imi setez telefonul (iphone) ca dispozitiv de incredere pentru a ma loga cu face id. A mai patit cineva asta?
"institutia financiara selectata pentru plata este necunoscuta" asa scrie pe chitanta dupa ce am incercat sa scot bani de la un atm BT cu Revolut Junior. Tin sa mentionez ca am toate permisiunile in...? (mai mult)
Salutare,am facut comanda de un card la monese dar am inchis contul o sa mai vina cardul?
Bună! Știți cam câte săptămâni durează să ajungă cardul Revolut din momentul în care l-am comandat?
Bună ziua, A făcut cineva rambursare anticipată cu scăderea perioadei de plata la Raiffeisen? Este posibil? Ca in exemplul: https://www.finzoom.ro/articole/sfaturi/rambursarea- anticipa~66fe70e6-...? (mai mult)
Bună ziua TPU! Am o întrebare: Dacă m- am înregistrat pe eduboom si am primit 21 de zile gratuit, după terminarea acelor zile sunt obligat sa plătesc abonamentul dacă eu nu vreau sa mai folosesc...? (mai mult)
Salut TPU, am 17 ani si de ceva timp am inceput sa castig cativa bani din editat poze si facut postere pentru diferite evenimente de la mine din oras. Nu va ganditi ca fac super multi bani, 50 de lei...? (mai mult)
Se poate primi finanțare într- un fel pentru o afacere, fără a avea sediu/proprietate cu numele meu, dar totuși cu această finanțare aș putea cumpăra o proprietate să fie pe numele meu, și...? (mai mult)
Stie cineva niste siteuri Cazino fara depuneri, sa fie ok?
Buna! Am retras o suma de bani de pe unibet si mi- au cerut documente de pe cardul de pe care am retras banii! Am folosit cardului altei persoane pentru eu nu am un card, acea persoana are peste 18 ani!...? (mai mult)
Buna seara, am facut cont pentru bursa copilului pe numele lui, dar cardul este pe numele meu. Intrebarea mea este ca eu am popriri. As dori sa strâng niste bani pe acel cont al lui. Dar dacă este ...? (mai mult)
Hello,lume! Care este diferenta dintre taxe si impozite?
Vreau sa imi fac card BCR George kid. Este ca revolut? Are aplicatie proprie? Ce taxe se aplica? Cat costa taxa de administratie?
Buna! Vreau sa postez pentru câteva firme pe eMAG, de acasa, cât sa oercep per anunț preț? Mulțumesc!
Salut, cum pot sa bag bani pe PayPal? Nu am card si nu il pot folosi pe al părinților.
Știe cineva cam cât sunt salariile pentru joburi part-time în București?
Buna...vreau sa imi deschid o gogoserie acasa...de ce as avea nevoie in prim plan?
Vreau sa sun la raiffaisen sa rezolv o problema dar eu nu pot sa vorbesc pentru ca am fobie sociala, poate sa vorbească maica mea în locul meu sau doar titularul trebuie sa vorbească?
Bună ziua. Am deschis azi aplicația de la raiffaisen și am văzut ca mi s- a făcut un transfer bancar dar nu e specificat către ce Iban e făcut transferul, scrie "DB AG DB AG". Îmi puteți spune...? (mai mult)
Bună ziua, doresc să deschid magazin de haine și vreau să mă ajutați dacă știți de unde as putea comanda online nu aș vrea să mă deplasez. Mulțumesc anticipat.
Bună TPU! Pentru a deschide un salon cu PFA, in afara de autorizatia de la DSP, Primarie, de ce autorizatii mai e nevoie si care ar mai fi pasii? Care e momentul in care pot da drumul la activitate?...? (mai mult)
Salut, de curand m- am angajat la Vodafone si salariul lor mi se pare o pacaleala curata, 1500 lei net + 400 de lei bonuri de masa, stiam ca minim salariul net ar trebui sa fie de 1900 la norma intreaga...? (mai mult)
Poti ajunge foarte de succes in afaceri fara nicio pila si 100% legal si corect?
Stiti cazuri populare de oameni care au pierdut afacerile, au dat falimente grave dar si-au revenit si au cladit afaceri noi si mai de succes? Nume?
Completarea NIR este obligatoriu in cazul unui pfa fara casa de marcat neplătitor de tva fara angati?
In legătură cu situl Rumble.Mi- am făcut cont acum aproximativ 4 săptămâni, am ales opțiunea să- mi fie monetizat conținutul.Am reușit până acum sa generez puțin peste 500 vizualizări + ...? (mai mult)
Vreau sa fac o afacere cu iepuri, pot avea anumiți iepuri si sa ii vand fara acte?(daca e așa câți iepuri pot avea?)
Vreau sa fac o afacere cu iepuri, pot sa-i cresc acasa anumit nr de iepuri si sa ii vand fara acte? Mă refer sa fie legal
Buna TPU, am o întrebare, cum pot face bani de acasă online? Ceva sfaturi va rog am un job dar as vrea sa castig si ceva in plus față de ce fac acum, mulțumesc :3
Buna ziua, am o întrebare pentru voi. Sunt pasionat de trading(in general, grafice, strategii, economie) si as vrea sa va întreb daca stiti vreo comunitate unde as putea schimba idei si pareri. ...? (mai mult)
Ce suma maxima ai voie sa deduci cu autoturismul pe luna la pfa?(reparatii, motorina etc) Si contractul de comodat auto facut de mine acasa trebuie înregistrat la anaf?
De la cate luni se oferă mărire de salariu?
Salut! Daca am un depozit pe o luna de zile de 6000 lei cu o dobanda de 5.6%, cati bani o sa am, daca data scadenta a depozitiului este pe 27 aprilie?
Buna ziua, daca eu am datorie restanta cu poprire pe salariu si eu lucrez in Austria si am card la sparkasse care din cate am inteles ca ar avea legatura cu bcr, vreau sa stiu daca au si acelasi sistem...? (mai mult)
Buna, am o afacere si doresc sa imi afisez meniul digital pe ecrane TV. Ideea e ca nu stiu ce trebuie sa cumpar sau ce trebuie sa fac, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns in care sa imi spuna cum...? (mai mult)
Cat costa sa deschizi o florarie? Aproximativ
Buna, am 18 ani si vreau sa ma angajez in vacanta de vara undeva sa fac niste banuti, as vrea ceva serios, nu vanzator la supermaket sau barman, gen in constructii sau etc, am si diploma de mecanic...? (mai mult)
Extrasele de cont de la banca se pot scoate din anii in urma?
Salutare, am o intrebare, l- am gasit pe un baiat abtips, ro se intituleaza, care posteaza bilete cu 20 adica bilete 100% dar faza e ca, daca vrei sa intri in posesia unui bilet de genul trebuie sa...? (mai mult)
Bună! Știe cineva pe aici sau are idee ce fel de job de acasă poate fi mai simplu și nu implica foarte mult timp? Ceva gen part time în plus fata de jobul deja avut? Vreau sa muncesc în plus sa fac...? (mai mult)
Buna seara, vreau acest an sa deschid un spatiu de joaca pentru copii pe care o sa il conduc din strainatate...as vrea sa ma ajutati cu niste raspunsuri...cate ore va putea munci un angajat lunar? Ce ...? (mai mult)
Buna, am 14 ani si doresc sa caut un job part-time pentru vara care vine si nu reusesc sa gasesc multe rezultate. Vreo sugestie? Fara hate
Salut, am și eu o întrebare, in România am de plătit Provident, dar nu l- am mai plătit de ceva timp și acum sunt in Germania și ma interesează un abonament sa îmi iau cartela, nu la telefon,...? (mai mult)
Buna ziua! Mi- am achizitionat un telefon de pe site- ul EMAG cu cardul de cumparaturi BCR si mi- am ales de dinainte nr. maxim de rate, adica 12. Dilema mea este ca pe site- ul Emag BCR apare ca ...? (mai mult)
Pareri despre https://www.aur585.ro/? Ati cumparat de la ei daca da cum vi se pare?
Unde pot plăti taxa ARR online în valoare de 67lei, pentru a putea susține duminică examenul teoretic la CPI? La poșta este inchis pana luni, am auzit ca merge platita si online dar nu gasesc nicaieri....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
marinn345 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!