Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, cei care ati lucrat in Suedia stiti cum recuperez bani de la scat impozitul pe salariul meu? Am 3 luni deja lucrate, multumesc.
Am 17 ani si urmeaza sa primesc o suma din afara. Am cont pentru student. Cine plateste impozit pe venit? Eu sau parintele?
Buna, mi-am luat o masina recent si nu am bani de benzina, ce pot face sa castig si eu ceva? M-am gandit sa imi deschid o mica ferma. Multumesc
Buna! Ce este ratingul la tazz si cum functioneaza acesta( ca si curier)
Am o intrebare.M- am imprumutat la banca si am pierdut bani la cazino, am inceput sa mai platesc din ele. Poate mama sa afle ca am datorii la banca? Am inteles de la cineva ca prin notar se poate. Au ...? (mai mult)
Vi s- a intamplat vreodata sa va uitati cardul in POS dupa ce functia contactless a incetat sa mai functioneze si ati fost nevoiti sa introduceti cardul in POS si sa platiti prin metoda veche desi ati ...? (mai mult)
Buna! A facut careva cursurile la Business Academy? As avea nevoie de o recenzie penttru ca nu gasesc exact legat aceste cursuri. Sotul meu s- a inscris si inca nu a semnat contractul dar as avea nevoie...? (mai mult)
Daca am transferat 20.000 lei din contul de pfa in contul personal, trebuie sa ii trec in registru jurnal de încasări si plati sau ceva? Sau ii scot fara niciun fel de justificare?
Ce metode de promovare tip " guerilla marketing " functioneaza cel mai bine in domeniul online?
Tocmai am realizat cât de mult s- a schimbat bankingul și tehnologia din 2016, din primul an cu cont bancar la Banca Transilvania. Nu am apucat decât câteva luni de plătit cu cardul la magazin prin...? (mai mult)
Salut. Daca am carat piatra pe bon poate sa ma ia fiscul?
Salut, dacă ești agent de pază si la capitolul aspect ai parul lung e vreo problemă?
Pot sa am card in Romania la 15 ani?
Salut. Daca ai lucruri noi pe care nu le- ai folosit (sunt sigilate), poti sa iti creezi un site unde sa le vinzi? Da, poti pune pe olx, Facebook market etc dar intreb orientativ. Ma gandesc ca daca...? (mai mult)
Buna! 1.Sunt curier tazz nou si sincer nu stiu cum trebuie aranjata geanta in care pun mancare. 2. Inainte sa imi incep tura de lucru trebuie sa trec de la inactiv la activ inainte cu 10 minute de inceperea...? (mai mult)
Hey lume, cum reacționați atunci când mergeți la chioșc și deranjați vânzătoarea de la tigara și povesti iar ea când vine sa va servească va privește cu ura și dispreț?
Salutare. Deoarece imi place mult sa conduc si o fac de multa vreme m- am gandit sa ma fac sofer profesionist, cat. B sau eventual chiar pe tir. As vrea totusi sa nu depind de nimeni asa ca m- am gandit...? (mai mult)
Salut! In ce credeti ca merita sa investestiti 5000 de euro?
Buna ziua! Am 16 ani si as dori un raspuns de la cineva din domeniu care are experienta. De aproape un an am inceput sa studiez legat de piata forex si sa tranzactionez pe un cont demo de la AM. La inceput...? (mai mult)
Buna ziua! În cazul în care aș avea un site web prin care să câștig bani, dar nu am îndeplinit încă vârsta legală pentru a înființa o firmă, ce opțiuni am pentru a lansa site- ul și...? (mai mult)
Cum vi se pare, salariu 5.000€? Mult, puțin
As dori sa-mi deschid un service auto dar nu stiu de ce este nevoie pentru deschiderea si intretinerea acestuia, ma poate ajuta cineva?
Hai salut, o parere vreau si eu de firma asta de contabilitate Solo.ro, vreau sa- mi fac un PFA care sa ma coste putin, sa fie rapid si sa pot sa- l desfiintez oricand fara nicio problema, la ei costa...? (mai mult)
Cum lucrează dobânzile la depozit bancar? Dobânda de 3 luni e 6, 35%, de 12 luni 7, 10%, nu e mai rentabil pe 3 luni de 4 ori să le pui și primești mai mult decât cel de 12 luni, dar atunci...? (mai mult)
Detine cineva sau cunoaste cineva pe cineva care detine o platforma online sau nu numai, la care ar avea nevoie de orice fel de ajutor? Caut un job de acasa, am 17 ani si prin zona nu prea gasesc nimic...? (mai mult)
Pot să cumpăr monede pe tic tok cu paysafe card? Și dacă da, cum?
Salutare, mă gândesc la înființarea unei companii de reciclare moloz si orice material care se foloseste la constructii datorită interesului meu pentru acest domeniu. Cu toate acestea, îmi lipsesc...? (mai mult)
Am dat report la o plata online si apoi raspunsul lor a fost "Ai fost rambursat pentru aceasta achizitie". Inseamna ca mi am primit banii inapoi?
Cam la cât s-ar putea ridica costul unui batalion de tancuri Abrams?
Salut TPU, vreau niste sugestii bune de numere pentru Lucky Six va rog
Salut TPU! Ce stiti sa imi spuneti despre achizionarea unui autoturism in leasing prin PFA? Exista anumite reguli de incadrare? Care sunt? Trebuie sa obtii obligatoriu un profit? Ai nevoie de ...? (mai mult)
Buna, unde pot face un credit dacă am 18 ani și am 3 luni lucrate știu ca o sa îmi Spune-ți sa nu fac dar am nevoie de banii și oricât as munci tot nu e de ajuns unde as putea face un credit?
Am invitat o persoană la Revolut, dar nu pot vedea progresul acesteia în finalizarea pașilor necesari din aplicație. Deși prietenul a accesat linkul meu.A mai pățit cineva?
Ce sa fac daca am primit mesaj de la Bcr in care imi spune ca imi vor inchide contul deoarece nu am folosit ron
Oare ma poate ajuta cineva cu ceva cărți de finante publice în varianta pdf?
Salutare. Am un hobby de vreo câțiva ani. Confecționez obiecte handmade, pahare pentru nuntă, cutii pentru inele de logodna, cutii de cadouri personalizate, diverse obiecte artizanale. Acum eu ...? (mai mult)
Ce metode de a face bani online cunoasteti, in afara de, cripto monede, pacanele, dropshipping, etc...
Salut. As dori sa achiziționez un produs prin sistemul de rate Oney 3x4x. De ce pe site la ei scrie ca nu sunt acceptate cardurile care necesită o autorizare sistematica? Ce vrea sa însemne acest...? (mai mult)
Hei, cum sa fiu președinte?
Buna ziua! In dimineata aceasta am primit un mesaj de la cardul meu bancar sa confirm nu stiu ce tranzactie, dar eu nu am platit absolut nimic pe internet si nici n- am dat datele cardului nimanui (tin...? (mai mult)
Ar trebui să ai pile, pentru a intra în studiourile de dublaj din București? Adică eu aș vra să dublez la desene, filme, etc., dar nu știu dacă ar trebui să mă recomande cineva sau îi pot...? (mai mult)
Cum pot castiga bani?
Cat cheltuiti in prezent saptamanal pe mancare?
Hello! Redirectionarea de 3, 5%... pana la urma este atat sau 2%? Cum functioneaza? Am redirectionat deja 3, 5% dar nu inteleg acel 2%
Buna TPU! Daca am un card de revolut junior, pot scoate si pune bani in cont la un bancomat? Multumesc
Vreau sa imi inchid contul ING deschis anul trecut deoarece acum ING face parte din lista bancilor care ofera transferuri instant iar contul meu de la Banca Transilvania in care imi primesc salariul va...? (mai mult)
Salut! Vreau sa import niste airpods fake din China, cu logo cu tot 1:1. Exista riscul sa mi le confiște la vama?
Salut TPU, Am auzit pe cineva ca dacă am un anumit numar de bilete pierdute strânse la pariuri sportive le pot scana și sa câștig 2-3 lei pe ele, este adevărat? Și cum se procedează?
Buna seara! Am comandat un telefon de la Vodafone, in rate. Îmi apare confirmare comenzii și am de dat lunar 50 de euro și la având 0.00. Întrebarea mea este dacă eu trebuie sa plătesc cei...? (mai mult)
Salut TPU! Dacă am în jur de 8-12 bilete pierdute strânse la pariuri sportive, pot lua o suma de bani pe ele? Si dacă da, unde trebuie sa le duc și ce sa fac și cât voi primi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
marinn345 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Stefan Salvatore
Esti fan The Vampire Diaries si stii totul despre Stefan Salvatore? Hai sa vedem cat de multe stii despre eroul tau!