Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Pot pune bani in cont fara sa fac depozit, adica sa ii folosesc imediat?
Daca sunt angajat cu contract de munca la o firma pot sa-mi infiintez un SRL si să lucrez în continuare la firma respectivă?
Bună, cei care sunteți de la Suceva ştiți cumva dacă la Mironu locuiesc doar țigani sau şi români? Întreb pentru că e o casă de vânzare acolo şi nu aş vrea să mă bag printre...? (mai mult)
Vreau sa-mi deschid un magazin online si nu syiu ce sa implementez sa fie la curent cu anaf
Bună TPU! Anul trecut și anul ăsta mi s au retras 295 de lei de pe card..nu înțeleg la ce se referă, deoarece im spune ca "locația" este Google Payment IE LTD Goo F Dublin IE…știe cineva ce ...? (mai mult)
Pot plati o comanda pe eMAG, temu, shein etc. cu un card bt kiddo?
Salut, Daca sunt voluntar la isu, As putea primi un fel de bursa lunara pentru mancare sau pentru transport?
Bună ziua, dacă mi-am făcut cont în aplicația PPC. Mai primesc factura și fizic? Eu as vrea sa vina și fizic (cum pot face?)
Va rog ajutati-ma am cod paysafecard dar din Germania si nu pot sa il utilizez in Romania stie cineva cum pot sai transfer pe card sau ceva?
Buna TPU. Am o MARE MARE problemă, sunt foarte saraca am 12 ani stau cu mama si cu sora mea de 5 luni si nu mai avem bani nici de mancare si s- ar putea sa ne dea afara din casa nu stiu ce sa fac nu...? (mai mult)
Bă fraților de ce înghețată e așa de scumpă am fost la magazin să îmi iau și eu o înghețată e cea mai ieftină e 9 RON două să nu mai zic 9 RON o înghețată din aceea mic nuuuuuuu
Salutare! Doresc să deschid un service de reparații telefoane și vânzări accesorii gsm, dar întâmpin o problemă. Am nevoie de calificare și nu știu unde o pot face în afară de Iași. Mă poate...? (mai mult)
Salut! Sunt client la banca BCR de prin 2021 si nu stiu cum sa imi setez aplicatia george sau etoken ce o fi. Stiu ca am primit pe foaia de la banca un nume de utilizator in numere, iar cand am incercat...? (mai mult)
Dacă am 43 de ani pot accesa fonduri europene
Care banca ofera cea mai mica dobanda la creditele imobiliare?
Salut, TPU! Cred că orice formă de venit trebuie declarată. Dacă voi obține un venit din servicii IT prestate online, cum ar fi pe upwork, fără angajare, cum ar trebui să declar venitul? ...? (mai mult)
Buna TPU! Daca doresc sa imi deschid o firma PFA in domeniul tipografiei, trebuie sa am ceva curs sau nu este obligatoriu?
Daca pentru primirea bursei, am dus extras de cont pentru a- mi vedea nr de cont, institutul imi poate vedea tranzactiile si platile si sa imi scoata extrasu de cont? Cele urmatoare, nu cele de eram...? (mai mult)
Ce înseamnă Ultimul status al expedierii din 23.08. 2024:Avizat Trebuie să-mi vina comanda joi sau vineri și e duminică ști careva daca mai vine comanda
Salutare. Am produs în acest an cateva sute de borcane de produse traditionale (zacusca, dulceata etc) din gradina proprie. Le pot vinde ca PFA? Din ce stiu nu ai voie ca PFA la producție, tinand cont...? (mai mult)
E avantajos sa ai salariul la BRD pe card? Are cineva, sunt mari comisioanele? Cardul lor merge online (eMAG)?
Ajutor! Daca am un client pe olx si eu am ales plata in plic sa vina curierul acasa, trebuie sa i arat pin ul de pe telefon?. un buletin sau ce? A mai primit cineva banii in plic de pe olx? multumesc
Bună! Am 20 de ani, am un job stabil dar nu ma pot descurca cu banii. De acea as dori sa îmi găsesc un job online ( fără oriflame, avon ) As dori un job normal. Sunt dispusa sa învăț orice!...? (mai mult)
Daca vreau sa aduc haine din Turcia bazar, imi dau o chitanta pentru a baga in contabilitate pentru ca vreau sa le vand la noi? Sau cum ar trebui sa procedez sa aduc de acolo la noi? As putea sa ma deplasez...? (mai mult)
Bună ziua, Am un teren de 4 ari, în care aș dori să ridic o construcție pe piloni, pentru a- mi folosi în deschiderea undei firme, mai precis PFA. Iar acum întrebarea propriu zisă, pot pune...? (mai mult)
Buna am o întrebare părinții nu stau bine cu banii deloc au multe cheltuieli. Părinții mei nu pot sa suporte mai multe joburi pentru că cele pe care le au deja sunt deja obositoare. Ce sa fac?
Am 12 ani si nu stiu cum sa fac bani. Nu vreau sa veniti cu idei sa vand limonada sau de astea. Nu mai am bani fiindca azi e ziua mamei si i-am luat cadouas. Si vreau sa strang. Va rog raspuns serios
De ce Buccurestiul nu face mai multe zgarie- nori in zona pripera Bucuresti? Nu ar fi deloc rau deoarece ar transforma Bucurestiul intr- o zona comerciala mai puternica, sa nu uitam de turistii care vin...? (mai mult)
De ce toate amaratele care lucrează la penny market își doresc polițiști?
Salut! Am un bilet la pariuri sportive la Get's Bet care ar trebui sa fie câștigător, dar cand pun codul sa verific biletul imi zice"Evenimentele de pe bilet nu sunt inca finalizate!" si- mi apare...? (mai mult)
Salutare, am 17 ani si practic arbitrajul. Am fost anuntat astazi de cei de la AJF ca trebuie sa imi fac firma obligatoriu pentru a putea incasa banii pe meciuri. Din auzite am aflat ca pot deschide PFI...? (mai mult)
Dacă cineva mi-o intrat pe ING și mi-o trimis 3000 lei în contul sau iban revolut dar nu și-o trecut numele greșit de ex dhjfjdk așa! Se poate indentifică la poliție?
Care sunt pasii de urmat si ce documente am nevoie pentru a deschide o afacere de inchiriere de rochii? As dori sa deschid o astfel de afacere, si as vreau sa stiu daca punctul de lucru/seduiul poate...? (mai mult)
Buna, as vrea să încep o afacere cu aur adus din Turcia dar nimeni nu vrea să spună cum se procedează sau magazinul de unde cumpara poate este cineva care are o afacere de genul și vrea sa ma ajute,...? (mai mult)
Daca vreau să îmi fac o firma de transport persoane în România, ar merita? Ar fi rentabila afacerea?
Buna! Primesc indemnizatia pentru tinerii care ies din sistemul de protectie. Cat timp am la dispozitie sa ma angajez ca sa nu pierd indemnizatia? pot oricand si de exemplu daca ma angajez luna asta, ...? (mai mult)
Daca ieri la ora 10 seara imi aparea pe pagina ce curierat ca,, coletul este in tranzit catre destinatar,, sunt sanse ca azi sa ajunga la mine?
Buna! Primesc indemnizatia pentru tinerii care ies din sistemul de protectie. Cat timp am la dispozitie sa ma angajez ca sa nu pierd indemnizatia? Sau pot oricand si daca ma angajez luna asta, luna viitoare...? (mai mult)
Salutare! Am început căutările pentru am apartament pe care aș vrea să- l iau cu credit ipotecar. După ce m- am tot răzgândit, am găsit ceva în fază de construcție. Dezvoltatorul a spus că...? (mai mult)
Bună ziua, Sunt persoane care au apelat la fonduri europene fără să știe ceva despre procedura? Sau persoane care au o parte din bănuți și vor să facă investiții și cu ajutorul fondurilor?...? (mai mult)
Ce părere aveți de creșterea aurului pe bursa de +30% in ultimul an?
Bai oameni bunii spuneti mi si mie va rog unde sa mi tin banii lunar cam peste 10.000 chiar si mai mult pot ajunge si pana la 50.000 lunar SI NU STIU unde sa i pun ca nu pare nici unde atat de sigur. Am...? (mai mult)
Unde îsi depoziteaza/țin milionarii banii? Îsi depoziteaza banii în contul bancar?
Salutare! Astăzi am avut o întâmplare stranie și aș dori să știu răspunsurile la dilema mea. Pe scurt aveam nevoie sa depun bani la bancomatul din fața băncii și erau 2 persoane in fața mea,...? (mai mult)
Salut TPU, vin și eu cu o întrebare despre revolut. Aș vrea să mi fac un card online pe revolut însă nu știu cum se procedează mai întâi? Îmi cere banii dacă vreau un card online de la ei?...? (mai mult)
Bună, în data de 17 August 2024 din contul meu BT au fost blocați 37 de dolari către o firmă de streaming din America, asta în condițiile în care eu am optat pentru 1 lună de abonament pentru...? (mai mult)
Buna! Am nevoie de ajutor! Vreau sa creez un simulator pe roblox, dar am nevoie de un scripter! Daca cineva e interesat, va rog sa imi dati un mesaj in priv+ friend request pe TPU, mai discutam acolo!...? (mai mult)
Sa fie o VIDANJA o investiție bună în România? Tara unde încă mai sunt 70 % toalete în fundul curților? Bogăția maronie cu miros de fasole cu ciolan din subteran pare sa fie tentanta! Cu...? (mai mult)
Salut. Eu am salariul pe luna 4000 de lei net. Luna asta am avut 2 saptamani de concediu. Eu sunt angajat doar de 5 luni și a trebuit sa îmi iau o săptămână concediu fără plata. Cati bani ar trebui...? (mai mult)
Cum pun bani cash pe cardul revolut fără comision? Ce modalități sunt?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Egiptul Antic
Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.