Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Salut TPU, am cumpărat acum un an și câteva luni un laptop de la altex iar am pierdut factura și certificatul de garanție dar pe site- ul manufacturorului am verificat produsul si încă am garanție....? (mai mult)
Buna ziua Îmi puteți spune va rog ceva nume de site-URI de vânzări camioane din Franța? Multumesc
Salut! Stie cineva legat de site-ul operator flexibil dacă e scam sau nu?
Salutare! Ce părere aveți despre TradeVille? Este broker serios? Ce comisioane are și ce fel vi se par? Are timp de răspuns rapid asupra problemelor? Mulțumesc frumos și fără miștocăreli.
Servicii de modelare 3D si imprimare 3D Oferim servicii de imprimare 3D si modelare 3D. Unde pot vinde produse de acest gen?
Salut. Am făcut un transfer de la Raiffeisen la BCR. Știți în cât timp întra banii?
Dacă mi- aș face un cont pe insta unde aș vinde de exemplu, huse, orice...din China, aș face o ilegalitate? Că am văzut că se vând diverse și mi- e greu să cred că au cu toții autorizație,...? (mai mult)
Salut. Unde pot gasi cifra de afaceri a unei companii? M-am chinuit sa o gasesc la Burger King pe anul 2022 si nu am reusit sa o gasesc. Dau funda
Salut TPU! Trebuie să ai 18 ani ca să instalezi aplicația publi24?,
Salut! Am 15 ani și vreau să îmi fac cont și card la wise cu ajutorul PĂRINȚILOR! Am câteva întrebări despre asta la care vreau sa îmi rapsunde- ti. 1. Ce fel de plati pot face cu el? 2. ...? (mai mult)
Salut! Autorizatia taxi se elibereaza de primaria de domiciliu sau de primaria unde se desfasoara activitatea?
Buna, sunt studenta si as vrea sa imi deschid un cont bancar, cand eram la liceu auzisem ca unele banci ofera cont bancar gratuit fara taxe si alte comisioane pentru studenti. Ce banci ofera posibilitatea...? (mai mult)
Cineva din Timișoara care este interesat de monede de colecție? Am multe și le dau mai ieftin ca pe piata, am și monede de 1000 de lei, 100 și 500, dar și multe altele :) Am pus anunț și...? (mai mult)
Acum că sunt eligibil pe PayPal, cum pot să îmi fac card la ei pe MasterCard? Va rog ajuta-ma
Salut, ar fi o afacere buna sa fac un mototaxi dar cu o bicicletă prin parcuri mari, voi face ceva bani?
Salutare TPU, un prieten din străinătate mi trimis un link de la revolut, am citit că după ce fac cele 3 tranzacții, primesc 50 RON, dar el? Prietenul meu e din UK.
Salut, ma confrunt cu o mare mare problema! Eu cand mi- am facut pfa- ul, am depus cererea online, eu am facut un contract de comodat intre mine si apartamentul meu, totul bine, le- am depus, mi-...? (mai mult)
Va salut. Am 20 de ani si, din pacate, lucrez intr- o fabrica, pe trei schimburi. De ce zic din pacate? Pentru ca inca din clasa a 11 a, cand restul colegilor voiau sa urmeze o facultate, doar de...? (mai mult)
Salutare, am fost in Germania, am venit în concediu de Crăciun și nu am mai plecat înapoi, am avut probleme, nu am închis contul bancar Postbank și nici aok, ce sfaturi imi dați, se poate întâmpla...? (mai mult)
Salut TPU, cum pot face bani la 14 ani? Vreau sa imi iau niste adidasi si niste haine ..Va rog ajutati-ma :), Dau funda pentru cine ma ajuta!
Salut, am 16 ani și știu că îmi pot face un card bancar dar nu știu ce pot face cu el. Îmi poate spune cineva daca pot face plati online cu el?
Bună seara! Cât de scumpe erau produsele în 2008?
Hey lume, cum reactionati atunci când sunteți într- un magazin și se aglomerează cu clienți, iar vânzătoarea isi cheamă colega din pauza de cafea și tigara ca sa ajute la servit și se aude...? (mai mult)
Salutare TPU! Am câteva întrebări în legătură cu card de PayPal Debit Card. 1. Ce fel de plati pot face cu el? 2. Pot plăti on- line? 3. Pot plăti NFC? 4. PayPal Debit Card este fizic sau ...? (mai mult)
Cum e la SRL, poti scoate banii oricand (o data pe luna, cum ar veni) si sa platesti taxele cand vrei (pana la data care trebuie) sau trebuie sa tii banii acolo si ii scoti doar cand ai toate taxele ...? (mai mult)
Buna.Am făcut un cont la ING in octombrie(din acela pentru student, fara comisioane) și luna asta o să îmi bage comisionul pentru administrarea de cont.Eu nu am folosit contul deloc și acum vreau...? (mai mult)
Buna.Am făcut un cont la ING in octombrie(din acela pentru student, fara comisioane), și luna asta o să îmi bage comisionul pentru administrarea de cont.Eu nu am folosit contul deloc și acum vreau...? (mai mult)
La momentul actual, care este compania cu cel mai mare nr. de angajați din România?
Salut TPU! Stie cineva cum as putea sa fac niste bani in plus? Ceva legal bineinteles. P.s. Eu deja am un loc de munca.
Când câștig la pariuri sportive, ar trebui să plătesc la impozitul la ANAF, chiar daca este o sumă de 10-50 lei?
Salut! Am cont PayPal pe andoird. Și vrea să aduc un card sau un cont de card pentru a verifica contul să vadă că am peste 18 ani. Daca bag un card am înțeles că mi se retrage o sumă de bani...? (mai mult)
Hei, imi poate spune cineva niste serviciuri ok pentru o fata?
Buna, eu anul acesta termin scoala profesionala pe meseria de bucatar. Din toamna vreau sa merg la liceu pentru a- mi da examenul de bacalaureat. Eu mi- am dorit dintotdeauna sa- mi deschid o afacere,...? (mai mult)
Am un teren de 2400 mp, 11m lățime 217lungime ideal pentru panouri fotovoltaice, stalpul electric fix in capatul lui. Cate panouri ar încăpea, cat ar fi investitia si in cat timp se amortizează?
Intrebare pentru cei care au luat in rate de pe eMAG prin TBI, dupa ce aleg numarul de rate si dau Trimite Comanda, ce se intampla pe urma, banca tbi isi ia automat rata pe luna din card pur si simplu...? (mai mult)
Salut, câți bani se câștigă la un solar de roșii 30 de metri? Sa zicem ca întra 800 de fire de roșii. Pe mine ma interesează cât se câștigă pe ani nu cu aproximatie
Salut, am cont la PayPal virtual wallet pe android. Am 56 de euro în wallet și pe lângă cei 56 in wallet 37 reținuți, de ce? Toți au fost primiți banii. Cum sa ii bag in wallet pe cei reținuți?...? (mai mult)
Spuneti- mi va rog ce pot face in aceasta situatie. Pe 1 martie am vrut sa fac o tranzactie de tip "porteaza banii" in ING din cardul meu de debit de la Banca Transilvania ca sa platesc un comision, contul...? (mai mult)
Salut! Cam cati bani cer artistii trap pentru a canta intr-un club? Spre exmemplu astia mai cunoscuti: Ian,Rava, Nane etc.
Care este costul de promovare al unui serviciu sau produs?
Poti sa transporți marfa dacă iti deschizi o întreprindere individuala sau un pfa? De ce ai nevoie?
Buna ziua, știți cumva cât costa sa sun o firma sa îmi scoată afara un pat dintr-un apartament și sa îmi aducă altul din celălalt?
Buna! Ce credeti despre PFA? Este o forma buna de legalizare a activitatii pentru un designer de interior la inceput de drum? Mentionez ca ma adresez mai ales celor care sunt designeri de interiori ca ...? (mai mult)
Un individ face un credit la banca de 250.300 lei. In primul an plateste rata lunara plus doband de 600 lei din care rata propriu- zisa este de 200 lei si restul fiind dobanda. La inceput dobânda este...? (mai mult)
Hei! Aveți idee dacă prețul unei livrări diferă în funcție de destinație? Pe mine mă interesează în mod special dacă trimit un colet cuiva care locuiește tot în același oraș cu mine, cel...? (mai mult)
Pentru cei care ați scos banii din Forex trading in general. Ce înseamnă deel withdraw? Cum sa extrag banii eficient fara multe taxe și timp aștept să intre banii? De preferat pe Revolut sau PayPal ...? (mai mult)
Bună, aș vrea sa ma apuc să pun unghii cu gel. Ce curs ar fi bun?
Fan Courier costa mai mult de 25 de lei? Adică care e prețul maxim la o livrare? Mă puteți ajuta?
La PayPal pe a android in aplicație. Ce trebuie sa configurez in aplicație pentru a primi banii de la alte persoane? Adică să îmi fie transferați banii. Menționez că n- am cont bancar și nici...? (mai mult)
Am vazut ca unii isi pun un link de PayPal pe care intri si iti da contul lui de paypal sa donezi, cum as putea face si eu asta? Si chiar doneaza lumea? Unde sa il pun sa vada cat mai multa lume si ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!