Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Are cineva o idee cu investitie mica? Gen sa cumpar, ce sa cumpar de unde, sa pun adaos si sa vand pe internet?
Ce înseamnă să ceri terenuri în concesiune?
Bună TPU Am o mică nelămurire. Recent am auzit din nou că germanii, italienii etc aruncă obiectele folosite la tomberon. Mă gândesc că deja știți ce vreau să scriu ???? Este adevărat...? (mai mult)
Helău! Dau funda! Deci: pentru bursă, elevii trebuie să aibă minim 9, 50 media generală. Sunt 17 materii la școala( cu tot cu purtarea) Well... Cât e maximul de puncte pe care un elev poate...? (mai mult)
Cum pot face bani la 17 ani, fara sa ma angajez de ex la (Mc,Kfc, Pizza hut, etc) de ex ceva care sa ma bazez pe laptop/pc si telefon, pe scurt orice ce are legatura cu aceste doua lucruri?
Ce este o specula la metalele prețioase?
Salut recent m- am hotarat sa deschid un site online, sunt la un pas de a face asta.Am nevoie de ajutor este legal sa cumpar de pe un site mai ieftin si sa vand eu mai scump? Va rog am nevoie de...? (mai mult)
Cat costa un kg de cupru si unde as putea sa-l vand?
Se fac bani din tik tok?
Imi poate recomanda cineva un magazin, depozit care vinde marfă angro?
Ce acte trebuie pentru a înființa o firma cu mașinuțe electrice!
Hai salut, pe ce site aș putea să înmulțeasc suma de 6 lei într-un interval scurt de timp?
Salut, poate ma ajutați și pe mine cu un răspuns....am un împrumut la garanti bbva din decembrie, iar acum în martie urmează sa fac refinantare, dar între timp am mai luat de la doua ifnuri din...? (mai mult)
Salut. Ce inseamna pe Trading 212 "fonduri blocate"? Am acolo o suma de 200 de lei si nu stiu ce este.
Am cautat pe google sondaje, nu cred ca poți câștiga 900 de Ron pe luna, dar totuși de ce îmi cere codul postal dacă banii sunt virtuali? Ce spuneți sa ma înscriu în prostia asta?
Cat as primi pentru un ps4 pro 1 Tb vandut la amanet?
Bună am comandat un card revolut, dar as dori să știu de unde este expediat acesta, deoarece pe plic scrie doar sediul firmei de curierat la expeditor.Acestea sunt expediate din România sau de la...? (mai mult)
Buna. Știți metode de făcut bani online? Sunt studentă și mi- ar prinde bine niște bani în plus, iar orarul nu îmi permite să lucrez fizic. Țin să precizez că nu prea am experiență, nu ...? (mai mult)
Hei TPU, cum pot face pe iubitul meu sa fie gelos? Acum cateva sapt am vazut ca vorbeste cu o fata de pe un cont fals si ca tot da aprecieri la fete pe aplicatii si tot ii spuneam de ce face lucrurile...? (mai mult)
Salut, mi-am uitat codul pin de conectare în aplicație la raifaisen, cum îl schimb?
Imi puteti explica cum sta treaba cu joburile online part time? Daca a incercat cineva? Aici nu ma refer la un job serios full time care necesita o pregatire serioasa, ma refer la joburile care se tot...? (mai mult)
Buna seara, Am un botez la periferia Clujului pretul pe meniu all inclus 200 mâncarea +bautura dar fara camera pentru copil fara aranjamente la scaune ce parerea aveti? Am dat si avansul:(
Salut TPU! Știți careva cerințele programului de fonduri europene nerambursabile de 40.000 de euro? Iar daca unul dintre voi a aplicat pentru el, in ce consta si cat de dificil faci rost?
Buna seara ...am o nelamurire, am trimis cuiva de incredere din familie numarul de cont al meu pentru a- mi transfera niste bani persoana in cauza si am trimis o poza cu conturile mele, respectiv in ...? (mai mult)
Aș dori sa aflu cum pot face măcar 5 lei pe zi din aplicații, site-uri, orice. Nu vreau vânzări, prostii, recomandări, etc. Ma descurc cu programări și alte chestii IT.
Abonamentul la PRIME VIDEO-AMAZON se face lunar sau se extrage automat din cardul cu care te-ai logat?
Hei TPU, am facut cont la T212, am incarcat o suma de bani iar apoi am vazut ca nu pot sa cumpar nimic, cand vreau sa cumpar o actiune imi scrie "ordine in asteptare" scrie asta de 24 de ore. Am observat...? (mai mult)
De la ce salariu nu mai esti considerat middle class in Romania? Si esti considerat peste?
Salut TPU, am 20 de ani și aș dori să mă mut într- o chirie. Specific că locuiesc în Timișoara și stau cu părinții, plătesc 1000 de lei în casă lunar. Nu am mai stat în chirie in Romania...? (mai mult)
Cum poti face bani la 15 ani?
Salutare. Eu împreună cu familia mea ne ocupam cu agricultura. Știti de unde as putea să învăț să fac un proiect și să vad condițiile mai clar? Mulțumesc!
Buna TPU, Eu vreau sa imi incep o afacere de haine si nu stiu de unde pot cumpara tricouri sau hanorace ieftine sa le pot imprima. Oare stiti de unde pot cumpara pentru inceput?
Buna! A lucrat cineva că librar in cadrul companiei Sedcom Libris Iași și îmi poate oferi niste păreri legate de echipa de lucru, salariu, daca este un mediu stresant sau nu, etc? Mulțumesc!
Cât este comisionul pentru a trimite 100 € în Republica Moldova? Prin Western Union. Eu trimit suma în lei.
Buna, Am mai multe bancnote euro de 5- 10- 20 și vreau sa le schimb in unele mai mari. Citisem anumite topicuri in care merge sa le schimbi la banca dar sa ii depui in cont euro eu nu vreau sa ii ...? (mai mult)
Buna ziua, Mi- a trimis și mie cineva bani din afara și când am fost la banca mi- a zis că nu mi- a pus numele corect și persoana care mi- a trimis bani, mi- a trimis și dovada, îmi puteți spune...? (mai mult)
Salut TPU, am trimis azi niste euro la un prieten in Olanda eu fiind in Romania, dureaza 24h pana ii primeste el? Tin sa mentionez ca am platit cu neobt in euro nu lei.
Buna, am o problema cu tik tok ul și nu o pot rezolva dacă știe cineva sa ma ajute, când încerc sa dau retragere sold pe paypal îmi scrie nu s- a putut procesa retragerea. Încearcă mai târziu....? (mai mult)
Ce acte iti trebuie pentru a te angaja la cinema? Pentru a vinde bilete etc sau orice alt job in legatura cu cinema ul.
Câți saci de autonivelanta, îmi trebuie la o camera de 12mp grosime 2 cm? 9
Salut TPU, dacă am un punct scazut la purtare in clasa a 6 a mai pot face liceul militar? Dau funda
Hei! S- ar putea sa am nevoie sa merg la banca transilvania si sa fac un tranfer bancar de 400 de lei, cash. (nu am card) Cum se procedeaza? Nu am mai trimis nicidodata banii asa. Adica da, am nevoie...? (mai mult)
Știți cât mai multe site-uri online care plătesc 0, 1 $ pentru fiecare click?
Ce site-uri românești gen viespar mai exista?
Exista munca online plătită în plicul postal sau în căsuța postala?
Ce site-uri românești știți de câștigat bani online făcând căutări pe google?
Buna seara, doar ce am facut 3 luni vechime la locul de munca si am încercat să îmi cumpar online de la Altex niște produse in valoare de 5000 lei prin Credex si mi- a fost refuzată cererea pe motiv...? (mai mult)
Salut! Cum pot primi banii aia gratis de pe revolut, parca 200 lei sau cel putin atat primeste persoana respectiva si dupa- mi transfera mie? Mi- am făcut cont, am confirmat tot și stiu ca trebuie ...? (mai mult)
Salut! Am o colega noua de serviciu care isi doreste primirea salariului in contul ei Revolut iar angajatorul nu are nimic impotriva chiar daca nu este o banca romaneasca. I- a cerut un extras de cont ...? (mai mult)
De ce cand am transferat banii de pe tiktok pe paypal nu imi mai vin instant? Am mai transferat de 2 ori si au venit aproape instant. Acum astept de 15min si nu au aparut
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?