Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Pot sa îmi fac cont bancar online fără web cam?
Buna! Functionarii publici pot fi, din punct de vedere legal, actionari la bursa, forex?
Dacă vând criptomonede în valoare de 400 mii de euro cum se procedează? Trebuie făcut un card special de la bancă? Dacă da, banca va lua comision? ANAF la fel, ce taxe va impune?
Salut,as vrea sa cumpăr programul lui David Barla și ma întrebam dacă aleg orice categorie de preț pot avea succes, adică care sunt diferențele între toate categoriile de program.
Salutare. Am o intrebare, merita sa iti faci un mini parc fotovoltaic? Eu as vrea sa- mi pun cateva panouri si sa vand energia produsa direct la electrica fara sa ma folosesc eu de ea. Se poate? De...? (mai mult)
De ce un curs profesional de câteva (între 3 și 6 luni), 3- 5 zile pe săptămână, a câte 2- 4 ore fiecare, ar costa între 900- 1500 lei (200- 300 euro), din partea fiecărui cursant (să spunem...? (mai mult)
Buna, am 17 ani si am deschis cont cu mama la raiffeisen bank si voiam sa stiu daca pot sa comand online de la eMAG, shein, amazon etc.
Bună ziua! Am 3 monede 50 bani din 2005 si 3 monede din 2006 este cineva interesat/ă să le cumpere?
Salutare! Am comandat pe 18 ianuarie ceva de la eMAG și am plătit online cu cardul. Ideea este ca mereu când am făcut astfel de comenzi nu am avut probleme cu livrarea însă de aceasta data magazinul...? (mai mult)
Căte clase trebuie să ai pentru a fi ospătar?
Cum pot da refund la Disney+? Am activat abonamentul din greseala. Si in cat timp intra banii inapoi? Multumesc!
Am si eu o intrebare, oriunde in orice oras iti cere suma pe o luna + inca o luna garantie, de exemplu 800 cum ar veni 1600 pentru o chirie exista si exceptii in caz ca pleaca persoanele din chirie ...? (mai mult)
Cât durează o procura trimisa din Spania in Romania? Este vorba de o garsonieră.
Salutare, as dori sa deschid o ferma de bovine prin fonduri europene nerambursabile, o sa fac 18 ani în câteva luni. Dețin 4 hectare de pământ, am șanse sa ma incadrez la tineri fermieri? Urmează...? (mai mult)
Salut TPU, parintii mei au facut un credit de 200 mil la cec bank si n- au mai platit de vreo luna si tot vin notificari, dobanda etc executare silita, ce se poate intampla daca nu mai platesc? Nu are...? (mai mult)
Bună seara! Daca atunci când am făcut contul pe Traiding 212 am bifat căsuța cu Angajat, dar eram șomer este vreo problema? La următoarea întrebare am răspuns că investesc din economii(poate...? (mai mult)
Mi- am făcut un cont azi pe Traiding 212, fara să mă documentez prea mult așa că am folosit un cod promo ce mi- a adus o fracțiune de 40 lei din acțiune. Dar am trecut peste... Puteam poate sa...? (mai mult)
Salutare! Oare mai merg gogoseriile în perioada asta post pandemică? Vorbesc despre cele care au vad bun, nu cele mărginașe...In Alba s- au deschis multe pe arterele circulate în ultimii 2 ani,...? (mai mult)
Am facut cont pe Trading212... Pentru a vinde actiunile si retrage banii trebuie declarat la ANAF? Ofer funda!
Buna, ieri am fost la un interviu pentru angajare in domeniul medicinei veterinare deoarece am specializare de tehnician veterinar, mi- a cerut diploma de 12 clase si atestatul de specializare pe care...? (mai mult)
Daca am o firma X și vreau sa adaug o "ramura" Y, iar de acesta ramură o sa am mai multe coduri caen, ce trebuie sa fac?
Salut TPU. Intentionez impreuna cu un prieten, o mica afacere. Dorim sa cumparam niste produse dedicate pentru sala de pe Wish sau AliExpress si sa le vindem putin mai scump in tara.De asemenea dorim...? (mai mult)
Hey lume, am o dilema care ma apasă si nu mă lasă sa mă concentrez, iar seful a început sa se uite urat la mine. Ieri dimineață am trecut pe langa un magazin și am văzut o vânzătoare care ...? (mai mult)
Salut TPU, ma gandeam sa ma angajez part-time la glovo. Problema e ca am 16 ani si varsta lor minima e de 16 ani. Ce joburi imi recomandati care sa ma primeasca?
La tazz / glovo poti lucra cand doresti tu? De exemplu daca nu vrei sa lucrezi 3-4 zile de exemplu ai voie?
Vreau sa știu dacă am fost angajat ultimii2 anii și la ce firma.
Salut TPU! Am o intrebare legata de afacerea cu aparate de cafea sau snacks- uri. Este profitabil? Sau este o pierdere de timp sau de bani? Am de gand ca in perioada urmatoare sa achizitionez 2 aparate...? (mai mult)
Am blocat contul de PayPal și nici acces la numărul de telefon. Cum pot sa ma loghez din nou, fără acces la numărul de telefon?
Salut, dacă am cont deschis la BT in RON, Nu pot primi și Euro?
Se pot câștiga bani online downloadand aplicații pe site-uri românești?
Vreau sa incep o afacere in dropshipping! Ce fel de nise imi recomandati sa aleg, ce produse credeti ca se vand cel mai bine? Multumesc mult de ajutor!
Vreau sa înțeleg ce este acest avans de 15% la creditele ipotecare, ce inseamna mai exact? Ce nu inteleg eu: eu vreau sa cumpar de 200 lei și am 100 și creditul sa fie diferenta adica 100, acest...? (mai mult)
Buna TPU, are cineva idee de un job online? Nu zic neaparat ca știu sa fac ceva anume dar pot învață, nu e bye.
Doresc sa cumpăr un apartament de la un dezvoltator iar ai mei doresc sa facă o clauza ca pana nu mor ei nu- l pot vinde. Întrebarea este dacă eu fac practic contractul cu dezvoltatorul ei au cum sa...? (mai mult)
Bună ziua, Am dreptul să folosesc cardul de energie în condițiile următoare: Contractul cu Enel este pe numele soției; Cardul de energie a venit pe numele meu, eu fiind pensionar pe caz de...? (mai mult)
Salut. Nu am mai luat alocatia copilului din august 2022, iar acum am aflat cauza acestei intarzieri si mi s- a confirmat ca o voi primi. Acum intrebarea mea este, ce suma cumulata ar trebui sa iau,...? (mai mult)
Hello.Am o problema cu contul meu de paysafecard.Mi- au blocat contul pe scurt si nu pot face tranzacții si nimic de vreo 3 zile. Faza e ca am vreo 630 de lei in cont :)) Mi- am verificat datele.Sunt...? (mai mult)
Ce înseamnă înființare S.R.L sau P.F.A? Cum tebuie sa procedez? Mi s- a oferit un job de cateva ore, cu posibilitate de angajare in viitor cu norma intreaga dar trebuie sa fiu disponibila de înființare...? (mai mult)
Ca sa bag bani pe SKRILL cu Payasafecard imi trebuie si cont paysafecard sau acolo unde apare sa scriu codul nu-mi mai cere sa ma loghez? Imi trebuie un raspuns sigur
Salut TPU, am 19 ani si un salariu de 3000- 3300 de lei net si de ceva timp am luat decizia sa ma mut singur, intr- o garsoniera in chirie. Am gasit una la 1200 de lei pe luna. Si sunt curios ce parere...? (mai mult)
De unde pot cumpara un PIN Skrill? Are la aceleasi magazine unde are si paysafecard?
Mai exista alt portofel virtual la fel ca paysafecard pe care pot sa-l cumpar tot din acelasi loc?
Buna ziua, de un an si ceva, am deschis o frizerie, as dori sa stiu si eu ceva, banii pe care ii bat pe registrul de casa, trebuie sa ii justific cumva? Daca e sa vina control, trebuie sa ii am pe toti?...? (mai mult)
Buna! De cativa ani mi- am format o echipa care se ocupa cu scurtmetraje in principal. Am participat la cateva festivaluri nationale si internationale si am avut mereu parte de pareri bune din partea oamenilor....? (mai mult)
Salut. Vreau sa fac sondaje online pe bani am doua întrebări 1.Cum imi fac cont 2.Banii pot sa ii primesc pe card bcr?
Dacă ai un cont deschis la bancă (ex. BRD) și totuși nu se depun bani deloc în acest timp o perioadă (ex. 1 an), se poate închide de la sine/reprezentanții băncii?
Pentru investitii in Actiuni si Cryptomonede ce recomandati intre Revolut si Binance? Care si de ce ar fi mai bun? Ofer funda pentru explicatii...
Salut! Am 21 ani permis de 2 ani și as dori sa ma bag și eu pe uber! Nu am mașina și nici atestat Dar le as face dacă trebuie Ce Spuneti. Merita sa lucrezi la uber? Știu persoane ce spun ...? (mai mult)
Pot schimba 20 de euro la banca daca am 15 ani?
Hey! Ce parere aveti despre Revolut? Vreau sa il utilizez in transferuri. Adica fratele meu, sa- mi trimita bani pe revolut, deoarece prin posta, western union, moneygram etc, comisionul este mare,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?