Buna ziua, dacă am dat o comanda pe shein,iar aceasta a ajuns la alta adresa de livrare și I am dat retur,banii pe care i am plătit, mi se vor vira în cont? dacă da, în cât timp?
Ce este e factura? am un pfa si folosesc o aplicatie de emitere facturi simpla, imi trebuie obligatoriu e factura?
Buna TPU! am o intrebare: ai nevoie de bac ca sa te apuci de videochat? Multumesc!
Salut TPU, am cumpărat o ștampila pentru firma pfa de pe eMAG si am platit o cu cardul firmei pe site, pe registru de încasări si plati imi trebuie documentul felul nr, acolo ce trec? practic nu...? (mai mult)
Am cumpărat o ștampila pentru firma pfa de pe eMAG si am platit o cu cardul firmei pe site, pe registru de încasări si plati imi trebuie documentul felul nr, acolo ce trec? practic nu am chitanta...? (mai mult)
Am cumpărat o ștampila pentru firma pfa de pe eMAG si am platit- o cu numerar la livrare, pe registru de încasări si plati imi trebuie documentul, felul, nr, acolo ce trec? Practic nu am chitanta...? (mai mult)
Salut, eu dețin un pfa cu cod caen 4322 Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat, pot sa cumpar o plita pe gaz si o deductez total?
Salut! Sunt minor si am deschis un cont la banca transilvania (cont kiddo). Recent mi- am schimbat telefonul si reinstalat aplicatia BT pay. Problema e ca imi cere buletinul pentru a inregistra un card....? (mai mult)
Ce banca accepta sa imi depuna altcineva bani cash in cont fara sa aiba si el cont la acea banca?
Salut! Exista un site de tip print on demand pentru Romania?
Am cateva linguri si un polonic de argint, unde as putea sa le vand repede?
Salutare TPU, Intrebare despre CONTABILITATE. Scenariul: PFA înființat in Septemrie anul trecut. Venit real, impozabil 10%. In declarația unica de anul trecut la venituri estimate: 1500 lei,...? (mai mult)
Salut, unde pot gasi cursuri gratuite ca sa invat sa fac clipuri mai faine decat unul clasic legat de educatie? Ca nu fac in general pe tik tok mai mult de 300- 600 views si like- uri pe vizionare e cam...? (mai mult)
Ce banca accepta depunerea cash?
Buna seara, pentru vanzarea de bijuterii din otel inozidabil se poate sub codul CAEN 4791 Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet?
Salut TPU, am un pfa si la registrul jurnal de încasări si plati imi cere (documentul felul nr) acolo pot sa trec numarul si seria facturii? Am cumpărat materiale si am platit cu cardul si am doar...? (mai mult)
Salut TPU, la registrul jurnal de încasări si plati imi cere (documentul felul nr) acolo pot sa trec numarul si seria facturii? am cumpărat materiale si am platit cu cardul si nu am bon sau chitanța...? (mai mult)
Bună dimineața! Am vrut să fac o tranzacție de portare a banilor către contul meu ING folosind cardul meu de debit BT și, pentru că am un card emis în decembrie cu date diferite, încă nu le...? (mai mult)
Cum sa câștigi 1 dolar pe minut din sondaje online?
Dacă accesez Fonduri Europene îmi pot continua facultatea?
Care sunt cele mai bune forumuri în limba engleza despre câștigarea banilor online?
Pentru cei care se pricep la Tik Tok:Am un cont cu aproape 30K urmăritori, peste 200k aprecieri. La 100k urmăritori voi primi bani pe vizualizări? Sau în România încă nu se plătesc vizualizările?...? (mai mult)
Buna ziua. Am cont pe Superbet si am facut in jur de 300 de lei din bilete puse la pariuri sportive. Am 2 intrebari: 1) In conditiile in care nu retrag banii, castigurile trebuie raportate la stat? ...? (mai mult)
Buna seara, am 16 ani si vreau sa incep cu o mica afacere de inchiriere de narghilele la domiciul clientului, vreau sa stiu daca este posibil pe persoana fizica sau imi trebuie firma si daca nu am nevoie...? (mai mult)
Pentru cei care au Binance (sau alte platforme de genul/wallet de crypto) si vor sau pot sa primeasca bani intr- un cont bancar si sa trimita o parte din suma cuiva, in Bitcoin sau alte crypto, as avea...? (mai mult)
Exista site-uri unde poți câștiga 500 $ pe zi din click-uri sau din vizionat video-uri? Și care sunt acestea?
Buna! In ce pot investi 200de euro in momentul de fata? Absolut orice Daca va referiți la o koned a Bitcoin va rog sa o și menționați.credeți ca este profitabil?
Sunt site-uri unde poți câștiga bani online doar ascultând muzica, fără a face review? Și da ca da, o poți face pe mai multe dispozitive simultan?
Sunt bănci în România la care îți poți deschide cont bancar online fără bani? Și care sunt acestea?
Bună dimineața! Lucrez ca educatoare până la 13 și cum am mult timp liber după mă gândeam să îmi iau un al doilea job! Așa că am găsit sa lucrez part time la un KFC însă problema a fost ...? (mai mult)
Cam cat ar consta un fotograf pentru un banchet?
Pot sa platesc cu Apple pay sau revolut la casa de marcat?
Buna TPU! Dupa ce infiintezi un PFA pentru un coafor si il inregistrezi la Anaf, care sunt pasii urmatori care trebuie facuti? Unde trebuie sa mai merg?
Am un card de minori 'isic' azi l- am luat de la bancă pentru ca l- am rupt dar nu merge activat, am sunat la ei nu au rezolvat nimic, am fost la banca tot nimic. Este cea mai proastă bancă. Întrebarea...? (mai mult)
Buna ziua, doresc sa îmi înființez un SRL și să angajez o persoana cu norma întreaga (soțul). Întrebarea mea este cum e cu salariul? Trebuie scos la propriu? Daca in primele luni castigurile nu...? (mai mult)
Bună! Am 13 ani și aș vrea să îmi deschid o mică afacere online. Nu sunt genul să ceară bani părinților și chiar vreau să îmi iau un laptop nou pentru că cel pe care îl am merge foarte greu...? (mai mult)
Ce aș putea face handmade, pentru a vinde? Acest băiat, din tik tok- ul de mai jos, face slime si după cum se poate observa are foarte multe comenzi. Eu nu doresc să fac slime, ci altceva,...? (mai mult)
Salut, ma puteti sfatui si pe mine cu recomandari de siteuri pentru a cumpara dividente? As dori sa investesc lunar bani si am inteles ca dividentele ar fi o optiune buna pentru venit pasiv doar ca am...? (mai mult)
Salut, as avea o intrebare, sper sa nu pare ca e aroganta sau ceva dar daca eu sa zicem as avea o sursa de venit de 700 de lei pe zi, in cat timp mi-as permite sa inchiriez ceva unde sa dorm?
Cum schimb un paysafecard de 25 de Germania pentru unul de euro?
Cum pot debloca contul paypal daca nu mai am numarul de telefon?
Heliooo! Dau funda Cat costă azi o bancnota cu eclipsa din 1990 (pe-acolo)? A fost ediție limitată, doar câteva, și dacă am găsit câteva (100% originale) cat as primi pe ele?
Ce surse de venit online iti pot oferi macar 1000 de lei pe luna, in principiu in afara de bursa si de designer? Ma gandeam la un magazin dar nu stiu cum se procedeaza in cazul de retur, nu stiu cum...? (mai mult)
Bună ziua! Am o mare nelămurire. Este legal să vinzi dolari și euro pentru recuzită? Pentru clipuri și filme... Se găsesc la vânzare pe Aliexpress. Vă rog să îmi răspundeți serios și...? (mai mult)
La un salariu de aproximativ 2000 de lei pe lună cam ce suma ți ar putea oferi imprumut banca? Și ce bănci cunoașteți care oferă mai mult?
Îmi explică cineva cum pun bilete la superbet vă rog și daca castig cum scot etc? Multumesc
Buna TPU! Vreau sa ma angajez la tazz si nu stiu cum se face daca va fi plata facuta cu cardul de catre cumparator si cum preiau comenzile de la restaurant/magazin
Ce parere aveti despre mlm-uri?
Buna! La ce banca trebuie sa imi deschid un cont pentru a putea incasa bursa de la ase Bucuresti? Sau este la libera initiativa?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recorduri mondiale
Cat de bine te descurci cu recorduri care de care mai ciudate?