Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Hey! Ce parere aveti despre Revolut? Vreau sa il utilizez in transferuri. Adica fratele meu, sa- mi trimita bani pe revolut, deoarece prin posta, western union, moneygram etc, comisionul este mare,...? (mai mult)
Salut, ce comision percepe o agenți imobiliara din București pentru a- ți gestiona un apartament de închiriat. Suma fixa? Percentuala din chirie? Vreu sa cumpăr un apartament în militari? Știe...? (mai mult)
Piata acțiunilor pe Revolut nu este deschisa non-stop? Daca vreau să vând sau să cumpăr de exemplu la prețul de duminică, nu se poate? Funda!
Salut. Ca 16 ani unde poti lucra? Adica stiu ca de la 16 poti, si cred ca cel mai ok ar fi la kaufland. Merita?
Buna! Am pierdut un card de Revolut de Anglia. Am aplicatia pe telefon de la cardul respectiv. As putea afla datele de pe card? (Ma intereseaza in special sort codul)
Daca am cont deschis la revolut in România și am și cont in euro, daca retrag euro dintr-un bancomat de euro, trebuie sa-mi convertească din lei? Ofer funda!
Salut. Este posibil să transfer o sumă de bani de pe un card BT ( România) pe un card Santander ( Marea Britanie)? Si care e procedura?
Hai salut, voi cum mă sfătuiți să fac? Am de ales intre 2 joburi. 1 care este aproape si e la o secție de imprimare ambalaje. Si unul care e la o distanță de 25 de minute față de mine si...? (mai mult)
Spuneți-mi vă rog. Pentru post de educatoare la programul 7:45-13:00 salariul de 2000 de lei este ok?
Daca vreau sa retrag 10 lei de la bancomat de la BT, pot? Care e retragerea minima
Salutari! Intrebarea este: se poate lucra in domeniul beauty (salon) de acasa intr- o forma legala? (PFA cred ca se potriveste cel mai bine). Aici vreau sa luam in considerare ca pentru a practica activitati...? (mai mult)
Buna ziua Apelez catre cei cu experienta, doresc sa ma lamuriti si pe mine cu niste informatii. Recent am devenit funcționar public si trebuie depun in 30 zile declaratia de avere pentru anul trecut...? (mai mult)
Daca am un site de pe care câștig bani și nu am firma (deoarece nu am 18 ani), ce pot face?
Am intrebat pe cineva unde lucreaza si a zis ca in Profi si face mai multe. Pune preturi pe raft, e si casier etc. Si mi s- a parut ciudat ca mi- a zis ca e chemat de sef 10 zile in Brasov (el lucreaza...? (mai mult)
Salut, am o nelămurire, dacă cineva vede anunțul meu de pe olx și comanda direct cu olx prin curier, când vine curierul sa ridice coletul de la mine trebuie sa plătesc ceva? Am mai luat țepe...? (mai mult)
Salutare, cat de sigur este Revolutul? V-ați ține economiile pe un astfel de cont bancar?
Dacă am făcut abonament Metal pe Revolut pot trece la unul inferior și să folosesc in continuare cardul?
Are cineva idee cam ce salariu are un sofer de microbuz (transport persoane), intr- un oras nu foarte mare? Exclus resedintele de judet. Fiindca am o oferta si vreau sa compar salariul oferit cu salariile...? (mai mult)
Caut un mini job online remote pentru inceput, nu ma mai lucrat de acasa dar imi doresc foarte mult sa scap de jobul clasic, cateva idei, nu am experienta momentan dar sunt dispus sa invat, sa scap...? (mai mult)
M- am angajat recent la un GSM și am făcut câteva greșeli destul de mari. De exemplu azi am uitat sa adaug un produs in valoare de 200 lei in casă și alte greșeli mici făcute din neatenție, ce...? (mai mult)
Cat este acum salariul minim pe economie?
Salut TPU! Am o intrebare, ce numar de abonati trebuie sa ai ca sa incepi sa fii platit de Youtube? Eu in prezent am 400, ar fi vreo posibilitate sa fiu platit?
SRL sau pfa pentru Dropshiping? Dați-mi argumente pro si contra și ce ați alege voi in locul meu? Thanks
Ce reprezinta dobanda de 2.5% la contul de economii de la ing? Sunt bani platiti de mine catre banca sau de banca catre mine pentru ca imi folosesc banii?
Salutare, pot scoate banii de pe cardul de cumparaturi? Am facut un card de cumparaturi online in rate la BRD si as vrea sa stiu daca pot scoate banii sau plati la POS cu el, daca da, in cat timp trebuie...? (mai mult)
Daca vreau sa lansez un site de pe care câștig bani, dar și unii utilizatori, trebuie sa am o firma? P.s. Nu am 18 ani.
Bună ziua! Ce este un cont de revolut?
Buna ziua TPU. Ma numesc Lucian am 20 de ani si vreau sa deschid o farmacie veterinara in care o sa vand medicamente, concentrate si diverse lucruri pentru animale. Intrebarea este, ca Tehnician veterinar...? (mai mult)
Sunt administrator de SRL si nu am reusit sa achit taxele la ANAF din anumite motive, la ce ma pot astepta, pe partea de persoana fizica( mi se poate pune proprire pe conturile proprii?) ce se va intampla...? (mai mult)
Buna/salut. Am lucrat in Germania 4 ani cu aproximație. A trebuit sa îmi fac cont pentru primirea salariului. (Postbank). Când am plecat a mai rămas ceva bani pe card, între timp i- am cheltuit și...? (mai mult)
Salut! Pe XTB poti cumpara actiuni fractionare?
Întrebare de contabilitate. De ce, în teorie, contul "casa în lei" (un activ) nu poate avea sold final debitor, ci va fi mereu creditir, iar contul "furnizori"(un pasiv) mereu nu va avea sold final...? (mai mult)
Bună, caut să mă mut cu chirie la curte de preferat, apartament cu două camere și nu- mi găsesc la prețuri accesibile pentru mine fiindcă am un salariu minim pe economie. Zona Colentina Obor ...? (mai mult)
Dacă am datorie la banca ma găsește dacă deschid cont?
Exista munca online pe internet plătită prin posta? (în plic sau în căsuța postala)
M- am apucat de Dropshiping acum câteva ..si am avut câteva comenzi…întrebarea mea e următoarea..trebuie sa plătesc taxe la guvern? Si dacă da, unde anume mai exact si cum fac? Pot sa plătesc...? (mai mult)
Salut,dacă am deschis un cont bancar si nu am activat cardul la timp(bancomatul imi zice sa incerc un alt card), cum pot face sa il activez?
SALUT TPU! Am o intrebare. Stie cineva ce valoare are criptomoneda PI? Recent am vazut pe net ca numai un PI valoreaza undeva la 62 $, iar eu am vreo 400 minate si parca imi e greu sa cred ca pot obtine...? (mai mult)
Buna ziua! Am o extindere de cont de 9000 lei la bt pe care am utilizat-o... dupa ce pun pe cont 9000 lei, pot inchide extinderea? Sau se adauga la suma asta eventuale alte penalitati?
Salut! Ce părere aveți de aceasta banca bitcoin care prin anumite persoane care te contactează îți propun sa investești minim250 € în fondul lor apoi îți garantează castig?
Salutare. Este cineva pe acest grup care a licitat sau licitează mașini de pe aplicația Copart Germania? Și îmi poate explica, atunci când faci cont la ei ca firma, licitezi o mașina, etc o castigi,...? (mai mult)
Salut, pentru ca eu am card de minor la banca Transilvania și aplicația bt după magazin play nu îmi mergea...am ales sa o descarc de pe aptoide cu care a mers... INTREBAREA MEA ACUM ESTE îmi pot ...? (mai mult)
Pot deschide un cont bancar online pe baza pensiei de handicap (ajutor social)? Și dacă da, cum?
Care este cea mai buna platforma de tranzacționare pentru acțiuni, daca se poate și Crypto? Din punct de vedere al siguranței veniturilor(in caz de faliment) și cele mai mici comisioane pentru depunere,...? (mai mult)
Salut. Dacă lucrez în Austria și iau salariul pe card bancar (bancă austriacă) este ok dacă îmi transfer câte 500- 1000€ pe lună în revolut? Adică acolo să pun doar bani deoparte, este de...? (mai mult)
Pot face bani din invitații pe revolut fara ca persoana invitată sa isi facă card fizic?
Cum pot radia un PFA deschis prin intermediul platformei online SOLO pentru curier Tazz?
Numerotarea facturilor se începe de la numărul 1 la începutul anului nou sau se continuă numerotarea de anul trecut?
Salutare TPU! Am in plan sa imi deschid o agentie de Onlyfans Management sau de social media marketing. Intrebarea mea este urmatoarea: Imi trebuie un SRL pentru a incepe astfel de afacere? Daca da, imi...? (mai mult)
Cum as putea sa fac niste bani cu aplicatia fiverr? Niste sfaturi de inceput as dori un venit pasiv, daca puteti sa si explicati pas cu pas is mai greu de cap sau cum sa invat sa devin bun intr- un domeniu,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?